Kto więcej punktów w 4 odcinku:
Mikołajczak -
Pisarek @2.5 STS
Idę bardziej przeciwko Michałowi niz z Karolina.. Na próbach w mojej ocenie tragiczny. Ciezko porusza się po parkiecie, widać że to nie jego świat. Na chwilę obecną jeden z gorszych uczestników. Układ nie należy do trudnych, ale nie do końca daje sobie z nim rady. Nie funkcjonuje synchronizacja z partnerka i nie sądzę, żeby do nagrania na żywo się to zmieniło. Po drugiej stronie Karolina Pisarek. Dużo ostrych słów wylało się na nią w 2 odcinku, ale skoro nie trenowała w tygodniu, a. Jedyne próby odbyła w dniu nagrań to nie dziwne. W zeszłym tygodniu było już zdecydowanie lepiej. Punktów więcej niż Michał i dziś liczę na powtórkę. Dla mnie kursy powinny być 50/50.
Z dodatkowych typów Janoszek pow. 37.5 @2.0
. Linia wysoka, ale na próbach Natalia świetna razem z Maserakiem tańcząc walca. Sama mówi, że tańczy się jej 'lekko' i tak też będzie wieczorem. Myślę, że w ich przypadku 39/40 pkt.
Krawczyńska lepsza od Jamali @1.7
- tutaj również kieruję się tym co się dzieje na próbach. Rewelacyjna jest Ilona tańcząc Fokstrota, pow. 33.5 pkt (@1.7)
dziś to niemal pewniak. Dużo lepiej wypada Ilona niż ukraińska piosenkarka.
Jelonek poniżej 36.5 pkt @2.0
- do tej pory świetne oceny, ale dziś w czaczy radzi sobie niby dobrze ale chyba nie na tyle żeby podbić serca jurorów. Przed nim tańczy Natalia i może być ona wyznacznikiem przy ocenach Jelonka. Dla mnie 34-35pkt.
Wszystkie powyższe kursy z STS.
Janoszek - Jelonek @1.77
Fortuna