>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Tenisowe propozycje by Widzu

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Tak jak wskazuje temat będą tu same typy z turniejów challangerowych. Tak jak pisałem w temacie z tenisem &quot;Czy da sie zarobić na tenisie&quot;, tak da sie ale na challangerach i ten sezon absolutnie pokazał, że tak jest. Odpuszczam turnieje ATP(opróćz Wielkich Szlemów) tak to same challangery.
Nastawienie to na 1 i 2 runde w tych turniejach. Wtedy dobre kursy i ogromna roznica w umiejetnościach. Czyli najwiecej typów od poniedziałku do czwartku. Zaczynamy!

1
bet365
Pella + Kudla 1,50 2j✅
✅1j✅

Otrzymane punkty reputacji: +14
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
2
bet365

Albot+Jaziri 1,40 2j✅

Sympatyczny dubelek na rano. Jaziri przegrywa praktycznie tylko z czołówka challangerową, jeszcze w tamtym sezonie niezle sobie radził w turniejach ATP, teraz ogrywa janów w challangerach i nie daje rady takim zawodniką jak GGL czy Kukuskin. Przeciwnik poziom futuresów, tam jakoś jego bilans wygląda na wyższym poziomie bez znaczących wyników, miał pecha w losowaniu Jaziri 2 klasy lepszy na obecną chwile.

No i Albot tylko dodatek do dubla, bez analizy nie ma sensu ????

P.S

Jutro masa dobrych meczy, poznym wieczorem albo rano pojawią się z dwa kupony.

✅0,8j✅

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Tak, Pella niestety rozegra swój mecz dopiero w środe, niezłe cyrki w tej Brazylii no ale mam nadzieje, że dzisiaj już nie będzie padac.

3
unibet

Dutra Silva+Young+Reynolds 1.90 1,5j✅

✅1,4j✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
9
bet365

Laaksonen Henri 1,66 1j✅

Na pewno nie jest to pewniak, a tylko takie staram się dawać w tym temacie. Ostra selekcja, mało typów co chyba widac. Ale jednak się zdecydwałem, z kilku powodów...

Szwajcar zwrócił moją uwage poczas meczu DC z Berdychem własnie na hali, gdzie pokazał się z bardzo dobrej strony. Pozniej też kilka udanych startów, na poziomie challi. Najlepiej jego tenis pasuje własnie na hale. Phau nie grał na twardych kortach od stycznia, i tak dwa mecze przegrał... Phau już po drugiej stronie rzeki, kończy powoli kariere. Pewnie nie ma za dużej motywacji do kwali challangerów, nie tak łatwo je przejśc , teraz nie ma szczescia w losowaniu, chyba musi szukać szczescia w innym turnieju. Na koniec dodam, iż panowi spotkali się w tym roku na cegle i wygrał Laaksonen bez problemów oddając 4 gemy. Nie jest to pewiak, bo Phau to doświadczony grajek, ale w mojej opini już najlepsze wyniki na pewno ma za soba, a Swiss wrecz przeciwnie...

10
Unibet

Ungur 1,55 1j⛔

⛔0,46j⛔

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
11
bet365

Carsten Ball 2,75 1j⛔

No ten kurs to chyba jakiś żart. Ball jednak uznana marka na challangerowy podwórku, ten sezon fatalny, pewnie przez jakieś kontuzje. Jedyny sukces to finał jednego futures. W zeszłym sezonie spokojnie przechodził takie kwalifikacje, teraz jest do tego zmuszony bo spadł strasznie w rankingu i od zaraz potrzebuje sukcesu.

Wiadomo to jeden z najwiekszych drewniaków w turze. Dobre podanie, mocny FH 1BH, ale drewnianie to wszystko strasznie, ale jak piłka siedziała to naprawde mieszał w amerykańskich turniejach, teraz sie posypał jak Guccione. No ale gra z dziadkiem który swoje najlepsze lata miał 10 lat temu, gdzie był w okolicach pierwsze setki. W tym sezonie rozegrał kilka meczy. W zeszłym sezonie bez wystepy woglew turze. Wiec na powaznie to ten pan już nie gra, a Ball wrecz przeciwnie, nie mam pojecia skad taki kurs. Gram zdecydowanie na drewniaka ????

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
12
bet365

J.Sousa-Bennetaeu 1,40 5j⛔

Tak temat, że same challangery, ale są wyjątki... Tutaj dla nie pewniak ???? Benek nie wygrał jeszcze w karierze turnieju ATP, kila finałow ale wszystkie przegrane. Przed rokiem w Azji w finale chyba z Almagro w jakimś turnieju... Tak czy siak osttani dzownek dla Francua ???? Jak dla mnie finał tego turnieju odbył się dzisiaj i przegrał go Wawrinka ????

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Niestety musze zawiesić ten temat. Nie wiem na kilka. Kilka dni, tygodni...
Po prosru nie mam teraz czasu, głowy na analizowanie, typowanie. Niestety. Wróce. Pewnie
niedługo.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
1
bet365

de Schepper - Phau 1,57 1j✅

Kenny niestety w ostatnich tygodniach trochę pod formą. Porażki w pierwszych rundach turniejów, nawet w challangerach szło mu naprawde słabo. A wydawało się, że w hali będzie postrachem dla każdego. No ale w tym turnieju roztawiony z 1, i chyba od tego tygodnia można liczyć na jego lepsza grę! W 1r pokonał bardzo groznego, doświadczonego Serre po walce. Serra zdecydowanie lepszy od Niemca co do tego nie ma dwóch zdań. Liczę, że tym turniejem zacznie Francuz grać zdecydowanie lepiej, w 1r dał temu podstawy, teraz rywal naprawdę mierny...

Nazwisko Phau, jeszcze sezon, dwa coś znaczyło na challangerowym podwórku. Lecz ye czasy mineły i już nie wróca. Jak już pisałem kilka dni temu przy okazji kwali do jednego z challangerów, Phau młodszy nie bedzie pozostały mu kwalifikacje do takich turniejów jak się uda przejśc sukces, tutaj 2r, wiec naprawde dobry wynik dla niego. W ostatnim czasie miał problemy z przejsciem kwali, jak trafiał na kogoś solidnego jak np Laaksonen to był bez szans. Przegrywał nawet z naszym Panfilem...

Oczywiście jeżeli Kenny zagra chociaż na 70% to Niemiec nie ma szans. Licze tutaj zdecydowanie na Francuza.

Otrzymane punkty reputacji: +78
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
2
bet365

Smyczek 2:0 1,53 1j⛔

W miare krótko. Amerykanin w naprawdę świetnej formie ostatnio. Widziałem go w finałe w niedziele z Donaldem i przez pierwsze 30min grał na poziomie top50, pozniej trochę słabiej i to było za mało nawet na ugranie seta. Ale naprawdę pokazuje kawał dobrego tenisa. Tutaj 2:0 pokonał groznego Rieda, teraz rywal zdecydowanie słabszy. Ukrainiec jest w 2r i to już dla niego tak naprawde duży sukces. On raczej z czołókwa challangerową nie nawiązuje walki, dzisiaj powinno być podobnie ???? Licze, iż Smyczek zagra na maxa od pieerwszej piłki wtedy o ten bet jestem naprawde spokojny.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Temat, że challangery ale oczywiście są wyjątki. Gram Jonesa, który gra w futuresie w Australii dzisiaj w nocy.

3
bet365

Jones + Sela 2.16 1j✅

Jones to na poziomie challangerów sobie świetnie poczyna, wiec na futuresach w każdym meczu musi być faworytem. W tym turnieju jest głównym faworytem, z tym przeciwniem już grał w tym sezonie i wygrał 6:1, 7:6. Czemu teraz ma być inaczej?

Sela mój ulubieniec na podwórku. Ostatnio na poziomie ATP kilka porażek pod rząd, wraca na mniejsze turnieje i tutaj konkurencji nie ma, dwa spacerki. Jutro rano na pewno mecz łatwy nie będzie bo gra ze zwyciescą ze Szczecina, ze spcjalistą od cegły. Na hardzie tylko kilka meczy, ale tutaj dwa pewnie zwyciestwa nad niezłymi rywalami. Jednak Sela to Sela ???? jak ma tu z kimś przegrać to z Donskym....

P.S

Dziekuje za punkty reputy, naprawdę się dzisiaj posypały. Ciesze się, że gracie razem ze mną!

Otrzymane punkty reputacji: +2
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
4
bet365
Young 1,36 2j✅
H2H 3:0. Dwa mecze w tym sezonie, wygrane dwa razy po dwa zero ???? Donald w genialnej formie...

Otrzymane punkty reputacji: +1
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
5
bet365

Young 1,40 2j????

Gdyby tenis nie był tenisem i nie było dziwnych wyników co jakiś czas to był wział chyba kredyt zeby ten mecz postawić. Donald pokonał Smyczka w niedziele podczas finału, sam chyba nie pamieta kiedy przegrał ostatni mecz. Ma fantastyczną serie, po prostu niszczy swoich rywali... A Smyczek wczoraj grał na chyba na kacu, już go nie powinno być w turnieju, ale wymeczył zwyciestwo po fatalnym widowisku. Dzisiaj pewnie aż tak słabo już nie zagra, ale aby nawiązać równą walkę z Donaldem musi grać na maxa, jak przez 30min niedzielnego finału ????

Wyjątek z ATP ????

6
bet365

Pella+Nadal+Djoko 1,55 3j✅

Pazdziernik:
4 typy ✅
2 typy ⛔
✅2j✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom