>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Tennis by Lutek

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +894,5zł (NHL: 28-1-27) wtorek: 4-7, -195zł

NHL ~ including OT &amp; penalties - start: 1:00

#47 :hokej:
Washington Capitals ML at. Ottawa Senators
▶ [1,88] ✅
----------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 115zł / PW: 101zł

Capitals.. drużyna o wielkim potencjale, jednak ostatnio nieco przytłumiona. W ostatnim meczu z Panterami obudzili się dopiero pod koniec meczu, w 3 tercji prawie wychodząc na prowadzenie. Ottawa co prawda gra bardzo solidnie u siebie jednak dzisiaj liczę na Oveckina i resztę że przełamią lody. w 6 ostatnich meczach pomiędzy dwoma ekipami 5 razy górą byli Caps i dziś sądze, że poprawią bilans.

Otrzymane punkty reputacji: +5
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +1240,5zł (NHL: 31-1-27) środa: 3-0, +346zł

NHL ~ over/under - start: 1:00 till 4:30

Trzy mecze, trzy pozytywne typy i szybkie odrobienie strat. Na kolejną noc mam nieco więcej typów, na początek kilka zakładów under/over a później umieszczę na pewno jeszcze kilka zakładów na zwycięstwa.

#48 :hokej:
Florida Panthers at. Boston Bruins
over 5,5
▶ [2,25] ⛔
------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 125zł

Obie drużyny dobrze znane.. ostatnio w dobrej formie, szczególnie podoba mi się gra Panter. Niedźwiedzie spisują się również bardzo dobrze w tym sezonie, ostatnio co prawda przegrali z Winnipeg Jets ,w dodatku strzelili tylko jedną bramkę, jednak dzień wcześniej grali z Pittsburgiem w dodatku na ich własnym terenie, gdzie mecz był na prawdę trudny. Dziś liczę na wyrównany spektakl obfity w bramki.

#49 :hokej:
Minnesota Wild at. Los Angeles Kings
over 5
▶ [1,97] ✅
-------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 97zł

Rewelacyjna w tym sezonie Minnesota podejmie dziś Kingsów na ich terenie. Jak powszechnie wiadomo LA grają z dużym nakładem w swoją defensywe i strzelają mało bramek, poza tym ostatnio nie radzą sobie zbyt dobrze i mogą nawet przegrać z solidnymi Wildsami. Minnesota ostatnio co prawda straciła 1 bramkę w meczu z San Jose, jednak jest to bardziej zasługa młodego bramkarza Wildsów - Matta Hacketta, który debiutował w NHL i miał po prostu dzień konia ;). Dziś prawdopodobnie po lekkim urazie wracają do bramki Josh Harding oraz rezerwowy Backstorm.I mam nadzieję, że tym razem postrzelają sobie chłopaki nieco więcej. Over 5 (w przypadku 5 goli = zwrot)

#50 :hokej:
Tampa Bay Lightings at. New York Rangers
under 5,5
▶ [1,80] ✅
---------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 80zł

A tu z koleji zdecydowałem się na under w meczu gdzie Strażnicy słyną z dość solidnej defensywy i chociaż stawiam dzisiaj na graczy z Tampy to uważam, że nie będzie to bramkostrzelny mecz, tylko potyczka w której zadecydują pojedyńcze, kluczowe sytuacje. Pod uwagę mogę wziąć również fakt, że w ostatnim meczu Rangersów (który imo. przegrali) z Toronto, padło 6 goli, w tym jeden na 5 sekund przed końcem meczu a Toronto słynie z bardzo ofensywnej gry.

#51 :hokej:
Chicago Blackhawks at. New York Islanders
under 5,5
▶ [2,10] ✅
----------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 110zł

Obie drużyny grają dość ofensywny hokej, a patrząc na ich ostatnie mecze przeważnie padały overy. Hawks są tutaj faworytem, jednak nawet im zdarzają się wpadki a jutro przeciwnik na pewno będzie wymagający ponieważ Wyspiarze wiele poprawili w swojej grze i radzą sobie lepiej niż kilka tygodni temu. 3 grudnia Hawks byli lepsi, wygrali 5:4 ale sądze że Islanders wyciągneli z tamtego spotkania wnioski i nie dadzą sobie wpakować tym razem tyle bramek.

#52 :hokej:
Colorado Avalanche at. Calgary Flames
under 5,5
▶ [1,84] ✅
------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 84zł

Podobna sytuacja jak powyżej. Lawiny jak i Płomienie w ostatnich swoich meczach strzelali sporo bramek. Potencjał obu drużyn wyrównany, z małą nawiązką dla Colorado, którzy poza ostatnią wpadką z Canucks spisywali się dość dobrze. Liczę na wyrównany mecz z dużą szansą powodzenia w postaci &quot;underu&quot;.

+271zł

Otrzymane punkty reputacji: +10
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik

NHL ~ Including over time &amp; penalties - start: 1:00 till 4:30

#53 :hokej:
Tampa Bay Lightings ML OT at. New York Rangers
▶ [2,47] ✅
--------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 147zł

A W kolejnym spotkaniu Rangersi podejmą graczy z Tampy, i choć wszystkie znaki wskazują na porażkę graczy Lightings, to ja osobiście nie przekreślałbym ich w tym meczu. Na pewno są głodni zwycięstwa, ponieważ na 5 ostatnich meczów wszystkie przegrali, ostatnio z nieźle spisującym się Islanders, czy wcześniej z Ottawą, której dali sobie wpakować kilka bramek 3 tercji. Rangersi ostatnio przegrali na własnym terenie z Toronto i na pewno była to bolesna porażka, bowiem przerwała ich bardzo dobrą passe zwycięstw. Wydaje mi się ,że do tego spotkania bardziej zmotywani podejdą Kanadyjczycy, którzy muszą w końcu przełamać tą nieszczęsną czarną serie.

#54 :hokej:
Minnesota Wild ML OT at. Los Angeles Kings
▶ [2,36] ✅
--------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 136zł

I w końcu mecz, który wpadł mi w oko już wczoraj a mianowicie spotkanie pomiędzy Kingsami a Wild. Minnesota udowadnia, że do końca będzie się liczyć w tym sezonie, bardzo dobra forma i pierwsze miejsce w tabeli z dorobkiem 39 punktów. Wygrali ostatnie 5 meczów tracąc przy tym tylko 9 goli. Na uwagę przedewszystkim zasługuje ich ostatni mecz z Rekinami, gdzie praktycznie losy meczów potoczyły się już w pierwszej tercji, wówczas po szybkim otwarciu wyniku przez Sharks, Wilds zdołali wpakować im pod koniec dwie bramki. Później przez kolejne dwie tercje to pokaz dominacji ze strony gospodarzy, którzy oddali prawie 40 strzałów na bramkę Matta Hacketta, który zastąpił kontuzjowanego Josha Hardinga. Imponujący wynik, zważywszy na fakt że to dopiero pierwsze kroki młodego bramkarza... Dziś podejmą Kingsów, którzy słyną z bardzo dobrej defensywy jednak ostatnio grają w kratkę przeplatując zwycięstwa z porażkami (4 przegrane w ciągu 6 meczów) - ostatnio u siebie z Anaheim Ducks. Uważam więc, że tym razem nieco przytłumieni Kings uznają wyższość graczy z Minnesoty, którzy nieźle radzą sobie na wyjazdach i są ostatnio niewątpliwie na fali.

#55 :hokej:
Pittsburg Penguins ML OT at. Philadelphia Flyers
▶ [2,09] ⛔
------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 109zł

Obie drużyny prezentują całkiem solidny poziom w tym sezonie i w rezultacie zajmumą wysokie miejsca w swojej tabeli. W tym spotkaniu przychylam się jednak bardziej na stronę Pingwinów, którzy co prawda przegrali ostatni mecz z Bruins, ale wiadomo jak dobrze spisywali się w większości swoich meczów lub chociażby na początku tego sezonu. niektórzy sądzą ,że Pens nie będą takim teamem odkąd Crosby nie gra zbyt regularnie i tak skutecznie jak przyzwyczaił nas oglądać, ja jednak jestem innego zdania i mam nadzieję ,że z czasem się to zmieni. Lotnicy nie są na pewno wygodnym przeciwnikiem, poza tym grają u siebie... ale trzeba dodać ,że wczoraj rozgrywali trudny mecz w Buffalo i mogą dziś to konsekwentnie odczuć. Po głębszym zastanawieniu dam dziś szansę graczom z Pittsburga, którzy powinni ten mecz wygrać.

#56 :hokej:
Dallas Stars ML OT at. San Jose Sharks
▶ [2,65] ⛔
---------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 165zł

Obie drużyny nieco przybliżone do siebie względem aktualnej formy a także miejsca w tabeli, gdzie Dallas na 7 miejscu z przewagą 2 punktów nad 9 San Jose. Rekiny w ciągu swoich ostatnich 5 meczów, tylko raz zdołali wygrać w dodatku po rzutach karnych z Montrealem. Ogółem dość słabo grają u siebie, a jutro w nocy podejmą solidne i często nieprzewidywalne Dallas Stars. Gwiazdki co prawda przegrali swój ostatni mecz z Wyspiarzami, jednak nie przentowali się tam najgorzej i uważam, że mają dużą okazje by pokonać Rekinów i zrewanżować się za mecz z 20 listopada , kiedy przegrali 4:1. Stawiam na Dallas.

+83zł

Otrzymane punkty reputacji: +11
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik

NHL ~ over/under - start: 1:00 till 4:30

#57 :hokej:
Pittsburg Penguins at. Philadelphia Flyers
under 5,5 ▶ [1,97] ✅
--------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 97zł

#58 :hokej:
Vancouver Canucks at. Montreal Canadiens
under 5,5 ▶ [1,70] ⛔
----------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 70zł

#59 :hokej:
Anaheim Ducks at. St. Louis Blues
under 5,5 ▶ [1,70] ⛔
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 70zł

#60 :hokej: Phoenix Coyotes at. Detroit Red Wings
under 5,5 ▶ [1,92] ⛔
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 92zł

// Mogło by być lepiej, gdyby nie 6 gol Blues w ostatnich sekundach meczu, czy nagłe przebudzenie w końcówce Nucks i szybkie wrównanie na 3:3 ..

-203zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +1391,5zł (NHL: 38-1-33) czwartek: 7-6, +151zł

NHL ~ Including over time and penalties &amp; over/under - start: 2:30 &amp; 3:30

Środa dość udana, chociaż mogło być więcej trafnych typów, które kończyły się w zaskakujący sposób, ale mimo wszystko zielony dzień. Na jutro postanowiłem póki co zagrać dwa mecze, ale prawdopodobnie jeszcze coś dodam popołudniu.

#61 :hokej:
Carolina Hurricanes OT ML at. Winnipeg Jets
▶ [2,31] ⛔
---------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 131zł

Huragany ostatnio przełamali czarną serie swojego katastrofalnego bilansu, gdzie pokonali Edmonton Oilers na ich własnym terenie. Wygrana na pewno im się należała, ponieważ przez kilka wcześniejszych spotkań bardzo się starali w końcu o to upragnione zwycięstwo. Jutro podejmą Jets, którzy są solidną ekipą, potrafią zaskoczyć swoją nieprzewidywalnością jak ostatnio w meczu z Bruins, który wygrali 2:1. Ja mimo wszystko tutaj upatruje się bardziej wygranej Hurricanes, którzy w ostatnim meczu prezentowali się nieźle grając bardzo skutecznie oraz przedewszystkim ofensywnie i sądze że podtrzymają swoją dyspozycje wygrywając drugi mecz z rzędu.

#62 :hokej:
Colorado Avalanche at. Edmonton Oilers
under 5,5
▶ [1,88] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 88zł

Dwie dość bramkostrzelne ekipy na tle całego sezonu, jednak Avs nieco przystopowali ostatnio co było widoczne w dzisiejszym meczu z Flames czy ostatnio z Nucks. Stawiam dziś na &#39;under&#39;.

-12zł

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +1391,5zł (NHL: 38-1-33) czwartek: 7-6, +151zł

NHL ~ Including over time &amp; penalties - start: 1:30

#63 :hokej:
Florida Panthers OT ML at. Buffalo Sabres
▶ [2,19] ⛔
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 119zł

Pantery, które ostatnio robią na mnie pozytywne wrażenie podejmą jutro w nocy Buffalo Sabres i choć Amerykanie grają na swojej tafli, to moim zdaniem nie są faworytem tego meczu. Przemawia za tym chociażby ich dotychczasowa postawa, jak chociażby przegrane ostatnie 3 mecze u siebie kolejno; z NY Islanders, Detroit czy ostatnio z Filadelfią, kiedy w 3 kwarcie prowadzili 3:0 i w rezultacie przegrali mecz 5:4. Przeciwnik dziś zdecydowanie wymagający, bowiem Pantery w ciągu ostatnich 5 meczów przegrali tylko raz, przedewszystkim na uwagę zasługuje wczorajsza wygrana z Bostonem, czy chociażby kilka dni temu z San Jose 5:3, jak już wyżej wspominałem - Sabres nieco pod formą, luki w składzie a poza tym w tym sezonie na 16 spotkań u siebie wygrali tylko 5 razy i jutro będąca na fali Floryda uważam, że poprawi swój bilans zdobywając punkty w Buffalo, a będąc &quot;underdogiem&quot; tymbardziej zamierzam skorzystać z tej oferty.

-100zł

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +1388,5zł (NHL: 40-1-35) piątek: 2-2, -3zł

NHL ~ Including over time &amp; penalties - start: 21:00

Na początek jeden mecz, który odbędzie się o 19:00. Popołudniu podam kolejne propozycje na noc ..

#70 :hokej:
Montreal Canadiens ML OT at. New Jersey Devils
▶ [2,09] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 109zł

Dziś o 19 czas polskiego na przeciw siebie staną gracze z New Jersey i Montreal Canadiens. Habs są tutaj przyjezdni. Ostatnim razem bardzo pechowo przegrali z Canucks prowdząc jeszcze na początku 3 tercji 3-1, jednak gracze z Vancouver szczęsliwie zdołali odwrócić losy meczu i zremisować po czym później wygrali w doliczonym czasie. Habs w ciągu ostatnich pięciu spotkań wygrali tylko z Kingsami, a poza tym przegrali 3 mecze , w dodatku po over tajmie. Ekipa Diabłów nie tak dawno zdołała przełamać czarną serie swoich porażek, najpierw wygrywając z Toronto i ostatnio z Ottawą (2 mecze wygrane po dogrywce). Dziś zdecydowałem zagrać na Kanadyjczyków, którzy posiadają spory potencjał w swojej grze i wiem ,że stać ich na wiele, jednak ostatnio szczęscie zdecyowanie nie dopisuje. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie inaczej.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik

NHL ~ Including over time &amp; penalties - start: 1:00 till 4:00

#70 :hokej:
Winnipeg Jets at. Detroit Red Wings -1,5HC
▶ [2,40] ✅
---------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 140zł

Tutaj stawiam zdecydowanie na Detroit, które ostatnio (poza małym przestojem w postaci dwóch porażek) wygrali aż 7 meczów z rzędu. Ich przeciwnikiem będą gracze z Winnipeg. Jets wygrało wczoraj pewnie z Hurricanes a wcześniej zaliczyli kilka bardzo wartościowych zwycięstw, m.in z Bostonem. Dziś przeciwnik zdecydowanie z wyżśzej półki, a poza tym Skrzydła do tej pory przegrali tylko 2 razy na własnym terenie w tym sezonie, grają bardzo skutecznie a także przyzwoicie w defensywie, co sprawia że mają duże szansę zaistnieć wysoko w tym sezonie. Gracze z Winnipeg jak już wspominałem, rozgrywali wczoraj mecz u siebie, więc podróż do Detroit nazajutrz może mieć jakiś wpływ i ewentualny przekład na dyspozycje drużyny. Tym razem Wings, i nie widzę tutaj innego rezultatu jak ich pewna wygrana, poza tym zdecydowałem się na &quot;mały&quot; handicap -1,5. (w tym sezonie wszystkie mecze, które wygrali w regulaminowym czasie kończyły się z przewagą przynajmniej dwóch goli)

#71 :hokej:
New York Rangers ML OT at. Buffalo Sabres
▶ [1,96] ✅
--------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 120zł / PW: 115,2zł

Jutro gracze z Nowego Jorku przyjeżadzają do Buffalo Sabres, którzy wczoraj w końcu przypieczętowali pierwsze zwycięstwo od długiego czasu na własnym terenie ogrywając Pantery. Teraz przeciwnik bardziej wymagający, ponieważ Strażnicy zajmują aktualnie 5 lokate w tabeli. Ostatnio dość pechowo przegrali ze słabą w tym sezonie Tampą, która wyrównała stan meczu pod koniec 3 tercji a później okazali się lepsi w rzutach karnych. Tym razem Rangersi nie mogą pozwolić sobie na taki los meczu i powinni pewnie wygrać z Sabres, które ostatnio w ogóle nie imponuje przeplatując na przemian zwycięstwa z porażkami.

#72 :hokej:
Boston Bruins -0,5 at. Columbus Blue Jackets
▶ [2,00] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 100zł

Podobnie jak w przypadku Rangers, typuję dziś zwycięstwo Niedźwiedzi. Bruins ostatnio przegrali dwa spotkania z Jets oraz Panterami. Drużyna ogółem o bardzo wielkich możliwościach w wielku aspektach gry, i nie wydaje mi się, żeby po raz trzeci doznali porażki, tymbardziej z ostatnią ekipą w swojej tabeli.

#73 :hokej:
Edmonton Oilers at. Calgary Flames ML OT
▶ [1,77] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 120zł / PW: 92,4zł

Jutro gracze z Calgary podjmą Oilers, którzy pewnie wczoraj uporali się z Avalanches, jednak gracze z Colorado nie byli w jakiejś rewelacyjnej formie, w dodatku byli całkowicie pozbawieni siły w swojej defensywie. Flames wygrali ostatnio swoje dwa spotkania, wysoko z Caroliną a ostatnio również z Avalanche. Wcześniej zlali Edmonton na ich własnym terenie i dzisiaj podejrzewam ,że będzie podobnie. Poza tym dwa mecze w ciągu dwóch dni na pewno dadzą się odczuć w nogach Oilers. Stawiam tym razem na Calgary.

#74 :hokej:
Anaheim Mighty Ducks ML OT at. Nashville Predators
▶ [2,58] ⛔
-----------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 158zł

W tym meczu bardziej będę się kierował na szukaniu niespodzianki, niż na wzorowaniu aktualniej dyspozycji graczy z Anaheim. Kaczory wygrali jedynie dwa spotkania począwszy od 14 listopada (z Habs i ostatnio kilka dni temu z Kings), ich sytuacja nie wygląda najlepiej, ponieważ są na przedostatnim miejscu w tabeli i jakkolwiek by na to nie patrzeć muszą w końcu zmienić coś w swojej grze jeśli chcą jeszcze coś znaczyć w tym sezonie. Zobaczymy, może aktualnie nowy trener coś zdziała? Jutro podejmą w nocy Predatorów, którzy również nie są jakąś wielką rewelacją przegrywając ostatnio mnóstwo spotkań, a poza tym ich ostatnia wygrana z Kurtkami pozostawia wiele do życzenia; wpakowali dwie bramki na 1,5 minuty przed końcem doprowadzając do over tajma, którego imo. wygrali. Dziś pozwolę sobie zaryzykować grając Magiczne Kaczki po dość ciekawym kursie i mam nadzieję, że nie zawiodą mnie i tym razem jak ostatnio z
LA Kings.

+347,6zł

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik

NHL ~ Including over time &amp; penalties - start: 2:00

#75 :hokej:
San Jose Sharks ML OT at. St. Louis Blues
▶ [2,05] ⛔
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 105zł

Po głębszym przemyśleniu postanowiłem postawić tutaj zwycięstwo Rekinów, którzy po lekkiej frustracji przez kilka meczów w końcu odnaleźli się w ostatnim spotkaniu z Dallas Stars, w dodatku całkiem przyzwoicie radzą sobie na meczach wyjazdowych. Co prawda Blues to solidna ekipa, grająca dobrze w lini defensywnej ,jednak dziś większe szansę daję Sharks i liczę na przełamanie żelaznych Nutek.

#76 :hokej:
Minnesota Wild ML OT at. Phoenix Coyotes ▶ [2,23] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 123zł

W drugim spotkaniu po raz kolejny zaryzykuję na rewelacyjną w tym sezonie Minnesote Wild. Zajmują pierwszę miejsce w swojej konferencji i mają w swoim dorobku sześć zwycięstw z rzędu. Liczę na kontynuacje dobrej passy przy zachęcającym kursie.

+23zł

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +1759,1zł (NHL: 45-1-37) sobota: 5-2,+370,6zł

Dzisiejsza noc bardzo udana, mam nadzieję ,że kto był w stanie to skorzystał z typów. Dziś z koleji oferta bardzo uboga, jednak przyglądnąłem się jednemu spotkaniu ..

NHL ~ Including over time &amp; penalties - start: 1:00

#77 :hokej:
San Jose Sharks ML OT at. Chicago Blackhawks
▶ [2,22] ⛔
-----------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 122zł

Rekiny, rekiny.. niestety wczoraj się nie udało i choć walczyli jak &quot;rekiny&quot; w Saint Louis to po bramce gospodarzy na kilka sekund pierwszej tercji silna defensywa oraz niezawodny w bramce Brian Elliot, który wybronił 24 strzały utrzymali rezultat do końca. Dziś w Chicago podejmować będą Hawks i chociaż gospodarze są dość wysoko w swojej konferencji, to ostatnio nie grają zbyt pewnie męcząc się ostatnio z Wyspiarzami, czy chociażby dwa przegrane mecze wcześniej z Kojotami ,a nie tak dawno dwie srogie porażki z Calgary i Edmonton a kilka dni później własnie w San Jose przegrali z rekinami 1:0. Sharks na pewno nie są tutaj faworytem, ponieważ brakuje im ostatnio regularności a poza tym grają drugi mecz z rzędu - dodatkowo na wyjeździe. Ja jednak wierzę , że po wczorajszej porażce z Nutkami głód zwycięstwa tkwi jeszcze większy a na pewno wyciągneli odpowiednie wnioski i sądze, że mają spore szanse powalczyć z Hawks a nawet wygrać. Stawiam na Rekinów. GL.

//co za mecz......

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +1659,1zł (NHL: 45-1-38) niedziela: 0-1,-100zł

Zawiedli mnie trochę wczoraj gracze Sharks. Totalnie dominowali przez pierwsze dwie tercje oddając multum strzałów na bramke Emeriego, ale brak skuteczności przełożył się na 3 tercje, kiedy losy spotkania się odwróciły na korzyść Hawks i na minute przed końcem meczu zdołali wyrównać a następnie w overtajmie wpakowali w samej końcówce krążek na 3:2. Magia NHL :razz:

#78 :hokej:
New Jersey Devils @ Tampa Bay Lightings OT
▶ [1,88] ⛔
-------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 88zł

#79 :hokej:
New Jersey Devils @ Tampa Bay Lightings
over 5,5 ▶ [2,27] ✅
-------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 127zł

Dziś w całym repertuarze tylko jedno spotkanie NHL.. Lightings podejmą u siebie Devils, i jakby na to nie patrzeć obie drużyny grają totalną klapę. Bolts na siedem spotkań tylko raz wygrali - po dogrywce z Rangers. I choć kilka razy powierzałem na nich pieniądze to wtedy mnie nie zawiedli. Dziś zamierzam zrobić podobnie i pomimo słabej dyspozycji graczy z Tampy, a przegrali ostatnio mnóstwo meczów - nie radzą sobie najgorzej z grą na własnej tafli, przegrali bowiem podczas całego sezonu tylko cztery spotkania. Diabły przegrali przedwczoraj u siebie z Habs, ogółem nie prezentują się również ostatnio najlepiej i dzisiaj liczę na dość wyrównane spotkanie a z dwojga złego wybieram własnie Lightings. A jako typ dodatkowy dokładam over 5,5 po bardzo ładnym kursie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Dog`s hunter on Tuesday =)
(Seria III) NHL: +1686,1zł (NHL: 45-1-38) poniedziałek: 1-1+23zł

NHL ~ Including over time &amp; penalties - start: 1:00 till 3:00

Na początek sześć spotkań. Później prawdopodobnie jeszcze zagram kilka.

#80 :hokej:
Los Angeles Kings OT @ Boston Bruins
▶ [2,50] ⛔
--------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 150zł

Na początek mecz pomiędzy Kingsami a Bruins.. Niedźwiadki na pewno są tutaj faworytem, poza tym grają u siebie. Obrońcy tytułu z poprzedniego roku udowodnili jednak, że każda drużyna może im przysporzyć problemów i tak było chociażby nie tak dawno z Panterami czy Jets, z którymi przegrali dwa mecze z rzędu a ostatnio mieli sporo pracy grając z Columbus Blue Jackets, którzy prowadzili na początku meczu już 2:0 i praktycznie do końcowej syreny wszystko było na wyrównanym poziomie, ale w końcówce gracze z Bostonu nieco przycisnęli i ostatecznie wygrali. Dziś na swoim lodowisku podejmą zespół, który pomimo sporego potencjału ostatnio nie spisuje się najlepiej - Kings przegrali bowem 4 mecze z rzędu i sytuacja dla nich staje się powoli nieciekawa. Ostatnio kilka razy stawiałem przeciwko graczom z LA, jednak dzisiaj zamierzam dać im szansę, bo sądze że po dotychczasowych niepowodzeniach w końcu zaczną grać na miarę swoich możliwości i będą w stanie przeciwstawić się ekipie pokroju Bruins. Noc dla &quot;Kingsów&quot;

#81 :hokej:
Ottawa Senators OT @ Buffalo Sabres
▶ [2,40] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 140zł

Kolejny underdog na dzisiejszą noc - Ottawa Senators ,i choć ostatnio sporo przegrywają, to nie przekreślałbym tak do konca ich szans z Sabres. Gracze z Buffalo również grają w kratkę, głównie na własnym terenie gdzie na 5 ostatnich meczów tylko raz im się udało po wymęczonym rezultacie z Florida Panthers. Ostatnio dość jednoznacznie przegrali z NY Rangers i dzisiaj pozwolę sobie postawić na Senatorów, którzy ostatnio przegrywali, jednak po dość wyrównanych meczach. Liczę na przełamanie czarnej passy i zwycięstwo Ottawy.

#82 :hokej:
Calgary Flames OT @ Nashville Predators
▶ [2,33] ⛔
-----------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 133zł

Flames to kolejna ekipa, która ostatnio robi spore postępy wygrywając 4 ze swoich 5 ostatnich meczów, a jutro na przeciwko nim staną Predatorzy, którzy są dość nieprzewidywalną ekipą i często wychodzili z opresji mając przegrany już mecz na karku. (ostatnio z Jackets czy nie tak dawno z Canucks). Jednak Flames udowodnil, że górują w bezpośrednich starciach z dorobkiem 5 zwycięstw z rzędu przeciwko Predators i tym razem sądze, że będzie podobnie. Spodziewam się wyrównanego spotkania z małą nawiązką na Flames i tak też zamierzam zagrać, a value wg. mnie spore.

#83 :hokej:
San Jose Sharks @ Colorado Avalanche OT
▶ [2,26] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 126zł

Sharks po raz kolejny zawiedli mnie w ostatnim meczu w Chicago, gdzie mieli ekipe Hawks jak na tacy oddając sporo strzałów na bramkę w 1 oraz 2 tercji, ale wszystko odwróciło się na niekorzyść przyjezdnych w 3 tercji, gdzie Chicago zaczęło po prostu grać lepiej i w rezultacie zdołali wyrównać pod koniec meczu a później już dobili San Jose w dogrywce. Jutro Rekiny zmierzą się z nieco łatwiejszym przeciwnikiem, jakim na pewno są gracze Avalanches. Mimo wszystko grają u siebie i na pewno &quot;tanio skóry nie sprzedadzą&quot; uwzględniając dodatkowo fakt, że na własnej tafli są na prawde dobrą ekipą (4 zwycięstwa na 5 spotkań). Liczę, że dziś podtrzymają dobrą passe gry na własnym terenie i wygrają z bardzo zagubionymi i nieskutecznymi ostatnio Rekinami

#84 :hokej:
Minnesota Wild @ Winnipeg Jets OT
▶ [1,96] ✅
------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 110zł / PW: 105,6zł

Wilds to aktualnie jedna z lepszych ekip w lidze, wygrywają mecz za meczem (ostatnio z Kojotami), ale dobra passa kiedyś się musi skończyć, a na pewno odpowiednią ekipą by to przerwać wydają się własnie gracze z Winnipeg, którzy przed ostatnim &quot;srogim&quot; laniu przez Detroit osiągali całkiem przyzwoite wyniki, sczególnie na swojej tafli wygrywając m.in z Bruins, Coyotes czy Devils. Stawiam w tym meczu na Jets.

#85 :hokej:
Philadelphia Flyers @ Washington Capitals OT
▶ [1,81] ⛔
----------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 125zł / PW: 101zł

Tutaj pod lupę chciałem wziąć dochodzących powoli do siebie Capitals, którzy podejmą solidnych i regularnych w tym sezonie Lotników z Filadelfii. Jak wiadomo, Capitals ostatnimi czasy nie radzili sobie najlepiej, jednak ostatnie dwa zwycięstwa na pewno ich podbudowały i sądze, że dzisiaj będą mogli pokazać się z jak najlepszej strony z Flyers. Poza tym Capitals mają najlepszy bilans w swojej konferencji jeśli chodzi o wygrane mecze na własnym terenie. Stawiam dziś zdecydowanie na stołecznych.

+46zł

Otrzymane punkty reputacji: +7
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +1686,1zł (NHL: 46-1-39) poniedziałek: 1-1+23zł

NHL ~ start: 1:00

#86 :hokej:
Toronto Maple Leafs @ Carolina Hurricanes
under 5,5
▶ [2,10] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 110zł

Postanowiłem zagrać jeden zakład na under .. padło na ten mecz.

#87 :hokej:
Vancouver Canucks @ Columbus Blue Jackets OT
▶ [2,75] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 175zł

Dla mnie bet na Canucks jest zbyt oczywisty, a równie dobrze Kurtki mogą dziś zrobić niemałą niepodziankę Mimo tego że przegrywają ostatnio , to radzą sobie z meczu na mecz coraz lepiej.

+285zł

Otrzymane punkty reputacji: +8
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +2017,7zł (NHL: 51-1-42) wtorek: 5-3 +331,6zł

Noc dość udana, ale na początku byłem sceptycznie nastawiony patrząc na niektóre wyniki. Szkoda tylko ,że nie byłem w stanie wcześniej umieścić typu na Columbus oraz ten over w Tor&amp;Car, przynajmniej by ktoś mógł skorzystać. Na dzisiaj póki co 2 typy. Zastanawiam się jeszcze nad Ottawą, ale nie jestem do końca pewien tego typu.

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 4:00

#88 :hokej:
Phoenix Coyotes @ Anaheim Mighty Ducks OT
▶ [2,06] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 106zł

#89 :hokej:
Phoenix Coyotes @ Anaheim Mighty Ducks
under 5,5
▶ [1,79] ✅
---------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 120zł / PW: 94,8zł

Tutaj pozwolę sobie jeszcze raz dać szansę &quot;nieszczęsnym&quot; kaczorom, którzy ostatnio nawet pomimo zmiany trenera w swoich szeregach nie radzą sobie najlepiej (1-4 jako nowy szkoleniowiec), i choć wydawało się ostatnio że w meczu z Predators mają dogodną sytuacje by go wygrać to w rezultacie pozwolili się zdominować w 3 tercji przez kosmitów. Ogólnie rzecz biorąc bilans na wyjazdach jest mizerny - przegrali 5 ostatnich meczów. Kojoty to drużyna bardziej regularna w tym sezonie, ale ostatnio również przeplatali porażki z wygranymi tracąc przy tym mnóstwo goli poza tym mają najsłąbszy &quot;power-play&quot; spośród wszystkich drużyn w lidze, a więc dzisiaj dogodna sytuacja rodzi się dla Kaczorów, którzy na tle całego sezonu mimo wszystko najlepiej czują się na swojej tafli (wygrali ostatnio z Kings i Habs). Liczę na nich, że się w końcu otworzą na skuteczniejszą gre i zaczną zdobywać punkty. Jako typ dodatkowy dokładam under.

+200,8 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +9
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Kolejna udana noc i tym razem Kaczki spisały się na ✅ :razz:. Typy na najbliższą noc podam po południu lub wieczorem. A tutaj mini-statystyka za połowę miesiąca:

Statystyki za Grudzień (1.12 - 15.12) po 89 podanych kuponach:
Kupony podane : 89
Kupony trafione : 48
Kupony nietrafione : 40
Kupony zwrócone : 1
Suma stawek : 9,282 PLN
Suma wygranych : 11,099 PLN
Zysk/Strata : 1817 PLN
Yield : 19,58%

Otrzymane punkty reputacji: +7
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +2218,5 PLN (NHL: 53-1-42) środa: 2-0 +200,8 PLN

Cztery spotkania na początek, wieczorem podam jeszcze kilka propozycji ..

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 1:00 till 2:00

#90 :hokej:
New York Rangers OT
@ St. Louis Blues
▶ [2,18] ⛔
----------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 118zł

Jednym z naciekawiej zapowiadających się meczów dzisiejszej nocy to pojedynek Blues z Rangersami.. Jak wiadomo, Blues słynące z żelaznej defensywy są trudną do przełamania ekipą, szczególnie z Elliottem
w bramce. Wygrali 3 ostatnie mecze, w tym nie tak dawno z bardzo dobrze spisującym się w tym sezonie Red Wings. Rangers nie grają może zbyt regularnie ostatnio, ponieważ w jednym spotkaniu potrafią przegrać z przeciętnymi Lightings, nazajutrz wygrywając z Sabres czy kilka dni później bardzo wysoko z solidnymi Panthers. Dwa dni temu przegrali z Dallas Stars 1:0. Mimo wszystko są bardzo utalentowanymi graczami, dobrze grającymi w ofensywie jak i w defensywie. Dziś więc daje im spore szansę, a na pewno będą w stanie dotrzymać kroku Blues.

#91 :hokej:
Philadelphia Flyers @ Montreal Canadiens OT
▶ [2,05] ⛔
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW:
105zł

Kolejny mecz wzięty pod lupę to odradzający się po kilku wpadkach Habs i ekipa Flyers, która ma aktualnie najlepszy bilans wygranych meczów w lidze. Ostatnio podejmowali Wash. Capitals i trudno powiedzieć, czy był to bardziej słaby występ graczy z Waszyngtonu czy bardzo dobra mogłoby się wydawać ostatnio forma Lotników, którzy mimo wszystko mają kilka znaczących braków w składzie. W dniu dzisiejszym pozwolę sobie dać szansę Canadiens, którzy mają spore możliwości, tymbardziej grając na swoim lodowisku i na pewno Flyers są dzisiaj do ogrania a jak podkreślałem przez kilka ostatnich dni - dobra seria kiedyś się kończy, a brak w składzie chociażby Girouxa prędzej czy później da się we znaki.

#92 :hokej:
Dallas Stars @ New York Islanders OT
▶ [2,02] ⛔
▶ Buk:
102zł

Dallas Stars wygrali swoje dwa ostatnie spotkania, w tym ostatnio niespodziewanie z NY Rangers gdzie o rezultacie zadecydował praktycznie pod koniec meczu Daley. Wcześniej pokonali bardzo słabo spisujące się w tym sezonie LA Kings i jak wynik tego spotkania nie był zaskoczeniem, tak wcześniej dotkliwie zostali zgładzeni przez Sharks a jeszcze wcześniej własnie przez Wyspiarzy, którzy dziś ponownie się z nimi zmierzą, tylko teraz na własnym terenie. Ogólnie panowie z Dallas nie zachwycają jakąś regularnością w tym sezonie przeplatając się w porażki i zwycięstwa. Co do Isles, są ekipą o sporych możliwościach, co prawda ostatnio przegrali dwa mecze z rzędu ,jednak wcześniej potrafili przysporzyć kłopotów Hawks czy Pingwinom. Nie tak dawno rozgromili Lightings a wcześniej wyżej wspominane Dallas Stars. Na pewno nie będzie to jednostronne spotkanie, i bardziej upatrywałbym się tutaj przebłysku szansy gospodarzy, którzy powinni otrząsnąć się po ostatnich dwóch porażkach. Stawiam na Islanders.

#93 :hokej:
Los Angeles Kings OT @ Columbus Blue Jackets
▶ [1,87] ✅
-----------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 115zł / PW:
100,5zł

Kings aktualnie są najgorszą ekipą w lidze, przegrywają mecz za meczem a dodatkowo w każdym z tych spotkań nie zdobyli więcej niż 2 gole. Jak wiadomo, odszedł ich szkoleniowiec a jego miejsce zastąpił jego były asystent i na pewno potrzeba trochę czasu, by móc coś zdziałać nowego w ekipie. Kurtki dość niespodziewanie wygrali ostatnio po dogrywce z Canucks, wcześniej dotrzymywali do samego końca tempa graczom z Bostonu. I choć grają kolejny raz u siebie, to dzisiaj ponownie dam szansę Kings licząc na przełamanie formy, przynajmniej na ten jeden mecz a Kurtki wydają się dogodnym teamem by to zrealizować. :razz:

-199,5 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +3
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +2218,5 PLN (NHL: 53-1-42) środa: 2-0 +200,8 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 1:00 till 2:00

#94 :hokej:
Edmonton Oilers OT
@ Phoenix Coyotes ▶ [2,26] ⛔
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 126zł

Patrząc dzisiejszej nocy na zmagania Kojotów i ich męczarnie z Ducks oraz biorąc pod uwagę ,że nazajutrz grają kolejne spotkanie zamierzam spróbować tutaj ustrzelić w Oilers. Wiadomo, że obie ekipy ostatnio grają dość w kratkę i Edmonton może nie jest jakieś rewelacyjne na wyjazdach, ale po grze Kojotów widać, że popełniają sporo błędów w wielu aspektach i uważam, że jeśli się nie ogarną to ekipa z Edmonton na pewno to wykorzysta. Daje szansę Oilers.

#95 :hokej:
Washington Capitals @ Winnipeg Jets
under 5,5
▶ [2,04] ✅
▶ Buk:
104zł

Tutaj tradycyjnie typ na &quot;under&quot;. Capitals grają dość ofensywnie, jednak wcale nie jest powiedziane, że pozwolą im na to gracze Jets tej nocy, poza tym Winnipeg radzą sobie całkiem przyzwoicie na własnym terenie i spodziewam się dzisiaj lekkiej przewagi z ich strony, a patrząc na ich ostatnie wyniki gdzie nie padało wiele bramek sądze ,żę dziś bedzie podobnie.

#96 :hokej:
Detroit Red Wings OT
@ Nashville Predators
▶ [1,80] ⛔
#96 :hokej:
Vancouver Canucks OT @ Caroilna Hurricanes
▶ [1,53] ⛔
▶ Ako: 2,75 / Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 175zł

Zdecydowałem też zagrać jeden podwójny zakład.. Vancouver nie ma co ukrywać - zagrali ostatnio dość słabo, całkowicie nie na miarę ich możliwości, ale sądze, że druga taka wpadka się nie nadarzy, tymabrdziej z ekipą pokroju Hurricanes. Co do Detroit to muszę przyznać, że grają bardzo dobrze i czy to u siebie, czy na wyjeździe potrafią strzelać dużo bramek. Uważam, że dadzą rade predatorom.

-96 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +1
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +1923 PLN (NHL: 55-1-47) czwartek: 2-5 -295,5PLN

Bardzo słaba ostatnia noc, dotychczas jedna z najgorszych.. dziś mam nadzieję, że się to zmieni :razz: Na początek jeden typ, który wpadł mi w oko:

#97 :hokej:
Anaheim Mighty Ducks @ Chicago Blackhawks
under 5,5
▶ [2,07] ✅
-------------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
107zł

Kaczory w końcu zaistanieli w ostatnim wygranym meczu z Coyotes 4-1, ale poza tym spisywali się bardzo solidnie w defensywie , gdzie każdy gracz wiedział gdzie jego miejsce na lodzie. Jonas Hiller stracił jednego gola poprzez PP ,a wybronił łącznie w ciągu całego meczu tylko 19 strzałów. Hawks wygrali co prawda z Dzikusami 4:3, jednak w pierwszej tercji Wilds nie byli w stanie praktycznie do końca oddać a ni jednego strzału na bramkę Emerego, a dopiero w kolejnych tercjach nieco spuścili z tonu gracze z Chicago. I choć ostatnie ich spotkanie skończyło się wygraną 6-5 Hawks, to dzisiaj spodziewam się większego nakładu w defensywną grę obu ekip. Stawiam tutaj na under.

Otrzymane punkty reputacji: +9
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +1923 PLN (NHL: 55-1-47) czwartek: 2-5 -295,5PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 1:00

#98 :hokej:
Anaheim Mighty Ducks OT
@ Chicago Blackhawks
▶ [2,77] ⛔
▶ Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 177zł

Postanowiłem również postawić dzisiaj na zwycięstwo Kaczorów, jak już wyżej pisałem - zrobili lekkie postępy i na pewno są odpowiednio zmotywowani, bowiem czeka ich teraz sporo meczów na wyjeździe (już niedługo z Jets), a to na pewno okazja by trochę odskoczyć w tabeli. Zobaczymy, czy nowy szkoleniowiec zacznie wnosić coś nowego do ekipy - oby. Co do Chicago, nie można im wiele zarzucić, grają solidnie na pewno ich głównym mankamentem to linia defensywy i często szalejący Emery w bramce, który w jednym meczu potrafi puszczać proste gole a w kolejnym zagrać fenomenalnie jak chociażby niedawno z Sharks czy dość przyzwoicie przedwczoraj z Dzikusami. Chicago wygrali pięć meczów z rzędu na wyjeździe, passa trwa.. jednak w tej lidze wszystko może się wydarzyć (a byliśmy wczoraj świadkami chociażby w meczu Wings czy Canucks) i dlatego dzisiaj przychylę się bardziej na strone Ducks, a value jest spore.

#99 :hokej:
Dallas Stars @ New Jersey Devils OT
▶ [1,74] ✅
-------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 135zł / PW:
100zł

Diabły ostatnio spisują się całkiem nieźle, wygrali 4 z 5 ostatnich meczów i widać, że po wcześniejszych niepowodzeniach w końcu poprawili coś w swojej grze. Podejmą dziś Stars, którzy po bolesnej porażce tydzień temu z Rekinami w odpowiedzi wygrali trzy spotkania z rzędu i na pewno słowa uznania należą się w strone bramkarza Gwiazd, który popisywał się znakomitą grą w starciu z NYR. Wczoraj nieco gorzej z Isles, ale mimo wszystko zdołali wyciągnąć mecz. Dziś o tyle trudne przed nimi zadanie, że podejmują dobrze dysponowanych gospodarzy, poza tym wątpie by zdołali wygrać 4 raz z rzędu mecz na wyjeździe tymbardziej, że wczoraj grali i nie było lekko z Islanders.

#100 :hokej:
Dallas Stars @ New Jersey Devils
over 5
▶ [1,85] ✅
-----------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 120zł / PW:
102zł

Do tego dokładam over po dość ładnym kursie (w przypadku 5 strzelonych = zwrot), a wydaje mi się że pomimo dobrej postawy Bachmana z Gwiazd i niewielka ilość strzelonych ostatnio bramek, spowoduje że dziś będzie inaczej.

#101 :hokej:
Toronto Maple Leafs @ Buffalo Sabres
over 5,5
▶ [2,02] ✅
▶ Buk:
102zł

I kolejny over. Tutaj już dość prawdopodobny zważywszy na fakt, że Maple Leafs czy Sabres grają często ofensywnie, a ich ostatnie mecze są tego dowodem. Szczególnie graczy z Toronto, którzy moim zdaniem mogą dziś nawet wygrać swój mecz na wyjeździe w Buffalo.

+204 PLN

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria III) NHL: +2234 PLN (NHL: 59-1-48) piątek: 4-1 +311 PLN

Niewątpliwie udana noc i szybkie odrobienie strat ze środy. Dziś oferta dość bogata i mam nadzieję kontynuować dodatni bilans :razz:. A oto kilka propozycji:

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 1:00

#102 :hokej:
Boston Bruins OT
@ Philadelphia Flyers
▶ [2,00] ✅
▶ Buk:
100zł

Dziś o godzinie 19 czasu polskiego Niedźwiedzie podejmą Lotników z Filadelfii, niewątpliwie jedno z najciekawszych sobotnich spotkań. Flyers wbrew pozorom dobrze sobie radzą pomimo braków w kadrze, m.in Girouxa. Z dorobkiem siedmiu zwycięstw z rzędu są aktualnie najlepiej spisującą się ekipą w lidze. Jednak dzisiaj podejmą również solidny team jakim niewątpiwie jest Bruins - wygrali 17 z ostatnich 20 spotkań (!), w tym ostatnio bardzo pewnie z Senatorami czy wcześniej z Kings. Sądzę ,że są najodpowiedniejszą drużyną, która może w tym momencie przerwać dobrą passe Lotników i jednocześnie zrewanżować się za przegrany mecz z inauguracji sezonu. Stawiam tym razem na Bruins.

#103 :hokej:
Tampa Bay Lighting @ Columbus Blue Jackets
▶ under 5,5 [1,94] ✅
-------------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 110zł / PW:
103zł

Jackets jak i Lightings to ekipy dość podrzędne na tle całej ligi, po serii wielu porażkach w końcu udało im się przełamać lody - Kurtki wygrywając dość niespodziewanie z Vancouver a Błyskawice ostatnio po bramkostrzelnym meczu pokonali Flames. W tym przypadku moim zdaniem trudno wyłonić zwycięzcę, ale ja jednak podejdę z innej strony grając under. Lightings nie tak dawno mieli spore problemy w lini ofensywnej i w konsekwencji strzelali mało bramek, dopiero w ostatnich dwóch meczach coś ruszyło, ale mimo wszystko nie ma w tej ekipie jeszcze rewelacji. Podobnie Jackets, którzy w tym miesiącu nie strzelili w żadnym meczu więcej niż 3 bramki.

#104 :hokej:
Anaheim Mighty Ducks @ Winnipeg Jets
▶ under 5,5 [2,03] ⛔
▶ Buk:
103zł

Jets to bardzo solidna ekipa, przedewszystkim na swoim własnym terenie gdzie wygrali 6 z ostatnich 5 meczów. Passa ta została przełamana w ostatnim spotkaniu z Capitals (1:0), ogólnie na swojej tafli grają z dużym nakładem w defensywe strzelając przy tym niewiele bramek, a w jutrzejszym połączeniu z Anaheim Ducks ,którzy również koncentrują się na pierwszej lini (w dzisiejszym meczu z Chicago padło łącznie 24/25 strzałów z obu stron) bardzo prawdopodobne ,że nie zobaczymy dużo bramek. Stawiam na under.

#105 :hokej:
Los Angeles Kings @ Detroit Red Wings
▶ over 5,5 [2,27] ✅
▶ Buk:
127zł

Tutaj prawdopodobnie ostatni typ na gole, a pod lupe wziąłem spotkanie Wings &amp; King. Jak wiadomo, Kings ostatnio przeżywali lekki kryzys przegrywając mecz za meczem, jednak ostatnio zdołali to przełamać pokonując Jackets. Dodatkowo na wskutek braku lidera Richardsa strzelają bardzo mało bramek (chociaż sytuacji ku temu bywało sporo). Przez ostatnie 10 spotkań nie było ich więcej niż 2 na mecz. Z koleji ekipa z Detroit gra fenomenalnie na własnym terenie wygrywając 9 ostatnich spotkań z rzędu, a poza tym w każdym z tych meczów kończyli wynik przynajmniej przewagą dwóch goli. Ostatnia wygrana Kings powinna ich trochę podbudować i nie sądze, by dziś przyczynili się do kolejnego mizernego w ilość bramek meczu i może sami zdołają się w końcu otworzyć, z koleji Wings to według mnie formalność na swojej tafli i z pewnością strzelą kilka goli. Stawiam na over.

#106 :hokej:
New York Rangers OT @ Phoenix Coyotes ▶ [2,02] ✅
▶ Buk:
102zł

W tym meczu jak dla mnie sprawa jest prosta - Strażnicy muszą zmienić tory swojej gry ponieważ przegrali ostatnie dwa mecze, w tym dotkliwie z Blues 4:1. Niewątpliwie dopadł ich lekki kryzys, a jeszcze nie tak dawno potrafili wygrać z każdym, chociażby kilka dni temu z dobrze spisującymi się Panterami (6:1). Kojoty to ekipa solidna, jednak nieregularna i dziś uważam, że po prostu uznają wyższość lepszej drużynie jaką jest na pewno NY Rangers.

#107 :hokej:
New Jersey Devils @ Montreal Canadiens OT
▶ [1,71] ⛔
▶ Buk:
/ Stawka: 140zł / PW:
100zł

Dziś w nocy Devils pokonali na własnym terenie Stars, których zdołali przełamać po ich 3 zwycięstwach na wyjeździe. Ogólnie wyglądało to dobrze, gdzie dominowali przez większość spotkania. Jutro jednak sprawa o wiele trudniejsza, ponieważ lecą do Montrealu a poza tym Habs z meczu na mecz grają coraz lepiej i mam nadzieję ,że w końcu z czasem zaczną spisywać się na miarę ich możliwości. Minimalnie przegrali dwa dni temu z Flyers, wcześniej pewna wygrana z Islanders i dokładnie tydzień temu własnie z NJ Devils. Dziś sytuacja Diabłów na tyle utrudniona, że grają dzień po wyczerpującym meczu ze Stars. Stawiam na Canadiens.

#108 :hokej:
New York Islanders OT @ Minnesota Wild
▶ [2,52] ✅
▶ Buk:
152zł

Dzikusy po fali powodzeń i wygranych siedmiu meczach z rzędu w końcu doznali lekkiego przestoju przegrywając najpierw z Jets a później z Hawks. Podobna sytuacja w przypadku Wyspiarzy, którzy nie tak dawno wygrali 4 ze swoich 5 meczów z rzędu i też zaczęły się schody. Tutaj bardziej liczę na szukanie niespodzianki po wyższym kursie i kolejne podknięcie Wilds, niż na zdecydowaną wygraną Islanders, jednak na pewno nie są bez szans i moim zdaniem mogą dziś sprawić zaskoczenie, a dziś dodatkowo nie wystąpi Koivu - co na pewno będzie sporym osłabieniem dla Wilds w lini ofensywnej

+304 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +16
Do góry Bottom