Drodzy moi oponenci. Z całym szacunkiem w sercu przyjmuje wasze uwagi, bo to wiecie jest tak jak z drużyną która przegrywa, to i kibice ci "Sztuczni mieniacymi się prawdziwymi" odwracają się od niej i sponsorzy itd itd. Mógłbym wymieniać tak bez liku. Otóż czy mi uwierzycie czy też nie jestem piepszonym biznesmenem i gram w grupie którą od trzech lat stworzył słynny Elit Typer. Jest to grupa wybrańców, którzy po prostu mają "siano" i przegrane rzędu kilku tysięcy to dla nich tyle co dla was 50zł. Innaczej rozbija się zyski i straty kiedy w grupie jest 4-5 osób ,a kiedy jesteś sam. Niezwykle obfite wygrane jakie uzyskaliśmy dzięki temu systemowi pozwoliły nam na uzyskanie ogromnych zapasów finansowych i możliwośc beztroskiej gry w teraźniejszym czasie. Poza tym zaczął się
hokej europejski w którym Wielki Elit Typer jest nieoceniony i już niebawem dzięki jego typom na 1/3 meczu +remisy +pewniaki spodziewamy się kolejnych krocich zysków. Tak więc nie zamieniajcie się w tych ,którzy są tymi o których pisałem u góry tylko spokojnie obserwujcie temat. I żeby wam nie było smutno porównajcie sobie to co od dzisiaj będzie w normalnym temacie moim, bo zaczynam typować
hokej i pozostałe zdarzenia w normalnych kuponach i wtedy chętnie z wami podyskutuje.
Swojego czasu zorganizowałem I w Polsce Zjazd Typerów w Częstochowie. Było to już dobre z 5-6 lat temu. Tam prezentowałem systemy i pokazywałem kupon 5z7 +9 pewniaków. Nie jednemu wara opadła jak zobaczyli kuponik i ile było przy EWK. Tak więc po raz kolejny proszę o troche cierpliwości ,gdyż ten system ma swoje tajemne zalety, które wkrótce zobaczycie. Przyznaje ,że dla dobra finansowego zrezygnowałem z beznadziejnej progresji bez końca i gram po prostu systemy, ale ilośc pewniaków dozuje wielkość wygranej.
Myśle ,że około połowy października będziecie innaczej mówić o tym co tu w tym temacie zobaczycie.