>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenisowe propozycje by Widzu

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
3
Unibet
✅ 6,5j
O&#39;Sulivan+Lyon1x+Zaksa-1,5 2,30 5j✅
4
Unibet
✅ 2,4j
Ronnie O&#39;Sullivan (-2.5) 1,80 3j✅
Zainwestowae: 23j
Wygrane: 28,9j
Typy 4
Wygrane 3
Przegrane 1

Otrzymane punkty reputacji: +25
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
10
bet365
✅ 1,8j

Coco - Lamasine 1,61 3j✅

Oj ale te buki się mylą w ocenie kursów... Wczoraj dali na Authona w meczu z Coco kurs 1,15... jasne zniszczył dwóch rywali oddajac im po jednego jednemu gema a drugiego puscił na rowerze ale co z tego? Jacy to byli rywale... A Francuz jak przegrywał w ostatnim czasie to tylko z poważnymi zawodniaki jak na ten poziom czyli, Copil czy Daniel Toro... Dał zarobić Coco przez cały tydzień da pewnie i dzisiaj, kurs za wysoki...

Rywal ma niezły bilans w tym roku, 11/5, 7/3 w hali... ale kogo On pokonał? Nikogo powaznego Coco to takie moje odkrycie tego sezonu, i gram go i dobrze na tym wychodze, zobaczyłem go pierwszy raz w meczu z Schroolerem z którym wygrał... Ma wszystko co na hale potrzebne dobre podanie bez szału.. ale dobreagresywna gra, dobry return, lubi atakować drugie podanie rywala. Naprawde spycha rywala do obrony kiedy tylko może. Prezentuje się super w ostatnich tygodniach, tylko ten mecz z Toro... tak jak by mu sie nie chciało itp fochy na korcie. Tak to solidny zawodnik z miłym dla oka stylem gry, musi tuta wygrać u siebie a pozniej znowu poróbować sił w challangerach...

Otrzymane punkty reputacji: +6
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
13
bet365

Nadal+Anderson+Raonic 1,65 3j⛔

Ale mam pecha z tym IW, same niespodzianki i dziwne mecze, w kwalach Doksky, pozniej Monnarino teraz Nadal... Oj z WTA sie juz wyleczylem, ATP bd grał od swieta...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
20
bet365
✅ 4j

Daniel Kosakowski 1.83 5j✅

Zaczne od przeciwnika, mamy taki kurs ponieważ King na świetny bilans w tym roku 15/4! Jednak 11/4 na cegle, to jego pierwszy turniej na hardzie. No takim bilansem mogą się podniecać jedynie oddsmakerzy buków Nie wiem czy jakiś przecwnik był w pierwszej 400 rankingu. Na pewno można go pochwalić za pokonanie bez starty seta utalentowanego junioroa- Kozlova... King wydaje się byc całmiem niezłym przcietniakiem, chyba zdominuje poziom itf w USA, ale czy stać go na coś wiecej to czas pokaze...

Kosakowski ma tyle sam lat co King a już się nie raz pokazał szerszej publice. Od czasu do czasu błysnie jakimś dobrym wynikiem np jak w IW pokonał Goffina czy De Bakkera i powalczył z Thiemem. Mam nadzieje, ze nie oleje tego turnieju bo ITF to nie jego rangra grywa raczej w challangerach, dzisiaj na pewno będzie sie musiał trochę nameczyć aby wygrać bo wczoraj naszego Chadaja to ograł na jednej nodze Na dzień dzisiejszy Daniel jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem, ograny już na wysokim poziomie, naprawdę jeżeli podejdzie do tego meczu normalnie zmotywowany to musi ten mecz wygrać a kurs rewelacyjny...

21
bet365
✅ 2,5j

Murphy 1,50 5j✅

Otrzymane punkty reputacji: +25
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
24
bet365
✅ 3.7
Chelsea+Real+Thiem 2,25 3j✅

Statystyki:
Zainwestowane: 89j
Wygrane: 108,7j
Typy 24
Wygrane 17
Przegrane 7
Bilans: ✅ 19,7j

Otrzymane punkty reputacji: +8
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
25
bet365
✅ 2,7

Benneteau+Vesely+Pavic+Novak 1,90 3j✅

26
bet365
✅ 4,5

Pavic+Sugita 1.90 5j✅

Buk dał super kurs na ten mecz pewnie niedługo spadnie, inne buki mają około 1,35. To jest mecz z cyklu tych które trzba zobaczyć, nie ze wzgldu na Sugte bo tego wszyscy chyba dobrze znamy, ale ze wzgledu na postać młodego Bryryjczyka, który ma niewiarygodny bilans w tym roku 30/4. Jednak wszystke mecze na hali i wszystkie na poziomie futures... NO ale nie wątpliwie wielki talent który na codzien gra w małych turniejach gdzie nie ma stereamu i dzisia trzeba go zobaczyć w akcji...

Dzisiaj gram pewnie na Japończyka, widziałem go w meczu Gineprim i wyglądał bardzo pewnie. Przypominał tego zawodnika z przed kilku miesiecy gdzie był rewelacja turnieju w Chennai gdzie zaliczył półfinał. Ginepri końcowke meczu grał bez pleców... ale 1 set to naprawde tenis na dobrym poziomie, wiec nie wyobrazam sobie aby młody Brytol zblizył się do poziomu tych wymian... Na pewno to nie będzie mecz do jednej bramki, ciekawe co młody pokaże ale Sugita to zdecydowanie inny poziom...

Smethurst przegrał w zeszłym tygodniu z Corrie, który poza futuresami tez nic praktycznie nie gra. Młody mogl tu zrobic jakis niezły wynik gdyby miał lepsza drabinke ale gra z Sugita, który nie bedzie mi punktów oddawał za darmo, Smethurst sam będzie musiał solidnie popracować nad kazdym punktem bo to będzie inny poziom niż jaki grał w tym roku no i na pewno czuje się mniej pewnie w Kanadzie niż u siebie w Anglii gdzie grał te 90% turniejów... Ciekawy mecz się zapowiada, ale gram pewnie na Japończyka po takim kursie musi pokazał młodemy gdzie jego miejscie a młody niech pokaze kawałem dobrego tenisa i zacheci do tego ze warto go dalej obserwować...

Do tego meczu dodaje Pavica 1,28. Pewniaczek kurs powinnien być 1,20 max Gadomski to poziom itf i ta bez wiekszych sukcesów tutaj w 1r trafił na po prostu tragicznego rywala wyrzucał niemal wszystko co sie dało, w 2 secie troche ogarnał swój tenis i już mielismy TB, gdyby był trzeci set Polak pewnie by poleciał... Pavic świetny mecz z Bobem, pewnie wygrana. Grałbym tu na dw 2:0, ale jednak Polak ma te podanie bardzo dobre i moze byc tb w jednym z setów i tam nie łatwo mały przestoj i set idzie... ale Pavic wygra ten mecz nie ma co do tego wątpliwosci.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom