>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenisowe propozycje by Widzu

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
15
bet365

Pavic+Henrych 1,95 10j ⛔

Pavic jak wiadomo ta trawe ma świetne warunki. Super seriws, agresywna gra... W tym roku bilans 5/2 jeszcze go pewnie poprawi, bo dzisiaj raczej mecz do jednej bramki ???? Nielsen nie wiem co tu robi. W tym roku 0 meczy na cegle, rzezbi w futuresach przegrywa z zawodnikami z poza pierwszej 500 rankingu... Ogranie na trawie jest mega wazne, i Pavic tu bije na głowe rywala a już nie mówie, ze czysto tenisow jest w tej chwili o klase lepszym zawodnikiem. Samym niezłym podaniem Duńczyk nic tutaj nie zdziała...

Henrych na grasie zawsze świetne wyniki. W tamtym roku dał sie poznac z tej strony swietny bilans 13/3 w tym roku jest już gorzej. Ale przeszedl kwale co najwazniejsze dla niego i odpadł w 2r, tutaj na pewno liczy na jakiś dobry wynik, awans do turnieju głownego to minimum. Rywal spokojnie do ogrania, King na trawie 2/2 pokonał dwóch amatorów i z normalnymi zawodnikami Fischer czy Klein nie miał czego szukac. Henrych mu tez pokaze miejsce w szeregu ????

16
Pinnacle
✅5j

Polska 1,50 10j✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
26
bet365
Kukushkin+Schwartzman+Mathieu+M.Gonzalez 2,05 10j⛔

Zainwestowane: 195
Wygrane: 97,3
Bilans: -97,3
Typy: 26
Wygrane 5
Przegrane 21

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
27
bet365
8j✅

Arguello +5,5 1.80 10j✅

Zwyciesca tego meczu prawdopodobnie może być tylko jeden, czyli zwyciesca z przed roku- Mahut. Ale ten kurs to jakiś żart? Mahut nie jest graczem top10 żeby rozwalać zawodników na poziomie ATP oddając im 2 czy 3 gemy w secie? Zwłaszcza na trawie gdzie o dominacje naprawdę cieżko. W tym sezonie na grassie stracił seta np z Coppejensem co rózwniez 90% meczy gra na cegle. Argentyńczyk ogolnie dobry sezon, oczywiscie nie gra na tarwie, ale to nie znaczy ze nie ugra 7 gemów...

28
bet365

Kuznetsov 2,25 10j⛔

Tutaj sprawa prosta. Sock jeszcze w niedziele grał finał Wimbledonu, wygrał. Wielki sukces na pewno świetował najwiekszy sukces w karierze i dwa dni pozniej gra mecz? Jakos nie wierze aby był w pełni skoncetrowany i fizycznie gotowy, długi lot ciezkie dwa tygodnie, duzo emocji, wrażen.... Alex niezłe zaprezentował się na trawie w tym sezonie, bez problemów przeszedl kwale do wimbledonu i tam był bardzo blisko pokonania Fogniniego.... Panowie grali ze sobą w zeszłym sezonie i wygrał Alex, czemu teraz miał by tego nie powtórzyć?

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
31
bet365
16,5j✅

Muller+Donskoy 1,55 30j✅

Jak dla mnie dubel morderca ???? Po tym co wczoraj pokazał Fabianno nie wiem jak może byc taki duży kurs na Rosjanina! Włoch to typowy tenis na cegłe, wczorajszy mecz z rodakiem był nudny jak flaki z olejem. Przebijanie i liczenie na błąd, zero jakiś kostrukcji akcji itp przebijanie, od czasu do czasu szukanie kątów i tyle. Zero podania, kazdy return wraca na drugą strone... Poziom solidnych meczy itf ???? A Donskoy potecjał na kariere ATP i co jakiś czas to udowadnia, tu jak narazie spacerki, chyba ten turniej traktuje poważnie a nie jak w USA w zeszłym tygodniu.

Muller na dokładke ???? bez analizy już...

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Sorry Widzu, że się wtrącam w Twój temat, ale jednak napiszę to co widzę bo to jest w czystej postaci hazard i brak kontroli emocji, chęć szybkiego odrobienia strat.
Zaczyna się od typowania za 3-5 j., a teraz po czarnej serii o których pisałem są już typy po 20-30j. Kończy się to tak (szybkie podsumowanie na oko), że straciłeś w krótkim okresie gry bodajże 90% tego co wygrałeś przez pół roku (patrz 13 strona).
Czarna seria to jest właśnie taka seria typów gdzie nic nam po prostu nie wchodzi, a wcześniej było zielono. Chcemy to szybko odrobić, bo zła passa nie może trwać wiecznie i zwiększamy stawki. Kończy się to tak jak sami widzimy.
Gdyby stawki były płaski lub zbliżone do tych z początkowej fazy gry czyli mam tu na myśli 3-5j. to minus nie sięgałby -90j. tylko coś w granicach pewnie 20-30j. Różnica jest kolosalna.
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Na forum Coryoshi świetnie typuje i dobiera stawki, pomimo czasem serii czerwonych ciągle ma w temacie ✅! Jeden z lepszych typerów na forum który wie z czym to się je i niepotrzebnie się nie podpala.

od przyszlego miesiac znowu bd tylko 3j i 5j
I tak trzymaj, zobaczysz, że to wyjdzie tylko na dobre w dłuższej perspektywie. Jeszcze raz pozdrówki!

Otrzymane punkty reputacji: +5
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Czytaj dokładnie temat to bd wiedzial co sie dzieje. Napisalem, ze to nie sa teraz stawki jakie w realu itp, ze gram na sile wieksze stawki itp zeby odrobić i tyle ???? kilka kuponow dziennie i tak dalej, gdzie normalnie gram max 40 w miesiacu tutaj 40 bd po 2 tygdniach ???? temat to w duzej czesci zabawa. Jest duzo niespodzianek wiec i duzy minus i tyle ???? a ze stawi zwiekszam to moja sprawa ???? od przyszlego miesiac znowu bd tylko 3j i 5j ????

33
bet365

Olivo +4,5 1,80 10j ⛔

Od wczoraj kusilo mnie dac czyste win,ale jednak dam hadni...

Otrzymane punkty reputacji: +3
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
34
bet365
10j✅

Guccione C./Hewitt L. 1,50 20j⛔

Jak już pisałem na początku tygodnia, ta para to dla mnie główny kandydat do wygrania turnieju. Wyglądają tutaj świetnie, dwie pewne wygrane. Dzisiaj grają z kolejną turnieją sklejką, dwóch miernych singlistów w deblu już na pewno osiagneli sukces 1/2 turnieju ATP, ale dzisiaj już raczej bez wiekszych szans...

35
bet365

Nestor D./Shamasdin A 2,20 10j⛔

Tutaj kursy powinni być odwtotne. Nie wiem czemu Mahut i Stachu są tutaj wawotytami? W 1r wymeczyli zwyciestwo po STB, sami odpadli już z singla i Mahut wygląda tu naprawde miernie. W zeszłym roku wygrał tu debla i singla w tym roku już tak kolorowo. Teraz mecz z trudnym rywale, pewna wygrana w 1r, Nestro wiadomo jeden z lepszych deblistów świata, wział sobie chłopa mało znanego, który skupia sie tylko na deblu i na pewno stać ich na fajny wynik w tym turnieju. Dzisiaj są dla mnie faworytem, wiec po takim kursie trzeba pograc ????

Otrzymane punkty reputacji: +15
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
37
bet365

Delic+Berlocq+Youzhny 2,70 20j⛔

38
bet365

Edmund 4,50 5j⛔

39
bet365