WIELKI Selby po za burtą!!!Selby – King Tu nie będę się za bardzo rozpisywał bo jest to dla mnie dziwny pojedynek. Niby Selby jest tu faworytem ale jakoś po UK nie przemawia do mnie żeby miał lekko z Kingiem. Co prawda pokonał w pierwszej rundzie Waldena 9:6 ale przyszło Mu to z ogromnym trudem czego rezultatem była porażka już w następnej rundzie z Maguire'm a King stoczył zacięty pojedynek z R.Day'em ,który przegrał zaledwie 8:9 Selby chyba nie jest w najlepszej formie i kurs 1.25 na Niego nie powala.Handi +2.5 na Kinga 1.83 bardziej mnie przekonuje.
Przepowiednia się sprawdziła choć w pewnym momencie (tzn. po CLS ) zacząłem trochę wątpić w Dotta.Zawiódł na całej linii Williams a na Niego najbardziej liczyłem :-| jak i zresztą chyba pół świata.Tu nie typowałbym zwycięzcy tego pojedynku bo szanse są naprawdę wyrównane.Pamiętamy pojedynek tych panów z UK.Higgins wygrał 9:8 i dużo nie brakowało a to Graeme wyszedł by zwycięsko z tej rywalizacji.Widzę tu tak samo zacięte spotkanie i w/g mnie over9 frame'ów po kursie 2.10 jest całkiem możliwe.
Może da jeszcze radę, też na niego postawiłem, kurde co 2 lata wygrywa to wypada że teraz powinien pyknąć wszystkich ???? jeżeli Allen zrobi przewagę 3 frame'ów to jest po sprawie. O'Sullivan jest nieobliczalny, potrafi wszystko czyli nawet olać sobie mecz itp. dziwie się sam sobie że postawiłem snooker.Tego się stawiac nie da miałem sporo kasy zarobione wczoraj utopiłem część na Williamsie później na Higginsie a teraz topię na Rakiecie więcej tego nie ruszę bo to jest loteria jakich mało...
Jak czegoś nie zna to się tego nie obstawiaNa forum wchodzi tylu ludzi nie znających się na sporcie i grają wasze typy, odpuśćcie im niepowodzeń.
Widzę,że cisza zapadła w tym dziale.Panowie snooker to snooker,trzeba wiedzieć o co kaman Polecam dziś jeszcze zagranie na live na Murphy'go,który przegrywa 1-2 na tą chwilę i kurs wynosi 2,2wiem,że mądry Polak po szkodzie,ale ja po wczorajszych wpadkach faworytów,czyli Selby'ego i Williamsa(szkoda) postawiłem dziś na Allena po kursie 2,72 i okazuje się,że warto było. Więc jedyna opcja na stawianie tego turnieju do te pory to przeciwko faworytom.Dziś kolejna okazja,czyli obstawienie wygranej Fu z Maguaire po kursie 2,5.Bo jutro jakoś nie widzę możliwości przegranej Robertsona czy Murphy'go.
Ja pierdziele,pierwszy turniej od bardzo dawna który mogę sobie pooglądać bo mam akurat urlop I TAKIE JAJA ????Murphy - Cope . Shaun jak zwykle zawsze skupiony i poważny przy zielonym suknie.Nawet w CLS widziałem że się cholernie stara,ten turniej to On potraktuje bardzo poważnie.A Cope jak to Cope będzie się starał ale za dużo tu nie wywalczy. Myślę że to będzie pierwsze underowe spotkanie w tym turnieju. -9,5 kurs 1.72