>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Tenis ziemny - scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Indian Wells , WTA (2012)
A. Woźniak - H. Watson - 1 (1,44) ✅ A. Woźniak - A Rodionowa - 1 (1,50) ✅
M. Erakovic - G. Voskoboeva - 1 (2,00) ⛔
T. Pironkova - C.S Navarro - 1 (1,50) ⛔
S. Stephens - A. Wozniak - 2 (1,33) ⛔
U. Radwańska - M. Krajicek - 1 (1,83) ⛔
G. Voskoboeva - Na Li - 2 (1,33) ✅
V. King - A. Pavlyuchenkova - 1 (1,57) ✅
F. Pennetta - C.S Navarro - 2:0 (1,83) ✅
V. Zvonareva - K Date-Krumm - 1 (1,20) ✅ M. Bartoli - V. Lepchenko - 1 (1,28) ✅
A. M Garrigues - J. Goerges - 2 (1,28) ✅
V. Azarenka - S. Kuznetsova + 5 gemów S. Kuznetsova (2,37) ⛔ F. Pennetta - A. Radwańska - 2 (1,22) ✅ J. Zheng - Na Li - 2 (1,40) ✅ M. Bartoli - C. Sheepers - 1 (1,30) ✅ D. Cibulkova - R. Vinci - 2 (2,00) ✅
S. Arvidsson - C. Wozniacka - +6,5 gemów S. Arvidsson
(1,80) ✅ S. Halep - M. Sharapova -5 gemów M. Sharapova (2.00) ⛔
S. Halep - M. Sharapova - 0:2 (1,50) ✅ V. Azarenka - J. Goerges - +6,5 gemów J. Goerges (1,90) ⛔ Ch. McHale - A. Kerber - 2 (1,72) ✅
C. Wozniacka - A. Ivanovic - 1 (1,44) ⛔ N. Petrova - M. Kirilenko - 1 (1,66) ⛔ V. Azarenka - A. Radwańska - 1 (1,25) ✅ M. Bartoli - L. Safarova - 1 (1,40) ✅ Na Li - A. Kerber 2:0 (2.00) ⛔ M. Bartoli - A. Ivanovic - 1 (1,80) ⛔
V. Azarenka - A. Kerber +6,5 gemów A. Kerber (2.00) ✅ V. Azarenka - M. Sharapova - over 2,5 seta (2,62) ⛔
------------------------------------------------

Skuteczność: 60% Zysk jednostkowy 2,98 ⛔
http://forum.bukmacherskie.com/f153/wta-tour-indian-wells-07-18-03-2012-a-72826-10.html#post2764503
ATP, Indian Wells (2012)
S. Wawrinka - R. G. Ginepri - 1 (1,22) ✅ N. Almargo/M.Knowles - M. Mirnyi/D. Nestor - 2 (1,40) ✅ N. Almargo - S. Giraldo - 1 (1,40) ✅ D. Nalbandian - J. Tipsarevic - 2 (1,53) ⛔
R. Nadal - R. Federer - 2 (2,20) ✅
Skuteczność: 80% Zysk jednostkowy 1,22 ✅
http://forum.bukmacherskie.com/f152/atp-tour-indian-wells-08-18-03-2012-a-72825-12.html#post2762344
-----------------------------------------------------​
Statystyki ogólne

Yield: ✅5,5%

Zysk jednostkowy: ✅7,70

Podanych: 140

Trafionych:
93

Skuteczność:
66,42%

Statystyki od chwili prowadzenia tematu

Yield: ⛔0,95%

Zysk jednostkowy
: ⛔0,40

Podanych: 42

Trafionych: 26

Skuteczność
61,90%​

by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
WTA, Miami (2012)
T. Pironkova - P. Martic - 1
(2.00) ✅
Bet365

Bułgarka z pewnością udanego sezonu nie ma. Jak do tej pory 24-latka doszła najdalej do 3 rundy w turnieju odbywającym się w Doha. Tam &quot;pokonując&quot; A. Kerber i P. Herog przegrała dopiero z M. Bartoli. A. Kerber jednak była po męczącym turnieju dla niej w Paryżu i mecz z T. Pironkova zagrała dla odklepania. Więc sukces Bułgarki jest tutaj bardziej na papierku w rzeczywistości Niemka zmiotłaby z kortu T. Pironkova. W Indian Wells już w pierwszej rundzie odpadła z Hiszpanką w dwóch setach, walcząc zaciekle jedynie w pierwszym secie. Forma Tsvetany jest fatalna jednym słowem. Pocieszającym jest faktem to że P. Martic gra równie beznadziejnie a jej ostatnie dobre wyniki świadczą jedynie o fatalnym przygotowaniu jej rywalek. W Kuala Lumpur odniosła ładny wynik. Jednak był to turniej traktowany lekko przez większość rywalek które przygotowywały się pod Indian Wells. P. Martic zagrała wszystkie pięć spotkań w tym turnieju na 3 sety!. W końcu w finale skreczowała w trzecim secie i przegrała. Okej pokonała J. Jankovic i S. Peng jednak obie grają fatalnie w szczególności Chinka. J. Jankovic zresztą nie grałą o złote gacie w tym turnieju i widać było że gra bo gra ale jak przegra tragedii nie będzie zresztą później się wycofała z turnieju. Wcześniej męczyła się w 3 setach z beznadziejnie grającą E. Sama i K. Nara. W Indian Wells odpadła już w pierwszej rundzie podobnie jak Bułgarka. P. Martic przegrała z Amerykanką która jest jednak 193 rakietą, która nie ma żadnych dobrych wyników. Bułgarka miała na pewno bardziej wymagającą rywalkę przynajmniej na papierze. Dziewczyny grały ze sobą dwa razy i górą była T. Pironkova. Oba pojedynki w ubiegłym roku z tego jeden z października 2011 roku. Nie aż tak dawno. Jeśli chodzi o formę obie grają beznadziejnie jednak skierowany jestem tutaj bardziej w stronę T. Pironkovej która a) w końcu musi zacząć grać lepiej b) grała ostatnio z mocniejszymi rywalkami c) dwa razy wygrała Bułgaraka no i kurs na nią jest bardziej atrakcyjny jak na &quot;nieobliczalny&quot; mecz.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
M. Barthel - G. Arn 2:0 (1,30) ✅
Bet365

Kursem nie rozpieszczam forumowiczów, jednak typ jak dla mnie bardzo prawdopodobny. Mona Barthel to dla mnie TOP10 damskiego tenisa. Patrząc na beznadziejny poziom jaki panuje obecnie w TOP10 pań Mona spokojnie by tam się znalazła w tej chwili. Oczywiście że Victoria miała problemy z grypą podczas spotkania z M. Barthel jednak Białorusinka dostała nagłych problemów ze zdrowiem dziwnie zastanawiająci pod koniec drugiego seta którego zamiast skończyć przegrała i prawie przegrała 3 set. Trzeba mieć naprawdę niezły charakter i umiejętności aby doprowadzić Victorie do takiego stanu. Poprzedni mecz obu Pań także był wyrównany. M. Barthel z pewnością jest bardzo obiecującą tenisistką. Świetnie się porusza po korcie, ma niezły przegląd pola i serwis, w dodatku walczy do samego końca. G. Arn to &quot;stara&quot; wyjadaczka. Osiąga ostatnio jedynie dobre wyniki ze słabymi tenisistkami. Dzisiejsze spotkanie będzie jak zderzenie armii III Rzeszy z flotą morską San Marino. (której nie było i nie ma). Jeżeli Mona zagra w połowie jak z Viki, Greta Arn przegra szybko to spotkanie.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
J. Hampton - P. Hercog - 1 (1,33) ⛔
Bet365

Kurs duży nie jest ale i tak jak dla mnie atrakcyjny jeżeli chodzi o ten pojedynek. Amerykanka nieźle sobie poczyna na własnej ziemi. Ostatni pojedynek zakończyła niestety przez skurcze mięśni. Ale kto wie czy Agnieszka Radwańska pokonałaby młodą jankeskę w trzecim secie. Agnieszka miała wyraźne problemy z Amerykanką w drugim secie. I chyba ten krecz Amerykanki spadł Agnieszce z nieba. Start w Indian Wells J. Hampton może zaliczyć do udanych. Wyeliminowała J. Jankovic która fakt faktem gra słabiutko potem J. Gajdosova po trzech setach. Wcześniej zdemolowała gładko dzisiejszą swoją rywalkę P. Herog. No właśnie.. Polona jest w bezformiu. Chyba że zaliczymy za sukces dwa przegrane pojedynki w trzech setach z D. Hantuchova i A. Wozniak. Obie wymienione przed chwilą dziewczyny prezentują się w tym sezonie solidnie. Jeżeli Amerykanka wyleczyła się z ostatniej kontuzji to powinna spokojnie ograć ponownie Polone Herog.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
G. Dulko - S. Arvidsson - 2 (1,25) ✅
Bet365
Myślałem nad typem 2:0 dla Szwedzki ale na tym etapie turnieju i przy tym rankingu zawodniczek to troszkę za duże ryzyko przynajmniej w mojej ocenie. Gisela gra cieniutko. Ostatnie dwie chociażby konfrontacje z M. Sharapova same mówią za siebie. W tym roku wygrała zaledwie dwa spotkania z tego jeden przez krecz przeciwniczki. Nie pokonała nikogo kogo można byłoby się bać. Szwedka jest jej przeciwieństwem. Rok zaczęła fantastycznie. Ma za sobą już wygrany turniej w Memphis w USA. Widać ziemia Ameryki Północnej jej sprzyja. Turniej odbywał się wprawdzie na hali a dzisiaj dziewczyny zagrają na hardzie. Jednak na harcie w Indian Wells Szwedka także pokazała kły. Pokonała E Danillidou, M. Niculescu i przegrała w trzech setach z C. Wozniacką z którą miała dużą okazję wygrać. Forma jest krótko mówiąc.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
R. Vinci - T. Pironkova +1,5 seta T. Pironkova (1,45) ⛔
Bet-at-home
Ahh jak ja lubię grać na te mecze gdzie jest moja kochana Tsvetana, która przegrywa jak na zawołanie.. W tym meczu stawiam na Włoszkę delikatnie która w tym sezonie jest w lepszej dyspozycji od Bułgarki która zupełnie jest nie przygotowana. Wczoraj jednak Tsvetana pokonała P. Martic czym mnie miło zaskoczyła. Oczywiście żeby było jasne P. Martic była do ogrania jednak tak jak napisałem wcześniej Bułgarka formy w tym sezonie złapać nie może. Wczoraj pokonała P. Martic 2:0 więc czuje że powoli jakiś progres następuje. Pokonać Roberte oczywiście nie jest rzeczą niemożliwą. Włoszka gra z gorszymi przeciwniczkami ostatnio (nielicząć M. Sharapovej) niż T. Pironkova. Mecz będzie stał na wyrównanym średnim poziomie a Bułgarka tutaj wcale nie jest bez szans aby ugrać seta. Nie zdziwiłoby mnie także zwycięstwo Bułgarki chociaż tak jak napisałem wyżej formy nadal brak a mecz z P. Martic za sukces uznać nie można wielki..

J. Jankovic - M. Barthel, - 2
(1,57) ✅
Bet365
Bardzo interesujący kurs.. Nie chce zapeszać, ponieważ wczoraj też napisałem że jest interesujący kurs na Hampton a tak z kapelusza przegrała mecz 2:0 z Polona Hercog którą powinna była ograć bez problemu. Jelena gra nierówno i słabo. Ranking w tej chwili to jej najmocniejsza broń w celu zastraszania przeciwniczek. Mony przedstawiać nie będę ponieważ jeżeli nie spali się i zagra taki tenis jaki chociażby z Victoria Azarenka co powtarzam już do znudzenia to powinna ograć Serbkę.

S. Arvidsson - S. Lisiecki - 2 (1,50) ✅
Bet365
Wczoraj Szwedka się męczyła z Gisela Dulko. Nie widziałem meczu ale obserwując livescore mecz mógł się bardzo różnie skończyć. Trzeci set wisiał wręcz w powietrzu. Sabina to wielki talent. Świetny serwis, ale słaba główka. Forma beznadziejna. To taki typ na przełamanie. Sabina wszystko przegrywa w tym roku. Wierze że przełamie się w tym pojedynku ponieważ czas najwyższy coś zagrać, a umiejętności naprawdę dziewczyna posiada.
Szwedka może być już zmęczona co wczorajszy pojedynek poniekąd pokazał. Stawiam na Niemkę.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
M. Sharapova - S. Peer - 2:0 (1,33) ⛔
bet365

Kurs nie duży ale bardzo realny. Rosjanka jak do tej pory traciła seta z dziewczynami z naprawdę dobrą formą. Sama Maria w tym roku uległa jedynie V. Azarence. Rosjanka jest w rytmie. Ostatni turniej zakończyła na finale. Podejrzewam że będzie chciała szybko skończyć ten mecz aby zaoszczędzić siły na kolejną rundę. S. Peer ma przebłyski jednak nie sądzę aby specjalnie miała dzisiaj coś do powiedzenia dzisiaj. Wygrała co prawda z A. Cornet jednak to wciąż 114 rakieta damskiego tenisa. Dzisiaj przyjdzie jej się zmierzyć nie dość że z dwójką to w dodatku zasłużoną dwójką. Dwa ostatnie turnieje M. Sharapovej to dwa finały zagrane z V. Azarenką. Pożyjemy zobaczymy..
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
P. Kvitova - V. Williams - 1 (1,52) ⛔
Betsafe

Kursy powoli idą w dół i chyba słusznie. Petra to Petra. Jest to obecnie trzecia rakieta świata która jak chwyci wiatr w żagle jest nie do zatrzymania. Ostatnio borykała się problemami zdrowotnymi potem dopadła ją grypa żołądkowa jednym słowem mówiąc łatwo nie miała na początku tego sezonu. Jednak w końcu nadejdzie czas że Czeszka zacznie ustawiać wszystkich na korcie. Ciężko mi sobie wyobrazić że zawodniczka która nic nie gra od początku sezonu nagle pokona trzecią rakietę WTA która grać rzeczywiście potrafi. Gdyby to była C. Wozniacka to nawet bym zaryzykował i postawił na Venus ale w tym przypadku? Venus przeszła pierwszy etap no ale z kim ona grała? Z weteranką która jest o 10 lat starsza od samej Venus i wynikami nie prezentuje nic nadzwyczajnego. Nie wiem ile Venus się z Serena do tego turnieju przygotowywały ale sądzę że występują prędzej pod publiczkę aby zwiększyć frekwencje na widowni niż aby odnieść tutaj wielki sukces, przygoda Amerykanki się na tym etapie prawdopodobnie zatrzyma.

K. Kanepi - S.S. Espinosa - powyżej 2,5 seta (2,50) ⛔
Bet365

Tutaj obieram kurs trzy sety ze wskazaniem raczej na Estonkę która zwyczajnie jest obecnie w trochę epszej dyspozycji od dzisiejszej swojej rywalki. Owszem Hiszpanka pokonała Estonkę pod koniec 2011 roku jednak wtedy była w swojej rewelacyjnej formie. Od tego roku jest niż. Przegrywa jak na zawołanie, widać że nie ogarnęła się. K. Kanepi także nie błyszczy w tej chwili. Jednak w tym roku wygrała już jeden turniej w którym pokonała D. Hantuchova czy A. Petkovic oraz F. Schaivone. Jednak od tamtej pory jest równia pochyła lekko w dół. W Indian Wells odpadła natychmiastowo być może także miała problemy z grypą żołądkową, akurat nie mam informacji na ten temat. Spodziewam się że dziewczyny sobie trochę pograją dzisiaj i szukam tutaj trzech setów.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
S. Peng - S. Lisiecki - 2 (1,40) ✅
Bet365

M. Barthel - E Makarova - 1 (1,36) ⛔
Bet365

Zgadzam się z Kudłatym w całej rozciągłości co do Lisiecki. Co do Mony gra rewelacyjnie i nie sądzę aby grająca w kratkę E. Makarova zatrzymała Niemkę. Mecze zaraz się dosłownie zaczną więc nie będę przeciągał. Sabina to wielki talent który trochę ostatnio ma pecha. W końcu musi zagrać dobry turniej. Natomiast S. Peng gra fatalnie w tym sezonie widziałem jej kilka spotkań w tym roku i bez komentarza po prostu. Szczególnie pojedynek z M. Bartoli w którym można było zobaczyć antytenis w całej rozciągłości
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
J. Zheng - D. Cibulkova - 1 (1,53) ⛔
Bet365

Chinka bardzo zaskoczyła mnie w spotkaniu z A. Kerber. Pokonanie Niemki nawet w przypadku zawieszki jest dobrym bardzo rezultatem. Na pewno nie był to przypadek. Dominika z kolei jest bez formy, ten rok to jedna wielka porażka w jej wykonaniu. Widziałem kilka spotkań w jej wykonaniu w 2012 roku i to jest zupełnie inna zawodnika niż pod koniec 2011 roku. Popełnia masę błędów własnych przez co w trakcie spotkania po dobrym okresie gry potrafi nagle seriami tracić punkty. Na chwilę obecną uważam że Chinka powinna sobie dzisiaj poradzić ze Słowaczką która pewnie jeszcze w tym roku zacznie grać lepiej ale dziś to raczej się nie zdarzy. Rywalka zbyt wymagająca.

S. Halep - M. Bartoli - 2
(1,40) ✅

Simona ostatnio gra bardzo przyzwoity tenis. Widziałem także kilka jej spotkań w tym roku i szczególnie utkwiło mi w pamięci spotkanie z D. Hantuchova którą pokonała po trzech setach. Widać że Rumunka sie rozpędza jednak to jeszcze za mało na Francuzkę dzisiaj według mnie. M. Bartoli faktycznie ostatnio męczyła się z P. Herog jednak ta z kolei zaczęła naprawdę nieźle grać w Miami. Pokonała wcześniej Amerykankę Hampton gładko w dwóch setach z która jeszcze niedawno przegrała w dwóch. P. Hercog wyraźnie od dłuższego czasu gra fatalnie jednak w tym turnieju pokazała się naprawdę z dobrej strony. S. Halep na pewno będzie trudniejszą przeciwniczka dla Francuzki, jednak patrząc na możliwości obu tenisistek i wolę walki do samego końca kieruje się ku M. Bartoli.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Absolutnie nie stawiałbym Amerykanki tutaj w roli faworytki. Jej najmocniejszą stroną tak naprawdę na dzień dzisiejszy jest własna ziemia. Widziałem jej spotkanie z Olą i rzeczywiście nie było się czym zachwycać. Amerykanka popełnia potworne błędy. Ivanovic była do ogrania ponieważ w meczu z Danielą też nic wielkiego nie grała. W drugiej secie to już serwis ją właściwie ratował. Podejrzewam że Serbka nie wytrzymała ciśnienia na stadionie podczas meczu z Amerykanką. Co do Agnieszki, za Polką stoi tak jak powiedział ktoś wyżej regularność, pomysłowość wola walki a przede wszystkim większa precyzja niż Amerykanki. Jeżeli Polka wytrzyma ciśnienie na stadionie z palcem w d... wygra z Amerykanką która nie potrafi nawet porządnie zaserwować kilka razy w trakcie spotkania. Tak jak powiedziałem Amerykankę ratuje własna publika i nazwisko które powoduje że zawodniczki się palą, tak było z Olą. Wozniak mogła ten mecz wygrać ale prawda jest taka że po przełamaniu Amerykanki sama się nagle dawała przełamywać. I wcale nie dzięki dobrej grze Amerykanki tylko przez fatalne błędy seryjne A. Wozniak. Za pewne psychicznie nie wytrzymywała. Takie moje ot zdanie. Zadnego tu Valoue nie widzę. Zapowiada się ciekawe spotkanie. Stawiam jednak na Polkę.

A. Radwańska - V. Williams - 1
(1,61) ✅
Bet365

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
V. Azarenka - M. Bartoli - 2:0 (1,50) ⛔
Bet365

Fajny kurs nie powiem, zwłaszcza że widać było co zrobiła Dominika Cibulkova z Victoria Azarenka. Mimo to Białorusinka wygrała. Mona Barthel w ubiegłym turnieju także miała Viki na widelcu ale i ona przegrała. Tenis Dominiki był fantastyczny. Miała swój dzień. Jeżeli Victoria pokonała tak spisująca się Słowaczkę dzisiaj w nocy nie powinna mieć problemu z M. Bartoli która jest mniej więcej na etapie na którym powinna odpaść. Marion z pewnością nie gra takiego tenisa jak D. Cibulkova wczoraj a jak wiadomo i taki tenis okazał się za słaby na Białorusinkę. W żadne zmęczenie Viki nie wierze ponieważ był to jej pierwszy 3 setowiec w tym turnieju. Dodam że miała dzień przerwy na złapanie oddechu. Marion z kolei dość łatwo pokonała M. Kirilenko w dwóch setach. Powiedziałbym za łato. Niestety nie widziałem transmisji i nie wiem czy Rosjanka grała na 50 czy na 100% swoich możliwości ale patrząc na wynik z pewnością bliżej 50%. Przyglądając się wynikowi livescore dało się zauważyć duże problemy Marion miała podczas spotkania z P. Herog która jak z kapelusza zaczęła dobrze grać. Wcześniej fundowała serie porażek Polona. Lubie stawiać na Marion ale w tym przypadku nie widzę powodów aby stawiać na jej zwycięstwo, ewentualnie handicap gemowy ale nie sądze aby Viki aż tak się męczyła dzisiaj jak z Dominika. Spodziewam tu się raczej coś w najlepszym wypadku 6:4 6:3 albo 6:3 6:2. Wróżką co prawda nie jestem ale Viki z dużym prawdopodobieństwem spotka się z Agnieszką Radwańską po raz 5 w tym roku. Po raz 5 z rzędu jeśli spojrzymy na turnieje Azarenki rozegrane po kolei w tym roku. Po prostu jest to lepszy tenis.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
M. Bartoli - A. Radwańska - 1 (3,15) ⛔
Unibet

Widziałem oba spotkania ostatnie Pań i rzeczywiście gra Agnieszki mogła się podobać z Venus Williams. Jednak chciałbym zauważyć że ta zawodniczka uczestniczyła w tym turnieju razem z Sereną okazjonalnie. Venus popełniała makabryczne błędy już z Olą i zwycięstwo Agnieszki w tym spotkaniu było oczywistą rzeczą. Przynajmniej powinno być. M. Bartoli rozgromiła M. Kirilenko. Nie widziałem nigdzie tego spotkania i się zastanawiałem jak mogła tak zdemolować Rosjankę. Po meczu z V. Azarenka zrozumiałem jak to się stać mogło. Marion w tej chwili jest w rewelacyjnej formie. Od początku roku ma bardzo wysoką, a patrząc na ten turniej z meczu na mecz zwyżkuje. Pokonanie Victorii na pewno uskrzydliło Francuzkę. Nie ubliżając Agnieszce ona także rozegrała dobre spotkania ostatnio. Co prawda tylko z Venus widziałem ale widać było że serwis jest na najwyższym poziomie. To może być kluczowa rola w dzisiejszym spotkaniu. Serwis Victorii w spotkaniu z M. Bartoli zupełnie nie istniał. Azarenka sama się pokonała startując w tym turnieju. Przeliczyła się z siłami i tyle. Gasła w meczu wraz z każdym uderzeniem. W dodatku trafiła na dwie zawodniczki które zagrały swój mecz roku. Mam tutaj na myśli D. Cibulkova i M. Bartoli. Kurs jest atrakcyjny na Francuzkę. I warto spróbować na nią zagrać. Jeżeli tylko Marion zagra tak jak z Azarenką, Agnieszka będzie miała wielkie kłopoty. Na pewno będzie chciała Francuzka przerwać kolejną serie, tym razem porażek z Polką. Mam jednak nadzieje że typ nie wejdzie i Polka wygra. Agnieszka trzymam kciuki.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Miami , WTA (2012)
T. Pironkova - P. Martic - 1 (2.00) ✅ M. Barthel - G. Arn 2:0 (1,30) ✅ J. Hampton - P. Hercog - 1 (1,33) ⛔ G. Dulko - S. Arvidsson - 2 (1,25) ✅ R. Vinci - T. Pironkova +1,5 seta T. Pironkova (1,45) ⛔ J. Jankovic - M. Barthel, - 2 (1,57) ✅ S. Arvidsson - S. Lisiecki - 2 (1,50) ✅ M. Sharapova - S. Peer - 2:0 (1,33) ⛔ P. Kvitova - V. Williams - 1 (1,52) ⛔ K. Kanepi - S.S. Espinosa - powyżej 2,5 seta (2,50) ⛔ S. Peng - S. Lisiecki - 2 (1,40) ✅ M. Barthel - E Makarova - 1 (1,36) ⛔ J. Zheng - D. Cibulkova - 1 (1,53) ⛔ S. Halep - M. Bartoli - 2 (1,40) ✅ A. Radwańska - V. Williams - 1 (1,61) ✅
V. Azarenka - M. Bartoli - 2:0 (1,50) ⛔ M. Bartoli - A. Radwańska - 1 (3,15) ⛔
------------------------------------------------

Skuteczność: 47% Zysk jednostkowy 4,97 ⛔
http://forum.bukmacherskie.com/f153/wta-tour-miami-20-31-03-2012-a-73410-11.html

Statystyki ogólne

Yield: 1,76%✅

Zysk jednostkowy: ✅2,77

Podanych: 157

Trafionych: 101

Skuteczność: 64,33%

Statystyki od chwili prowadzenia tematu

Yield: ⛔8,95%

Zysk jednostkowy: ⛔5,37

Podanych: 60

Trafionych: 34

Skuteczność 56,66%​

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
WTA, Charleston
O. Govortsova - K. Bondarenko - 2 (1,57) ✅

Bet365
Przed nami kolejny turniej w USA tym razem skromniej obsadzony, jak i ze skromniejszą pulą. Ukrainka niezłe wrażenie przynajmniej w wynikach zrobiła w turnieju w Miami. Na uwagę zasługują szczególnie dwa ostatnie spotkania. Pokonanie Urszuli Radwańskiej która z roku na rok powinna się piąć w pozycjach rankingowych. W kolejnej rundzie Ukrainka przegrała w 3 setach z D. Hantuchova która ostatnio obniżyła loty jednak to wciąż licząca się zawodniczka. W meczu z A Ivanovic Słowaczka w ogóle nie istniała. Przeciwniczka Ukrainki to z kolei Białorusinka która z pewnością nie może się poszczyć tak dobrą grą jak jej koleżanka z &quot;reprezentacji&quot; Victoria. W pierwszej rundzie w Miami odpadła w trzech setach z M. Keys.. która została zdemolowana przez Agnieszkę Radwańską 6:1, 6:1. Przeciwnika jest na pewno w zasięgu Kateryny i powinna wymęczyć to zwycięstwo zwłaszcza po obiecującym występie w Miami.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
V. Zvonareva - K. Bondarenko - 1 (1,40) ✅
Bet365

Dzisiaj wieczorem odbędzie się spotkanie w Charleston w USA pomiędzy fatalnie spisującą się od ubiegłorocznego turnieju w Istambule Verą Zvonareva a całkiem obiecującą się prezentującą Ukrainką K. Bondarenko. Typowałbym tutaj zwycięstwo Rosjanki z prostego względu. Jeżeli Vera myśli o otrzymaniu się w pierwszej 10 musi zacząć grać tenis. Jak dotąd przegrywała na potęgę. Psychika nie funkcjonuje. Jednak patrząc na Twittera Rosjanki można mieć przynajmniej nadzieje że ten turniej potraktuje serio. Vera w tym roku na cegle jeszcze nie grała. K. Bondarenko grała już 3 razy w tym roku z tego dwa spotkania przegrała z F. Schiavone oraz S. Errani. Jedyne spotkanie jakie wygrała było ostatnio w 3 setach z Olgą. Mecz prawdopodobnie będzie wyrównany i wcale 3 sety mnie tutaj nie zdziwią jednak proponowałbym zwycięstwo Rosjanki.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
M. Bartoli - V. Dushevina - 1 (1,30) ✅
bet-at-home live
Zaznaczyłem przez pogrubienie live z tego powodu że BAH rozlicza krecze jako zwrot gdy zakłady są zawierane przez live gdyby ktoś był zainteresowany. Jeżeli chodzi o sam typ to jeżeli Marion nie skreczuje powinna wygrać z Rosjanką. Statystyki rzecz jasna są na przeciw Francuzce jednak forma od początku roku stoi na wysokim poziomie. Wystarczy spojrzeć co wyrabiała Francuzka w Miami. Spotkanie jednak pewnie będzie zacięte ponieważ Rosjanka dosyć waleczna jest a sama Marion początku w turniejach miewa różne więc 2:0 bym nie ryzykował. Samo zwycięstwo Marion jest tutaj na 80%. Jednak typowałbym Marion.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
M. Bartoli - P. Herog - 1 (1,44) ⛔
bet365
Nie wierzę aby ten kurs utrzymał się w tej wysokości do wieczora więc podam typ teraz. Marion według zaleceń odniosła mało przekonujące zwycięstwo, rzecz jasna mogła nawet przegrać. Pojedynek z pewnością kosztował Francuzkę dużo sił. Teraz będzie spotkanie z nieźle naprawdę spisująca się ostatnio w USA Polona która w tym roku generalnie grała dno. Pierwsze dwie rundy przeszła gładko, jednak Panie nie prezentują zbytnio formy.. nawet Lepchenko znacznie obniżyła loty. Z Francuzką grała w Miami Polona czyli dosłownie niespełna nawet 2 tygodnie temu. Spotkanie rozegrane zostało na 3 sety. Oczywiście że Marion jest w stanie znowu to wygrać ponieważ Polonie jednak trochę brakuje do Francuzki. Jednak znowu zaznaczam że jeśli ktoś chce ten typ ryzykować niech to będą buki rozliczające krecze. Niech nikogo nie zmyli ostatni trzysetowiec Marion. w Miami także pierwszy mecz rozegrała na 3 sety i to właśnie z Poloną, a potem każdy wie kogo rozwalała w dwóch Halep, Kirilenko, Azarenka. Dopiero tam opadła z sił i przegrała z A. Radwańską. Jednak kto wie jakby Marion zagrała z Agą gdyby nie miała męczącego spotkania z Viki. To typ wojownika i nie sądzę aby dzisiaj odpuściła, towarzystwo w tym turnieju jest średnio mocne, jedynie S. Stosur jest w tym turnieju wyżej obsadzona od Marion.
by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
V. Zvonareva - S. Voegele - 1 (1,20) ✅
Bet365

Niezły kurs jak na Vere, chociaż patrząc w kontekście grania takiego zdarzenia to żadna promocja. Jednak można sobie podpiąć do kuponu. Nie spodziewam się tutaj sensacji. Vera rzeczywiście źle od długiego czasu grała jednak ostatni pojedynek może napawać optymizmem zwłaszcza wynik. Widziałem kilka spotkań Szwajcarki w tym roku i śmiało mogę powiedzieć że jest groźna jednak na mój gust niepoukładana i wciąż brakuje jej doświadczenia aby walczyć z najlepszymi. Twitter Very widać nie kłamie i Rosjanka rzeczywiście dobrze się czuje na kortach tutejszych i spodziewam się że będzie chciała tutaj zdobyć trochę punktów, czas najwyższy. Różnica poziomów powinna być zauważalna.

by scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
G. Voskoboeva - S. Stosur - 2 (1,25) ✅
Bet365

Jeszcze jeden typ na noc ponieważ i tutaj nie powinno być sensacji. Księżniczka obrażalska Gallina niczym mnie nie zaskakuje w sposobie gry w tym roku nawet w tym momencie gdy ma tendencje wnoszącą formy.. J. Dokic właściwie sama się pokonała przez krecz, następnie Gallina uporała się z P. Ormaechea która już coś tam pokazuje jednak to cały czas 120 rakieta. Dzisiaj Gallina zmierzy się z czołówką i szykuje się lanie. Może nie dosłowne ponieważ dyspozycja Samanty także pozostawia wiele do życzenia jednak Galline powinna ograć. Może 2 może 3 sety ale powinna wygrać. S. Stosur jest tutaj najwyżej rozstawioną zawodniczką więc będzie jej to pierwszy mecz w tym turnieju a więc zapewne będzie potrzebować czasu na wejście w turniej.
by scotratez

Do góry Bottom