>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szybki zarobek :)

easy 3,1K

easy

Forum VIP
no tak maks 7 h dziennie przez 5 dni czyli 35 h i ciekawe ile wynosci stawka , bo to mnie najbardziej interesi pytal sie ktos ?

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
a ile placa w pizzeri np jak masz wlasny skuter lub samochod? orientuje sie ktos???
ewentualnie do tego maca do trzeba miec ksiazeczke sanepida??

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
a ile placa w pizzeri np jak masz wlasny skuter lub samochod? orientuje sie ktos???
ewentualnie do tego maca do trzeba miec ksiazeczke sanepida??
Do pracy w Mcdonalds trzeba, do rozwozu pizzy nie.
Co do płacy za rozwóz to w każda pizzeria inaczej płaci.
Myślę że ok. 7 zł/h plus zwrot kosztów paliwa ;)

unique- 32

unique-

Użytkownik
nie bralbym sie za robote w mcShit czy innym pizzaCosTam, powod jest bardzo prosty - co ci to da? wg mnie absolutnie nic poza marnymi groszami, bo kasy sie tam nie da zarobic, szukajac prace na wakacje zajmijcie sie czyms co pozwoli wam sie czegos nauczyc i kiedys w cv bedzie to plus a nie cos czego warto byloby nie pisac, wiem ze moze komunaly itd, sam popelnilem podobne bledy (na szczescie praca w mcShit sie nie splamilem), teraz koncze studia i szukam pracy i widze jak sprawa wyglada, szkola to papierek, chyba ze jestes dobry, zgarniasz stype naukowa itd, jak jestes sredniak to zacznij zdobywac konkretne doswiadczenie bo trojkami w szkole/na studiach i praca w mcShit nic nie zwojujesz

nie pisze tego zeby sie wymadrzac czy kogos pouczac, zwracam uwage na wazna rzecz, ktora moze miec duzy wplyw na wasza przyszlosc...

pozdro

PS
jak chcecie naprawde zarobic to idzcie do jakiejkolwiek pracy w niszowej branzy, np do firmy robiacej baseny w domach bogaczy albo organizujacej jakies survivale i szkoly przetrwania... tam za zwykla prace mozna zgarnac niezly hajs
Zauważ , że wielu osobom niepełnoletnim cięzko jest znaleźć jakąś konkretną pracę za godziwe pieniądze . Dlaczego ? A no dlatego , że taki małolat nie będzie brany na poważnie w zakładzie pracy i najczęściej jest on wyzyskiwany za psie pieniądze ;)

btw : jakie studia kończysz ?

el_90 0

el_90

Użytkownik
Niech chlopak/chlopaki ida na jakas budowe czy cos :-D
tzn.do czegos luzniejszego ale z tym zwiazanego ;-)
Kumple robia tak we wakacje i zarabiaja nawet niezle a narobia sie srednio.
Chociaz jeden mial fuksa i mogl w zastepstwie isc robic na tydzien do toyoty bodajze na fabryke.Musial tylko cos podawac i sie ani nie narobil a kasy zarobil w porownaniu do innych takich robotek w trzy upy.

unique- 32

unique-

Użytkownik
a no spoko, ja mialem na mysli studentow, glownie dziennych, ale tez zaocznych... wiadomo ze w szkole sredniej trudno cos ogarnac...

mój kierunek

specjalność (opis z innej uczelni)

jednym slowem zamierzam w bardzo niedlugim czasie zostac mgr inz ds odnawialnych zrodel energii
(szkoda ze jak zaczynalem studia nie bylo kierunku energetyka, bo tutaj jest to specjalnosc i przez pierwsze 3 lata uczylem sie wielu nieprzydatnych rzeczy)

czemu pytasz o studia?
pytalem o studia z czystej ciekawosci . a tak w ogole wracajac do tego tematu z kwalifikacjami , które nabywamy podczas studiów to fakt , są one bardzo przydatne . sam mam znajomego , który pochwalił sie papierkiem z praktyk zagranicznych , ktore odrobil na studiach i bez problemu dostał robotkę za godziwe pieniądze jak na świeżo upieczonego inżyniera .

a wszystkim młodszym polecam pracę na budowie . za dużo się nie narobicie , a kaska w miarę dobra . sam tak przepracowalem dwa sezony ????

S 11

support75

Użytkownik
tosterkm, tu wiele osob ma 17 czy 18 lat wiec nie wymagaj od nich by juz w tym wieku zdobywali doswiadczenie zawodowe. nie maja nic (zadnej szkoly) wiec nie pozostaje nic innego jak rozow pizzy, praca w sklepie (real), roznoszenie ulotek itp.
nikifor - w takim razie moj blad, z tego co mowila znajoma menadzerka z MC to takich mlodych oni nie przyjmuja, ale skoro na stronie tak jest, wiec wybacz pomylilem sie.

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Ja też teraz szukam pracy jestem po kierunku technik elektronik, specjalizacja automatyka przemysłowa. Dodam tylko że odbyłem miesięczny staż za granicą w niemieckiej firmie i posiadam uprawnienia Sepowskie do 1kV i certyfikat o montażu i instalacji sieci komputerowych. Mam nadzieje że coś znajdę ????

jako47 130

jako47

Użytkownik
tak bux.to jest wypłacalne ja mając 30 referali spokojnie miesięcznie zbieram po 100-150 $ firma wypłacalna ale niekiedy przelew idzie 3-4 miesiące więc jest to dość czasochłonne, ale mimo to sam się w to bawie bo mam dodatkowe pieniądze, dla zainteresowanych mogę przesłać screeny z wypłatami, pozdro
no ja tez sie wlasnie bawie w to ???? ale kurde juz 2 miechy iddzie kasa z buxa na alert pay
ostatnio znalazlem takiego buxa co niby wyplaca kase na paypal. ciekawe ile tam bedzie szla kasa ;????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Pracowal ktos moze na myjni recznej ? ciezka robota :&gt; Jak sie te 8-10h macha gabka:&gt;
Bo u mnie jest praca na myjni i chyba jutro sie przejde ????

T 9

tosterkm

Użytkownik
Ja też teraz szukam pracy jestem po kierunku technik elektronik, specjalizacja automatyka przemysłowa. Dodam tylko że odbyłem miesięczny staż za granicą w niemieckiej firmie i posiadam uprawnienia Sepowskie do 1kV i certyfikat o montażu i instalacji sieci komputerowych. Mam nadzieje że coś znajdę ????
roboty dla ciebie jest w ch.j i troche, wystarczy poszukac i spokojnie zgarniasz 3kPLN do kieszeni, a moze i lepiej

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
ja za tydzień idę zbierać truskawki płacą 2zł/koszyczek.Na godzinę nazbierasz
ok 6-8 koszyczków, więc 12-16zł/h.Robiąc 6 godzin dziennie 6 dzi w tygodniu masz 432-648zł w tydzien.A po truskawkach przyjdzie czas na jagody
na placach i targowiskach płacą 8-10zł za litr, ja zbieram 2-3l/h
bo mam maszynkę do jagód(koszt takiej maszynki na allegro to ok 50-70zł)

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Inną pracą może być zbieranie borówki amerykańskiej.
Z moich informacji wynika, że dość dobrze płacą bo ok 3-4 zł/kg.
Dziennie można spokojnie nazbierać 20kg, a bardziej doświadczeni zbieracze ok 30.
Praca nie jest ciężka, można mieć swój taboret ze sobą.

matex 0

matex

Użytkownik
ja tam w tamty roku załapałem się na budowę (miałem 17 lat) i mimo ze praca była ciezka to miło wspominam moją pierwszą dorywcza pracę ( te bable na rękach, którymi odbnierałem pierwszą wypłae ???? ) stawka była dobra, ale w tym roku zamierzam złapac się za coś lzejszego, chociaz kto wie ... ;P

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja za tydzień idę zbierać truskawki płacą 2zł/koszyczek.Na godzinę nazbierasz
ok 6-8 koszyczków, więc 12-16zł/h.Robiąc 6 godzin dziennie 6 dzi w tygodniu masz 432-648zł w tydzien.A po truskawkach przyjdzie czas na jagody
na placach i targowiskach płacą 8-10zł za litr, ja zbieram 2-3l/h
bo mam maszynkę do jagód(koszt takiej maszynki na allegro to ok 50-70zł)
taka maszynke ? ????
http://www.allegro.pl/item365653352_zbieraczka_maszynka_zbieraczki_do_jagod_producent.html
jak to dziala i dlaczego taka dobra jest ? ????

Do góry Bottom