(Seria III) NHL: +1089,5zł (NHL: 24-1-20) poniedziałek: 3-3, +73zł
NHL ~ including OT & penalties - start: 1:00 till 4:30
W dniu dzisiejszym zamierzam kontynuować grą na "niefaworytów", co staje się opłacalne patrząc na poprzednie dni.. Wczoraj dość wyrównanie, aczkolwiek szkoda chociażby tego 'underu' NYR z Toronto.. czy Tampy, która dwukrotnie była na prowadzeniu w meczu. Później postaram się coś dopisać do dzisiejszych spotkań.
#34 :
hokej:
Tampa Bay Lighting ML at. New York Islanders
[2,06]
----------------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 106zł
Tampa wczoraj mnie niemiło zaskoczyła, gdzie dwukrotnie byli na prowadzeniu z Ottawą i w rezultacie przegrali dając sobie na koniec wpakować 3 bramki do siatki, ale tu nie o tym. Jutro podejmą Wyspiarzy z Nowego Jorku i chociaż znajdują się na przedostatnim miejscu w Konferencji to nie radzą sobie najgorzej ostatnio, a wygrali m.in: z Dallas , New Jersey czy Buffalo. Ja jednak zaufam po raz drugi graczom z Kanady i liczę na ich przełamanie 4 porażek z rzędu, potencjał do tego na pewno mają, ale czy wystarczy skuteczności i szczęscia w Nowym Jorku? Mam nadzieję ,że tak.
#35 :hokej:
Detroit Red Wings ML at. St. Louis Blues
[2,07]
-----------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 107zł
Nutki całkiem dobrze radzą sobie na swoim terenie wygrywając 7 z 12 rozegranych meczów, poza tym są solidni w defensywnie ale moim zdaniem nie jest to wielką przeszkodą dla graczy z Detroit, którzy są jedną z najbardziej regularnych ekip w tabeli i ostatnio ich rewelacyjną passe 7 wygranych meczów z rzędu przerwali gracze z Colorado. Sądze jednak, że był to po prostu wypadek przy pracy i nie będzie on miał przekładu na jutrzejszy mecz z St. Louis Blues.. Stawiam zdecydowanie na Red Wings.
#36 :hokej:
Los Angeles Kings
at. Anaheim Ducks ML
[2,17]
-----------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 117zł
Dzisiaj chciałem się przyjrzeć nieco spotkaniu pomiędzy Anaheim Duck i Los Angeles Kings. Anaheim jak wiadomo zmieniło swojego szkoleniowca, który zastąpił swojego poprzednika z powodu głównie słabych wyników. Ogólnie nie wygląda to dobrze, ponieważ na 5 ostatnich meczów wygrali tylko jeden, tymbardziej bolesną porażką okazał się ostatni mecz u siebie z Minnesotą Wild, czy wcześniej z Hawksami z którymi wygrywali już do połowy 2 tercji 3:0 i niestety przegrali w rezultacie po dogrywce. Kings to ekipa dość solidna w defensywie, a potwierdzają to przedewszystkim ostatnie wyniki, gdzie na 5 meczów nie padł a ni jeden over. Ostatnio przegrali u siebie z Montrealem i miałem nawet okazję przyglądać się temu spotkaniu, po czym mogę stwierdzić, że drużyna Kingsów radziła sobie nienajgorzej a brakowało głównie skuteczności. W tym spotkaniu przychylę się bardziej jednak na szalę Kaczek, którzy muszą w końcu wygrywać i grać bardziej regularniej. Czy zmiana trenera wniesie w końcu jakieś pozytywy do drużyny i poprawi złe nastroje graczy? Uważam że tak i dzisiaj stawiam własnie na nich. Grają u siebie, więc tymbardziej powinno im to sprzyjać i nie przegrać po raz 3 na własnej tafli.
#37 :hokej:
Columbus Blue Jackets ML at. Montreal Canadiens
[2,45]
--------------------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 145zł
Canadiens wygrali w tym sezonie tylko 4 mecze na swoim terenie, być może to tylko kwestia czasu i to się zmieni, jednak w najbliższym meczu podejmują Columbus Blue Jackets, którzy na 5 ostatnich spotkań wygrali jedynie 2, poza tym zajmują ostatnie miejsce w swojej Konferencji... z dorobkiem tylko 5 wygranych meczów co sprawia ,że są jedną z najgorszych aktualnie drużyn w lidze(imponujące, wiem). Habs udowodnili jednak, że również nie są zbyt regularną ekipą a jedynym pozytywnym akcentem była ostatnia wygrana na wyjeździe z Kingsami (2:1), wcześniej mieli sporo kłopotów przegrywając aż 5 z 6 spotkań. Dziś daję szansę Kurtkom, którzy chyba nie myślą pozostać na samym dnie tabeli.
#38 :hokej:
Carolina Hurricanes ML at. Calgary Flames
[2,38]
-------------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 138zł
W tym spotkaniu przedewszystkim liczę nareszcie na przełamanie katastrofalnej passy Caroliny. Huragany przegrali ostatnio 6 mecz z rzędu (!). Nie dzieję się na pewno najlepiej w ich ekipie i mam nadzieję ,że zmiana trenera coś tutaj pomożę i dzisiaj przerwą ten dramat i w końcu zdobędą punkty.
#39 :hokej:
Colorado Avalanche ML at. Vancouver Canucks
[2,90]
-----------------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 190zł
Tutaj koleje poszukiwanie niespodzianki, value spore zważywszy na fakt ,iż Lawiny na 5 ostatnich meczów 4 wygrali, a ostatnio nawet z Detroit Red Wings. Widać, że powoli wrócili na odpowiedni tor i grają o wiele lepiej niż wcześniej, kiedy porażka goniła porażkę. Przeciwnik po drugiej stronie na pewno nie jest łatwy, bowiem mowa tu o Canucks, którzy grają u siebie a poza tym na ostatnie 5 meczów również 4 przegrali. Mecz zdecydowanie trudny dla Avalanches, jednak z szansą wejscia.
#40 :hokej:
Minnesota Wild ML at. San Jose Sharks
[2,63]
---------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka: 100zł / PW: 163zł
Tutaj widzę dość duże value po takim kursie, gdzie Minnesota posiada praktycznie najwięcej punktów w lidze, jedyny mały mankament to gra na wyjeździe. San Jose to na pewno solidna drużyna, która nieźle spisywała się w zeszłym sezonie. Aktualnie 9 miejsce w Konferencji podczas gdy Minnesota zajmuje 1 i jest bardzo pewna w tym sezonie poza tym wygrali 4 mecze z rzędu dotychczas. Co do Rekinów, to ostatnio przegrali u siebie z Panterami, przed tym wygrali z Montrealem po rzutach karnych podczas gdy kolejke wcześniej polegli z Cnucks i Kingsami. Nie grają więc rewelacyjnie przegrywając 3 z ich 4 meczów, a kurs jaki zaoferował mi bukmacher na Wilds jest na prawdę na miejscu.
+25zł 3-4