>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis ziemny - scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
TENIS ZIEMNY
W tym miejscu chciałbym uporządkować wszystkie moje typy z tenisa ziemnego które podawałem na tym forum a równocześnie będę podawać kolejne które można znaleźć także dziale tenisa. Dokładnie od turnieju Masters w Istambule w 2011 roku rozpocząłem podawać swoje propozycje skupiając się na konkretnych turniejach. Nie ukrywam że koncentruje się raczej na kobiecym tenisie więc zdecydowana większość propozycji będzie pochodzić z WTA. Wszelkie dowody na zamieszczone przeze mnie statystyki kuponów które zamieściłem jeszcze przed prowadzeniem tematu można znaleźć na linkach które umieściłem pod każdym z turniejów. Mam nadzieje że komuś przydadzą się moje propozycję ponieważ nie robię tego właściwie dla siebie. Życzę wszystkim wygranych!
Historia
Istmabul, Masters, WTA (2011) V. Zvonareva - P. Kvitova - 2 (1,72) ✅ C. Wozniacka - A. Radwańska - 1 (1,61)✅ C. Woznicki - V. Zvonareva - 1 (1,45) ⛔ V. Azarenka - S. Stosur - 1 (1,40) ✅ C. Wozniacka - P. Kvitova - 2 (1,57) ✅ A. Radwańska - V. Zvonareva - 1 (1,85) ✅ A. Radwańska - P. Kvitova - 2 (1,33) ✅ V. Azarenka - V. Zvonareva -1 (1,40) ✅ P. Kvitova - S. Stosur - 1 (1,35) ✅ V. Azarenka - P. Kvitova - 1 (2,30) ⛔
-------------------------------------
Skuteczność: 80% Zysk jednostkowy: ✅2,23 [URL='http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2495965']http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2495965 [/URL] -------------------------------------------------​
Sydney&amp;Hobart, WTA (2012) V. Azarenka - M. Jankovic - 1 (1,30✅ C. Wozniacka - D. Cibulkova +1,5 seta, 2 (1,85) ✅
V. Azarenka - M. Bartoli - 1 (1,40) ✅
P. Kvitova - D. Hantuchova. - 1 (1,40) ✅
C. Wozniacka - A. Radwańska - +1,5 seta, 2(1,40) ✅
P. Kvitova - Na Li - 1 (1,45) ⛔
A. Radwańska - V. Azarenka - +1,5 A. Radwańska (1,55) ✅ V. Azarenka - Na Li - 1 (1,57) ✅
---------------------------------------------
skuteczność: 87,5% Zysk jednostkowy: ✅2,47 [URL='http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2637079']http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2637079 [/URL]​
------------------------------------------------------------------------​
Melbourne, Australian Open, WTA (2012) A. Radwańska - B. Mattek-Sands - 2:0 (1,35) ⛔ T. Pironkova - S. Mirza - 1 (1,50) ✅ L. Safarova – Ch. McHale – 1 (1,50) ⛔ C. Wozniacka - A. Rodianowa - over 17,5 gemów (2.00) ⛔ D. Cibulkowa - M. Rybarikova - 2:0 (1,40) ✅ V Rozzano - M. Bartoli - 0:2 (1,35) ✅ V. Zvonareva - A. Dulgheru - over 19,5 gemów (1,83) ✅ J. Dokic - A. Chekvetadze - 2 (1,66) ⛔ T. Pironkova - G. Voskoboeva - 2 (1,53) ✅ M. Barthel - P. Cetkovkska - 1 (1,40) ✅ A. Parmetier - M. Niculescu - 2 (1,35) ✅ C. Mchale - M. Erakovic - 1 (1,40) ✅ V. Azarenka - zagra w finale (3.20) - ✅ ! S. Cristea - U. Radwańska - 1 (1,45) ✅ A. Pavlyuchenkova - V. King - +1,5 set V. King (1,50) ✅ S. Lisiecki - S. Peer - 2 (1,85) ⛔ J.Dokic - M. Bartoli - 0:2 (1,44) ✅ M. Barthel - V. Azarenka - 0:2 (1,45) ✅ A. Radwańska - G. Voskoboeva - 1 (1,18) ✅ I. Benesova - N. Bratchikova - 1 (1,55) ✅ C. Wozniacka - M. Niculescu - +1,5 seta M. Niculescu (2,90) ⛔ Jie Zheng - M. Bartoli - 2 (1,53) ⛔ A. Radwańska - J. Georges - 1 (1,20) ✅ C. Wozniacka - J. Jankovic - +1,5 seta J. Jankovic (1,55) ⛔ Clijsters K. - Li N. - +1,5 seta Li N. (1,55) ✅ S. Errani - J. Zheng - 2 (1,43 ) ⛔ S. Lisiecki - M. Sharapova - 2 (1,30) ✅ E. Makarova - S. Williams - +7gemów E. Makarova (2,25) ✅ A. Radwańska - V. Azarenka - +1,5seta A. Radwańska (1,80) ✅ K. Clijsters - C. Wozniacki - +1,5 seta K. Clijsters (1,30) ✅ E. Makarova - M. Sharapova - +4,5 gemów E. Makarova (2,10) ⛔ V. Azarenka - K. Clijsters - 1 (1,90) ✅ P. Kvitova - M. Sharapova - 1 (1,70) ⛔ V. Azarenka - M. Sharapova - 1 (1,80) ✅ -----------------------------------------------------------
skuteczność: 67,64% Zysk jednostkowy:✅2,63​
[URL='http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2671931']http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2671931 [/URL] ---------------------------------------------------------------------------
Challenger, Burnie, ATP (2012) J.P Smith - Y. Sugita - 2 (1.40) ✅ D. Istomin - J. Statham - 2:0 (1,36) ✅ D. Udomchoke - S. Rieschick - 1 (1,57) ✅ T. Chen - Y. Sugita - 2 (1,34) ✅ D. Udomchoke - Yen-Hsun Lu - 2 (1,40) ⛔ D. Udomchoke - J. Wang - 2 (2,20) ⛔ S. Groth - Y. Sugita - 1 (2,62) ✅ D. Udomchoke - S. Groth - 1 (1,55) ✅ ----------------------------------------------
skuteczność: 75% Zysk jednostkowy:✅1,84
[URL='http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2687228']http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2687228 [/URL]​
-------------------------------------------------------------------
Paryż &amp; Pattya, WTA (2012) J. Gajdosowa - M. Niculescu - 2 (1,66) ✅
T. Pironkova - Na Li 0:2 (1,36) ⛔
U. Radwańska - D. Hantuchova +5,5 gemów, 1 (1,72)⛔
C. H. CHang - T. Tanasugarn +1,5 seta, 2 (1,50) ✅
Julia Goerges - Petra Cetkovska - 1 (1,36) ✅
S. Mirza - A. Keothavong - 2 (1,66)⛔
M. Bartoli - P. Martic - 2:0 (1,36) ✅
Kerber A. - Niculescu M. +1,5 seta, 2 (1,85) ✅
Y. Wickmayer - Ch. McHale +1,5 seta, 2 (1,60) ⛔
D.Hantuchova - V.King - 1 (1,49) ✅
R. Vinci - M. Bartoli +4,5 gema, 1 (2,20) ✅
Y. Wickmayer - M. Barthel - 2 (1,60) ⛔
K. Zakopalova - M. Bartoli +4,5 gema, 1 (1,72)⛔
M Bartoli - A. Kerber - 2:0 (2,60) ⛔ -----------------------------------------------
skuteczność: 50% Zysk jednostkowy: ⛔2,58
[URL='http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2700838']http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2700838 [/URL] -----------------------------------------------------------​
Doha &amp; Bogota, WTA (2012)
T. Pironkova - P. Herog +1,5 seta P. Herog (1,45) ⛔
C. Garcia - M. Barthel 0:2 (1,40) ✅
Lisicki S. - Kerber A. - 2 (2,33) ✅
F. Pennetta - D. Cibulkova - 1 (1,60) ✅
T. Pironkova - A. Kerber - 2 (1,43) ⛔
V. Zvonareva - M. Niculescu +1,5 seta M. Niculescu (1,50) ✅
S. Cirstea - S. Stosur - 1 (2,75) ⛔
V. Azarenka - M. Barthel 2:0 (1,30) ✅
L. Safarova - S. Kuznetsova - 1 (2,25) ✅
M. Niculescu - K. Bondarenko - 1 (1,60)✅
S. Stosur - M. Niculescu +1,5seta M. Niculescu (1,85) ✅
L.Safarova - M. Bartoli - +1,5 seta L. Safarova (1,55) ✅
V. Azarenka - A. Radwańska - 1 (1,33) ✅
V. Azarenka - S. Stosur - 1 (1,36) ✅
------------------------------------------------------------------------------------------------
Skuteczność: 78,57% Zysk jednostkowy 4,07✅
http://forum.bukmacherskie.com/f153/wta-tour-doha-and-bogota-13-19-02-2012-a-71913-6.html#post2714245
-----------------------------------------------------​
Statystyki ogólne
Yield: ✅12,11%
Zysk jednostkowy: ✅10,66

Podanych: 88

Trafionych:
62

Skuteczność:
70,45%

Statystyki od chwili prowadzenia tematu

brak kuponów​

by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +10
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Memphis, Dubaj &amp; Monterrey (2012)

M. Niculescu - M. Kirilenko - 1 (2,00) ⛔
J. Georges - S. Kuznetsova - 2 (1,66) ⛔
D. Hantuchova - S. Peng - 1 (1,80) ✅
J. Jankovic - S. Stosur - 2 (1,53) ⛔
C. Wozniacka - A. Ivanovic - 1 (1,45) ✅
D. Hantuchova - J. Goerges +1,5 seta J. Goerges (1,40) ✅
M. Abramovic - G. Arn + 1,5 seta M. Abramovic (2,10) ⛔
J. Goerges - C. Wozniacka - 2 (1,37) ⛔
A. Radwańska - J. Jankovic - 1 (1,49) ✅
A. Radwańska - J. Goerges - 1 (1,30) ✅
------------------------------------------------

Skuteczność: 50% Zysk jednostkowy 2,56 ⛔
http://forum.bukmacherskie.com/f153/wta-tour-memphis-dubaj-and-monterrey-19-26-02-2012-a-72210.html
-----------------------------------------------------
Statystyki ogólne

Yield: ✅8,26%

Zysk jednostkowy: ✅8,10

Podanych: 98

Trafionych:
67

Skuteczność:
68,36%

brak kuponów​

by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
WTA Tour - Acapulco &amp; Kuala Lumpur
K. Pliskova - K. C. Chang - 2 (1,83) ⛔
Bet365 Dzisiaj rano zostanie rozegrana 1 runda turnieju Kuala Lumpur. Pozwoliłem sobie wybrać spotkanie którego linia kursowa na obie zawodniczki jest wyrównana. Prościej mówiąc bukmacherzy nie bardzo wiedzą która spódniczka lepiej się zaprezentuje. Karolina Pliskova wylosowała trudniejszą przeciwniczkę niż jej siostra. Dzisiaj musi się zmierzyć z Tajwanką która mówiąc prościej gra z przeciwniczkami klasę wyższymi niż Czeszka. Kurs na Karolina musi być dobry także ponieważ notuję bardzo udaną passę zwycięstw. Jednak w tej passie nie ma żadnej zawodniczki z pierwszej setki rankingu WTA. Nie ma żadnej dziewczyny która zajmuje miejsce blisko numeru 104 który obecnie zajmuje K. C. Chang jej dzisiejsza rywalka. Tajwanka ma gorszą passę ale przeciwniczki jak wspomniałem wcześniej bardziej wymagające. Ostatni mecz to porażką z V. Lepchenko nieźle się spisującą ostatnio. (85 miejsce w rankingu WTA). K. C. Chang od 14 spotkań przegrała jedynie 4razy i to tylko z zawodniczkami wyżej notowanymi. Oczywiście K. Pliskova także ostatnie porażki notowała z lepszymi od siebie ale chciałbym zauważyć że o wiele rzadziej gra z zawodniczkami wyżej notowanymi niż dzisiejsza jej rywalka która w przeciwieństwie od niej ogrywa lepsze od siebie rakiety. Typ czysto statystyczny, jednak ze względu na wysoki kurs i wyrównany warto spróbować. Statystykami się zwykle nie sugeruje a tym bardziej rankingiem WTA jednak spodziewam się że w tym meczu jednak mogą odegrać kluczową rolę. Pożyjemy zobaczymy.
by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +2
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
WTA Tour - Acapulco &amp; Kuala Lumpur

Pennetta F. - Arvidsson S. +1,5 seta S. Arvidsson
(2.00) ✅
Bet-at-home

Nie widzę powodu aby nie spróbować zagrać na Szwedzkę która bardzo ładnie spisuję w tym roku. Włoszka jest bez formy. Jedynie co za nią stoi to nawierzchnia na której statystycznie odnosi sporo zwycięstw w karierze. Dziewczyny grały ze sobą raz jednak było to wieki temu. Wtedy wygrała Włoszka. Szwedzka pokonała w ubiegłym turnieju takie rakiety jak A. Briani, M. Erakovic, L. Tsurenko, H. Watson wszystkie w dwóch setach. Szwedka na pewno jest w dobrej dyspozycji. Flavia od turnieju Auckland nie może się pozbierać, czy będzie lepiej teraz? W pierwszej rundzie wygrała ze 169 rakietą WTA która notuje bardzo słabą formę wynikiem 6:4 6:2. Jeżeli powrót ma nastąpić teraz to słaby ten wynik. Flavia z pewnością szuka formy na następny większy turniej i nie sądzę aby tutaj biła się za wszelką cenę.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
J. Craybas - J. Jankovic +7 gemów J. Craybas (2,10) ⛔
Bet365

Jelena gra strasznie nierówno a jej ostatni mecz z Francuzką był parodią tenisa kobiecego. Jelena zapewne pokona niemłodą już tenisistkę jaką jest J. Craybas. Nie doszukiwałbym się sensacji w tym spotkaniu mimo że kurs zachęcający na przeciwniczkę Jeleny. Bukmacherzy z pewnością tak wysokiej linii by nie ustawili gdyby coś się rzeczywiście święciło. Jednak linia gemowa na J. Craybas jest zachęcająca. I patrząc co wyczyniała Serbka ostatnio to po takim kursie można spróbować zaatakować.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
S. Peng - P. Martic - 2 (2,45) ✅
Pinnacle

Gra Chinki mnie zupełnie nie przekonuje. Oba ostatnie spotkanie to męczarnia w 3 setach. Wcześniej porażka z D. Hantuchova która wyraźnie już jest zmęczona. Wcześniej zwycięstwo przez kontuzjowaną M. Bartoli. Wcześniej porażka z C. McHale. Chinka wyraźnie jest pod formą. Dwa ostatnie spotkania z pewnością dały w kość Chince. Jeżeli myśli o następnym turnieju warto zachować resztki sił, ponieważ przeprawa z P. Martic nie będzie łatwa. Chorwacka tenisistka co prawda także ostatnie dwa spotkania zakończyła w 3 setach jednak ostatnie wygrała stosunkowo łatwiej niż Chinka ponieważ wynikiem 6:2 3:6 6:0. P. Martic przeciwniczek wielkich lotów też nie miała. Z bardziej konkretnych to wygrała niedawno ze zmęczoną M. Barthel, przegrała w 3 setach z rewelacyjną a zarazem nieobliczalną L. Safarova. Wydaje mi się że S. Peng nie wytrzyma kolejnego spotkania na 3 sety a nie wierzę aby pokonała w dwóch P. Martic przy swojej nierównej formie, oby Martic tylko także wytrzymała ponieważ jest w stanie ograć Chinkę.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
A. Morita - J. Jankovic 0:2 (1,33) WALKOWER - ZWROT
Bet365

Zauważyłem tutaj progresywne granie przeciwko Jeleny. Nie bardzo tego rozumiem. Kolega w temacie typów na ten turniej napisał że A. Morita pewnie wygrała dwa sety. Pewnie proszę co? W pierwszej rundzie pokonała L. Luangram 6:4 w pierwszym secie a dopiero w drugim wygrała pewnie 6:0. Natomiast w drugiej rundzie pokonała rywalke 7:6 6:2. Nie wiem czy kolega zauważył ale w pierwszym secie był tibreak, który powszechnie traktowany jest w świecie tenisa za ruletkę. W każdym bądź razie przypuszczenie że wygrała pewnie jest co najmniej delikatne naciągane. Jeżeli ktoś kogoś rozwalił to Jelena J. Cryabas. Wynik 6:2 6:0. Chyba zgodzi się ze mną większość że to jest wynik który można szybciej sklasyfikować jako demolkę. Oczywiście nie mam pretensji do typu kolegi ponieważ jak każdy inny ma szanse wejścia. Ja jednak nie mam zamiaru tutaj doszukiwać się rewelacji ponieważ A. Morita gra bardzo przeciętnie. Jelena pierwszy mecz zagrała fatalnie ale widocznie wyciągnęła z tego wnioski i być może był to syndrom nerwowego wejścia w turniej. Agnieszka Radwańska wygrywając w Dubaiu także rzutem na taśmę przeszła pierwszą rundę rozegraną z A. Woźniak która jednak prezentowała się bardzo dobrze.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
S.W.Hsieh - E. Daniilidou - 1 (1,66) ✅
Bet365

Dam tutaj szanse wykazać się Tajwance która rewelacyjnie się spisuje jak na swoje możliwości. Od dwóch turniejów przegrała jedynie z D. Hantuchovą w półfinale. Forma jest. Greczynka z kolei przeplata dobre występy z gorszymi. Wczoraj grała pojedynek na 3 sety. To już drugi pojedynek na 3 sety tej zawodniki w tym turnieju. Wcześniej był z S. Mirza.. S-W.Hsieh awansowała do tej fazy rozgrywek przez walkower A. Radwańskiej. Aga wiedziała kiedy odejść, ponieważ gra z Tajwanką na pewno napsułaby jej trochę krwi. E. Daniilidou i S.W.Hsieh spotykały się już ze sobą i wówczas górą była Greczynka ale po pojedynku na 3 sety. Było to jednak bardzo dawno, ponieważ w 2006 roku. Dzisiaj powinniśmy zobaczyć rewanż i uważam że tym razem duże szanse ma na zwycięstwo Tajwanka. Forma jest. Dodatkowo na plus jest fakt że S.W. Hsieh dostała więcej dni odpoczynku poprzez walkower Radwańskiej. Greczynka natomiast dzisiejszej nocy rozgrywała pojedynek na 3 sety. Więc siły powinny teoretycznie przynajmniej stać po stronie Tajwanki.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
P. Martic - J. Jankovic - 0:2 (1,50) ⛔
Bet365

Walkower nie pozwolił Jelenie rozegrać meczu z A. Moritą. Dzisiaj na J. Jankovic czeka na P. Martic która gra nieźle nie ma co ukrywać. Jednak w tym pojedynku nie daje jej szans. Wierzyć mi się nie chcę że Chorwacka tenisistka zagra 4 mecz z rzędu na 3 sety i go wygra. P. Martic musi być zmęczona do tego dochodzi fakt, że J. Jankovic ma więcej sił. A. Morita oddała mecz walkowerem. Jelena pomimo fatalnego początku gra powoli co raz lepiej. Granie na zwycięstwo Serbki jest troszkę bez sensu ze względu na kurs. Proponuje tutaj zagrać ewentualnie że będą dwa sety dzisiaj. No naprawdę nie chce mi się wierzyć że na realia kobiecego tenisa P. Martic zagra znowu na 3 sety, już prędzej uwierzę w to że Jelena przegra w dwóch. Chociaż i na to się nie zanosi.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
S. Errani - F. Pennetta - 1 (2,25) ✅
Bet365

Tutaj bardziej przekonuje mnie forma Sary niz Flavi która to co wyczynia ostatnio na korcie to jedna wielka loteria. Średnie występy przeplata z katastrofalnymi. Oprócz S. Arvidsson z która wygrała po 3 setach nie ma się czym pochwalić w tym turnieju. Pozostałe rywalki były do ogrania. Sara pokonała ostatnio R Vinci w dwóch setach. R. Vinci prezentuje zbliżony poziom gry obecnie do Flavi. Uwazam że Flavia nadal nie osiagneła równej formie w tym sezonie dlatego typ kieruje na Sare Errani która także nie gra rewelacyjnie jednak po takim kursie wole się skusić na nią.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Acapulco &amp; Kuala Lumpur, WTA (2012)

K. Pliskova - K. C. Chang - 2 (1,83) ⛔ Pennetta F. - Arvidsson S. +1,5 seta S. Arvidsson (2.00) ✅ J. Craybas - J. Jankovic +7 gemów J. Craybas (2,10) ⛔ S. Peng - P. Martic - 2 (2,45) ✅ S.W.Hsieh - E. Daniilidou - 1 (1,66) ✅ P. Martic - J. Jankovic - 0:2 (1,50) ⛔ S. Errani - F. Pennetta - 1 (2,25) ✅

------------------------------------------------

Skuteczność: 57% Zysk jednostkowy 1,36 ✅
http://forum.bukmacherskie.com/f153/wta-tour-acapulco-and-kuala-lumpur-27-02-04-03-2012-a-72535-4.html#post2739351

-----------------------------------------------------​
Statystyki ogólne

Yield: ✅9,00%

Zysk jednostkowy: ✅9,46

Podanych: 105

Trafionych:
71

Skuteczność:
67,61%

Yield: ✅19,42%

Zysk jednostkowy
: ✅1,36

Podanych: 7
Trafionych: 4

Skuteczność
57,14%​

by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Indian Wells, WTA
A. Woźniak - H. Watson - 1
(1,44) ✅
Bet365
Aleksandra bardzo obiecująco rozpoczęła nowy sezon. Nie widziałem wiele jej spotkań, ale spodobała mi się podczas pojedynku z A. Radwańska. Mecz skończył się po 3 setach, a w trzecim secie przez długi okres czasu wszystko wskazywało na to że Polka zostanie wyeliminowana z turnieju który ostatecznie wygrała, ponieważ miała przełamanie do odrobienia. Więc nie można tutaj mówić że Aga przystąpiła w złej formie do spotkania. Woźniak prezentuje zdecydowanie lepszy tenis niż ranking który obecnie zajmuje. Jestem pewien że szybko awansuje co najmniej do pierwszej 50 rankingu WTA. H. Watson tymczasem zawodzi. Oczekiwałem czegoś więcej po Brytyjce w tym roku. Porażka z beznadziejna Tsvetana Pironkova pokazała że z Brytyjką jest coś nie tak. Później urwała dosłownie jednego gema V. Azarence. Ostatni mecz H. Watson odbył sie z dobrze grająca w tym sezonie Szwedka S. Arvidsson. Niestety i tutaj przegrała prawie z kretesem 6:2 6:3. Forma H. Watson jest daleko w lesie.. W ubiegłym roku dziewczyny grały ze sobą i góra była wprawdzie Brytyjka jednak dzisiaj są zupełnie inne realia. Spodziewam się tutaj rewanżu. Jeżeli Aleksandra zagra chociaż w połowie jak z Agnieszka, Brytyjka ze swoją &quot;formą&quot; obecną nie będzie istnieć, no chyba że solidnie się w końcu przygotowała.. ale i tak szczerze watpie aby zatrzymała będąca w niezłym gazie Kanadyjkę.
by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +8
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
A. Woźniak - A Rodionowa - 1 (1,50) ✅
bet365

Idę tutaj za przysłowiowym ciosem i stawiam w kolejnym pojedynku na Aleksandre Wozniak, i nie wynika to z mojej jakiejś specjalnej sympatii do niej, tylko z faktu że w tym pojedynku powinna sobie także jeszcze poradzić Kanadyjka. A Rodionowa potrafi a właściwie potrafiła zagrać niezłe mecze jednak od dłuższego czasu jej forma jest strasznie niestabilna, rzekłbym nawet dramatyczna. Ostatnio nie mogę zobaczyć meczu w jej wykonaniu gdzie nie posyła seriami piłek za linie końcową boiska przeciwniczki. Wyraźnie GPS Australijki nie funkcjonuje od długiego czasu. Pamiętam jak nie tak dawno grając z beznadziejną wówczas już Wożniacka potrafiła urwać jej zaledwie 3 gemy.. Ostatnie i jedyne sukcesy A. Rodionowej to pokoanie Peszek która chyba próbuje pobić rekord guinessa w ilości porażek z rzędu w każdym razie jest na dobre drodze. W pierwszej rundzie pokonała 131 rakietę która nic specjalnego nie gra i nikogo zresztą szczególnego nie ograła w niedługim czasie. Ostatnie jej zwycięstwo było nad I. Falconi która chyba razem z Peszek trenują pod jednym dachem.. ponieważ wyniki pozostawiam bez komentarza. Aleksandra Wozniak wczoraj się trochę męczyła z Amerykanka. Dwukrotnie na początku każdego seta dała się przełamać na początku. Jednak potem natychmiast odrabiała straty pokazując charakter. Jej poprzednie spotkania to jeszcze większe mordęgi były ale zwycięskie. Widać że talent jest i mam nadzieje że z meczu na mecz będzie to pokazywać co raz bardziej.
by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +4
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
M. Erakovic - G. Voskoboeva - 1 (2,00) ⛔
Bet365

Bardzo zadowala mnie ten kurs na 24-letnią Marine która ma za sobą udany turniej w Memphis, podczas którego dostała się do finału. Przegrała z Szwedką S. Arvidsson która jest w dobrej dyspozycji. Galina natomiast wyraźnie obniżyła loty. Ostatnio więcej puszcza fochów na korcie niż gra coś ciekawego. Jej forma jest dosłownie mówiąc marna. I proszę nie sugerować się, że Kazaszka rozegrała 3setowy pojedynek z Na Li. Chinka była kontuzjowana. I w następnej rundzie skreczowała z T. Pironkova. Ostatni pojedynek Galliny był przegrany przez krecz. Nie sądzę aby było to coś poważnego. Prędzej uwierzę że Kazaszce odechciało się grać i puściła focha. Większej księżniczki od Galliny na korcie już dawno nie widziałem. M. Erakovic co prawda ubiegły turniej rozegrała na hali i może mieć problemy z oswojeniem się z nawierzchnią twardą dzisiaj, jednak nie sądzę aby to zadecydowało o wyniku. Kurs bardzo ciekawy więc czemu nie spróbować. W przeciwieństwie do Galliny Marina &quot;coś&quot; ostatnio gra.

T. Pironkova - C.S Navarro - 1 (1,50) ⛔
Bet365

Bułgarka od początku roku zawodzi na całej linii. Przynajmniej w Australii Tsvetana zupełnie rozczarowała swoją dyspozycją. Nie ma co się ukrywać ale Bułgarka nie weszła dobrze w nowy sezon. W Fed Cup było już lepiej. W Paryżu trafiła na nieźle dysponowaną wtedy K. Zakopolova, natomiast w Doha już było lepiej. Co prawda pokonała A. Kerber która się praktycznie wyłożyła, ze względu że już sił nie miała po ostatnim zwycięskim turnieju ale wygrała z Polona Herog i nawiązała walkę z również zmęczoną M. Bartoli. Wydaje mi się że forma Tsvetany zacznie w końcu powoli zwyżkować. Jej dzisiejsza rywalka jest do ogrania. Należy zauważyć że 23letnia Hiszpanka miała ostatnio mocniejsze rywalki niż Tsvetana jednak nic poza 3setowcem z P. Kvitova która ma problemy zdrowotne od długiego czasu nie udało się zdziałać. Wygrała z N. Petrova która jest bez formy. Zapowiada się ciekawy pojedynek bardzo możliwe że na 3 sety. Stawiam jednak na Bułgarkę.

by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Bardzo rozczarowała mnie Tsvetana swoim poziomem a raczej jej brakiem.

S. Stephens - A. Wozniak - 2 (1,33) ⛔
Bet365

Tutaj stawiam konsekwentnie na Kanadyjkę ponieważ po raz kolejny będzie grać z dziewczyną w jej zasięgu. Amerykanka notuje bardzo słabe wyniki ostatnio i jedynym jej argumentem dzisiaj jest własny teren. Aleksandra pewnie pokonała A. Rodionowa, widać że nadal jest w gazie i podejrzewam że daleko tutaj może zajść. Nie powinno być tutaj niespodzianki.

U. Radwańska - M. Krajicek - 1 (1,83) ⛔
bet365
Nie rozumiem za bardzo w stawianiu tutaj w roli faworytki spotkania Holenderki. Zresztą zauważyć można że kursy już się wyrównują i bardzo prawidłowo. Urszula tutaj nie jest bez szans, powiedziałbym nawet że ma większe szanse wygrać dzisiejsze spotkanie w nocy niż M. Krajicek. Powód? Holenderka zagrała dwa mecze z rzędu w trzech setach z zawodniczkami wcale nie aż tak wymagającymi jakby się można było spodziewać. W pierwszej rundzie Holenderka pokonała Y. Meusburger która jest obecnie w dołku. Przegrała nawet z słabo grającą obecnie S. Peng. Okej. S. Peng to 18stka ale co z tego skoro w tym roku gra beznadziejnie. Jedyną znaczącą rakietę jaką udało jej się pokonać było ogranie kontuzjowanej M. Bartoli która zamiast skreczować, podskakiwała na jednej nodze na korcie niczym kangur. Później M. Krajicek pokonała w 3 setach M. Minella która już była bardziej wymagająca. Urszula Radwańska tymczasem sukcesywnie podnosi swoje umiejętności w tenisie z roku na rok. Ostatnio przegrała pop ambitnej walce z L. Safarova która spisuje się ostatnio rewelacyjnie. Polka miała dużo czasu na odpoczynek i trening. Nie sądzę aby się łatwo poddała. Uważam że Holenderka nie wytrzyma kolejnego 3setowca z taką zawodniczką jak Urszula. Szanse są spore dla Polki.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
G. Voskoboeva - Na Li - 2 (1,33) ✅
Bet365

Jak dla mnie ten kurs to prezent. Galina gra beznadziejnie. Nadal tak uważam. Udał jej się męcz z Marina Erakovic chociaż wszystko mogło się podczas tamtego spotkania różnie potoczyć. Nie daje Kazaszce wielkich szans z Chinką która wprawdzie ostatnio miała problemy zdrowotne jednak otrzymała dużo czasu na odpoczynek i ewentualną rehabilitacje. Gdyby uraz był poważny zapewne nie wystąpiłaby. W Fed Cupie Chinka z urazem grała już z Galiną i wygrała z nią w 3 setach. Teraz zapewne będzie w lepszej dyspozycji. Stawiam na Chinkę ponieważ jest o kilka klas lepsza niż Galina. Tyle w temacie.

V. King - A. Pavlyuchenkova - 1 (1,57) ✅
Bet365

Tutaj sprawa wygląda tak. Venia ma formę, Anastasia jej nie ma. Rosjanka ostatnio gra bardzo nierówno. Dziewczyny grały ze sobą niedawno w Melbourne i wygrała wtedy Venia po spotkaniu na 3 sety. Po tym okresie widać że gra Anastasi się tylko pogorszyła a Venia gra mniej więcej na tym samym poziomie. Amerykanka jeśli zagra swoje powinna ograć Rosjankę w dwóch setach. Anastasia w tym roku od początku gra katastrofalnie i nie sądze aby nagle weszła na wyżyny po przegranym ostatnio spotkaniu w dwóch setach z S. Halep która prezentuje się bardzo dobrze.

F. Pennetta - C.S Navarro - 2:0
(1,83) ✅
Bet365

Tutaj podpinam się pod Funta z typem. Pokonanie Tsvetany Pironkovej to żaden wyczyn. Aczkolwiek spodziewał się zwycięstwa Bułgarki w spotkaniu z Hiszpanką. Nie spodziewałem się że może zawodniczka tak tragicznie zagrać. Wszystko wskazuje na to że Bułgarka idzie równią pochyłą w dół. Hiszpanka jest do ogrania nawet przez Flavie której forma jest dla mnie często zagadką. Po udanym turnieju dla Włoszki w Acapulco jestem w stanie jej uwierzyć że poradzi sobie dzisiaj w miarę szybko. Bym się bardzo zdziwił gdyby Włoszka przegrała ten mecz. Kurs na zwycięstwo jest niski więc warto spróbować zagrać za 2:0 dla Włoszki. Jak dotąd traciła seta z zawodniczkami będącymi w formie. No.. może wyjątkiem jest Dominika Cibulkova która gra dno totalne.

by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +2
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
V. Zvonareva - K Date-Krumm - 1 (1,20) ✅
bet365
Kurs nie powala zgadza się, ale tutaj jestem skłonny postawić na Rosjankę która po tylu falstartach musi w końcu coś zagrać. Forma Rosjanki zapewne wysoka nie jest ale uważam że przez drugą rundę musi się przecisnąć inaczej będzie to kompromitacja. Date Krum nie należy do wymagających zawodniczek. Nie tak dawno przegrała gładko w dwóch setach. z V. Savinykh która nie pokazuje nic szczególnego. Ostatni mecz był wygrany z P. Parmentier która jest totalnie bez formy. Rosjanka powinna sobie poradzić z 41 letnią już Japonką. Vera bardzo różnie zaczyna turnieje może go zacząć bez straty wielu gemów a może pojedynek zakończyć się również na 3 setach więc jakikolwiek handicap byłby tutaj dosyć ryzykowny. A tak 1,20 wydaje się być ładnym kursem do podpięcia pod jakiś kupon.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
L. Safarova - T. Peszek 2:0 (1,61) KRECZ ZWROT
Bet365

Peszek dopiero się przełamała po fatalnym ciągu porażek z zawodniczką którą powinna była połknąć a wygrała po 3 setach dopiero.Teraz konfrontacja z bardzo mocną i nieobliczalną zarazem Czeszką L. Safarova. Patrząc na formę Czeszki nawet jeśli zagra na 80% powinna ograć T. Peszek. Może L. Safarova nie wygrała ostatnio ale należy spojrzeć z kim grała Ostatnie spotkanie było z S. Stosur na trzy sety. Wcześniej było z P. Martic wygrane też po 3 setach. Ale należy zauważyć że P. Martic ma formę. Jeszcze wcześniej udany turniej w Dubaiu. Gdzie przegrała dopiero w ćwierćfinale po trzech setach z M. Bartoli.

by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
ATP, Indian Wells
S. Wawrinka - R. G. Ginepri - 1
(1,22) ✅
Bet365
Kurs nie zachwyca. Jednak warto sobie go podpiąć np. pod kupon. Stanisławek obiecująco zaprezentował się podczas turnieju w Acapulco. Uległ dopiero w półfinale z F. Verdasco. (19 rakieta ATP). Szwajcar dosyć solidnie rozpoczął sezon chociaż nic jak do tej pory wielkiego nie osiągnął. Jednakże takich przeciwników jak jego dzisiejszy rywal połykał bez problemu w tym roku. Amerykanin na pewno będzie miał za swoimi plecami publiczność. Jednak to chyba jedyny plus. W pierwszej rundzie męczył się niemiłosiernie z Włochem P. Lorenzi w trzech setach. Włoch może i ma ładne statystyki ostatnich spotkań no ale z kim on właściwie gra. 30 lat na karku i bliżej z pewnością końca kariery niż początku. Spodziewam się tutaj zwycięstwa Szwajcara który na pewno nie ma w planach kończyć turnieju Indian Wells na drugiej rundzie.
P. Kohlschreiber - K. Anderson - 2 (1,61) - WALKOWER ZWROT
Bet365
Philipp ambitnie zaczął sezon. Dwa półfinały w tym roku to może nie są to cele jakie chciałby osiągać Niemiec jednak forma jest dobra. Nie bardzo rozumiem porażki z A. Seppim który gra bardzo nierówno. Ostatnia porażka była z całkiem niezłym D. Sela. Mimo to wyniki te zapewne nie wystarczą aby pokonać dzisiaj K. Andersona który jest w przysłowiowym gazie. Wygrał ostatnio turniej w Delray Beach w USA robiąc sobie świetne przetarcie przed Indian Wells. K. Anderson pokonał między innymi J. Isnera, A. Roddicka, a także M. Matosevica w finale w dwóch zaciętych setach. W Indian Wells jeszcze nie grał. Niemiec natomiast w pierwszej rundzie pokonał gładko co prawda M. Bachingera 6-4 6-2 jednak ten jest ostatnio bez formy. A w pierwszym secie łatwo nie było. Cóż biorąc pod uwagę dyspozycję Kevina podejrzewam że swój pierwszy mecz w Indian Wells wygra z Niemcem.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
M. Bartoli - V. Lepchenko - 1 (1,28) ✅
bet365

Kurs nie powala ale nie ma co wybrzydzać! Marion miała dużo czasu aby doprowadzić swoją nóżkę do stanu używalności. Jej forma dotychczas stała na wysokim poziomie. Dzisiaj rano zmierzy się z V. Lepchenko która będzie miała atut własnej publiczności. Nie sądzę aby wpłynęło to w jakiś większy sposób na wynik spotkania. Amerykanka jest groźna jednak w konfrontacji z Francuzką nie daje jej wielkich szans. Największym sukcesem Amerykanki było pokonanie w Doha Juli Georges. Z Agnieszką Radwańską nawiązała podczas tametgo turnieju nawet walkę w pierwszym secie. Od tamtej pory jednak z nikimi konkretnym nie grała. Dzisiaj zmierzy się z zawodniczką z TOP10 która prezentuje się godnie w przeciwieństwie co do niektórych pań z pierwszej 10. Nie sądze aby Marion odpuściła. Dobrze wie że nie może odpuścić turnieju ponieważ wszystkie jej najgroźniejsze rywalki z rankingu grają w Indian Wells. Spotkanie może być trudne ponieważ Francuzka będzie musiała wejść w mecz bezpośrednio po urazie. Spodziewam się nawet mordęgi w 3 setach ale jednak mimo wszystko na korzyść Francuzki która walczy zawsze do końca.
by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom