>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szybki zarobek :)

escabar 24

escabar

Użytkownik
chłopaki, wiecie na czym polega szczęśliwy numerek ???? )
trzeba trafić jakieś liczby w losowaniu gdzie są losowane 4 kule. Jeżeli trafisz jakąś z kul + szcześliwy numerek, wtedy masz wygraną ???? najlepiej trafić 4 kule + numerek ???? najwyższa wygrana. Ale to graniczy prawie że z cudem. Jak by było tak że 48 kuponów możesz zawrzeć i jakiś wchodzi to by bylo bez sensu ;d
pozdr.

escabar 24

escabar

Użytkownik
post do rybex ????
Taa ale jak znajdziesz takich naiwniaków co klikają to oni też sie poddadzą po paru dniach, naprawdę nie wróżę nic dobrego w klikaniu na reklamy. Tu chodzi o to żeby wiara na wzajem się wciągała, jedni przestaną drudzy zaczną i kilka kliknięć zrobią, w tym czasie wrobią w to 3-5 osób i zrozumieją że to bez sensu a te 3-5 zacznie od nowa i wrobią kolejne 5 osób... a ci poprzedni przestana... czyli taka reakcja łańcuchowa.. (ci z tyłu przestają a ci nowi zaczynają)... pisze tu masło maślane. a teraz jade na pociąg i spływam na uczelnie, jak możecie to zajrzyjcie do tematu w HydeParku &quot;angielski prezentacja studia&quot; za pracę zapłacę. Pomóżcie mi.

P.S rybex, kazdy chyba kiedyś na to się natknął, najpierw trzeba zobaczyć co to jest a potem sie przekonujesz że to czysty szajs ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
Ja np. zaczynam układac kostke ???? Hehe trzeba sobie radzic w zyciu ;) 6zł za godzine płacą wiec... dzinnie wychodzi prawie 50zl ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
&quot;P.S rybex, kazdy chyba kiedyś na to się natknął, najpierw trzeba zobaczyć co to jest a potem sie przekonujesz że to czysty szajs&quot;

Z tym zdaniem zgadzam sie bo odczulem to na własnej skorze, przyznam ze interesuje sie &quot;łatwym zarabianiem pieniedzy&quot; i jak to opisywali naciagacze ze to takie wspaniale to narobilem sobie troche nadzieji na łatwy zarobek ale po niedługim czasie uswiadomilem sobie ze to shit i dalem sobie spokuj z takim &quot;zarabianiem&quot;
Pozdrawiam

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Ja np. zaczynam układac kostke ???? Hehe trzeba sobie radzic w zyciu ;) 6zł za godzine płacą wiec... dzinnie wychodzi prawie 50zl ????
Trochę mało. U mnie z tego co wiem to na kostce dostaje się 8-10 zł/h.
A co do szybkiego zarobku, to ulotki możesz roznosić.
Praca wcale nie ciężka, pieniądze wprawdzie nie za duże, lecz zawsze własnoręcznie zarobione.
Najlepiej idź się po pobliskich pizzeriach popytać czy nie potrzebują kogoś do roznoszenia ulotek.
Ewentualnie większe sklepy do roznoszenia gazetek z ofertą ;)

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Trochę mało. U mnie z tego co wiem to na kostce dostaje się 8-10 zł/h.

A co do szybkiego zarobku, to ulotki możesz roznosić.

Praca wcale nie ciężka, pieniądze wprawdzie nie za duże, lecz zawsze własnoręcznie zarobione.

Najlepiej idź się po pobliskich pizzeriach popytać czy nie potrzebują kogoś do roznoszenia ulotek.

Ewentualnie większe sklepy do roznoszenia gazetek z ofertą ;)
a przede wszystkim wcale tych wszystkich ulotek nie trzeba roznieść :p

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
dzięki nikifor nareszcie jakaś rozsądna odpowiedz. ???? mówiłem już żebyście nie pisali głupot... :? a poza tym to nie temat o szczesliwym numerku ale ja za moda robic nie bede ???? ????

bernard 0

bernard

Użytkownik
Hehe niezle zes to wymyslil ale zdajesz chyba sobie sprawe ze to nie takie proste, szczerze to ja w to nie gram bo to strata czasu i pieniedzy ale tez sie nad tym kiedys zastanawialem. Moze sprboj to zobaczymy co sie stanie;]
Tylko że wygrana wynosi ok. 10 złoty. A los 1 złoty. 38x1=38 złoty, powodzenia ????

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
ja też będe szukał roboty na wakacje ;) jutro mam zamiar dzwonić do bogfranu firma z meblami i bispolu firma ze zniczami ale u nas stawka 5zł to maks ... ---&gt; podkarpacie rulez ... jak tam nic sie nie znajdzie własnie o kostce myślałem w rolbudzie ale tak układać chodniki w miastach to troche nie halo ;pp 4zł - h no ale zobaczymy ;)

bernard 0

bernard

Użytkownik
A co w Warszawie się najbardziej opłaca, ma ktoś jakieś &quot;wtyki&quot; i ktoś szuka jakiś pracowników młodocianych? ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
ja też będe szukał roboty na wakacje ;) jutro mam zamiar dzwonić do bogfranu firma z meblami i bispolu firma ze zniczami ale u nas stawka 5zł to maks ... ---&gt; podkarpacie rulez ... jak tam nic sie nie znajdzie własnie o kostce myślałem w rolbudzie ale tak układać chodniki w miastach to troche nie halo ;pp 4zł - h no ale zobaczymy ;)
Wiesz - zadna praca na hańbi ;) Wiec nie wiem dlaczego układanie kostki w miescie jest &quot;nie halo&quot;

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Wiesz - zadna praca na hańbi ;) Wiec nie wiem dlaczego układanie kostki w miescie jest &quot;nie halo&quot;
No niby tak ... ???? tylko nie wiem jak z tą kostką będzie jeszcze ;) ale 16 lat skończyłem 30 marca lol ;p to już na umowe zlecenie moge robić ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Na wakacje McDonalds przyjmuje osoby do pracy. Wymóg to chyba 16 lat jak się nie mylę. Jaka jest stawka zarobkowa, to niestety nie wiem.
Wiem też, że niektóre hipermarkety przyjmują do wykładania towaru na półki (szczególnie w nocy). W Makro słyszałem że za taką pracę można otrzymać ok 7 zł/h.
Jeszcze inna opcja jest gdy posiadacie skuter. Wtedy możecie rozwozić pizzę. Pizzerie chętnie przyjmą Was, gdyż rozwóz zamówień skuterem jest tańszy niż samochodem.
Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę ;)

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
panowie najlepiej oplacalna robota oczywiscie moim zadniem to praca na budowie w warszawie i okolicach wawy d
dniowke masz ponad 100zl , robota ciezka ale warto, ja zawsze tak zarabima w wakacje

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
panowie najlepiej oplacalna robota oczywiscie moim zadniem to praca na budowie w warszawie i okolicach wawy d
dniowke masz ponad 100zl , robota ciezka ale warto, ja zawsze tak zarabima w wakacje
Nie tylko w okolicach Warszawy.
Na Śląsku sporo masz firm w których dostaniesz od 10 zł/h nawet do 15 zł/h a czasem i więcej. Wszystko zależy od umiejętności, zaangażowania, chęci.

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
tak bux.to jest wypłacalne ja mając 30 referali spokojnie miesięcznie zbieram po 100-150 $ firma wypłacalna ale niekiedy przelew idzie 3-4 miesiące więc jest to dość czasochłonne, ale mimo to sam się w to bawie bo mam dodatkowe pieniądze, dla zainteresowanych mogę przesłać screeny z wypłatami, pozdro

Do góry Bottom