>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Tennis by Lutek

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (5-0) +703 PLN

Euro ~ start: 18:00 &amp; 20:45

#21 ⚽ Grecja @ Czechy ▶ OBIE STRZELĄ [2,12] *(8/10) ✅
------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka:
100 PLN / PW: 112 PLN

Obie ekipy by myśleć o jakiejkolwiek szansie awansu, muszą prawdopodobnie ten mecz wygrać. Szczególnie Czesi są w złej sytuacji po przegranej z Rosją w pierwszym meczu obnażając przedewszystkim swoją słabość w defensywie. Grecy w tym rozrachunku pomimo remisu nie wypadli wcale lepiej, choć byli nawet bliscy zwycięstwa. Ogólnie, gdyby nie słaba postawa Polaków w drugiej połowie, to mogliby ten mecz spokojnie przegrać. Myślę, że pierwszy gol w tym spotkaniu zmusi drużynę przeciwną do szybkiego odrabiania strat, tak więc tych bramek kilka może paść a tym bardziej nieźle wygląda tutaj zakład że &quot;obie strzelą&quot;.

#22 ⚽ Polska @ Rosja ▶ over 2,5 [2,24] *(8/10) ⛔
---------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka:
100 PLN / PW: 124 PLN

Wiele osób upatruje dziś zwycięstwa Rosjan, być może słusznie ponieważ pod względem sportowym przewyższają nieco naszą reprezentacje udowadniając to chociażby po I meczu z Czechami. Ja osobiście przytrzymam się zdala od typowania tutaj zwycięzcy i wybiorę równie mocno prawdopodobną opcję jaką jest over. Rosja pokazała ,że siła w ofensywie drzemie u nich spora, a z drugiej strony niesądze, by Polacy nie potrafili nic strzelić w tym meczu patrząc na wagę tego spotkania. Jestem dobrej myśli :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +2
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (6-1) +715 PLN

Euro ~ start: 18:00

#23 ⚽ Portugalia -0,5 @ Dania ▶ [1,95] *(8/10) ✅
-------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka:
155 PLN / PW: 152 PLN

Kto tylko oglądał mecz Duńczyków z Holendrami ten wie w jakich okolicznościach outsider ze skandynawii wręcz wykradł to zwycięstwo. Mieli właściwie w ciągu całego meczu tylko jedną okazję, którą wykorzystali, podczas gdy Holendrzy napierali przez większość spotkania i wydaje mi się, że gdyby powtórzyć ponownie ten mecz to rezultat widniałby całkiem inny. Portugalia również przegrała z Niemcami choć nie wyglądali tam najgorzej stwarzając sobie multum okazji. Uważam jednak, że w tej sytuacji kiedy punkty będą jutro na prawdę potrzebne do wyjścia z grupy, zmotywują się odpowiednio oraz wykorzystają swój potencjał by zagrać z większą skutecznością i w końcu przełamać defensywę Duńczyków, która mimo wszystko odbiega trochę poziomem od tej Niemieckiej. Po porażce z Niemcami dla Portugalczyków to typowy &quot;must win&quot; i osobiście nie widzę tutaj innej opcji jak ich zwycięstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +5
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (7-1) +867 PLN

Euro ~ start: 20:45

#24 ⚽ Holandia @ Niemcy ▶ over 10 rzutów rożnych [2,09] *(8/10) ✅
------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka:
150 PLN / PW: 163 PLN

Dla reprezentacji Holandii jest to właściwie mecz życia lub śmierci po porażce z Danią. Nie dopuszczają na pewno innej opcji jak wygrana z Niemcami, choć zadanie na pewno nie będzie łatwe. Niemcy po cennym zwycięstwie z Portugalią będą moim zdaniem angażować się tutaj na grze defensywnej szukając swoich okazji z kontry tym bardziej że Holandia będzie od samego początku szukać swojej szansy na bramki. Spodziewam się tutaj meczu ze sporą ilością akcji, agresywnej gry i presingu ze strony Holendrów, ponieważ muszą postawić tutaj wszystko na jedną kartę. Tak więc linia rożnych nie wydaje się być wielka biorąc pod uwagę chociażby pierwszy mecz, gdzie sami Holendrzy zdobyli ich aż 11.

Otrzymane punkty reputacji: +9
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (8-1) +1030 PLN

#25 ⚽ Włochy @ Chorwacja ▶ Obie strzelą [2,12] *(8/10) ✅
-------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka:
150 PLN / PW: 168 PLN

Chorwaci pokazali się z bardzo dobrej strony po pierwszym meczu z Irlandią strzelając aż 3 bramki. Jakby nie patrzeć swoją moc na przodach zademonstrowali już w kwalifikacjach inkasując na koncie łącznie 18 goli, ale wiadomo - Irlandia to nie Włochy i słusznie są tutaj uważani za faworyta. Nie mniej jednak po tym bardzo udanym starcie myślę że Chorwaci podejmą od początku walkę i potraktują ten mecz jako potencjalną możliwość zgarnięcia cennych punktów, tym bardziej że w 3 meczu zmierzą się z Hiszpanami, którzy po tym pierwszym remisie będą prawdopodobnie podkręcać swój poziom i Chorwatom może być ciężko. Odnośnie Włochów, to zagrali fajną ofensywną piłkę w pierwszym meczu - podobnie jak Chorwaci, jednak Casillas stał pewnie na swoim posterunku i skończyło się to jedynie podziałem punktów. Na pewno będą chcieli szukać tutaj swoich okazji ponownie, tak więc typ na bramki obu ekip jak najbardziej na miejscu biorąc pod uwagę ich możliwości ofensywne.

Otrzymane punkty reputacji: +6
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (8-1) +1030 PLN

#26 ⚽ Hiszpania -1,5 HC @ Irlandia ▶ [1,97] *(8/10) ✅
▶ Buk:
/ Stawka:
155 PLN / PW: 150 PLN

Hiszpanie po remisie z Włochami będą z pewnością szukać tutaj zwycięstwa. Na pewno potraktują ten mecz z Irlandczykami poważnie i jak już napisałem wczoraj - powinni podkręcić dopiero teraz swoje możliwości w rozgrywaniu piłki i ofensywie. Irlandia należy do średniaków i udowodnili to własnie Chorwaci wygrywając pewnie 3-1, choć z Hiszpanami wątpie by byli w stanie nawet coś tutaj wystrzelić. Stawiam zdecydowanie na faworytów.

Otrzymane punkty reputacji: +15
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (10-1) +1348 PLN

#27 ⚽ Ukraina @ Francja ▶ [2,11] *(7/10) ✅
--------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka:
150 PLN / PW: 166 PLN

Doceniam reprezentacje Ukrainy za ich wyczyn z pierwszego meczu ze Szwedami, gdzie po otwarciu wyniku przez gości zdołali błyskawicznie za sprawą Szewczenki wyjść na prowadzenie. Grali z pasją i pełną koncentracją, jednak prawdziwe schody pojawią się niewątpliwie jutro. Francuzi musieli pogodzić się z remisem, ale jak pierwsza połowa w ich wykonaniu była niemrawa tak w drugiej nasporzyli sporo problemów Anglikom - jednak dość nieskutecznie pomimo tego, że stwarzali sobie sporo ciekawych okazji. Trzeba podkreślić, że potrafią świetnie urozmaicać swoją grę w ofensywie i to może być tutaj kluczem na Ukrainców, ponadto niesądze by po raz kolejny zawiodła w taki sposób ich skuteczność. Z resztą jak wyżej pisałem - doceniam wolę walki i determinację gospodarzy, ale Francuzi to już dość wysokie progi i nieco wyższy level, a po tym remisie z pierwszego meczu będą tutaj niewątpliwie głodni zwycięstwa by tym samym zbliżyć się bardziej do ćwierćfinału.

Otrzymane punkty reputacji: +21
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (11-1) +1514 PLN

#28 ⚽ Szwecja @ Anglia ▶ Obie strzelą [2,02] *(8/10) ✅
▶ Buk:
/ Stawka:
150 PLN / PW: 153 PLN

Obie ekipy w niezbyt ciekawej sytuacji, choć zdecydowanie pod górkę mają tutaj Szwedzi po porażce z Ukrainą. Nie jest to jednak zespół, który potrafi zagrać tak źle dwa mecze z rzędu i dziś możemy zobaczyć ich całkiem odmienionych, a co za tym idzie będą pokładać napewno jakieś szanse na strzelenie przy Ibrahimovicu. Odnośnie Anglików - podobna sytuacja, choć nawet pomimo braku Rooneya posiadają potencjał strzelecki za sprawą Walbecka czy Carrolla. Uważam, że jednostronnego widowiska tutaj nie będzie i jak na mój gust to poza BTS, bardzo prawdopodobny jest tutaj również over 2,5. Ja jednak stawiam na to ,że obie strzelą.

Otrzymane punkty reputacji: +23
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (12-1) +1667 PLN

#29 ⚽ Polska @ Czechy ▶ [2,16] *(8/10) ⛔
------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka:
150 PLN / PW: 174 PLN

Co tu wiele mówić.. Historyczny mecz dla naszych graczy i ja nie widzę innej opcji jak dzisiejszy awans do ćwierćfinału. Czechy są jak najbardziej do pokonania. Trzymamy kciuki.

Otrzymane punkty reputacji: +9
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (12-2) +1517 PLN

#30 ⚽ Portugalia DNB @ Holandia ▶ [2,05] *(8/10) ✅
----------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka:
150 PLN / PW: 157 PLN

Holendrzy po tych dwóch porażkach z Danią i Niemcami są tutaj na wylotówce, tak więc dziś by myśleć o awansie muszą wygrać przynajmniej przewagą dwóch bramek. Biorąc jednak pod uwagę ich ostatnie problemy - będzie to dziś zadanie na pewno utrudnione z wchodzącymi z meczu na mecz na falę Portugalczykami. Ofensywa Holendrów pozostawia wiele do życzenia i właściwie w tym turnieju jeszcze nic szczególnego nie pokazali i jak wytrwale próbowali z Duńczykami w pierwszym meczu - bez skutku, tak przy stanie 2:1 dla Niemców w drugim odniosiłem wrażenie, że są pozbawieni jakiegokolwiek gazu.
Portugalia jak już napisałem - rozkręca się tutaj i co prawda nie udało się w pierwszym meczu z Niemcami, tak w drugim z Danią zagrali ładne spotkanie. Zawiódł trochę Ronaldo poprzez kilka niewykorzystanych sytuacji, ale myślę że w końcu będzie miał okazję tutaj błysnąć i na pewno dziś ku temu spora okazja. Defensywa Portugalii choć momentami zawiodła z Danią, tak trzeba przyznać że dobrą robotę odwala tutaj Pepe, Contarao czy Alves, szczególnie w pierwszym meczu z Niemcami zagrali na dobrym poziomie. Postanowiłem więc, że dzisiaj większe szanse na awans dam własnie Portugalii - ale z małą podpórką, bo mimo wszystko remis im wystarczy. Dodam jeszcze, że Holendrzy nie wygrali z Portugalią od przeszło 20 lat.

#31 ⚽ Dania @ Niemcy ▶ over 2,5 [1,90] *(8/10) ✅
----------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka:
170 PLN / PW: 153 PLN

W tym meczu Niemcy są na pewno faworytem, choć Dania zdążyła już pokazać swój potencjał w tym turnieju. Niespodziewane zwycięstwo z Holandią czy walka do samego końca i wyjście ze stanu 0:2 na remis w meczu z Portugalią. Mowy tutaj o odpuszczaniu nie ma, podobnie z drugiej strony niesądze by Niemcy grali dzisiaj typowo na remis biorąc chociażby pod uwagę wczorajszy wyczyn Greków, którzy wyeliminowali Rosjan. Z resztą, o ile mi wiadomo - Loew trzyma się dziś optymalnego składu. Szanse na bramki widzę po obu stronach patrząc na wagę tego spotkania, więc over 2,5 jak najbardziej na miejscu.

Otrzymane punkty reputacji: +33
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (14-2) +1827 PLN

#32 ⚽ Hiszpania -1 AH @ Chorwacja ▶ [2,18] *(8/10) ZWROT
-----------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 150 PLN / PW: 177 PLN

Chorwacja trzeba przyznać ,że rozgrywa tutaj dość dobry turniej. Pierwszy udany mecz z Irlandczykami, gdzie wyeksponowali swoją siłe w ofensywie i drugi z Włochami - a konkretniej druga połowa w ich wykonaniu po kilku fajnych akcjach. Nie mniej jednak, zespół Hiszpanów to klasa zdecydwanie wyżej. Cieszy na pewno dobre posunięcie Del Bosque wpuszczając od pierwszych minut w ostatnim meczu Torresa, który w końcu zaakcentował tutaj swój udział strzelając dwie bramki. Ponadto wszystko funkcjonowało na wysokim pozomie i nie mieli najmniejszych problemów ogrywając wysoko Irlandczyków w swoim &quot;oklepanym&quot; stylu. Z ponadprzeciętnymi Chorwatami tak łatwo może nie być, ale uważam że stać Hiszpanów na kolejne zwycięstwo ,tymbardziej że nie mają jeszcze stuprocentowego awansu do ćwierćfinału. Jakby nie patrzeć, obu ekipom wystarczy wysoki remis, ale ja tutaj w żadne teorie spiskowe nie wierzę i spodziewam się otwartego meczu od samego początku ze zdecydowaną nawiązką wobec Hiszpanów na końcowy rezultat.
(zakład ważny w przypadku zwycięstwa przynajmniej dwoma bramkami. Jedno bramkowe zwycięstwo = zwrot)

Otrzymane punkty reputacji: +4
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (14-1-2) +1827 PLN

#33 ⚽ Ukraina @ Anglia ▶ over 2,5 [2,06] *(8/10) ⛔
▶ Buk:
/ Stawka:
150 PLN / PW: 159 PLN

Uważam że Ukraincy pomimo tej ostatniej porażki z Francuzami, gdzie szczerze mówiąc nie zagrali powalającego spotkania - nie powiedzieli jeszcze tutaj ostatniego słowa. Grają na własnym terenie i po zwycięstwie w pierwszym meczu ze Szwedami zachowują wciąż szansę na awans do ćwierćfinału z dorobkiem 3 punktów i sądze, że staną na głowach by zagrać tym razem na maks swoich możliwości. Na pewno z Anglikami łatwo nie będzie, ale patrząc na ich poczynania z Francuzami czy Szwecją, to ta gra do najrówniejszych nie należy, nie mówiąc już że w spotkaniu ze Szwecją mieli momentami całkowicie pod górkę i musieli nawet gonić wynik. Oszczędzę sobie tutaj typowanie zwycięzcy pomimo faktu ,że Anglicy są tutaj faworytem i powrót Rooneya na pewno wprowadzi jakąś świerzość w szeregi zespołu, jednak jak już podkreślałem, Ukrainy nie można lekceważyć i myślę, że będziemy tutaj świadkami gry na wysokim poziomie od samego początku. Wobec tego stawiam na &#39;over&#39; w myśl, że kilka bramek tutaj padnie i jeśli Ukraina miałaby pożegnać się z udziałem w tym Euro, to w dobrym stylu.

Otrzymane punkty reputacji: +17
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Tennis

Unicef Open &amp; Aegon International - start: 12:00 &amp; 13:00

#34 ???? Michael Llodra (FRA) vs. Dennis Istomin (UZB) ▶ [1,56] *(9/10)⛔
#34 ???? Alex Bogomolov jr. (USA) vs. Eduard Roger-Vasselin (FRA) ▶ [1,36] *(9/10)
----------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ AKO : 2,12 / Stawka: 150 PLN / PW:
168 PLN

W dniu dzisiejszym stawiam na francuzów. Llodra na szybszych nawierzchniach to zdecydowanie level wyżej w porównaniu do Istomina i powinno tutaj odbyć się bez niespodzianki. Z koleji w przypadku Vasselia, to jego przeciwnik do najtrudniejszych nie należy - Bogo pozbawiony całkowicie formy i również niesądze, by z rozkręcającym się ostatnio Francuzem mógł tutaj coś wskórać. Vasselin nieźle wystartował w tym roku na trawie pokonując chociażby Roddicka i dotrzymując kroku w kolejnej rundzie Nalbandianowi, z którym rozegrał 3-sety.

Otrzymane punkty reputacji: +4
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Tennis

Aegon International - start: 15:30

#35 ???? Andy Roddick (USA) vs. Sam Querrey (USA) ▶ [2,15] *(7/10) ZWROT
-------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 150 PLN / PW: 172 PLN

Czas wziąć się w garść Andy..

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (14-1-2) +1827 PLN

#36 ⚽ Francja @ Szwecja ▶ [1,76] *(8/10) ⛔
--------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka:
200 PLN / PW: 152 PLN

W dzisiejszym meczu Francja staje przed otwartą drogą do zajęcia pierwszego miejsca w swojej grupie i tym samym ominięciu reprezentacji Hiszpani w cwierćfinale, co na pewno podziała tutaj dla nich z korzyścią. Szwedzi w tym turnieju mają sporo problemów w swojej defensywie i niestety ich jedyną bronią są stałe fragementy gry wobec których Francuzi powinni dziś być odpowiednio zabezpieczeni. Spodziewam się tutaj pewnego zwycięstwa Francji i tym samym przypieczętowanie pierwszego miejsca w grupie.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Tennis

Unicef Open &amp; Aegon International - start: 11:00

#37 ???? Benoit Paire (FRA) vs. Łukasz Kubot (POL) ▶ [1,48] *(8/10) ⛔
#37 ???? Dennis Istomin (UZB) vs. Marcel Granollers (ESP) ▶ [1,51] *(8/10) ✅
-------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ AKO : 2,24 / Stawka: 100 PLN / PW:
124 PLN

#38 ???? Gilles Muller (LUX) vs. Allejandro Falla (COL) ▶ [1,61] *(8/10) ✅
#38 ???? Carlos Berlocq (ARG) vs. Andreas Seppi (ITA) ▶ [1,31] *(8/10) ✅
--------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ AKO : 2,11 / Stawka: 100 PLN / PW:
111 PLN

Jako że grupowe potyczki z Euro mamy już za sobą, od dziś na dobrę zaczyna się dla mnie sezon tenisowy. Na początek wyselekcjonowane dwa zdublowane kupony moim zdaniem dość pewnych typów.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Tennis ~ Wimbledon (--)

Wimbledon - start: 16:00

#39 ???? Michael Russell (USA) vs. Yuichi Sugita (JPN) ▶ [1,86] *(7/10) ⛔
--------------------------------------------------------------
▶ Buk:
Stawka: 120 PLN / PW:
103 PLN
Szanse według bukmacherów wyrównane, choć moim zdaniem w tym meczu na odstrzale prędzej widziałbym amerykanina. Japończyk nieźle rozpoczął cykl na trawie w tym sezonie wygrywając 4 spośród 5 meczów, ponadto tydzień temu pokonał już Russella. Dziś w 3-setowym maratonie daję mu ponownie większe szansę na sukces i awans do turnieju głównego. Start za pół godziny.

Otrzymane punkty reputacji: +5
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Tennis

Aegon championships &amp; Unicef open - start: 11:00

#40 ???? Tatsuma Ito (JPN) vs. Benoit Paire (FRA) ▶ [2,18] *(7/10) ⛔
---------------------------------------------------------
▶ Buk:
Stawka: 100 PLN / PW:
118 PLN

Ito grać na trawniku potrafi, z resztą Paire kojarzy mi się z niezbyt regularnym graczem w ogóle jakoś nie pasującym na te nawierzchnie. Nie mówiąc już o jego wczorajszych męczarniach z Kubotem i szczęsliwym zwycięstwie. Kurs na Ito zachęcający.

#41 ???? Eduard Roger-Vasselin (FRA) vs. Phillip Petzschner (GER) ▶ [2,06] *(7/10) ⛔
-------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
106 PLN

Vasselin ostatnio na trawie całkiem nieźle i dziś będzie zdecydowanie wielkim wyzwaniem dla Petzschnera, który w ostatnich tygodniach gra poniżej oczekiwań i choć odkręcił się trochę na tym turnieju w Holandii, tak łatwo z Francuzem nie będzie.

#42 ???? Ryan Harrison (USA) vs. Dennis Istomin (UZB) ▶ [2,56] *(7/10) ✅
---------------------------------------------------------------
▶ Buk:
156 PLN

Gały wychodzą na widok tego kursu na Harrisona, tym bardziej że Istomin to dla mnie średnia klasa sama w sobie. Męczył się wczoraj z Granollersem i jakoś szczerze mówiąc nigdy nie przemawiał do mnie tym swoim rzekomym talentem. Harry wczoraj ładnie wszedł w turniej po zwycięstwie nad Lu i dziś może powtórzyć wyczyn.

#43 ???? Andreas Seppi (ITA) vs. Phillip Kohlschreiber (GER) ▶ [2,29] *(7/10) ✅
▶ Buk:
129 PLN

Kolejny ciekawy kurs na ubiegłorocznego triumfatora tego turnieju - Seppiego. Kohl w dość niezłej formie, jednak Seppi ostatnio też osiąga ciekawe wyniki. Dla mnie mecz wyrównany z lekką nawiązką na Włocha.

+85 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +3
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (14-1-4) +1447 PLN

#44 ⚽ Portugalia @ Czechy ▶ [1,78] *(8/10) ✅
----------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka:
180 PLN / PW: 140 PLN

W dzisiejszym pierwszym ćwierćfinale Portugalia zmierzy się z niespodzianką tych euro - Czechami. Różnica klas obu zespołów moim zdaniem bardzo wielka i dla reprezentacji Czech to już wielki sukces będąc w tej fazie turnieju. Co do Portugalczyków - trzeba przyznać, że rozgrywają tutaj całkiem dobry turniej i z meczu na mecz podkręcają swój wysoki poziom. Mecz z Holendrami był tego przykładem z Ronaldo i Nanim na czele. Dzisiaj stawiam zdecydowanie na Portugalie i szczerze mówiąc każdy inny rezultat będzie tutaj wielką niespodzianką.

Otrzymane punkty reputacji: +13
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Tennis

Unicef open - start: 11:00

#45 ???? Philipp Petzschner (GER) vs. Xavier Malisse (BEL) ▶ [2,40] *(7/10) ✅
▶ Buk:
140 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +6
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IX) Euro 2012 (15-1-4) +1587 PLN

#46 ⚽ Niemcy @ Grecja under 2,5 ▶ [2,05] *(8/10) ⛔
▶ Buk:
/ Stawka:
150 PLN / PW: 157 PLN

Dziś wybrałem pierwszy jak do tej pory typ na &quot;under&quot; podczas tych Euro. Kurs na Niemców i ich ewentualny awans do półfinału jest zbyt oczywisty, z resztą kursy są dokładnie wobec tego odzwierciedlone. Ja jednak uważam że pogromu bramkowego ze strony Niemców tutaj nie będzie, tym bardziej że Grecy bronić się potrafią co udowodnili chociażby w meczu z Rosją, ale z drugiej strony nie sądze by bez Karagounisa mogli wiele zdziałać przeciwko tak dobrze prosperującej defensywie niemieckiej. Wielu bramek tutaj się nie spodziewam, prawdopodobnie 1:0, 2:0 dla naszych sąsiadów, tak więc kurs 2,05 na under 2,5 według mnie jak najbardziej do pobrania.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Do góry Bottom