>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Tenisowe Singielki

T 187

tenisowalupa

Użytkownik
Jutro podaje ostatni typ w razie co ???? Cieszę się,że zarobiliście przy moich typach, i co niektórzy nie małe pieniądze

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 187

tenisowalupa

Użytkownik
Hm więc tak, jeśli chodzi o dzisiejszy typ to nie ma za ciekawych meczy ( moim zdaniem) , jedynie mnie intryguje mecz Paire&#39;a z Granollersem oczywiście w stronę Paire, ale szanse daje 70-30 a nie wiem czy warto próbować, zawsze staram się wybierać mecz gdy praktycznie nie widzę szans by mógł przeciwnik ten mecz wygrać, kursu też nie znam na Paire lecz bedzie oscylował w granicach 1.4- 1.57 tak sądzę, kto się skusi powodzenia. Co do mnie to pewnie tutaj wrócę na nowy rok ( może popróbuje na VIP się dostać) a tymczasem jedyny kontakt zostaje ze mną na mailu, czy to o jakieś porady odnośnie zawodników / meczu , czy ogólnie porozmawiać o tenisie/ nadchodzących turniejach itd. czy po prostu zapytać o typ, tam jestem 24/7 praktycznie, lecz nie zawsze odpiszę od razu bo jak każdy mam zajęcia w życiu. Cieszę się,ze taki rozgłos uzyskałem własnie na mailu mimo,ze tutaj wstawiam typy, o to mi chodziło i życzę powodzenia w grze, tematu nie usuwajcie bo jak mówiłem odświeże go kiedyś. Pozdrawiam

A 131

alwex

Użytkownik
Uciekasz na razie stąd... no trudno... Szacun wielki za tę 100 %-ową skuteczność...:browar565:
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym... ???? ????

T 187

tenisowalupa

Użytkownik
Z racji, ze przypadkiem wszedlem stronke forum, to dorzuce wam na dzisiaj jeden mecz byscie sobie cos zarobili. Pozdrawiam

Cachin - Galarza 1.36 Montevideo(Urugwaj)

T 187

tenisowalupa

Użytkownik
a,gdy wejdzie typ i masz ochote możesz kliknąc &quot; dzięki&quot; czy tam dodac tam komentarz wraz z dzięki ???? miło się czyta , raz na tydzien/ dwa cos tutaj zarzucac bede

Do góry Bottom