>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Szybkie Pytanka >>> Szybkie Odpowiedzi

Status
Zamknięty.
K 0

kerek

Użytkownik
pobieraja 6.80pln za transakcje (wyplata na konto bankowe) i nie z karty tylko z konta moneyboookers

ooo jest mail: D Zweryfikowano dane wszystko fajnie moge juz robic wyplaty wieksze niz 55pln.. wszystko ok po wyslaniu potwierdzenia bankowego transakcji do moneybookers, noi super

K 0

kerek

Użytkownik
Otworzylem sobie konto na netellerze.. i...... jak tylko nacisnalem ostatnie kontynuuj to mi wyskoczylo &quot;wystapil blad, twoje konto zostalo zamkniete&quot;

no LOL
mial ktos cos takiego kiedys?

iron77 2

iron77

Użytkownik
w pierwszej kolejności zgłoś im to na Livechata, może sie okazać że trzeba rozmowy telefonicznej, jakby co podaj im numer (komorka moze byc:p) i zadzwonią

artur202 4

artur202

Użytkownik
jak się robi ten dodatkowy czas na unibecie w pokerze 128 sekund??
&quot;has invoked extra time via their time bank and now has 103 seconds to act.&quot;

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
jak się robi ten dodatkowy czas na Unibecie w pokerze 128 sekund??
&quot;has invoked extra time via their time bank and now has 103 seconds to act.&quot;
jak poczekasz chyba połowe czasu normalnie przeznacoznego naruch wtedy pojawia się taki mały zegarekna dole ekranu pomiędzy dwoma dolnymi graczami chyba i wtedy go klikasz (ewentualnie ten zegarek pojawia się koo ciebie, bo możliwe że spojżałem na to jak siedziaem na dole : PPP )

pata11 0

pata11

Użytkownik
Mam problem z urochomieniem klienta i4poker nie wiem co sie stalo po kliknieci nic mi nie wyskakuje wie ktos o co chodzi??? :!:

artur202 4

artur202

Użytkownik
z tego co się orientuje to po jednym dniu. Bo grają gracze z innych państw i muszą przefiltrować (zlustrować) wszystkich,żeby dać kasę tylko Polakom. Pochwal się ile wygrałeś. ???? :mrgreen:

artur202 4

artur202

Użytkownik
łał :mrgreen: ja odpadłem dosyć wczesnie. W ręce KK koleś 99 na stole 4,5,10 i na turnie 9 riviera J i po zobawie. :zy3ou:

spirol 30

spirol

Użytkownik
ja niegralem wtym tur ale widzialem jak zostalo was 8 to sobie popatrzylem jak grasz ???? w pewnym momencie miales 4k ale dales rady gratki

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
ja niegralem wtym tur ale widzialem jak zostalo was 8 to sobie popatrzylem jak grasz ???? w pewnym momencie miales 4k ale dales rady gratki
dzięki :] myślałem że graliśmy razem tylko ze miałeś inniejszy nick :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom