na hyde parku postów się nie nabija ;Pw dodatku 1st post :>
ja chyba jutro ide zbierac truskawki ????ja za tydzień idę zbierać truskawki płacą 2zł/koszyczek.Na godzinę nazbierasz
ok 6-8 koszyczków, więc 12-16zł/h.Robiąc 6 godzin dziennie 6 dzi w tygodniu masz 432-648zł w tydzien.A po truskawkach przyjdzie czas na jagody
na placach i targowiskach płacą 8-10zł za litr, ja zbieram 2-3l/h
bo mam maszynkę do jagód(koszt takiej maszynki na allegro to ok 50-70zł)
hhe ale chyba zieloneja chyba jutro ide zbierac truskawki ????
tez mam 2zl za koszyk ????
zobaczymy jak to bedzie![]()
ale to chyba na sterydach ;pdlaczego zielone? co w sklepach/targach u Ciebie nie ma juz truskawek ?
dokładnie.. te truskawki, które teraz są w sklepach i na targach to są tak zwane truskawki chemiczne, wyróżniają się tym, że mają czerwony kolor ale są od cholery kwaśne.. ja mam takie małe pole truskawek (ot 10 koszyczków dziennie można uzbierać) i jak na razie dojrzałych truskawek jest bardzo mało bo nie używam żadnych chemikalii ????ale to chyba na sterydach ;p
E tam zielone ja u mnie w ogrodku juz mam czerwone i sa jak to mowi Czesio "smakowe" ????hhe ale chyba zielone???
mój kumpel tak pracował w wakacje, tyle że od poniedziałku do soboty...pracowali jakoś od rana do ok 17....Od wczoraj w dni wolne od nauki pacuje no i będe pracował przy wykopaliskach archeologicznych 6zł/h nie jest to dużo ale robota taka o sobie głównie przy łopacie taczkach i obczyszczanie tego co sie znajdzie itpe. wczoraj 6h robiłem dzisiaj właśnie sie zbieram pewnie z 7h no i na te wykopaliska przyjeżdżają też studenci studiów arheologicznych czyt. przyszli archeolodzy zgadnijcie co robią .. a no dokładnie to samo co ja a ja nie studiuje chodze do lo xD