>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Tennis by Lutek

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis

ATP Hamburg - start: 14:30

#13 ???? Fabio Fognini (ITA) vs. Philipp Kohlschreiber (GER) ▶ [1,38] ✅
#13 ???? Jeremy Chardy (FRA) vs. Julian Reister (GER) ▶ [1,36] ✅
--------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Ako: 1,88 / Stawka: 150 PLN / PW:
132 PLN

Dziś stawiam moim zdaniem na mocnych faworytów, ale z drugiej strony nie wiem czy to określenie pasuje do tego co ostatnio uświadczam po tych wszystkich turniejach.

Kohlschreiber nie zawodzi mnie nigdy, zaufanie do tego gościa mam - z resztą gra na swoim podwórku z Fogninim, który do najregularniejszych nie należy. Ratuje go tutaj jedynie ulubiona nawierzchnia.

Co do Francuza Chardiego - pare dni temu rozprawił się już po szybkich dwóch setach z Reisterem i choć niemiec fajnie wypalił w ostatnim meczu pokonując Verdasco, tak dla mnie nie było to wielkim zaskoczeniem biorąc pod uwagę postawę Hiszpana w ostatnich miesiącach/tygodniach i jego wahania formy. Uważam ,że tutaj będzie powtórka z rozrywki i Chardy powtórzy wynik ze Stuttgartu.

&quot;niemiecka klasa serwisowa....&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +18
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X)

ATP Gastaad &amp; Hamburg - start: 19:00

#14 ???? James Blake (USA) vs. Matthew Ebden (AUS) ▶ [2,10] ⛔
--------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW:
110 PLN

Myślę, że czas Jamesa w końcu nadszedł i turniej w Atlancie jest odpowiednim zapalnikiem mam nadzieję odradzającej się formy. Dobry mecz z Harrisonem i kolejne starcie z Ebdenem - liczę że równie pozytywne. Go Blake.

Otrzymane punkty reputacji: +8
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis

ATP Hamburg - start: 14:00

#15 ???? Florian Mayer (GER) vs. Tommy Haas (GER) ▶ [1,80] ⛔
▶ Buk:
/ Stawka: 150 PLN / PW:
120 PLN

#16 ???? Nicolas Almagro (ESP) vs. Philipp Kohlschreiber (GER) ▶ [2,37] ⛔
------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
137 PLN

Obu graczy przedstawiać nie trzeba, tym bardziej że ostatnio radzą sobie całkiem nieźle. Typy standardowo przezemnie przemyślane ,a jak to się okaże w praktyce - zobaczymy.

// Można się było tego spodziewać ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis

ATP Atlanta - start: 19:00

#17 ???? Matthew Ebden (AUS) vs. Gilles Muller (LUX) ▶ [1,66] ✅
▶ Buk:
100 PLN

Muller może mówić o sporym szczęsciu po wczorajszym kreczu Fisha i w rezultacie przejściu do kolejnej rundy. Mam nadzieję, że zmotywuje go to na tyle, by dziś pokazać się z dobrej strony.

Ebden z koleji wymęczył wczoraj zwycięstwo z bardzo słabym Amerykaninem Blejkiem i nie tyle ten mecz wygrał swoim nakładem, co Blake konsekwentnie przyczynił się do swojej porażki.

Myślę ,że niezły serwis Luksemburczyka, który odgrywa znaczącą role na tej nawierzchni pozwoli Gillesowi rozdawać karty w tym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +5
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis

ATP Hamburg - start: 14:30

#18 ???? Nicolas Almagro (ESP) vs. Juan Monaco (ARG) ▶ [1,40] ⛔
#18 ???? Janko Tipsarevic (SRB) vs. Poul-Henri Mathieu +4,5 (FRA) ▶ [1,72] ✅
----------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Ako: 2,41 / Stawka: 100 PLN / PW:
141 PLN

Nico rozgrywa fajny turniej, podczas gdy moim zdaniem Monaco wydaje się być lekko opadnięty z sił. Co prawda doszedł do tego półfinału raczej bez większych problemów, ale dziś mimo wszystko przeciwnik z górnej półki.
Nawierzchnia w Hamburgu dość szybka, co podziała na pewno z nawiązką dla Hiszpana i jego silnych uderzeń po obu skrzydłach. Stawiam na Almagro.

W drugim meczu Tipsarevic według bukmacherów jest tutaj wyraźnym faworytem, ale uważam że będący od kilku tygodni w formie Mathieu może tutaj jak najbardziej namieszać. Nawierzchnia w Szwacjarii jest niesamowicie wolna i wygląda to momentami jakby tenisisci grali na piachu i widać nawet, że Janko choć z fachowcami nie grał tak widać było że tutaj się męczy - z resztą dla mnie on nigdy nie pasował na cegłe - tymbardziej tak wolną. Uważam ,że ta podórka gemowa jest tutaj dobrym posunięciem, ponieważ Francuz jak najbardziej może to wygrać, a z pewnością powalczyć przynajmniej o seta.

Dziękujęmy Cyganie za wtopę i kolejne wyjście z 1:0 ????

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis

ATP Atlanta - start: 19:00

#19 ???? Go Soeda (JPN) vs. Gilles Muller (LUX) ▶ [1,80] ✅
--------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 200 PLN / PW:
160 PLN

Podobna sytuacja jak wczoraj w meczu z Ebdenem - zdecydowałem zagrać Mullera. Soeda może pokonał tutaj nie będącego w ogóle zaangażowanym w turniej i ogólnie średnio grającym na hardzie X-mana czy wczoraj Nishikoriego, który w podejrzany sposób ugrał jedynie 3 gemy. Jakkolwiek by na to nie patrzeć - Muller to lepszy zawodnik i jego wczorajszy mecz z Australijczykiem napiera dodatkowego optymizmu i mojej wiary w ten bet.

Czas na przełamanie tej tragicznej formy :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +3
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis

ATP Hamburg - start: 15:00

#20 ???? Juan Monaco (ARG) vs. Tommy-Gun Haas (GER) ▶ [2,10] ⛔
------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
165 PLN

Zasada jest prosta; jesli Haas dochodzi we własnej imprezie, na własnym podwórku, w rodzinnym mieście do finału eliminując po drodze groźnego Mayera czy gromiąc będącego ostatnio w gazie Cilica nie dając mu najmniejszych szans - to innej opcji jak końcowe zwycięstwo tutaj nie przewiduję.

Słowa uznania należą się na pewno wobec Monaco, który ciągnie ostatnio długi maraton zwycięstw i dziś po pełnej determinacji, standardowej regularności na korcie i woli walki wyeliminował Almagro. Jednak Hiszpan trochę pomógł, bo mecz miał w garści. Brakło w końcówcę jedynie trzeźwego umysłu, jak to w jego przypadku bywa.

Tommy już w Halle kilka tygodni temu potrafił rozprawić się w finale z Federerem i jak najbardziej uważam ,że jego ostatnio fenomenalna forma i pewność siebie wyczaruje kolejny triumf w niemczech. Łatwo z Argentyńczykiem na pewno nie będzie ,który prawdopodobnie da z siebie wszystko , ale przy dodatnich kursach uwzględniając to ,co Niemiec ostatnio &#39;wyprawia&#39; - korzystam z tego betu aż miło.

Otrzymane punkty reputacji: +2
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis (bilans lipca: -546 PLN)

ATP Los Angeles - start: 4:45

#21 ???? Flavio Cippola (ITA) vs. Jack Sock (USA) ▶ [1,68] ⛔
---------------------------------------------------------
▶ Buk:
136 PLN

Dla mnie to jeden z tych typów, wobec których przejść obojętnie się nie da. Co prawda kurs znacznie spadł w dół, ale moim zdaniem wciąż warto strzelać. A teraz do sedna;
Sock to niewątpliwie nadzieja amerykańskiego tenisia, przyglądałem mu się już w zeszłym roku i robi postępy na prawdę wielkie. W poprzednim turnieju w Atlancie doszedł do ćwierćfinału zatrzymując się dopiero na Isnerze, któremu był w stanie łamać serwis i doprowadzając do bardzo zaciętego meczu. I choć przegrał w dwóch setach, tak wrażenie pozostawił bardzo dobre. Wcześniej pokonał Bogomolova i Johnsona. Włoch Cippola z koleji ostatnio niezbyt pozytywnie i choć potrafi się odnaleźć na hardzie przy swoim przebijackim stylu, tak z Jackiem przy aktualnej formie będzie zadanie trudne. Postanowiłem ,że dam szansę tutaj gospodarzowi, ponieważ patrząc na aktualną dyspozycje i przedewszystkim ambicje to amerykanin jest tutaj na dobrej drodze, by dobrze zaingurować w I rundzie. Mecz jutro nad ranem - o 4:45.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis (bilans lipca: -746 PLN)

Challanger Lexington start : 19:45

#22 ???? Dennis Kudla (USA) vs. Michael Yani (USA) ▶ [1,66] ⛔
------------------------------------------------------------
▶ Buk: Bet365 / Stawka: 200 PLN / PW: 132 PLN

H2H zdecydowanie na korzyść Yaniego i na pewno dyspozycja ,gdyż wygrał ostatni turniej w Binghamton nie tracąc przy tym a ni jednego seta. Kudla potrafi grać na hardzie, jak to z resztą bywa u wszystkich amerykanów, jednak froma ostatnio doskwiera i w moim mniemaniu Yani to znaczący faworyt, szczególnie na pierwszą rundę a kurs pozwala na grę.

Otrzymane punkty reputacji: +10
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis (bilans lipca -946 PLN)

ATP Kitzbuhel - start: 11:00

#23 ???? Albert Ramos (ESP) vs. Filippo Volandri (ITA) ▶ [1,22] ⛔
#23 ???? Martin Klizan (SVK) vs. Simone Bolelli (ITA) ▶ [1,50] ⛔
▶ Buk:
/ Ako: 1,83 / Stawka: 200 PLN / PW:
166 PLN

STANDARD...

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis (bilans lipca -1146 PLN)

ATP Kitzbuhel - start: 16:00

#24 ???? Martin Klizan (SVK) vs. Robin Haase (NED) over 22,5 ▶ [1,83] ⛔
▶ Buk:
166 PLN
Tragedia w tym miesiącu - niewątpliwie mój najgorszy okres. Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło, a zła passa musi w końcu minąć.
Na dziś wybrałem jedno spotkanie i mam przeczucie, że będzie to wyrównany pojedynek biorąc pod uwagę słabą ostatnio regularność obu graczy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis (bilans lipca -1346 PLN)

ATP Atlanta &amp; London - start: 21:00

#25 ???? Nicolas Mahut (FRA) vs. Richard Berankis (LAT) ▶ [1,91] ✅
-----------------------------------------------------------------
▶ Buk:
182 PLN

Berankis w formie i nie podlega to żadnej dyskusji patrząc do tej pory na jego &#39;runa&#39; w US Series. Poprawił znacznie serwis, dobrze radzi sobie z gry w głębi i ogólnie stara się być dość regularny. Mahut to wiadomo, solidny gracz potrafiący napsuć krwi ,ale jakoś on mi bardziej na trawnik pasuje.

Tutaj zacznę w końcu swoich sił na olimpiadzie. Dotychczasowe turnieje dały mi w kość jak widać po temacie, ale myślę że w końcu coś dobrego wskóramy na turnieju wyższej wagi.

Na początek:

#26 ???? Donald Young (USA) vs. Andreas Seppi (ITA) ▶ [1,18] ✅
#26 ???? Lukas Lacko (SVK) vs. Philipp Petzschner (GER) ▶ [1,50] ✅
▶ Buk:
Ako: 1,77 / Stawka: 200 PLN / PW:
154 PLN

Seppi w porównaniu do Younga to wielka przepaść jeśli chodzi o aktualne rezultaty i dyspozycje. Wiele pisać nie trzeba.

Petzschner z koleji zaliczył dobry tripp na trawie do tej pory w tym sezonie i Lacko, który choć pozostawił dobre wrażenie na Wimbledonie ,tak sądze że miejsca tutaj ustąpi - bo prócz dobrze funkcjonującego serwisu wiele nie demonstrował. Petzsch urozmaicenie posiada i to wielkie, nie mówiąc już o doświadczeniu w imprezach takiej wagi.

#27 ???? Victor Troicki vs. Nicolas Almagro (ESP) ▶ [1,50] ✅
#27 ???? Mikhail Youzhny (RUS) vs. Julien Benneteau (FRA) ▶ [1,50] ⛔
-------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
Ako: 2,25 / Stawka: 150 PLN / PW:
187 PLN

W pierwszym meczu decyzja dla mnie wydawała się być trudna, i gdyby nie fakt że mecz rozgrywany będzie na trawie - tak bez zasantowienia uderzałbym w Almagro. Mimo wszystko zaryzykuje, tym bardziej że Troicki choć umiejętności posiada, tak wiadomo z czego słynie i tutaj na dłuższą mete sądze, że Hiszpan znajdzie sposób przy swoich &#39;mocnych&#39; groundstrokach :razz:

W drugim meczu przewiduje wyrównane spotkanie, jednak na grassie większe pole do popisu ze swoim bh, slajsami czy mocnym fh będzie miał niewątpliwie Rosjanin.

#28 ???? Dennis Istomin (UZB) vs. Fernando Verdasco (ESP) ▶ [2,25] ✅
---------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
125 PLN

A tutaj &#39;little dog&#39;. Verdasco na ziemii byłby wielkim faworytem, ale tutaj z &#39;wschodzącą&#39; gwiazdą, która dodatkowo dała o sobie znać ostatnio na trawie będzie miał wiele problemów. Istomin to walczak z krwi i kości, do tego przy swoich warunkach fizycznych może tutaj śmiało pokusić się o niespodziankę z chimerycznym Hiszpanem.

Otrzymane punkty reputacji: +10
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis (bilans lipca -1035 PLN)

Olympics London - start: 19:00

#29 ???? Ivan Dodig (CRO) vs. Juan Martin Del Potro (ARG) ▶ [9,80] ⛔
-------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 50 PLN / PW:
440 PLN

Ivan, Ivan.. choć graczem jest dość nieprzewidywalnym i często potrafiącym zawieść na całej lini, tak zdarzają mu się na prawdę bardzo dobre rezultaty. Być może spowodowane jest to niezbyt regularną formą niż kwestią braku chęci. Aktualnie przegrał 5 meczów z rzędu, ale tym nie ma się tutaj większego sensu wzorować, ponieważ Olimpiada to już wyższa półka i tutaj tak na prawdę poza umiejętnościami w głównej mierze liczy się to ,co dany zawodnik ma &quot;w głowie&quot;. Ivan na pewno nie należy do tenisistów, którzy łatwo się poddają i często pokazał ,że potrafi utrzymać fason do samego końca. Dziś w pierwszej rundzie zdecydowanie pod górkę, bowiem po drugiej stronie Del Pony i nie bez powodu jest tak jasnym faworytem w tym starciu. Obaj nieźle serwują, szczególnie uwagę trzeba zwrócić tutaj na Dodiga, który swoim serwisem potrafi dyktować warunki do samego końca (vide. zwycięstwo z Nadalem rok temu czy z Tsongą miesiąc temu własnie na trawie). Typ jest bardzo ryzykowny, ale jak już pisałem - tutaj wiele czynników będzie zależeć przedewszystkim od motywacji czy trzeźwego umysłu graczy na korcie i sądze, że Dodig po tych kilku porażkach i od ostatniego meczu z Kubotem odpowiednio przygotował się mentalnie do tej Olimpiady i godnie powalczy jak równy z równym w barwach swojego kraju z Argentyńczykiem. Spodziewam się wyrównanego meczu.

Big Dog.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis (bilans lipca -1035 PLN)

ATP Atlanta start: 22:00

#30 ???? Marinko Matosevic (AUS) vs. Ricardas Berankis (LAT) ▶ [1,69] ✅
-----------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
138 PLN

Podobnie jak wczoraj typuje tutaj Berankisa. Jest na fali i nie podlega to żadnej dyskusji. Dla mnie jest faworytem w tym meczu i całego turnieju.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis (bilans lipca -897 PLN)

Olympics London - start: 14:30

Na początek.........

#31 ???? David Goffin (BEL) vs. Juan Monaco (ARG) ▶ [1,58] ✅
#31 ???? Richard Gasquet (FRA) vs. Robin Haase (NED) ▶ [1,20] ✅
---------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Ako: 1,90 / Stawka: 200 PLN / PW:
179 PLN

Monaco bardzo mi się podobał w Hamburgu, gdzie pokonał w finale Haas`a. Ograniczona liczba niewymuszonych błędów, bardzo regularne utrzymywanie piłki w korcie to jego główne atuty, poza tym serwis funkcjonuje również na przyzwoitym poziomie. Co prawda jego record na grassie nie powala na kolana, ale tym bardziej dotyczy to młodego Goffina, który jakoś nie pasuje mi na te korty. Belg pomimo skromnych warunków fizycznych uderzyć jak najbardziej potrafi, ale w dłuższych wymianach z Juanem będzie się niestety spalał. Dla mnie osobiscie Monaco jest tutaj znaczącym faworytem i jeśli chodzi o styl obu tenisistów, to na pewno ma sporą przewagę.

Co do drugiego meczu wiele się rozpisywał nie będę. Przedewszystkim nagła zmiana nawierzchni z cegły na trawę oraz najbardziej istotny w tym becie argument to wczorajszy finał w Austrii Robina. Z resztą Gasquet to level wyżej i na tych kortach osiągał w przeszłości jedne z najlepszych swoich rezultatów w karierze. Sensacją byłaby dla mnie ewentualna porażka Ryśka w tym spotkaniu. Typ na podbicie kuponu jak najbardziej na miejscu.

Otrzymane punkty reputacji: +7
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis (bilans lipca -897 PLN)

ATP Los Angeles start: 22:00

#32 ???? Sam Querrey (USA) vs. Ricardas Berankis (LAT) ▶ [3,28] ⛔
▶ Buk:
238 PLN

Z mojej strony kolejny strzał na Ryckę. Turniej w LA to popis jego umiejętności i wielkiej formy. Teren co prawda Sama, który jest klasowym zawodnikiem i sposób mógłby swój znaleźć, ale sądze że jeśli tylko gra sprowadzana będzie do dłuższych wymian to tutaj spora przewaga leży u boku właśnie Berankisa. Value spore i korzystać warto patrząc chociażby na to, że począwszy od kwalifikacji Ricardas stracił tylko jednego seta.

W zeszłym sezonie w finale walczył z koleji Łotysz - Gulbis z Fishem i także wiele wskazywało na gospodarza, a okazało się inaczej :razz:

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis (bilans lipca -997 PLN)

Olympics London

#33 ???? Roger Federer (SUI) vs. Julien Benneteau +5 (FRA) ▶ [2,00] ⛔
▶ Buk:
150 PLN
Julien od zawsze sprawiał problemy Fedrererowi, chociażby kilka tygodni temu podczas turnieju w Wimbledonie gdzie wygyrwał już nawet 2:0 w setach. W przeszłości było podobnie i przy jego aktualnej dość dobrej dyspozycji myślę że zdoła dotrzymać fasonu Mistrzowi i będziemy świadkami wyrównanego meczu. Handicap na miejscu.

#34 ???? Philipp Petzschner (GER) vs. Janko Tipsarevic (SRB) ▶ [3,53] ⛔
▶ Buk:
253 PLN
Spore value leży tutaj po stronie niemieckiej. Obaj na trawie grają bardzo dobrze, szczególnie Petzschner w tym sezonie jest groźny i jeśli tylko wejdzie odpowiednio w mecz to przy swoim urozmaiceniu w grze tj. serwis czy niezawodny bh i zagrywki przy siatce - to Janko na prawdę będzie musiał się sporo napracować. Pamiętam jego ostatni mecz na Wimbledonie z Youzhnym, który przypomina trochę styl niemca i jak się okazało, był to dość jednostronny mecz. Philipp ma tutaj sporą szansę na niespodziankę a po takim kursie bez wątpienia korzystam. w H2H 2:2 - wszystkie pojedynki na hardzie. Na trawie nigdy nie grali.

Już chyba 10 raz w tym miesiącu wtopiłem beta z 1:0 na 1:2... nic bardziej wku - ającego .... ????

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis (bilans lipca -1068 PLN)

ATP Waszyngton - start: 22:00

#34 ???? Guillermo Garcia-Lopez (ESP) vs. Leo Mayer (ARG) ▶ [1,66]
#34 ???? Florient Serra (FRA) vs. Brian Baker (USA) ▶ [1,44]
▶ Buk:
/ Ako: 2,40 / Stawka: 100 PLN / PW:
140 PLN
Straty dzisiejsze odrobione po wygranym meczu przez Simona. Jedziemy dalej - tym razem w Waszyngtonie. GGL na twardych spisuje się znacznie lepiej, ponieważ styl jaki preferuje bardziej na te nawierzchnie pasują. Co do Mayera, to nie ma sensu wzorować się jego pogromem nad Cippolą, który definitywnie oddał mecz. Ogólnie jego bilans na hardzie jest słaby w tym roku i wybieram tutaj nieco bardziej rozgarniętego pod tym względem tenisistę.
Baker ostatnio pociągnął lekki loosing streak na hardzie, ale jeśli tylko dziś wypali z dobrym dniem to o pozytywny wynik jestem spokojny. Umiejętnościami przewyższa Francuza i dziś liczę na jego przełamanie, tym bardziej że to 500-tka, w dodatku na swoim terenie.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria X) Tenis (bilans lipca -1168 PLN)

Olympics London - start: 12:30

#35 ???? Feliciano Lopez (ESP) vs. Juan Monaco (ARG) ▶ [1,80] ⛔
#35 ???? Richard Gasquet (FRA) vs. Marcos Baghdatis (CYP) ▶ [1,33] ⛔⛔
▶ Buk:
/ Ako: 2,39 / Stawka: 200 PLN / PW:
278 PLN

Podobnie jak przedwczoraj, dziś atakuję znów na Monaco oraz Gasqueta. Obaj bez problemów przebrnęli przez I rundę i tym razem spodziewam się podobnych rezultatów.

Gasquet trafił na Bagietę, który pomimo lat miewa dobre momenty , ale poziom niestety już w tym meczu może być dla niego zbyt wysoki i nie łudzę się tutaj za bardzo na jakiekolwiek zdominowanie przez Cypryjczyka.

Monaco również poza pierwszym setem, nie dał wielkich szans Goffinowi. Serwis stopniowo poprawiał po nieudanym początku, return funkcjonował bardzo dobrze i przedewszystkim mogłoby się wydawać - tak jak przypuszczałem, że całkowicie kontrolował grę z głębi kortu. Trafił na Lopeza, który jest bardzo nieregularny i jak najbardziej potrafi mu się zdarzyć słabszy moment w meczu, który Monaco z pewnością wykorzysta a tutaj na trawie z jego niepewnym serwisem return Juana powinien zdawać egzamin w wielu partiach. Kurs bardzo przyzwoity.

#36 ???? Jo-Wilfried Tsonga (FRA) vs. Milos Raonic (CAN) over 23 ▶ [2,00] ✅
-----------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
200 PLN

Bardzo mnie zaskoczyła linia na ten over jaką wystawił Bet365. Nic tylko korzystać ???? .

Tsonga jak i Raonic bardzo dobrze serwują i szczególnie tutaj na trawie podanie powinno się odpowiednio udzielać. I właściwie wystarczy jeden tiebreak do pokrycia tej lini. Z resztą, tutaj po cichu spodziewam się 3-setówki, bo nie sądze że po tym nieco słabszym meczu Tsongi z Belluccim Francuz odprawi gładko Kanadyjczyka w 2 setach.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Statystyki za Lipiec (1.7 - 31.7) po 36 podanych kuponach:
Kupony podane : 36
Kupony trafione : 13
Kupony nietrafione : 22
Kupony zwrócone : 1
Suma stawek : 5505 PLN
Suma wygranych : 4,287 PLN
Zysk/Strata : -1218 PLN
Yield : -22,13%
Bilans ogólny od zapoczątkowania tematu: +6368 PLN (12.08 - 31.07)
Sierpień: +3033 PLN
Wrzesień: -1582 PLN
Październik: +498 PLN
Listopad: +353 PLN
Grudzień: +1291 PLN
Styczeń: -66 PLN
Luty: +1746 PLN
Marzec: +675 PLN
Kwiecień: -661 PLN
Maj: +1491 PLN
Czerwiec: +808 PLN
Lipiec: -1218 PLN