>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szybki zarobek :)

massive 0

massive

Użytkownik
Takie rzeczy nie są zabronione?? Przejedziesz po takim krzaku maszynką to nic z niego nie zostanie.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
wlasnie te wszystkie babki co zbieraja normalnie jagody sa strasznie ciete na tych ktorzy uzywaja takich maszynek bo masakruja te krzaki wiec wolalbym nie spotkac ich podczas zbierania ;]

serce 0

serce

Użytkownik
Za te reflinki to pasuje warn/ban,w dodatku 1st post :&gt;
P.S.
Za takie linki to dobrze będzie jak uzbierasz na szyneczkę :&gt; bo bułeczka raczej będzie ...
nie bawcie się w te rzeczy bo wiele osób już pisało że kasy mu nie wysłali.

bernard 0

bernard

Użytkownik
A znacie kogoś kto ma prace w Warszawie? Chciałbym sobie zarobić trochę monet, bo przegrałem w tym kasynie znowu (a powiększyłem swój wkład 10 krotnie, ale moje pazerswto nie zna granic ???? )

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
tylko nie idzcie zbierac truskawek. ja bylem raz z 6 lat temu gdy mialem 14 lat. stawka dobra to sie z kumplami wybralismy. co sie okazalo truskawki wielkosci jagody a koszyk jak na zakupy.po godzinie poszlismy w ...., co do budowlanki to proponuje male filmy, a ekipa musi lubiec wypic. wtedy napewno sie specjalnie nie narobisz, piwko sobie ze spokojem wypijesz i w dodatku zarobisz.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja za tydzień idę zbierać truskawki płacą 2zł/koszyczek.Na godzinę nazbierasz
ok 6-8 koszyczków, więc 12-16zł/h.Robiąc 6 godzin dziennie 6 dzi w tygodniu masz 432-648zł w tydzien.A po truskawkach przyjdzie czas na jagody
na placach i targowiskach płacą 8-10zł za litr, ja zbieram 2-3l/h
bo mam maszynkę do jagód(koszt takiej maszynki na allegro to ok 50-70zł)
ja chyba jutro ide zbierac truskawki ????
tez mam 2zl za koszyk ????
zobaczymy jak to bedzie :p

feever 5

feever

Użytkownik
ale to chyba na sterydach ;p
dokładnie.. te truskawki, które teraz są w sklepach i na targach to są tak zwane truskawki chemiczne, wyróżniają się tym, że mają czerwony kolor ale są od cholery kwaśne.. ja mam takie małe pole truskawek (ot 10 koszyczków dziennie można uzbierać) i jak na razie dojrzałych truskawek jest bardzo mało bo nie używam żadnych chemikalii ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Panowie, przecież są różne odmiany truskawek. Zarówno te wczesne, jak i późne. Nie mówię tu o tych, z zagranicy lecz o naszych polskich. Sezon truskawkowy zaczyna się przeważnie na początku czerwca. Wtedy to już pierwsze truskawki można zbierać. Na dobre sezon rozpoczyna się ok połowy czerwca gdzie już wszystkie truskawki są dojrzałe.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Jako ze mod skasowal post z SB to pierwszy watek o pracy byl ten wiec nie bede tworzyl nowego i walne tutaj:

pracowal ktos kiedys na stacji benzynowej :&gt; jak jest i jakie wynagrodzenia na poczatek mieliscie :&gt;
potrzebuje roboty, ale nie na caly dzien, bo wieczorowo studiuje od 16 zajecia wiec nie kazda praca dla mnie

S 0

shadowangel

Użytkownik
Od wczoraj w dni wolne od nauki pacuje no i będe pracował przy wykopaliskach archeologicznych 6zł/h nie jest to dużo ale robota taka o sobie głównie przy łopacie taczkach i obczyszczanie tego co sie znajdzie itpe. wczoraj 6h robiłem dzisiaj właśnie sie zbieram pewnie z 7h no i na te wykopaliska przyjeżdżają też studenci studiów arheologicznych czyt. przyszli archeolodzy zgadnijcie co robią .. a no dokładnie to samo co ja a ja nie studiuje chodze do lo xD

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
Od wczoraj w dni wolne od nauki pacuje no i będe pracował przy wykopaliskach archeologicznych 6zł/h nie jest to dużo ale robota taka o sobie głównie przy łopacie taczkach i obczyszczanie tego co sie znajdzie itpe. wczoraj 6h robiłem dzisiaj właśnie sie zbieram pewnie z 7h no i na te wykopaliska przyjeżdżają też studenci studiów arheologicznych czyt. przyszli archeolodzy zgadnijcie co robią .. a no dokładnie to samo co ja a ja nie studiuje chodze do lo xD
mój kumpel tak pracował w wakacje, tyle że od poniedziałku do soboty...pracowali jakoś od rana do ok 17....
i z podobną stawką troszkę kasy wyciągnął....ok 3k ????

S 0

shadowangel

Użytkownik
ja dzisiaj 8h - 48zł powiem tak robota nie jest taka ciężka śmiechawa jest cały czas jak ma sie fajną ekipe to i idzie pośmiać a ja mam kilku starych dziadków i znimi to dopiero zianie ;p

Do góry Bottom