>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Tenisowe Singielki

T 187

tenisowalupa

Użytkownik
Postanowilem,ze bede tutaj cos podawal do typow, potem bedzie mozna zamknac temat, poki co statystyka wynosi 13-0;) i tak oby do 20.

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 187

tenisowalupa

Użytkownik
Cervantes - Clezar 1.53
Clezar z Albotem grał chyba swój najlepszy mecz w tym turnieju, jednak macedończyk grał zbyt pasywnie jak na styl clezara, Cervantes juz inna liga , inna bajka, przejście z defensywy na ofensywę jest imponujące, a brazylijczyk gubi się z takimi zawodnikami, którzy są regularni, i potrafia w świetny sposób agresywnie grać, przyznam,ze Clezar czuję się dobrze w tym turnieju, to jego debiut, ale stawiam,że finał będzie dla Cervantesa, jak nie puchar ????

Otrzymane punkty reputacji: +20
T 187

tenisowalupa

Użytkownik
Jak rozpocznie sie jakis ciekawszy turniej z tych itfow co zostaly ( wyzszej rangi turnieje zaczynaja sie pod koniec grudnia to zarzuce jakis typ bo dawno tu nie podawalem.Pozdrawiam

T 187

tenisowalupa

Użytkownik
STATYSTYKA
MECZE WYGRANE/PRZEGRANE 16 / 0
ZYSK (płaską stawką) 656%
Średni kurs - 1.41
NOWY SEZON SIĘ ZACZĄŁ, więc kontynuujemy, jak obiecałem dociągne do 20 typów , a może do 25, będę podawał co kilka dni, mam nadzieję,że niektórzy są zadowoleni.
Na JUTRO
Rublev - Devvarman 1.75

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 187

tenisowalupa

Użytkownik
NOWY SEZON SIĘ ZACZĄŁ, więc kontynuujemy, jak obiecałem dociągne do 20 typów , a może do 25, będę podawał co kilka dni, mam nadzieję,że niektórzy są zadowoleni

Na JUTRO

Rublev - Devvarman 1.75
2-1(6-3,3-6,6-3)✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +39
T 187

tenisowalupa

Użytkownik
Narazie seria na forum prawie jak nie dawno Golden State Warriors w NBA
a zarzucę coś ????
G. Melzer - Casanova 1.34

Otrzymane punkty reputacji: +8
T 187

tenisowalupa

Użytkownik
Typ nr 19
Parmentier - R. Ozaki 1.61 ( Bukmacher Pinnacle )
jak ktoś chcę porady do rozpoczętego dzisiaj Wielkiego szlema ( kwalifikacje) czy podyskutować nt meczy , to pisać tu lub na maila.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom