>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Table Tennis - tenis stołowy

L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Challenger Ochsenchausen

02.01.2012 godz. 12:30
Amalraj, Anthony – Daniel Kriston @ 1.86 unibet ✅ (3-1)

Zawodnik z Indii to druga rakietka tego kraju. W rozgrywkach międzynarodowych potrafił pokonywać Jakoba Janasa czy Chen Chien Ana. W tym roku przeniosł się do 2 bundesligi, gdzie ma bilans 8-6. Ostatnio w lidze zanotował dwie wpadki, ale z dobrymi zawodnikami. Myślę, że jego umiejętności powinny wystarczyć na Węgra, który w pierwszym challendżerowym meczu został rozbity przez Davida.

v3471 223

v3471

Użytkownik
kolega mnie wyprzedził...w pełni popieram powyższy typ,
poza tym

Krvicka-Schaffer @1,28 bet365

i jednak Mirek, choć bez formy, ale na Davida powinno starczyć, który też jest bez formy ????

Horejsi-David @1,67 unibet

__
gratulacje dla kolegi niżej... Krvicka grał dla niego i przeciw mnie ???? , jak koleś który odprawił Horejsiego i Lei po 3:0 może przegrać 3-2 z Schafferem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no kur...jak.

L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Challenger Ochsenchausen
02.01.2012 godz. 14:30

Radek Mrkvicka – Yang Lei @ 2.20 bet365 ✅ (3-0)

Jak patrze na skład obecnotygodniowych zawodów, to Czech wydaje mi się najlepszy z tego całego towarzystwa. Pepik parę lat temu był czołową postacią ligi szwedzkiej. Aktualnie 36 latek kontynuuje karierę w polskiej lidze, gdzie ma bilans 10-5. Gra tam na pozycji numer jeden w trzecim zespole ekstraklasy – Alfie Bank Spółdzielczy Radzyń Podlaski. W ostatniej grudniowej kolejce Radek zanotował wygraną z młodym Fertikowskim 3-0 oraz przegrał z silnym Wang Zeng Yi 2-3. Yang Lei to czołówka 2 bundesligi, która jest znacznie gorszą ligą od polskiej superligi. W pierwszym porannym spotkaniu w chalendżerze Mrkvicka ograł Horejsiego dosyć pewnie 3-0. Później przytrafiła mu się porazka z Schaaferem (ale z Wegrem przegrywali tez w przeszlości Lei czy Horejsi). Wpłynie to moim zdaniem dodatkowo na pełną mobilizację Radka, bo nie bedzie chciał sobie pozwolić na kolejną wpadkę. Często tak bywa w tenisie stołowym, że po porażce przychodzi zwycięstwo. Yang jest w bardzo dobrej formie, ale któryś z tych dwóch panów będzie musiał przegrać i powinien być to Chińczyk, bo Radek jest po prostu lepszym pingpongistą.

edit: Faworyt nie zawiódł. Byłem zszokowany jak przy stanie 1-0 dla Radka i 3-1 w 2 secie kursy live nadal oscylowały w granicach 1.9, później przy stanie 9-8 było nawet ponad 2.0. Jak widać buki nie orientuja się za dobrze kim jest Mrkvicka i jakie umiejętności prezentuje. Czasami mam wrażenie że daja niektóre kursy za same skośne oczy. Wystawiają te kursy chyba &quot;na czuja&quot; Za to kocham tenis stołowy, że mozna tu często znaleźć całkiem ciezłe value i w tym znaczeniu słabsza znajomość tego sportu przez wiekszość jest tu pewnym atutem.

Otrzymane punkty reputacji: +2
L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Challenger Ochsenchausen
03.01.2012 godz. 09:50

Radek Mrkvicka – Daniel Kriston @ 1.556 pinnacle ✅ (3-0)

O Radku była już mowa. Pokonanie Leia i Horejsiego poszłoby na marne gdyby nie poradził sobie z Węgrem. Kristona pierwszy raz widziałem dopiero dzisiaj, ale nie powalił mnie na kolana swoją grą, przegrywając z Davidem i Amalrajem. Zadałem sobie ten trud i przeszukałem jego statsty: w słabej lidze węgierskiej ma bilans 22-7, w superlidze (liga w której rywalizuje kilka średnich klubów europejskich): 5-3 (z bardziej znanych zawodników pokonał Bardona, przegrał dwa razy z Vrablikiem). Radek z Danielem spotkali się właśnie w owej superlidze w poprzednim sezonie – górą był Radek, wygrywając 3-1.

03.01.2012 godz. 12:30

Lei Yang – Anthony Amalray @ 1,694 pinnacle ⛔ (1-3)

Anthony już się nawygrywał w dniu dzisiejszym więc może jutro troszke spasuje. Tydzień przed świętami spotkali się obaj w 2 bundeslidze. Wygrał Lei 3-1 (6,-8,8,7). Chińczyk ma też lepszy bilans pojedynków w tejże lidze. Głównie na tym opieram swoją prognozę na jutrzejsze spotkanie, bo w tenisie ciężko określić kto będzie w jakiej dyspozycji w następnym dniu, jako że to zależy od wielu czynników – także od wcześniejszych meczów. Typuje Leia, bo jest w dobrej dyspozycji (pokonał Subotica i Horejsiego), ale wstrzymuje się z postawieniem na niego do momentu aż zobaczę ich pierwsze jutrzejsze pojedynki i ocenie czy Lei będzie miał odpowiednią mentalność do walki. Niestety na tym turnieju zamiast próbować odpowiadać na pytanie kto jest lepszy, trzeba rozmyślać nad tym kto w danym momencie ma większą motywację do zwycięstwa. System każdy z każdym moim zdaniem nie za bardzo się sprawdza, bo sprzyja kombinowaniu. Na pewno warto grać ping ponga live.

*edit: obawy się niestety sprawdziły. Wcześniej Amalraj przegrał z Horejsim a Lei pokonał Davida, więc tutaj było na odwrót. Po porażce wola walki się zwiększa i to było widoczne w tym meczu :/ Częsta prawidłowośc - po zwycięstwie porażka. Wówczas jakiekolwiek inne analizy niż te psychiczne mają niewielką wartość.

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Pro A:
Wtorek, godz. ??
JOVER Sebastien [FRA, UNR/ 2618] - SIMONCIK Josef [CZE, 119/ 2740] 1,65 Bet365/Pinnacle 5/10 ZWROT

ERIKSSON Robert
[SWE, 431/ 2559] - SIMONCIK Josef [CZE, 119/ 2740] 2,75 Bet365 4/10 ZWROT
Simoncik jeszcze nie wygrał w tym sezonie meczu w lidze francuskiej - należy w niej do najsłabszych zawodników -gorzej od, wydawałoby się, outsiderów np. Cihaka czy Erikssona. Oprócz tego tragiczne występy w challengerach, które nie okazały się tylko treningowym podchodem Czecha. Przebłysk w pucharze ETTU (3-0 z Achantą - ciężko w to uwierzyć) niczego w tym stanie nie zmienia. Eriksson gra solidny TT w tym sezonie: ogrywał Yang Chena, Freitasa czy Cho Eon Rae - a wiec nawet w teorii zawodników o dwie i trzy klasy lepszych od Czecha. Ostatnio też solidnie się zaprezentował w Finland Open, choc szału tam nie zrobił. Jover podobnie: ograł Legout, Gerella i Liu Songa. To nie ogra Simoncika u siebie..?? Do tego należy zaznaczyć, że Czech od dłuższego już czasu nie gra w zawodach ITTF-owskich i tylko temu zawdzięcza wysoki ranking (119). Bo od półrocza gra (albo nic nie gra) tragicznie. Nie sądzę, by w trakcie minionych świąt przeszedł cudowną przemianę. Choć tego też wykluczyć nie można.
PS.
Aha, i jeszcze uwaga do administratorów/moderatorów:razz:
Czy można by zmienić nazwę tego tematu na TABLE TENNIS cośtamcośtam??
Bo po 1) Sałata z rozpędu błędnie wpisał nazwę: zamiast Table Tennis - Tennis Table - spolszczył chyba gramatycznie;
po 2) z rozpędu wpisałem typ pod rokiem 2011, a w sumie chyba nie ma potrzeby zakładać nowego tematu specjalnie na rok 2012:grin:

*Simoncik ustąpił miejsca w składzie St Denis młodemu Brossierowi.

Otrzymane punkty reputacji: +10
L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Challenger Ochsenchausen

09.01.2012 godz. 13:10
Jiri Vrablik – Krzysztof Kaczmarek @ 1.4 bet365 ✅ (3-1)

Dzieli ich moim zdaniem różnica klasy. Czech zanotował wspaniały comeback z Horejsim – ze stanu 0-2, wyszedł na 3-2. Kaczmarek to 40-letni zawodnik ledwie drugiej polskiej ligi, który już dawno nie rywalizował z kimś na poziomie. Warto nadmienić, że jest on także nauczycielem historii, a zatem tenis stołowy nie jest jego jedynym zajęciem. Trudno mi sobie wyobrazić porażkę Vrablika w tym spotkaniu.

L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Challenger Ochsenchausen

10.01.2012 godz. 08:30
Adrian Dodean – Krzysztof Kaczmarek @ 1.7 bet365 ⛔ (0-3)

Rumun jest bardziej obyty na niemieckiej ziemi, gdyż gra na zapleczu bundesligi (czołowy gracz). Obaj prezentują się średnio ostatnio, ale w chwili obecnej to Adrian wydaje się być lepszym zawodnikiem. Wczoraj pokonał Trukse, z którym Polak nie miał wiele do powiedzenia. Mimo tego że w rankingu Dodean jest niżej to kursy tym razem wydają się prawidłowe. Stawiam na Rumuna.

L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Ostatnio nieco obniżyłem loty i trafiam na przemian. Skoro tak to mam nadzieje, że ten jutrzejszy typ będzie trafny.
Challenger Ochsenchausen

11.01.2012 godz. 09:10
Piotr Chodorski – Krzysztof Kaczmarek @ 2.75 bet365 ⛔ (2-3)

Kompletnie nie rozumiem rozłożenia kursów na to spotkanie. Chodorski to 20-letni zawodnik który gra na „jedynce” w ostatniej drużynie polskiej ekstraklasy i legitymuje się tam bilansem 5-8. Jeszcze parę lat temu określany był mianem wielkiego talentu – niestety problemy zdrowotne zahamowały jego karierę. To mocno niepewny zawodnik, bo wydaje się mieć kłopoty z koncentracją podczas gry i nie imponuje dobrym serwisem. Tym niemniej rozkręcał się w tym turnieju z meczu na mecz i ostanio zanotował dwa zwycięstwa (z Kleprlikiem i Truksą). Kaczmarek to tak jak już wspomniałem 40-letni zawodnik zaplecza ekstraklasy, a więc nizszej ligi niz jego jutrzejszy rywal. Ma tam bilans 16-2, lecz poza paroma wyjątkamii nie spotyka się ze zbytnio dobrymi zawodnikami. Fakt – potrafił pokonywać na Pro Tourze takich zawodników jak Franziska, Ionescu czy Habesohn, ale było to już ponad rok temu. Obaj mają stosunek meczów 2-3 na chalendżerze, więc będzie to decydujące spotkanie o awans do strefy pucharowej. Wola walki na pewno będzie więc widoczna z obu stron, ale myslę że górą będzie ten młodszy i bardziej utalentowany zawodnik. Na pewno za ten kurs jest to spore value.
Dotychczasowe ich pojedynki ligowe:
Sezon 2007/2008: Kaczmarek – Chodorski 3-2, Chodorski – Kaczmarek 2-3
Sezon 2008/2009: Chodorski – Kaczmarek 1-3, Kaczmarek – Chodorski 1-3
Sezon 2009/2010 Chodorski – Kaczmarek 1-3
Sezon 2010/2011 Chodorski – Kaczmarek 3-2, Kaczmarek – Chodorski 1-3
Bilans ligowy 4-3 dla Kaczmarka, ale wiele z tych spotkań miała miejsce gdy Chodorski był jeszcze juniorem.

*chyba czas na przerwe w podawaniu tu typkow ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Kolega odpoczywa, to może ja coś podam:
Challenger Series
Poniedziałek, godz. 17:20
KLEPRLIK Jakub [CZE, 284/ 2609] - CROTTI Mattia [ITA, UNR/ 2643] 1,709 Pinnacle 6/10⛔0-3
Czech ostatnio jest w formie. Pod koniec roku w finale Challengera zajął 3. miejsce, tylko za Wosikiem i Keinathem, a przed resztą, tydzień temu wygrał rozdanie m.in. z Horejsim i Vrablikiem. Włoch, to mniej niż przeciętniak nawet w swojej średnio-słabej lidze. Ma tam aktualnie bilans 4-8 i niczym się nie może pochwalić raczej, oprócz tego, że gra w drużynie z Rysiem Vybornym (który pewno zresztą mu polecił te rozgrywki). Myśle, że w obecnej formie Klepa spokojnie to wygra.
Analogiczna sytuacja we wcześniejszym meczu Kleprlika z Utoczkinem (1,61 Pinnacle). Rosjanin bardzo przeciętnie w lidze (jest kolegą klubowym Rycha i Crottiego), do tego na początku grudnia, gdy Kleprlik nie grał jeszcze tak dobrze jak obecnie, Czech wygrał z nim 3-0. Myślę, że oba spotkania Czech skończy na swoją korzyść.

**Kto oglądał obydwa spotkania sz. p. Kleprlika ten wie o co chodzi . Z Rosjaninem 0-3 (5,5,8 bodaj), z Włochem 0-3 (4,4,3) - chyba komentarz zbyteczny - zero zaangażowania, a w międzyczasie ograł chyba najlepszego w całym towarzystwie Klaska 3-1. Nadmienię, że w ciągu doby kursy na Włocha wzrosły z ok. 1.9-2.0 do 3.25 na Bet365.
Ja proszę Państwa pier(...) taki pseudo&quot;sport&quot; w tym challengerze - mogli się chociaż umówić na 2-3, a nie 3-0 (4,4,3)...

v3471 223

v3471

Użytkownik
Panowie, pozwólcie ze trochę temat poboczny :
jakie buki są najlepsze do pingla? teraz odbywa się Pro Tour w Budapeszcie i ofertę widzę tylko w bet3.65 (3,65zł to dla niech komplement bo właśnie zrobiłem kombo na pro tur i moge postawić 1,73zł ..*****ało ich) i pewnie bedzie live w bwin.
znacie jakieś inne rozsądne buki które dają tenis stołowy w miarę reguralnie ??

S 2K

szatan666

Użytkownik
Tobet wystawia dość często pingla, ale nie pograsz więcej niż 300-350zł na koncie
Spotkalem sie jeszcze z tą dyscypliną w Unibecie. No i oczywiscie pinnacle, bet, bwin

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Ostry atak na 1. rundę Pro-touru w Budapeszcie:
godz. 14:45
ACHANTA Sharath Kamal [IND, 79/ 2783] - DRINKHALL Paul [ENG, 143/ 2691] 2,81 Bwin 4/10⛔4-3
godz. 15:30
LEUNG Chu Yan [HKG, 42/ 2873] - JEONG Sang Eun [KOR, 87/ 2789] 1,72 Pinnacle 5/10✅4-2
GIONIS Panagiotis [GRE, 49/ 2889] - HABESOHN Daniel [AUT, 97/ 2790] 2,90 Pinnacle 3/10⛔4-1
godz. 16:15
JIANG Tianyi [HKG, 47/ 2835] - LEGOUT Christophe [FRA, 79/ 2745] 3,75 Bet365 3/10✅1-4
WANG Zeng Yi [POL, 98/ 2828] - KEINATH Thomas [SVK, 73/ 2820] 1,735 Pinnacle 7/10✅4-2
Bez pisanej analizy, ale typy przerobione pod kątem atak-obrona, lewy-prawy, forma w ostatnim półroczu-miesiącu-tygodniu-dniach. Jeśli po podliczeniu wyjdzie minus, definitywnie robię dłuższą przerwę.
Edytka nr 1: Przy takich meczach jak Drinkhalla z Achantą, to człowieka pusta bezradność ogarnia:? Na szczęście tutaj można było podkontrować trochę, ale kolega miał 3-0, potem 3-1 i 7-3 w 5. secie. Na dokładkę 2 piłki meczowe w 7. secie, no łapaczki opadają...........

Edytka nr 2: Suma sumarum, wyszedł całkiem niezły plus:grin: W realu, doliczając możliwość kontry na (tu dowolny epitet) Drinkhalla jeszcze większy. Tym razem obędzie się bez płaczu:grin:

Otrzymane punkty reputacji: +3
v3471 223

v3471

Użytkownik
Edytka nr 1: Przy takich meczach jak Drinkhalla z Achantą, to człowieka pusta bezradność ogarnia Na szczęście tutaj można było podkontrować trochę, ale kolega miał 3-0, potem 3-1 i 7-3 w 5. secie. Na dokładkę 2 piłki meczowe w 7. secie, no łapaczki opadają...........
nie płacz..nie płacz ; Drinkhall za to popłacze ..no i rakiete chyba złamał, bo po ostatniej piłce nieźle o glebę przywalił ????
mega kasa na Gauzym była, po pierwszym secie przegranym z Monteiro kursy poszły na 7 a ja tam byłem ????

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Budapeszt
1/8 finału
godz. 15:15
GIONIS Panagiotis [GRE, 49/ 2889] - CRISAN Adrian [ROM, 34/ 2879] 2,20 Bet365/Tobet/Gamebookers 5/10✅0-4
Co tu dużo pisać. Jak ktoś zna tego co robi ogólne kursy ze stołowego dla buków to bardzo proszę o kontakt! Dlaczego? Ponieważ chciałem zapytać co łączy go z Panagiotisem Gionisem, że niemal przy każdej okazji zaniża na niego kursy (nie wiem po raz który już tu typuję jego przeciwnika). Poza tym Crisan zbliża się do optimum formy - gra wyśmienicie w bundeslidze, pucharze Niemiec i teraz pro-tourze. Gionis wprawdzie wyszedł z dołka, ale nie wygląda to na pik jego możliwości - w 2. rundzie wymęczył 4-3 Eloi, z którym w lidze raczej spokojnie sobie radził. Grali ze sobą w grudniu, wygrał Gionis, ale wtedy Crisan był jeszcze w szarym -ehm- korytarzu. Normalnie Adrian potrafi sobie radzić z defensorami: w latach 2006-2010 trzykrotnie ogrywał Joo Se Hyuka, wygrywał z Lin Ju i innymi. 2,20 to zdecydowanie przegięcie.
No proszę Państwa, Adrian gra z nami w drużynie!!! Takiej miazgi to się nie spodziewałem!

Otrzymane punkty reputacji: +19
v3471 223

v3471

Użytkownik
Challenger,
Molnar - Gerold, 1 @2,34 Pinnacle
Molnar 1/4 (wygrał z Dodeanem) a Gerold 0/4; obaj spotkali się z triem Keinath, Cioti, Lindner obaj przegrali wszystkie trzy mecze ale Molnar ugrał 5 setów a Gerold 1 seta,
jak na moją intuicję Molnar jest lepszy, kursy na odwrót...
--
co za padaka, nie da się tego oglądać

v3471 223

v3471

Użytkownik
Małe podsumowanie mojej działalności na forum pingponowym..
jakoś naszła mnie chęć, żeby sprawdzić skuteczność w tym temacie; okazało się, że nie zawsze daałem stawkowanie, więc dla uproszczenia analizy założyłem że stawkowania są sobie równe, np 1j na typ.
wynik:
ilość podanych typów =45
trafienia =34
pudła =11
yield = (9/45) 20%

Otrzymane punkty reputacji: +14
jedrula 38,5K

jedrula

Użytkownik
SEO Hyun Deok - GAVLAS Antonin tu ładny kurs na 2 @8 bet365,
Koreanczyk w słabiutkiej formie,tydzien temu porazka z Węgrem Lindnerem,aTen to totalna żenada.
Grzech nie zagrac takiego kursu.

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Pingisligan
18:30+
Kavlinge - Warta
MOLIN Magnus [SWE, UNR/ 2699] - JIANG Chang-Hong [TPE, UNR/ 2778] 2,88 Doxxbet 4/10 ZWROT
W ubiegłym sezonie Molin upokorzył Chińczyka 11-5, 11-0 (bez żadnej kontuzji, bo Jiang grał w następnym meczu w deblu), obaj w niezłej formie, choć Chińczyk ostatnio wygrywał ze słabszymi przeciwnikami, a Szwed po 4 zwycięstwach dwie porażki z renomowanymi rywalami - stad domyślam się taki kurs. Do tego Molin nie ma raczej problemu z leworęcznymi (niedawno ograł np K. Karlssona 3-0).

v3471 223

v3471

Użytkownik
Piwnica..
Pistej - Yang Lei, 1 @1,476 1/5 Pinnacle..
analizy w piwnicy są zbędne...niestety, co nie znaczy że nie analizowałem tylko nie ma co pisać, ok 12:30

Do góry Bottom