>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tenis ziemny - scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
A. M Garrigues - J. Goerges - 2 (1,28) ✅
Bet365
Znowu kurs nie zachwyca ale co poradzić. Każdy kto ogląda tenis ziemny WTA a nawet każdy kto spojrzy na wyniki zobaczy natychmiast że Julia jest w gazie. Zanotowała fantastyczny występ w Dubaiu ogrywając C. Wozniacka, D. Hantuchova. W finale przegrała jedynie z z A. Radwańską która jest obecnie jedną z kilku najmocniejszych obecnie tenisistek WTA. W drugiej rundzie Julia zmiotła z ziemi E. Baltache która jednak wysoko poprzeczki nie zawiesiła, zresztą ostatnio w ogóle tego nie potrafi zrobić. Dzisiejsza rywalka Niemki to Hiszpanka która zajmuje bardzo podobny ranking do Julii jednak forma podobna absolutnie nie jest do rankingu. W Dubaiu przegrała ze słabą wtedy Flavia Pennetta. A W Doha pokonała jedynie Zakopolova po to aby potem zmiotła ją ziemi M. Bartoli 2:6 0:6. W Melbourne skreczowała, nie pokonując po drodze nikogo specjalnego w Hobart przegrała w dwóch setach z M. Barthel natomiast w Perth na hali przegrała wszystkie 3 spotkania. Tak wygląda w skrócie obecny rok Hiszpanki. Ciężko sobie wyobrazić aby dzisiaj udało się jej pokonać Niemkę która jest w formie. W drugiej rundzie pokonała S. Mirze która jest w totalnej rozsypce, mimo to w drugim secie bardzo się meczyła.. wynik spotkania to 6:2 7:5. Jeżeli Niemka nie zlekceważy rywalki zagra na 80% wygra to spotkanie.

V. Azarenka - S. Kuznetsova + 5 gemów S. Kuznetsova
(2,37) ⛔
Bet365
Zapewne Victoria odniesie i tutaj swoją victorie i pokona Rosjankę z która ciężko jej się zawsze grało. Jednak nadchodzi powoli moment w którym trzeba próbować grać przeciwko Białorusince. I nie chodzi tutaj wyłącznie o wynik spotkania z Mona Barthel. Każda seria zwycięstw musi się kiedyś skończyć. P. Kvitova będąca w gazie od turnieju w Linz ubiegłego roku także w końcu skapitulowała odnosząc przy okazji 18 zwycięstw z rzędu. Victoria Azarenka obecnie także ma 18 zwycięstw z rzędu i już widać było podczas spotkania z M. Barthel że seria cała mogła być przerwana. Można powiedzieć że fuks wyratował Białorusinkę. Aza jest już zmęczona graniem cały czas bez przerwy na tak wysokim poziomie. Musi nadejść moment że obniży loty. Prawdopodobnie wygra dzisiaj Viki o ile nie opadnie z sił lub nie skreczuje. Jak dotąd jest 4:1 dla S. Kuznetsowy. Viki tylko raz wygrała z Rosjanką w 3 setach. Było to rzecz jasna kawałek czasu temu ale widać że rywalka nie leży Białorusince. Rosjanka ma z pewnością więcej sił ponieważ pierwsza rywalka S. Kuznetsowy skreczowała w drugim secie. Liczę że Rosjanka napsuje krwi V. Azarence i pourywa jej sporo gemów zwłaszcza w drugim secie, ponieważ pierwszy na pewno będzie chciała wygrać wymęczona Viki po bitwie z M. Barthel 6:4, 6:7, 7:6.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
F. Pennetta - A. Radwańska - 2 (1,22) ✅
bet365
Tutaj nawet nie ma o czym dyskutować, Polka jest w bardzo wysokiej formie a Włoszka do jakiejś formy dopiero dochodzi. Tak czy owak różnica klas jest widoczna. Na plus dochodzi nawierzchnia na której Polka cały czas gra. Flavia ma za sobą udany turniej w Acapulco który rozegrany był jednak na cegle. Włoszka przegrała w finale z S. Errani którą należałoby pokonać jeżeli się myśli o zwycięstwie z A. Radwańską. Polka od 26 spotkań przegrała jedynie 3krotnie z V. Azarenką. Oprócz tego ostatnio oddała walkowerem spotkanie z S. W. Hsieh. Jednak gdyby chciała wygrałaby ten mecz pewnie na lajcie.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
J. Zheng - Na Li - 2 (1,40) ✅
Bet365

Kolega wyższej jak najbardziej ma rację. Przynajmniej w mojej opinii. Okej obie zawodniczki mają swoje lata, obie zawodniczki grały ze sobą wielokrotnie i zawsze wygrywała J. Zheng jednak. Po pierwsze było to dawno. Po drugie oba ostatnie wygrane pojedynki przez J. Zheng odbyły się przez krecz Na Li. I wcale nie były to krecze wymuszone ze względu na fatalny wynik spotkania. Pierwszy krecz nastąpił przy stanie 3:3 w pierwszym secie. Więc przewagi jednostronnej nie było. Drugi krecz nastąpił przy stanie w setach 6:7 7:6 czyli w 3 secie kiedy znowu nie było nic wiadomo. J. Zheng gra bardzo nierówno. Okej, pokonała M. Krajicek dosyć gładko ale chciałbym zauważyć że ta zawodniczka rozegrała 3 pojedynki pod rząd po trzy sety. Czwarty prawdopodobnie okazał się zbyt męczący. J. Zheng wcześniej przegrała w Dubaiu dwóch setach z 17letnią dziewczyną która jest totalnym noobem tenisowym. Na Li wraca na korty po kontuzji. Chinka zdaje sobie sprawę że musi gonić punkty jeżeli myśli jeszcze o zachowaniu się w TOP10. Mecz z G. Voskoboeva był pierwszym meczem po kontuzji. W takie spotkania łatwo się nie wchodzi. Przykładem jest chociażby mecz ostatnio M. Bartoli która także po kontuzji weszła w turniej i też męczyła się w 3 sety. Tutaj mimo wszystko stawiałbym jako faworytkę Na Li która pewnie wymęczy to zwycięstwo i w końcu raz wygra z średnio się spisującą w tej chwili J. Zheng.
by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +1
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
N. Almargo/M.Knowles - M. Mirnyi/D. Nestor - 2 (1,40) ✅
bet365

Zgadzam się z moim dobrym kolegą Andre! Panowie mają co prawda już trochę lat na karku, jednak przez pierwszą rundę powinni się przecisnąć. W zasadzie to najstarszym zawodnikiem jest M. Knowels ponieważ ma 40 lat. Nie wiem czy N.Almargo grał już z M. Knowlesem ale ja przynajmniej żadnego ich wspólnego meczu nie odnalazłem. W każdym bądz razie po takim kursie rzecz jasna warto zagrać na liderów.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
M. Bartoli - C. Sheepers - 1 (1,30) ✅
Bet365

Tutaj konsekwentnie stawiam na Marion która wprawdzie w pierszym spotkaniu męczyła się z Lepchenko jednak tak jak napisałem wcześniej było to jej pierwsze spotkanie po kontuzji. Ch. Sheepers ostatnio bardzo sobie ładnie poczyna pokonała w końcu K. Kanepi gładko w dwóch setach. Wcześniej z troszkę większymi problemami M. Jahansson która jest zupełnie bez formy. Marion to jednak wyższa półka i uważam że nie powinna tego spotkania przegrać. Jej forma jest dobra brakuje jedynie stabilizacji. Zdarzają się jej nierówne okresy w trakcie gry. Jest nieobliczalna ale waleczna. Marion jak dotąd przegrywała tylko z dziewczynami z fantastyczną formą lub z pierwszą 10 w tym roku. Wyjątkiem jest S. Peng wtedy akurat Francuzka miała problemy z kontuzją i ledwo pojedynek dokończyła. Jak dla mnie jest faworytem.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
D. Cibulkova - R. Vinci - 2 (2,00) ✅
Bet365
Kursy na D. Cibulkova rosną prawidłowo ponieważ Roberta Vinci ma tutaj większe szanse moim zdaniem na zwycięstwo niż Dominika która jest w fatalnej formie.. Od początku tego roku Słowaczka dosłownie nic nie pokazała a do kolejnej rundy w Indian Wells ślizgnęła się bez walki z rywalką która skreczowała. R. Vinci w swojej dobrej dyspozycji także nie jest jednak prezentuje się znacznie lepiej. W Acapulco pokazała się już całkiem nieźle odpadając dopiero w półfinale z S. Errani. D. Cibulkova tymczasem w tym roku wygrała ledwo 4 mecze z tego jeden przez krecz zawodniczki. Sama Dominika podczas turnieju w Dubaiu skreczowała w pierwszym secie więc jej dyspozycja stoi pod wielkim znakiem zapytania. Po takim kursie jak najbardziej warto spróbować zagrać Włoszkę.
F. Schiavone - L Safarova - 2 (1,83) KRECZ ZWROT
Bet365
Tego kursu także do końca nie rozumiem i ponownie typuje przeciwko Włoszce. L. Safarova jest w bardzo dobrej dyspozycji chociaż bywa nieobliczalna.. Jednak ostatnie jej wyniki jak najbardziej mnie przekonują. Niedawno pisałem o jej wynikach więc nie będę się powtarzał. Forma Czeszki na pewno jest wysoka o czym świadczy chociaż niedawno przegrany 3setowiec z S. Stosur, wcześniej dotarła do ćwierćfinału w Doha przegrywając ostatecznie z M. Bartoli. Tymczasem Włoszka prezentuje się bardzo słabo. Dosłownie przeciętnie. Nie przekonuje mnie pokonanie w jej wykonaniu L. Tsurenko. Jej gra jest w kratkę. L. Safarova prezentuje w moim odczuciu lepszy tenis od Włoszki i powinna ją wymęczyć.

S. Arvidsson - C. Wozniacka - +6,5 gemów S. Arvidsson
(1,80) ✅
Bet365
Tak jak pisałem gdzieś tam niedawno.. Wozniacka aby pokonać wystarczy w tej chwili mieć dobra formą. Nie podoba mi się Carolina zupełnie w tym roku. Widać że chce ale to wszystko wygląda jak walenie głową o ścianę. Jej gra to cały czas ta sama przebijanka na siłę... polegająca na wymęczeniu rywalki. S. Arvidsson jest w formie bardzo obiecującej i tutaj upatruje szanse gemową dla Szwedki. Jak dotąd dostawała lanie reguralnie od Dunki jednak gra C. Wozniackiej w tym roku pozostawia wiele do życzenia. Szwedka jak dotąd w Indian Wells miała groźne rywalki i obie odprawiła w dwóch setach. A mianowicie E. Daniilidou oraz M. Niculescu. Szczerze nie rozumiem tak niskiego kursu na C. Wozniacką która jest za bardzo faworyzowana.. Zobaczymy.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
N. Almargo - S. Giraldo - 1 (1,40) ✅
bet365

Ładny kurs na Hiszpana który jest w niezłym gazie. N. Almargo już grał w tym roku na hardzie w Australii z Kolumbijczykiem i wygrał gładko w dwóch setach. Teraz będzie zapewne trudniej. Co prawda Kolumbijczyk pokonał K. Nikoshiri, jednak ten ostatnio ma zadyszkę nie brałbym tego zwycięstwa za wyznacznik w każdym razie. Wcześniej Kolumbijczyk się męczył w trzech setach z J. Chardym. Hiszpan także zaczął bez fajerek turniej. W pierwszym meczu męczył się w 3 setach z Amerykaninem, który jednak grał u siebie. Stawiałbym tutaj mimo wszystko na Hiszpana który ma dosyć udany sezon jak do tej pory.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
S. Halep - M. Sharapova -5 gemów M. Sharapova (2.00) ⛔
Bet365

Grać tutaj na win Rosjankę sensu za bardzo nie ma, ale spróbować zagrać na gemy jak najbardziej. Jak to się mówi &quot;a nóż widelec się uda&quot;. Kurs adekwatny do zakładu 50/50. A tak bardziej serio to Simona mnie specjalnie nie przekonuje. No okej udał jej się mecz z D. Hantuchova, a nawet Benesovą ale już potem nic niezwykłego się nie działo. Pokonała P. Cetkovską która ostatnio cieniuje. Wcześniej zdemolowała S. Zheng ze 160 miejsca w rankingu. Maria Sharapova jak dotąd przegrywała i traciła gemów dużo zarazem z zawodniczkami będącymi na fali. Simona Halep raczej na fali nie jest..
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
D. Nalbandian - J. Tipsarevic - 2 (1,53) ⛔
Bet365

Wszystko się rzecz jasna może na korcie wydarzyć jednak podobnie jak Widzu upatruje tu większe szanse dla Serba którego gra spodobała mi się w Dubaiu, gdzie w drugim secie nawet nawiązał walkę Novakiem. W pierwszej rundzie pokonał G. Mullera który jest w zupełnej rozsypce. David z kolei źle nie gra jednak od dłuższego czasu na hardzie nic nie grał. Zaliczył udany turniej w Buenos Aires na cegle, potem przegrał już na starcie w Acapulco z S. Giraldo także na cegle. Turnieju w Indian Wells wymagających rywalki przynajmniej pod względem dyspozycji nie miał, a mimo to w pierwszym spotkaniu męczył się do ostatniego gema z P. Starace, w drugiej rundzie już oba sety wygrał po wielkiej batalii z M. Cilicem który także obecnie przechodzi zadyszkę. 4 porażki pod rząd raczej nie świadczą o złym dniu. Teraz David podejmuję Janko i szykują tu się prawdopodobnie 3 sety, ale uważam podobnie jak Widzu tutaj góra powinien być Serb który mimo wszystko prezentuje obecnie się moim zdaniem lepiej.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
V. Azarenka - J. Goerges - +6,5 gemów J. Goerges (1,90) ⛔
Bet365

Kurs jak najbardziej do ugryzienia. Tak jak pisałem niedawno powoli nadchodzi moment że należy próbować grać przeciwko Białorusince. Moim błędem było i chcę się tu przyznać bez bicia granie gemów na S. Kuznetsovą. Dla tych którzy nie widzieli meczu, to spotkanie ciężko było nie wygrać przy tak słabo grającej Rosjance. Gdyby więcej więcej spotkań było na wizji zapewne łatwiej byłoby coś skutecznie zaproponować. Julia to już prawdziwa armata jeżeli chodzi o dyspozycje. Może nie taka jak M. Barthel ale nigdy nie wiadomo jak się bardzo zmobilizuje Niemka na to spotkanie. Forma na pewno jest i to wysoka. Victoria na pewno to spotkanie wygra i tutaj o to jest raczej pewien, ale liczę że Niemka wymęczy totalnie Białorusinkę która co raz więcej popełnia błędów co zauważył kolega troszkę wyżej. Viki to nie maszyna w końcu przegra. I bardzo prawdopodobne że w tym turnieju. Granie na win Azarenki nie ma sensu, natomiast linia gemów +7 właściwie, pokryłaby nawet ostatnie dwa spotkania tych dwóch zawodniczek w których forma Niemki było nieco niższa. Kurs jak najbardziej do spróbowania.

Ch. McHale - A. Kerber - 2 (1,72) ✅
Bet365

No fajnie fajnie. Amerykanka sobie nieźle pograła pokonała nawet niedyspozycyjną P. Kviotva, ego podskoczyła ale tyle wystarczy. Amerykanka nie powinna wybiegać zbyt daleko marzeniami. A. Kerber chwyciła bardzo wysoką formę w Paryżu wygrywając w bardzo ładnym stylu cały turniej. Do Doha pojechała po wpisowe odwalić mecz w którym jeszcze udało jej się pokonać słabą psychicznie S. Lisiecką no a potem poległa z beznadziejną T. Pironkovą, a właściwie wyłożyła się, ponieważ przegrać z Bułgarką przy takiej dyspozycji to raczej trzeba się postarać. Wiadomo było że udział A. Kerber w Doha będzie bardzo mały ze względu na trudy z Paryża. Indian Wells jest to jej nowy turniej po odpoczynku, w pierwszej rundzie miała problemy z wejściem w mecz tworząc sobie przez długi czas dramat, jednak kto widział ten zauważył że im dłużej mecz trwał tym A. Kerber grała lepiej. Troszkę dobrze że Venia odpuściła mecz ponieważ A. Kerber po 3setowcu miała odpoczynek. Ch. McHale tego za bardzo nie miała, chociaż wątpie aby pierwszy 3setowiec nagle Amerykankę wymęczył. To raczej znaczenia mieć nie będzie. Amerykanka gra u siebie i ma formę jednak umiejętności A. Kerber i jej dyspozycję cenię wyżej, a nie sądzę aby po wygranej w Paryżu nagle Niemka opadła.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Nie bardzo wiem czy jest sens granie na A. Radwańską po takim kursie.. jak jeszcze przez chwile był 1,10 to można ewentualnie pograć z kuponem. Jeżeli miałbym szukać już przysłowiowej lokaty to wolałbym zagrać na sunshine dzisiaj w nocy która już nie ma zmiłuj się musi zagrać dobry turniej jeżeli myśli o czymkolwiek, A. Ivanovic jest w jej zasięgu.

C. Wozniacka - A. Ivanovic - 1
(1,44) ⛔
Bet365

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
N. Petrova - M. Kirilenko - 1 (1,66) ⛔
bet365

Wczoraj Nadia rozegrała świetny mecz z S. Stosur, widziałem spotkanie i naprawdę byłem pod wrażeniem gr N. Petrovy. Bardzo mało mało popełniała własnych błędów a w kluczowych sytuacjach zachowywała się jak killer. M. Kirilenko męczyła się w 3 setach także jednak z 110 Hiszpanką której największe osiągnięcie ostatni czasy było pokonanie S. Lisieckiej która gra ostatnio fatalnie. Jeżeli Nadia zagra w 80% jak z S. Stosur powinna ograć śliczną M. Kirilenko.
by sc otratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
V. Azarenka - A. Radwańska - 1 (1,25) ✅
bet365

Napisze analizę na ten typ teraz bo kursy jeżeli już to pewnie spadną. Miałem cichą nadzieje zagrać coś na korzyść Agnieszki jednak w przypadku gdy Białorusinka zostanie wymęczona przez J. Goerges. Tak się niestety nie stało. Miałem możliwość obejrzenia obydwu wczorajszych spotkań zarówno Viki jak i Agnieszki i z przykrością muszę wytypować przeciwko Polce. Polka nie ma szans wielkich z Białorusinką. Viki gra jak maszyna. Jedyna szansa dla Agnieszki to nie popełniać błędów. Zarówno Kuznetsova jak i Julia przegrały przez własne błędy. Nie wytrzymały tempa Białorusinki oraz presji. W chwili przełamania zachowywały się jakby przegrały już cały set. Zobaczę jaka będzie ustalona linia gemowa na Polkę jednak na urwany set przez naszą rodaczkę nie ryzykowałbym chociaż statystycznie rzecz biorąc jest to realna rzecz. Polka pokazała dzisiaj swoją słabą stronę. Na miejscu Białorusinki narzuciłbym wysokie tempo i posyłał jak najwięcej piłek na boki kortu. Polka się w sowim ostatnim pojedynku strasznie powoli przemieszczała i całe szczęście że jej rywalka skreczowała bo kto wie jak dużo musiałaby Polka stracić sił aby wygrać ten trzeci set.. zakładając że wygrałaby go. Mam nadzieje że się mylę i Agnieszka pokona Viki. Aga trzymamy kciuki!
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
M. Bartoli - L. Safarova - 1 (1,40) ✅
bet365

Jeszcze jedna myśl na noc. Marion zaraz przed kontuzją nie tak dawno grała z Czeszką L Safarova i ograła ją po 3 setach mając już za sobą trudy poprzednich spotkań. Teraz Francuzka jest wypoczęta i wszystko wskazuje na to że sprawna i w formie o czym świadczy rozwalenie ostatniej rywalki. L. Safarova ma jak dotąd bardzo łatwe za sobą pojedynki. Obie rywalki Czeszki skreczowały. Jak dotąd nie zagrała nic porządnego więc jej dyspozycja stoi mimo wszystko pod znakiem zapytania. Peszek nie liczę ponieważ ta tenisistka jest bez formy totalnie. Stawiam tutaj po raz trzeci już chyba w tym turnieju na Francuzkę, która widać że jest w formie po kontuzji nadal i powinna to zwycięstwo wydusić.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Na Li - A. Kerber 2:0 (2.00) ⛔
bet365

Na Li idzie jak burza ale trzeba pamiętać że Zakopolova wczorajszy mecz po prostu oddała. Nie było widać żadnej woli walki. Chinka z pewnością bardzo dużo sił zaoszczędziła na jutrzejszy pojedynek w nocy z A. Kerber która po razu drugi rzutem ta taśmę wygrała mecz. Jutro tyle szczęścia może już nie mieć, ponieważ Chinka jest w dobrej dyspozycji i widać że bardzo mało popełnia błędów. Nie sądzę aby A. Kerber wytrzymała jutro kolejny 3setowiec, widać że Niemka tu się męczy. Być może nawierzchnia jest dla niej za wolna, a może grypa jej przeszkadza w każdym razie wyżej oceniam tutaj umiejętności Chinki i wcale się nie zdziwię jak pokona A. Kerber w dwóch setach.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
M. Bartoli - A. Ivanovic - 1 (1,80) ⛔
Bet365
Tutaj jestem toszkę innego zdania niż moderator @christopher48 ponieważ bardziej mnie przekonuje Francuzka M. Bartoli na którą tutaj zagram już chyba po raz czwarty. Widziałem mecz A. Ivanovic z Carolina Wozniacka i tak szczerze mówiąc to Carolina na dobrą sprawę powinna wylecieć z TOP10 bardzo szybko. Dunka zupełnie nic nie pokazuję. Gra tak jakby mecz sam się miał wygrać. A. Ivanovic jednak co by nie mówić gra naprawdę dobrze. Zdumiony byłem jej serwisem najbardziej. Jednak wyniki Frnacuzki bardziej mnie przekonują. Niestety brakuje transmisji i ciężko oceniać to spotkanie na podstawie A. Ivanovic. M. Bartoli od Paryża gra rewelacyjnie a porażki między czasie wynikały jedynie z powodu kontuzji którą widać że wyleczyła Francuzka. Bardzo szybko uporała się z L. Safarova. Spodziewałem się tutaj nawet 3 setów. Dziewczyny grały ze sobą wielokrotnie na twardej i po wynikach widać że między zawodniczkami jest bardzo wyrównany poziom. Tak jak powiedziałem pokonanie C. Wozniackiej która fatalnie gra nie jest dla mnie wyznacznikiem. Wcześniej Ana męczyła się z K. Pervak która rewelacji nie gra. Ciekaw jestem czy Ana jest w stanie zagrać cały turniej na wysokim poziomie, ponieważ jak słusznie zauważył moderator christopher48 zawodniczka przeplata dobre występy ze słabymi. Myślę że to będzie wyrównane bardzo spotkanie mimo wszystko ale stawiam jednak na M. Bartoli która prezentuje się bardzo solidnie od długie czasu.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
V. Azarenka - A. Kerber +6,5 gemów A. Kerber (2.00) ✅
Troszkę jestem dalej od optymizmu i nie sądzę że Victoria będzie wszystkich rozwalać do zera albo prawie do zera. W końcu musi nadejść dzień oraz przeciwniczka z którą parę gemów trzeba będzie stracić. W przypadku tego zakładu mecz musi się skończyć minimum 6:3 6:3 dla V. Azarenki. Oczywiście jest to bardzo realne. A. Kerber gra naprawdę dobry tenis i uważam że ma twardszą główkę od J. Goerges, ponieważ od początku tego turnieju pokazuje jak się wychodzi z beznadziejnych sytuacji. Na pewno będzie próbowała powalczyć. Granie na Viki jest bezsensu bo i tak wygra a zarobek po takim kursie żaden. granie na 2:0 po kursie 1,22? A nóż widelec Białorusinka rozegra to na trzy sety. Christopher48 który rewelacyjnie typuje w tym turnieju zaryzykował przeciwny zakład do mojego. Oczywiście zgadzam się że Victoria jest tutaj faworytką ale A. Kerber jest także niebezpieczna.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
R. Nadal - R. Federer - 2 (2,20) ✅
bet365
Spina się nie spina widziałem mecze Panów i zdecydowanie wole tutaj zagrać na Szwajcara. Rafa dopiero wczoraj grał z wymagającym przeciwnikiem i naprawdę wszystko się mogło różnie skończyć w drugim secie. Walka była łeb w łeb i w końcu jednak pękł David przy stanie 5:5. Dodam że pierwszy set wygrał D. Nalbandian. Poprzedni mecz musiał bardzo dużo sił kosztować Hiszpana a teraz będzie musiał ich poświęcić jeszcze więcej. R. Federer w tym turnieju co prawda rozegrał dwa 3setowce jednak ostatni mecz z J. D. Potro zakończył się bardzo szybko. Nadal popełniał wczoraj sporo błędów. Stawiam tutaj na mocną psychikę Szwajcara.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
V. Azarenka - M. Sharapova - over 2,5 seta (2,62) ⛔
bet365

Słusznie zauważył jeden z użytkowników że Maria jest mocniejsza niż ostatnio. Ugrała nawet seta z Ana Ivanovic. Ale proszę się zastanowić. Dlaczego Ana skreczowała? Maria tak naprawdę wykorzystała niedyspozycje Any. Wcześniej Rosjanka męczyła się niemiłosiernie z M. Kirilenko która wcale nic wielkiego nie pokazała. Białorusinka miała turniejsze rywalki na drodze niż Rosjanka a mimo to rozegrała tylko jeden trzy setowiec z M. Barthel. Powodem była ponoć grypa żołądkowa. Victoria straciła ostatnio trochę gemów z A. Kerber. Jednak to można było zaryzykować ponieważ Niemka naprawdę gra rewelacyjnie. Spodziewam się że Victoria wygra to spotkanie jednak uważam że są niezłe szanse że w końcu zagra na 3 sety Białorusinka zwłaszcza że było to już możliwe podczas spotkania z Niemką. Maria na pewno powalczy i kto wie czy nie urwie seta Białorusince. Białorusinka w końcu musi mieć gorszy moment gry. Kurs fajny więc czemu nie spróbować.
by scotratez

Do góry Bottom