Panie Betsafe a dlaczego pracownicy Betsafe nie potrafią uregulować się do tego regulaminu ? napiszę poniżej wymianę zdań z pracownikiem supportu:
Witam,
moja nazwa użytkownika to xxx. Mam pytanie odnośnie mojego konta, gdyż jest ono wykluczone z wszelkich promocji z powodu nadużyć regulaminu. Na waszej stronie zauważyłem
konkurs "The Recruiter" i teraz pytanie, Czy jeżeli w tym konkursie wygram jakąś nagrodę to czy będę mógł ją otrzymać czy też zostanę wykluczony ?
Witam,
W związku z naruszeniem naszego regulaminu, został Pan wykluczony z wszelkich promocji organizowanych w naszym serwisie. Tym samym nie jest Pan również, uprawniony do otrzymania nagród w konkursie „Recruiter”.
Pozdrawiam.
Jakub Mielczarek
Support Team
Witam,
Przeczytałem dokładnie regulamin "Recruiter" i nie zauważyłem tam żadnego punktu który by mnie dyskwalifikował do udziału w tym konkursie. Skoro dalej Pan uważa że nie mogę wziąć udziału w tym konkursie, to dlaczego 17 lutego 2010r o godzinie 18:17, otrzymałem wiadomość od
[email protected] , który zachęcał mnie do wzięcia udziału ?
Witam,
Zgodnie z wcześniejszą informacją, został Pan wykluczony z wszelkich promocji organizowanych w naszym serwisie. Informujemy również, iż wiadomości promocyjne wysyłane są do wszystkich graczy, którzy podczas rejestracji konta wyrazili chęć otrzymywania takich wiadomości. Jeżeli chciałby Pan, aby Pański adres został usunięty z naszej listy mailingowej, prosimy o przesłanie takiej dyspozycji na adres
[email protected] .
Pozdrawiam.
Jakub Mielczarek
Support Team
Witam,
A czy jest jakaś możliwość by móc ponownie uczestniczyć w waszych promocjach ?
Witam,
Zgodnie z informacją przekazaną Panu we wcześniejszej korespondencji, z związku z naruszeniem regulaminu, został Pan trwale wykluczony z udziału w naszych promocjach.
Decyzja ta ma charakter ostateczny i niepodważalny.
Pozdrawiam.
Jakub Mielczarek
Support Team
Z mojego punktu widzenia jest to jasne oszustwo. W regulaminie Recruiter nie ma żadnego zdania o tym że takie osoby jak ja nie mogą uczestniczyć w tym konkursie. Tym bardziej że tutaj trzeba kawałek solidnej pracy wykonać by cokolwiek wygrać. Nałapałem kilkanaście osób znajomych no i dostałem kopa =]