>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

The Masters 2016 (10-17.01.2016)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
The Masters 2016
10-17 stycznia 2016

The Masters to jeden z najbardziej prestiżowych turniejów, który razem z UK Championship i Mistrzostwami Świata tworzy koronę snookerowego sezonu. Nie jest turniejem rankingowym, ale swoją rangę czerpie z bogatej historii datowanej nieprzerwanie od 1975 roku, wysokich nagród pieniężnych, ale przede wszystkim z faktu, że z definicji grają tam tylko najlepsi gracze na świecie. Drabinkę bowiem tworzy 16 najlepszych graczy aktualnego rankingu, dlatego do końca starego roku trwał wyścig kilku graczy o zapewnienie sobie miejsca w The Masters. Stawią się wszyscy z top16 włącznie z Ronnie O’Sullivanem, dla którego będzie to de facto pierwszy poważny występ w tym sezonie (parę dni temu wygrał wprawdzie 1 grupę CLS, ale to rozgrywki niskiej rangi, na poły towarzyskie, ale faktem jest że zaprezentował się tam świetnie).​

Turniej odbędzie się w londyńskim Alexandra Palace w dniach 10-17 stycznia 2016 roku. Pula nagród wynosi £600 000, z czego £200 000 przewidziano dla zwycięzcy, a £10 000 dla autora najwyższego brejka turnieju. Wszystkie mecze turnieju aż do półfinałów będą rozgrywane w formacie best-of-11 (do 6 wygranych frejmów), dopiero w finale dystans meczowy wydłuża się do 10 wygranych frejmów (best-of-19). Tytułu bronić będzie Shaun Murphy, który w zeszłorocznym finale nie dał żadnych szans Neilowi Robertsonowi (10-2).
Format turnieju
Drabinka turnieju
Livescore

Oferta na kwalifikacje dostępna jest już w większości bukmacherów, włącznie z Otobetem, poniżej kursy na pierwszą rundę turnieju.

Promocja w OtoBet
Bonus Powitalny 100%

Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów i analiz

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Wobec małej zapaści formy jaką można ostatnio zaobserwować w czołówce rankingu, kuszą i to bardzo typy na wielkiego nieobecnego pierwszej części sezonu czyli Ronniego O’Sullivana. Odpuścił CoC a później UKC (w obu turniejach bronił tytułu), a potem zgłosił się do kwalifikacji German Masters i tam niespodziewanie przegrał z Carringtonem (3-5). Wyszło więc na to, że jedynym turniejem w styczniu będzie dla niego właśnie Masters i spodziewam się, że tam w końcu wejdzie porządnie w sezon , a są na to solidne sygnały. Parę dni temu Ronnie zrobił sobie konkretny trening w CLS, w cuglach wygrał 1 grupę, a rywali po prostu zdmuchnął. Wygrał wszystkie 8 meczów, rywalom oddał tylko 8 frejmów, a w playoffach po prostu przejechał się najpierw po Waldenie (3-0), a potem po Milkinsie (3-0). Dodatkowo okrasił to wszystko 7 setkami w 24 frejmach (w tym 6 w 15 jeślli w drugim dniu rywalizacji) i tym samym przekroczył już 800 setek w karierze (licznik obecnie to 802). A powiedzmy sobie że rywali miał teoretycznie zacnych (oprócz wymienionych Milkinsa i Waldena jeszcze Higgins, Williams, Hawkins i Day). Oglądałem parę meczy i muszę przyznać, że dawno nie widziałem tak zaangażowanego Rakiety, żadnego odpuszczania przy odstawnych, nic na odczep jak to często zawodnicy traktują CLS, wyglądało jakby postanowił zrobić sobie konkretne przetarcie przed Mastersem. Jeśli taką formę przywiezie do popularnego Ally Pally, gdzie rozgrywany będzie turniej, to nie widzę specjalnie rywala który by mu mógł zagrozić. Zwycięzca 3. kwarty
Typ: Ronnie O’Sullivan @ 2.05 ✅ Ronnie O’Sullivan

Kto dojdzie do Finału?
Typ: Ronnie O’Sullivan @ 2.875 ✅ Ronnie O’Sullivan

Will Either Player Win The Tournament?
Typ: O&#39;Sullivan or Murphy To Win @ 3.75 ✅ Ronnie O’Sullivan

Cała czołówka mocno obniżyła loty, Trump zagubiony, Higgins spuścił z tonu, Selby, Murphy dalecy od swojego optimum, nie mówiąc już o Binghamie czy Dingu, którzy w ogóle grają dramat. Nawet o Robbo, który wygrał kolejno CoC i UKC trudno powiedzieć, żeby był w swojej formie, raczej wygrywa dzięki słabości innych faworytów (stąd przecież obecność Wenbo i Grace’a w półfinale UKC). Drabinka w Mastersie jest krótka i jak na ten turniej to właściwie łatwa dla O’Sullivana: najtrudniej może być w 1 meczu z Williamsem, bo dawny mistrz jest nieobliczalny, potem trafia na kogoś z pary Selby/Walden, co wobec obniżki formy Selby’ego może się okazać zbawienne, a te 2 mecze już dają awans do półfinału i tym samym wygranie 3 ćwiartki drabinki. O finał powalczy z kimś z 4 ćwiartki czyli Higgins/Wenbo vs Bingham/Ding, co biorąc pod uwagę obecną formę może dać albo Higginsa albo Wenbo, ze wskazaniem na Higginsa. Szkot dużo gorszy niż na początku sezonu, kiedy wymiatał, w normalnej formie Rakieta (czyli takiej jak pokazał w CLS) będzie mocnym faworytem, z Wenbo jeszcze większym. W finale oczywiście może być różnie, ale każdy z drugiej połowy drabinki jest w zasięgu, więc jeśli ktoś stawia na wygranie turnieju przez O’Sullivana, to lepiej zagrać go w pakiecie z Murphym @3.75, bo wygraną Ronniego wyceniają na niewiele więcej @4.50. A jeśli d o finału przebije się Murphy to będzie już pełnia szczęścia.

Kursy ze Sportingbetu

Otrzymane punkty reputacji: +12
tymexx 159

tymexx

Użytkownik
Wreszcie nadchodzi jeden z najważniejszych i prestizowych turniejów ze znakomitym skladem Top 16. Dla mnie turniej najbardziej widowiskowy obok German Masters.
Rzeczywiście trudno się nie zgodzic z przedmówcą - Ronnie prawdopodobnie nie będzie mial rywala, choć zagadka dla mnie jest forma Murphyego ktorego ostatnio nie widzieliśmy, (broni tytułu).
Najmocniejsza para w 1 rundzie to chyba Robbo vs. Marek Fu - tu widze ponad 1,5 centuries break w meczu z kursem 2.10 (bet365).
Natomiast jesli chodzi o Ronniego to oczywiście kursy na cwiartke i final i w pierwszym meczu na wbicie setki 1.57

Otrzymane punkty reputacji: +31
C 581

czajnol

Użytkownik
Masters 2016
Tournament Winner :
Ronnie O&#39; Sullivan kurs 4.33 bet365
Zaczynamy kolejna wazna impreze snookerowa , jak zwykle przed turniejem typuje zwyciesce I tu zgadzam sie z panami wyzej po glebszej analizie I po tym co widzialem w tym tygodniu na zwyciezce tego turnieju typuje Ronniego wygladal on q tym tygodniu najlepiej ze wszystkich przykladal sie do gry zadnej taryfy ulgowej nie wiele frejmow stracil, wiele wysokich podejsc, przetarcie przed Masters w ktory Ronnie chce na 100 % wygrac, 2 sprawa to drabinka wyglada dosc pomyslnie kursy leca w dol I mnie to nie dziwi.

grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
Shaun Murphy - Mark Allen
Mark Allen (+1.5) @ 1,80
✅
Moim zdaniem Allen dzisiaj spokojnie powalczy o wygraną i wcale nie zdziwi mnie jak obrońca tytułu przegra już w pierwszym spotkaniu. Rok temu Anglik był terminatorem i w pięknym stylu wygrał cały turniej, a jak jest teraz ? Jak dla mnie Murphy gra w tym sezonie póki co przeciętnie i nie pokazuje kompletnie nic wielkiego. Wyników jakichś oszałamiających Shaun nie robi. Zdarzają się wpadki jak przegrane z Bingtao czy do 0 z Higginsem. Poza tym, no sama gra Murphy&#39;ego wygląda po prostu słabiej niż w zeszłym roku. Allen według mnie wygląda dużo lepiej. Sezon ogólnie bardzo udany. Finał CoC, ćwierćfinał International Championship, do tego zwycięstwo w Bułgarii. Ogólnie wygląda to bardzo fajnie. Co prawda teraz minęło trochę czasu od UK Championship więc ta forma zawodników pozostaje jednak małą niewiadomą, ale nie spodziewałbym się jakiegoś mocnego spadku formy Allena. Irlandczyk z Północy ma zielone statystyki i ostatnio raczej nie ma wpadek z słabeuszami. Jedyne porażki w ostatnim czasie to przegrana z Gouldem w UK (a Martin to nie jest łatwy przeciwnik) i z Robbo w finale CoC. Bardziej przekonuje mnie forma Allena w tym sezonie i nie do końca rozumiem czemu Murphy jest tutaj tak wyraźnym faworytem. Osobiście gram w stronę Mareczka, ale zabezpieczam się jednak na wszelki wypadek dodatnim handi, bo możliwe, że padnie tutaj 11 frejmów.
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +17
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Mark Allen over 0,5 centuries @ 2,25 Bet365 ✅ 104, 137
Grycu dobrze kombinuje. Rok temu turniej ten wygrał Szon, po drodze pokonując właśnie Allena. W tym roku z formą u niego jest przeciętnie. Sporo psuje, cały czas atak długich i trudnych bil, co potem owocuje zostawiam łatwego punktowania. Allen w tym sezonie dość wysoka forma. Jeśli chodzi o +100 w podejściu to Mark jest 3 w klasyfikacji z 20 takimi podejściami, gdzie 1 John Higgins ma ich 22. Mecz do 6 wygranych, jeden z 3 najważniejszych turniejów, więc powinniśmy zobaczyć sporo efektownej gry. The Pistol swoje szanse powinien dostać, więc setke jak najbardziej powinien załadować.

Otrzymane punkty reputacji: +31
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Shaun Murphy v Mark Allen Typ: Over (8.5) @ 1.44 ✅ 4-6

Pierwszy mecz Masters powinien przynieść sporo emocji. Dwóch błyskotliwych graczy, ze smykałką do budowania wysokich brejków, ale obaj też ostatnio prezentują formę nierówną przez co ciężko typować zwycięzcę. Dla mnie to bardzo wyrównana para i tym bardziej może dziwić ich bezpośredni bilans: Murphy pełna dominacja (8-2), a co ważniejsze wygrał wszystkie mecze w dużych turniejach, Allen ogrywał go tylko w CLS i PTC, co sugerować może, że na dłuższym dystansie meczów Anglikowi trzeba dać większe szanse. Ale w tym zestawieniu sporo również zaciętych overowych spotkań i właśnie w tym kierunku zamierzam pójść, bo regularność Magika nie zachwyca ostatnimi czasy i spodziewam się, że Allen będzie miał całkiem sporo szans. Irlandczyk zwykle nie ma problemów z ich wykorzystaniem, więc minimum 3 frejmy z każdej strony są dla mnie dużo pewniejsze niż typowanie wyniku końcowego.

Stuart Bingham v Ding Junhui
Typ: Stuart Bingham (+1.5) @ 1.53 ✅ 6-4

Drugi dzisiejszy mecz to zestawienie graczy z problemami. Bingham jak tylko został mistrzem świata zupełnie zgubił formę, chyba dopadła go klątwa pierwszego mistrzostwa, bo staje się już regułą, że nowy mistrz świata następny sezon ma dużo słabszy (vide Robertson 2010 czy Selby 2014). Spory zjazd formy Binghama jest faktem, ale to i tak bardzo solidna gra w porównaniu z tym co wyprawia ostatnio Ding. Już poprzedni sezon był beznadziejny, ale ten to już dramat. Męczarnie z ogórkami (Craigie), wtopy ze słabiakami (Duffy) i regularne już porażki ze średniakami (Selt, Wilson, Day, Pengfei). Jeśli dodamy do tego, że Bingham wygrał 7 ostatnich bezpośrednich meczów (a większość datowana jeszcze przed zapaścią formy Dinga), to widać wyraźnie, że Anglik jest większym faworytem niż wskazuje kurs i dodatni handicap może nawet nie będzie potrzebny (ale zawsze się przyda).

AKO: 2.21 ✅
Paddy Power

Otrzymane punkty reputacji: +9
tymexx 159

tymexx

Użytkownik
Bingham vs Junhui 1 1,90 b365
To chyba jedna ze slabszych par w 1 rundzie tegorocznego Mastersa,
choc zagra tu aktualny Weldmeister i licze ze bedzie sie chcial pokazac jak na takowego przystalo. Jego przeciwnikiem Ding z zagubiona od dawna forma; od sezonu 2011/12 grali ze soba siedmiokrotnie - zawsze gora Stuart, ostatnio mierzyli sie w polowie grudnia w ET5 gdzie wygral 4:2. Miedzy Bogiem a prawda typ bardziej przeciw Dingowi jak za Binghamem, ale wydaje sie calkiem kuszacy do zagrania.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
S.Murphy - M.Allen powyżej 9,5 2,00 ✅ bet365
Pierwszy mecz i zapowiada się bardzo ciekawie. Jeden jak i drugi potrafią bardzo dobrze budować wysokie brejki. Jednak ten sezon nie należy do nich. Murphy sporo poniżej oczekiwań jak narazie. Brakuje stabilności i pewności przy wbijaniach. Coraz więcej stara się wbijać nawet z trudnych sytuacji zamiast pograć taktycznie przez co zostawia rywalom otwarte układy. Allen lubi czasami odwalić i odpaść szybko. Tutaj jednak mamy turniej Masters i każdy zagra na maksa. Forma ciut wyższa chyba właśnie u Mareczka. Jednak też nie jest pewniakiem i zdarzają mu się dziwne zaskakujące błędy. Patrząc na to,że nie są w najwyższej formie należy liczyć się z tym,że będą popełniać błędy. 6-4 dla któregoś z nich? Jak dla mnie bardzo realne a kurs warty grania.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Wieczorny mecz Dinga z Binghamem jak dla mnie ciężki do typowania. Jeden jak i drugi pod formą. Ciężko tu wskazać faworyta. Jeśli będą grać tak jak do tej pory to będzie to długi mecz. Może jednak Ding się przebudzi i przypomni sobie poprzedni sezon? Bingham wskoczy na wyższy poziom? Tak naprawdę dużo znaków zapytania co do tego meczu. Póki co nie zagrałem nic z tego meczu bo tu mnie żaden wynik nie zdziwi. A Wy jak to widzicie?

zielak14 411

zielak14

Użytkownik
no to zaczynamy Masters w Alexandra Palace, miejscu gdzie dopiero co skończyła się najważniejsza impreza darterska w sezonie. Już teraz będzie tutaj spokojnie, ale i dostojnie, co nie oznacza, że będzie mniej emocji. Wręcz przeciwnie, dla każdego fana snookera to prawdziwa gratka i same fajerwerki. Zwłaszcza, że po wielomiesięcznej przerwie wraca Rakieta, i to wraca w świetnej formie (patrząc na wyniki osiągane w ostatnim czasie w snookerowej Lidze Mistrzów w &quot;stodole&quot; ???? )

Pierwszy wieczór, mecz Mistrza Świata Stuarta Binghama z Chińczykiem Ding Junhuiem. Obaj bez wielkiej formy, ale jest kilka argumentów, które przemawiają za Anglikiem. Przede wszystkim h2h o którym wspominał Psotnick. Ding zupełnie cieniuje od dłuższego czasu, stał się typowym średniakiem, bez sukcesów, ani przebłysków. Ostatnimi czasy inny reprezentanci Chin spisują się lepiej od Dinga. Stawiam mimo słabej formy Stuarta, właśnie na panującego Mistrza z Crucible.

Stuart Bingham - Ding Junhui 1 1,80 ✅
Ilość frejmów 8.5 Powyżej 1,40 ✅

Liczba partii w sam raz do dubelka, nie sądzę, żeby był to krótki mecz.

Przypomnę tylko, że transmituje Eurosport. 20.00 Eurosport 2, około 22 przenosiny do kanału głównego. Duet Jewta&amp;Kruk w pełnej gotowości, a więc siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy!

Powodzenia dla wszystkich!

Kursy Otobet

EDIT: Typy na plus, sam wynik zgodnie z przewidywaniami ale forma obu Panów poniżej poziomu Masters... Pierwsza partia - wstyd, w trzeciej atak na maksa Stuarta zakończony niestety dopiero na żółtej, trzecia partia wykradziona Chińczykowi po fantastycznym czyszczeniu, po przerwie znów zjazd formy Anglika. Na pewno będzie miał problem w następnej rundzie.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Tak jak wyżej wspomniałem ciężko coś konkretnego zagrać bo forma obu panów pozostawia sporo do życzenia. Jednak popatrzyłem na ostatnie poczynania jednego i drugiego i wychodzi mi tu że mimo wszystko Bingham powinien być faworytem. To on częściej ma jakies tam przebłyski lepszej gry. Liczyć na to,że Chińczyk wreszcie przypomni sobie jak się gra na najwyższym poziomie to trochę za mało żeby w niego inwestować. Przy takiej formie napewno kilka frejmów wygra bo przeciez i Bingham nie jest zawodnikiem który będzie wszystko czyścił ale suma sumarum to Anglik według mojej oceny rozstrzygnie mecz na swoją korzyść.

Powyżej 8,5 - 1,36 [10]✅
Powyżej 9,5 - 1,90 [10]✅
S.Bingham (+1,5) - 1,53 6-4✅

bet365

Otrzymane punkty reputacji: +9
zielak14 411

zielak14

Użytkownik
Trochę wcześnie bo mecz dopiero jutro (12.01.2016, 14.00) ale już podaje typy na Ronniego, bo w OtoBecie mogę jeszcze złapać fajne kursy na handi.

Ronnie O&#39;Sullivan - Mark Williams 1 1,25
Ronnie O&#39;Sullivan (-1,5) 1,50
Ronnie O&#39;Sullivan (-2,5) 1,90

Nie wydaje mi się żeby Mark mógł tutaj ugrać coś więcej niż 3 partie. Rakieta świetna forma w CLS. Niby to bardziej towarzyski turniej ale mimo wszystko, robi wrażenie 8 wygranych meczy z rzędu w tym półfinał i finał 3:0. Wraca po długiej przerwie i na pewno jest głodny gry.

Judd Trump - Stephen Maguire
Judd już chyba otrząsnął się po tragicznym początku sezonu i porażce 0-6 z Wildem w International Championship (w tym samym turnieju ośmieszył się również Szkot). Obaj grali w UK Championship gdzie Trump odpadł z rewelacyjnym ostatnio Wenbo w trzeciej rundzie, natomiast Maguire w czwartej z Robertsonem (w pierwszej rundzie mierny rezultat 6-5 z emerytem Jimmym Whitem). Oboje następnie przeszli eleiminacje German Masters a następnie Judd grał we wspomnianym CLS gdzie na 8 meczy wygrał 6, a więc powinien być w uderzeniu. Maguire tutaj nie grał.
Moim zdaniem forma na remis z delikatnym wskazaniem na Anglika. Kurs 1,45 trochę mały, jak dla mnie nie wart ryzyka. Gram tutaj na ilość partii.
Powyżej 8,5 fraema 1,40 ✅
Powyżej 9,5 fraema 1,70
✅

EDIT: Mecz jeszcze w trakcie ale typy już na plus. Mecz wyrównany tak jak można było przypuszczać. Judd bez sensu walił wszystko na pałę od kiedy zaczął grać Szkota i na własne życzenie ze spacerku zrobiła się zacięta końcówka.

kursy OtoBet

tymexx 159

tymexx

Użytkownik
Dzis kolejne dwa spotkania Mastersa - pierwsze z nich zapowiada sie znacznie ciekawiej : Trump vs Maguire, czyli powtorka sprzed roku gdzie takze grali w 1 rundzie, wtedy 6:4 dla Magirusa. Dzis takze spodziewam się dosyć wyrownanego spotkania ale jednak ze wskazaniem na Trumpa, w minionym tygodniu wygral grupę ligi mistrzów prezentując sie przyzwoicie. Z oferty kursowej wybralbym na to spotkanie centuries Trumpa po 1,83 (bet365) lub ponad 1,5 w meczu za 2,62.
Natomiast w wieczornym meczu Hawkins vs. Perry spodziewam sie wyrownanego boju do końca bez większych fajerwerków (raczej bez wbitej setki); pare dni temu w lidze mistrzów ich mecz skonczyl się wynikiem 3:2 dla Barego, wiec typy na overy frameaowe do zagrania - over 8,5 za 1.36 lub over 9,5 za 1,90.
Jeśli miałbym wskazywać zwycięzcę to raczej sklaniam sie ku Perremu - biorąc pod uwagę jego wejscie na wyższy level od poprzedniego sezonu i znacznie częstsze ogrywanie zawodników z top 16 oraz raczej słabszą forme Hawkinsa w tym sezonie. Tu widze:
J.Perry +2,5 za 1,33 lub
J.Perry +1,5 za 1,57
J.Perry za 2,0 (bet365)

grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
Barry Hawkins - Joe Perry
Joe Perry @ 2,00
⛔

Dla mnie faworytem jest tutaj Perry. Hawkins od dawna bez formy. Odpali raz na ruski rok w mistrzostwach świata i zagra nieźle, a tak to wielka posucha. Tak to wyglądało u Barrego w zeszłym sezonie, a ten póki co nie jest dużo lepszy. Wyniki bardzo przeciętne. W dwóch istotnych turniejach odpadał z dużo niżej klasyfikowanymi Jimmy&#39;m Robertsonem i Hullem. W CLS, które rozgrywane było kilka dni przed Mastersem jeden z najsłabszych zawodników. Perry to dla mnie rzemeślnik, ale zwykle jest bardzo solidny i poniżej pewnego poziomu nie schodzi. Na pewno wypada lepiej na tle Hawkinsa w ostatnim czasie. Myślę, że tak będzie też tym razem i choć nie spodziewam się jakichś wielkich fajerwerków po stronie Joe to sądzę, że solidny i równy snooker, który prezentuje od dłuższego czasu wystarczy na cieniującego Hawkinsa.
Bet365

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker Turniej Masters
Godzina:14.00
Spotkanie: Trump - Maguire⛔ 6-4
Typ: Maguire
Kurs: 2.71
Bukmacer: Pinnacle
Dziś bardzo ciekawy mecz turnieju Masters. Wiadomo gra elita snookera. Turniej bardzo ważny i prestiżowy. Bukmacherzy faworyzują Juda Trumpa, który ostatnio obniżył loty ostatni triumf w Australian Goldfields w 2014. Szkot wiadomo też dawno nic prestiżowego nie wygrał , ale z Trumpem często wygrywa rok temu w Masters wygrana Maguiera 6-4. Trump potrafi grać efektownie, ale nie zawsze efektywnie co ostatnio coraz bardziej widać, gdy nie idzie z psychiką sobie nie radzi. Maguire podobnie wielki choleryk potrafi grac świetnie taktycznie dokładnie pozycjonować gdy nie ma dnia to gra się rozsypuje pudłuje niemiłosiernie. Obaj gracz eo podobnym profilu psychicznym i umiejętnościach zresztą w Mastersie nie ma przypadkowych graczy. Moim zdaniem kurs zdecydowanie przesadzony i szanse Szkota na zwycięstwo duże.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Judd Trump over 0,5 centuries @ 1,83 Bet365 ⛔
Konsekwentnie na setki w meczu. Trump wygrał zmagania w swojej grupie w CLS. Wbił przy tym 2x100+ i kilka innych wysokich break&#39;ów. Może jakiejś wielkiej formy przy tym nie prezentował, ale w PO grał już dość pewnie. Format całkiem długi. Nie wydaje mi się, aby któryś z nich nagle wystrzelił i ładował frejma za frejmem. Maguire jak ma dobry dzień to może powalczyć, ale wystarczy jedno zagranie i będzie siedział do końca meczu naburmuszony. Myślę, że Judd swoje szanse spokojnie będzie dostawać, bo Stephen wielkim taktykiem na pewno nie jest i lubi zostawiać łatwe układy.

Q 144

quizzly

Użytkownik
Judd Trump over 0,5 centuries @ 1,83 Bet365
Konsekwentnie na setki w meczu. Trump wygrał zmagania w swojej grupie w CLS. Wbił przy tym 2x100+ i kilka innych wysokich break&#39;ów. Może jakiejś wielkiej formy przy tym nie prezentował, ale w PO grał już dość pewnie. Format całkiem długi. Nie wydaje mi się, aby któryś z nich nagle wystrzelił i ładował frejma za frejmem. Maguire jak ma dobry dzień to może powalczyć, ale wystarczy jedno zagranie i będzie siedział do końca meczu naburmuszony. Myślę, że Judd swoje szanse spokojnie będzie dostawać, bo Stephen wielkim taktykiem na pewno nie jest i lubi zostawiać łatwe układy.
Cześć, przyznam, że dopiero zaczynam swoją przygodę ze snookerem i zwyczajnie &quot;zgapiłem&quot; beta od Macias00 ;) Dlatego też chciałbym Was poprosić o wyrozumiałość i pomoc - dlaczego ten bet nie wszedł? Jeżeli dobrze zrozumiałem to centurie w snookerze to jest over 100 pkt w danym framie. Być może źle obstawiłem lub też źle zrozumiałem zakład. Niestety nie mogę wrzucić linka z zdjęciem beta gdyż mam dopiero 2 posty ale wygląda to tak
Judd Trump - powyżej 0.5
Ilość century break zawodnika w meczu (2-drogowo)
kurs 1.80
Z góry dzięki za pomoc ????

EDIT: Ok już chyba wiem o co chodzi, żeby było 1 century to musi być wbite na raz a w tym framie co Trump miał 105 to zrobił to w dwóch breakach 50 i 55. Dobrze prawie czy źle? ????

wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
Cześć, przyznam, że dopiero zaczynam swoją przygodę ze snookerem i zwyczajnie &quot;zgapiłem&quot; beta od Macias00 ;) Dlatego też chciałbym Was poprosić o wyrozumiałość i pomoc - dlaczego ten bet nie wszedł? Jeżeli dobrze zrozumiałem to centurie w snookerze to jest over 100 pkt w danym framie. Być może źle obstawiłem lub też źle zrozumiałem zakład. Niestety nie mogę wrzucić linka z zdjęciem beta gdyż mam dopiero 2 posty ale wygląda to tak

Judd Trump - powyżej 0.5
kurs 1.80

EDIT: Ok już chyba wiem o co chodzi, żeby było 1 century to musi być wbite na raz a w tym framie co Trump miał 105 to zrobił to w dwóch breakach 50 i 55. Dobrze prawie czy źle? ????
Dokładnie tak.

Otrzymane punkty reputacji: +32
zielak14 411

zielak14

Użytkownik
Judd Trump - powyżej 0.5
kurs 1.80

Dokładnie, century break to setka w jednym podejściu. Jeszcze grają także typ nie jest skreślony

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom