>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tenis ziemny - scotratez

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik

WTA Tour - Indiana Wells ????​
Angelique Kerber - Yanina Wickmayer
2:0 Angelique Kerber (1,90)✅ Bet365
under 21,5 gemów (1,72) ✅Bet365
pierwszy set Angelique Kerber (1,44)✅ Bet365

Belgijka gra obecnie na tak niskim poziomie że wygrana Niemki powinna być tutaj formalnością. Belgijka od dłuższego czas boryka się brakiem regularności, nie potrafi utrzymać swojego podania, ani długich wymian. Wszystko się kończy praktycznie w po kilku uderzeniach. A. Kerber nie powala formą jednak z Belgijką nie powinna mieć problemów zwłaszcza że w pierwszym meczu rozwaliła rywalkę w pył. Y. Wickmayer tymczasem potrzebowała 3 setów aby ograć 31 Chorwatkę ze 109 miejsca w rankingu.

by ѕcøtrateɀ​

Otrzymane punkty reputacji: +10
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik

WTA Tour - Indiana Wells ????
Urszula Radwańska - Jamie Hampton
Urszula Radwańska (3,10) ✅ Pinnacle Sports​
Cóż, nie widziałem video żadnego w wykonaniu Uli w tym turnieju, ponieważ nawet nie było, ale wszystko wskazuje na to że Polka jest w gazie. Kiedy spotykała się z Jamie Hampton w Melborune to Amerykanka była w niesamowitym gazie i nawet Victoria Azarenka prawie wyleciała z turnieju przez młodą Amerykankę. Teraz sytuacja się wyrównała. Polka odprawiła sensacyjnie S. Stephens w dwóch setach a wcześniej pokonała gładko A. Rus 2:0. Na początku pomyślałem sobie, że udało się Uli pokonać A. Rus bo sama jest bez formy. S. Stephens także nie powala dyspozycją ale pokonanie jej 2:0 bez większych dramatów budzi moje zainteresowanie zwłaszcza że sama J. Hamtpon nie gra tego co w Melbourne. Oczywiście B. Mattek-Sands z którą się męczyła nie można uznać za wtopę ponieważ Bethanie od jakieś już czasu gra na wysokim poziomie. Później pokonała Tajwankę 6:3, 6:3 która ostatnio ma zadyszkę. Amerykanka jest oczywiście faworytką jednak patrząc na to co robi Polka szanse daję 50/50. Po takim kursie lekko na Polkę można spróbować.
by ѕcøtrateɀ​

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik

Urszula Radwańska - Victoria Azarenka
over 17.5 (2,00)⛔ Bet365​

Obawiam się że kolega wyżej może się przejechać, a napiszę może bo po prostu nie wiem co gra Ula Radwańska, ponieważ nie mogę się doczekać transmisji z jej ostatnio sensacyjnych zwycięstw. Ale wszystko wskazuje na to że Polka jest w formie. A co do Victorii Azarenki to nie mam wątpliwości - syndrom wypalenia się bliża wielkimi krokami. Po wczorajszym meczu bukmacherzy podobnie jak wielu obserwatorów przez chwile się zastanawiali czy Białorusinka nie sprzedała mecz. W pierwszym secie robiła tak kolosalne błędy, wyrzucała tak dużo piłek, do tego na twarzy malował się obraz obojętności że kursy przez chwilę zaczęły wariować na zwycięstwo Flipkens. Nie wiem ile z tego aktorstwa Azarenki ale prawda jest taka że zagrała jedno ze swoich chyba najgorszych spotkań w tym roku. Ciekaw jestem czy jest tak samo Victoria cięta na Ulę jak na Agnieszkę ale ostatnio pojedynek pokazywał obu Pań że łatwo Azarence się z Ulą nie gra. Pewnie dlatego że młoda Radwańska w przeciwieństwie do siostry używa siły do gry, a tylko w ten sposób raczej można nawiązać z Victorią walkę. Ula jest w gazie, co nie znaczy że będzie sensacja. Mecz powinien się skończyć w dwóch setach raczej, jeżeli Białorusinka nie będzie znowu pajacować tak jak w secie pierwszym. W każdym razie linia gemowa po kursie 2.00 jest bardzo atrakcyjna.

by ѕcøtrateɀ​

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik

Samantha Stosur - Angelique Kerber
Samantha Stosur (1,96) ZWROT Bet365​

Trochę innego zdania jestem i typuję na Australijkę. Przychylam się do opinii Oldhand na temat Begu i Wickmayer. A. Kerber owszem wygrała z Y. Wickamyer jednak bardzo blisko było 3 setów w tym spotkaniu. Kto widział spotkanie ten wie że Niemka tak naprawdę goniła wynik w drugim secie i w ostatniej chwili właściwie złamała rywalkę i wygrała tibreak. Ogranie słabej Wickmayer nie robi na mnie większego wrażenia. S. Stosur miała o wiele bardziej wymagające rywalki chociażby M. Barthel która jeszcze tak niedawno rozgromiła A. Kerber w dwóch setach.Zresztą Mona Barthel zagrała bardzo dobre spotkanie z A. Ivanovic. Stosur gra jak gra, ale od niedawna widać że forma Australijki idzie w górę, i biorąc pod uwagę niezbyt mocną głowę A. Kerber i fakt że z Y. Wickmayer mnie nie zachwyciła, sądzę że szanse Australijki są bardzo spore.

by ѕcøtrateɀ​

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik

Caroline Wozniacki - Angelique Kerber
2:0 Caroline Wozniacki (2,87)⛔ Bet365​

Najlepiej na czysty win, ale wcale 2:0 nie jest nierealne. Dunka praktycznie w każdym elemencie gry ma przewagę nad Niemką, a zwłaszcza w główce. Wozniacka gra coraz lepiej i pokazują to wyniki. Najbardziej jestem pod wrażeniem jej podania. Popełnia bardzo mało błędów. Co do Kerber to wszystko dobrze dopóki rywalka nie narzuca zbytnio dużych wymagań. Z Y. Wickmayer było tak że Belgijka jak tylko się trochę ogarnęło od razu zrobiło się fatalnie dla Kerber w drugim secie. Na szczęście Niemki Belgijka gra strasznie słabo i nie wytrzymała ciśnienia. A. Kerber szybko się zniechęca jak są problemy. Zazwyczaj męczy spotkania te które powinna wygrać, tam gdzie nie jest faworytką następuje game over w miarę szybko. Dunka powinna zwyciężyć, mam tylko nadzieje że nie obniży koncentracji na poszczególne sety i zagra na wysokim poziomie do samego końca.

by ѕcøtrateɀ​

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik

ATP Tour Debel - Indian Wells ????​
Bryan B. / Bryan M - Huey T. C. / Janowicz J.
Huey T. C. / Janowicz J. (5,72)⛔ Pinnacle Sports​

by ѕcøtrateɀ​

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik

WTA Tour - Miami ????​
Mallory Burdette - Vesna Dolonc
2:0 Mallory Burdette (1,90)✅ Bet365​

Kurs zapewne poleci w dół. Więc podaje póki czas. Mallory Burdette to bardzo duży talent i obiecująco zapowiadająca się tenisistką, ostatnio bardzo zwyżkuje formą do tego ma atut dużej siły uderzeń. Właściwie to posyła petardy. Przegrała dopiero w Indian Wells po trzech setach z fantastycznie spisującą się Marią Kirilenko. Jeżeli chodzi o rywalkę to nie ma ani wyników ani argumentów na młodą Amerykankę. Różnica poziomów jest co najmniej o jedną klasę, forma także jest lepsza.

by ѕcøtrateɀ​

Otrzymane punkty reputacji: +1
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
reaktywacja tematu
Reaktywacja tematu - zmiana zasad​

Temat ostatnio nie żyję, ale postanowiłem go po raz trzeci uaktywnić, tym razem stosując zasady jakie robię w strefie zamkniętej forum. Wprowadzone zostaną stawki na typy. Liczony zysk będzie od zera. Żeby nie wyjść na nieuczciwą osobę będę go odejmował od wyników osiągniętych od początku tematu jak tylko znajdę czas aby go podliczyć. A znajdę na pewno. Stawki będą w skali 1-10. Przy czym 10 nie oznacza gry all in. Chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć zasad zarządzania kapitałem. Rozliczenia będą co miesięczne.

Powodzenia wszystkim!

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
#1/05/2013​

5/10​

WTA Tour - Rzym​
Venus Williams - Laura Robson​
Venus Williams ( 1,85 )⛔ Pinnacle Sports​

Po takim kursie bardzo chętnie podejmę się Venus Williams. Oczywiście kursy na Brytyjkę powoli lecą w dół a to za sprawą jej udanego występu w Madrycie. Widziałem Brytyjkę i powiem tak. Agnieszka Radwańska przegrała ten mecz a nie Brytyjka go wygrała. Z Rybarikova wcześniej męczyła się na trzy sety pomimo że Słowaczce w ogóle nie siedział serwis zwłaszcza drugi. Skuteczność drugiego wyniosła zaledwie 37%. Warto podkreślić że Brytyjka popełniła wtedy 8 błędów podwójnych. W meczu z Ana Ivanovic popełniła ich 11!. Ana Ivanovic wyłącznie na własne życzenie zafundowała sobie 3 sety z Brytyjką. Serbka nie jest znana z mocnej głowy. Sama popełniła 10 błędów podwójnych z Brytyjką. Reasumując - Laura gra nierówno i jest nieregularna. Zdarzają jej się dobre występy, ale na chwile obecną nie jest w stanie według mnie zagrać kilka spotkań na wysokim poziomie. Venus tutaj nie przyjechała dostać batów na dzień dobry i na pewno będzie chciała sobie zrobić dobre przetarcie przed Wielkim Szlemem w Paryżu. Na minus Amerykanki jest fakt że nic nie grała ostatnio na mączce. W tym roku grała jedynie w Charleston na tzn. pseudo-mączce i zaszła daleko. Podejrzewam że mecz będzie długi ale większe szanse upatruje po 32 letniej Amerykance która również nie powala regularnością jednak potrafi wykorzystywać błędy rywalek a takie na pewno będą po stronie Brytyjki.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
#2/05/2013​

9/10​

WTA Tour - Rzym​
Caroline Wozniacki - Bojana Jovanovski​
Caroline Wozniacki ( 1,24 ) Pinnacle Sports​

Ten niski kurs to jest i tak value. Wozniacki gra jak gra, ale prawda jest taka że dziewczyna jeżeli ma jakiekolwiek ambicje musi zacząć wygrywać w ważnych turniejach a takim jest Rzym. Jeżeli Caroline nie potrafi pokonać Bojany która jest zwykłym jeźdzcem bez głowy, zwykłym przebijakiem to Dunka nie ma czego szukać na pewno w Roland Garrosie. Jak dla mnie ona po prostu ten mecz musi wygrać sama dla siebie. To nie turniej za 200 tysięcy że może się wyłożyć.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
#2/05/2013​

9/10​

WTA Tour - Rzym​
Caroline Wozniacki - Bojana Jovanovski​
Caroline Wozniacki ⛔ ( 1,24 ) Pinnacle Sports​

Ten niski kurs to jest i tak value. Wozniacki gra jak gra, ale prawda jest taka że dziewczyna jeżeli ma jakiekolwiek ambicje musi zacząć wygrywać w ważnych turniejach a takim jest Rzym. Jeżeli Caroline nie potrafi pokonać Bojany która jest zwykłym jeźdzcem bez głowy, zwykłym przebijakiem to Dunka nie ma czego szukać na pewno w Roland Garrosie. Jak dla mnie ona po prostu ten mecz musi wygrać sama dla siebie. To nie turniej za 200 tysięcy że może się wyłożyć.
⛔

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik

#3/05/2013

7/10

WTA - Roland Garros - Paryż​
Urszula Radwańska - Venus Williams
Venus Williams⛔ (1,62) Ladbrokes​

Tutaj według mnie spotkanie powinna wygrać 32 letnia Venus Williams. Uważam że czynnik psychologiczny powinien tutaj odegrać fundamentalne znaczenie. Venus niepotrzebnie moim zdaniem bawi się znowu w tenis. O ile Serenie to nie zaszkodziło o tyle Venus męczy się I nic nie wskazuje abyśmy zobaczyli jej powrót. Amerykanka do tego zmagała się ostatnio z problemami zdrowotnymi. Urszula tymczasem cały czas się rozwija, potrafi zagrać dobre mecze ale cały czas według mnie jej piętą achillesową jest brak regularności oraz psychika. Potrafi od czas do czasu sprawić sensacje I pokonać Ane Ivanovic czy Roberte Vinci jednak nie potrafi iśc zwykle za ciosem Cegła to nie jest nawierzchnia Polki co potwierdziła ostatnimi spotkaniami. Venus o wiele lepiej sobie ogólnie na tej nawierzchni poczyna. Uważam że Venus zrobi wszystko aby w Wielkim Szlemie zajść jak najdalej i nie wierze aby odpadła już w pierwszym meczu z Urszulą która według mnie nie błyszczy w tej chwili.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik

#4/05/2013

8/10

WTA - Roland Garros - Paryż​
Carolina Wozniacki - Laura Robson
Caroline Wozniacki ✅(2,07) Pinnacle Sports​

Wozniacki przegrywa jak leci wszystko. Piotrowi Wozniackiemu zapewne kończy się już cierpliwość do niuni która pewnie więcej koncentracji w głowie poświęca swojemu ukochanemu, ponieważ od momentu jak Carolina ma chłopaka jej poziom gry spadł jeszcze bardziej drastycznie. Po sensacyjnej porażce z Bojana Jovanovski i Jie Zheng nie wierze że nie było konkretnych działań w stronę Dunki ze strony sztabu szkoleniowego. To jest Wielki Szlem i tutaj Dunka powinna gryźć siatkę żeby wygrać ten mecz ponieważ jej gra delikatnie mówiąc schodzi na psy. Laura Robson do regularnych zawodniczek nie należy. Pomimo ostatnio dobrej gry na mączce powinniśmy zobaczyć w końcu spadek u tej zawodniczki poziomu gry. Laura dobrze sobie radziła jak do tej pory w mniejszych turniejach na mączce tutaj zaczynają być oczekiwania w jej stronę większe, ponieważ jest to Wielki Szlem. Kursy zaczynają być odwrotne i to ona jest delikatną faworytką, dlatego uważam że Brytyjka może psychicznie tego spotkania nie udźwignąć.

Do góry Bottom