Może ktoś mi to wytłumaczyć dokładniej?Jakiekolwiek i wszystkie podatki, jak również wszelkie opłaty rządowe od nagród muszą być uiszczone przez zwycięzcę. Jeśli Betsafe zostanie zobligowany do zapłacenia jakichkolwiek podatków, lub opłat, zwycięzca jest zobowiązany zwrócić Betsafe wszelkie związane z tym koszty.
Gdzie to znalazłeś?Może ktoś mi to wytłumaczyć dokładniej?
Te nagrody wysyłane są z Malty? Czyli jeśli ktoś coś wygra, musi płacić cło czy jakiś inny podatek?
Na bonus już niestety nie, ale walczysz o nagrody! Powodzenia! ????a co jezeli nie zarejestrowałem sie z linku ? jest szansa na bonus ?
Odpowiedz masz w tym co napisałeś :Kwota bonusu musi być obrócona przynajmniej 25 razy w naszym serwisie bukmacherskim z minimalnym kursem jednego zdarzenia na kuponie wynoszącym 1,50, zanim będzie nim można dowolnie dysponować.
Mam pytanie. Przyjmijmy założenie, że gram same single każdy po kursie 1,5 lub wyższy.... Jak mam rozumieć to, że kwotą bonusu mam obrócić 25 razy?
- Muszą łącznie zagrać 25 takich singli za obojętnie jaką stawkę? (nawet każdy za 50 groszy)?
- Czy muszę zagrać obojętnie ile takich singli byle tylko łączna kwota która postawiłem wynosiła łącznie 125 zł (25 razy 5) ?
Skoro support nie umie pomóc to ja pomogę. Więc , masz tylko tyle pkt ponieważ to jest liczba ogolem poleconych z I i II poziomu (z I dostajesz 1pkt od reffa , w II 0,5pkt). Mam nadzieję że lepiej się spisałem od "Supportu" Betsafe.Lecą sobie w kulki, oszukiwali w statystykach:
Przedział
2010.02.01 - 2010.02.28
Punkty w tym miesiącu
149.50
Rekrutowani uczestnicy w tym miesiącu
175
Pozycja w Monthly Leaderboard
24
Score w tym miesiącu (Wstępnie)
310
Wysłałem im to grzecznie i napisali, że ich system jest sprawny i nie dopuszczali faktu, że po prostu może coś szwankować. W końcu zadzwonili do mnie na telefon i gość zaczął mnie najeżdżać, że chcę ich oszukać itp. wypraszam sobie, ciekawe na jakiej podstawie mógł tak do mnie się wyrażać. Support jest bardzo niekompetentny i żałosny, kilka razy odpowiedzieli mi tą samą formułką. W rozmowie telefonicznej gość powiedział do mnie (chyba główny menedżer w Polsce), że nawet gdybym wygrał jakąś nagrodę podejmą kroki abym jej nie dostał. Sam nic nie mogę zrobić przeciwko tak potężnej firmie, ale piszę to tu, aby was ostrzec. Patrzą na nas graczy z góry i tylko z chęcią zarobku kolejnych milionów. Ten konkurs też dostarczy im mnóstwo pieniędzy, a wydane koszty zwrócą i to ze znaczną nawiązką. Nazwali mnie złodziejem, choć na to nie zasługuję, bez żadnych podstaw, nie raczyli nawet zajrzeć na moje konto i sprawdzić czy wszystko gra. Brak mi słów. Niestety prawda jest smutna, tym bardziej, że wcześniej uważałem ich za bardzo dobrego bukmachera.