W nocy mega ftopa na UFC, juz sobie darowalem obstawianie mma ale Ben mnie skusił i odrazy kara ???? Życie, ale teraz to juz na pewno koniec z mma z wyjątkiem ksw ????
Ten miesiac znowu odbiega znacznie od mojego stylu gry, zaczełem dopiero w połowie miesiaca a juz mam ponad 30 typów, masakra. Z poczatku fatalna seria i mega szybko udało się zrobić duzy plus, ale i tak mi sie nie podoba ta gra te stawkowanie. Na dzisiaj jeden dubel pozniej do konca tygodnia US OPEN i koniec miesaca mysle ze jakis tam plus bedzie i od wrzesnia juz bd grał tak jak chce, czyli mało kuponow, duza skuteczność ostra selekcja...
34
bet365
Manchester United+Anderlecht 2,05
3j![No entry :no_entry: ⛔](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/26d4.png)
United po wpadnce w pierwszym meczu musi dzisiaj zdobyć jakies punkty, najlepiej trzy. W zespole mega motywacja bo wszyscy wiedzą, że poprzedni sezon nie może się powtórzyć. Vaan Gaal zrozumiał, że tym składem ciezko będzie walczyć o
LM i już wzmocnił zespół Rojo(dzisiaj nie zagra, czeka na pozwolenie na prace) Di Maria(transfer na 99) i mówi się o dwóch Holendrach DE JONG I BLIND podobną są o krok od OT, jak będzie zobaczymy. Wsparcie nowych ludzi będzie, ale dzisiaj jeszcze w starym składzie wzmocnionym Van Persim. MU w zeszłym sezonie radziło sobie dobrze na wyjazdach, dużo wpadnek na OT ale u siebie im sie lepiej grało z rywalami, którzy grali bardziej otwarty futbol.
Kłopoty kadrowe:
Sunderland:
Kontuzjowani: Billy Jones, Emanuele Giaccherini, Santiago Vergini.
Manchester United:
Kontuzjowani: Michael Carrick, Luke Shaw, Ander Herrera, Marouane Fellaini, Danny Welbeck, Anderson.
Stawiam dzisiaj na mega zmotywoany zespół gości, który naprawdę po zeszłym sezonie wie ze nie może sobie pozwolić na kolejną stratę punktów. Zespół wie, że do klubu trafią/trafili nowi piłkarze i to może byc dla kilku piłkarzy jedna z ostatnich szans aby przekonać do siebie trenera i na taką postawę piłkarzy United liczę dzisiaj.