Drogi kolego. Już kiedyś to tłumaczyłem i spróbuje wytłumaczyć po raz kolejny bo widze ,ze nie łapiesz tematu.Otóż cała gra w tym systemie czyt (gra systemowa) polega na tym ,że z normalnej progresji systemami,która nie wypaliła nam w pierwszej fazie prześlismy do gry zwykłymi systemami i regulujemy wygrane kursami. Jakbyś sie dobrze przyjrzał prosty system 2z3 przy kursach przy 1/X po 14,00 daje EWK 196,00. Przy stawkowaniu 600zł kuponu to teoretyczna wygrana 39200,00 Więc nie płacz mi ,że jesteśmy na minusie bo taki jeden kupon odmieni całośc do góry nogami i przyjmij do swojej wiadomosci ,że tutaj biznesmeni bawią się grą u bukmachera. Dodatkowo liczba 4-5 osób to nie to samo co strata finansowa jednej tylko osoby. Więc ochłoń troszke i jeżeli nie potrafisz zrozumieć kaprysów ludzi posiadających grube portfele to po prostu zamilcz,albo omijaj ten temat i nie wchodź tu wiecej. Tyle mojego tłumaczenia i dobrej koleżeńskiej rady. Powiększasz grono tych ,którym już wkrótce zadam pytanie "I co teraz powiecie wieczni pesymiści?" A wiesz mi jak Bóg miły na niebie ,że tutaj takie pytanie zadam grubą czcionką i wymienie w nim każdego z was oczekując odpowiedzi.
po pierwsze nie klam.
to ze kupon kosztuje 600zl nie znaczy ze mnozysz 600 razy kursy.
to po pierwsze.
Primo duo- sorry za sposob w jaki sie wyraze ale dla mnie jestes skonczonym idiota. Piszesz bajki jak jakis down, ze niby z kolesiami biznesmenami sobie przewalasz grube siano bo wam sie nudzi i miedzy naradami w spolkach obgadujecie co by tu dzisiaj zagrac.
Jestes na tyle prostacki w swoich wypowiedziach , ze reke dam sobie uciac, ze zarowno z jezykiem ojczystym jak i z matematyka miales cale zycie problemy a co za tym idzie w BIZNESIE TEZ ORLEM NIE JESTES, i nigdy nie bedziesz.
Nie potrafisz nawet zauwazyc jak sie ludzie z Ciebie nabijaja i klikasz dzieki. Stary, a raczej mlody wez sie ogarnij bo juz nawet mi sie Twoich postow czytac nie chce bo takie banialuki piszesz.
Nie ogarniasz tematu bukmacherki jak rowniez matematyki bo o STATYSTYCE juz nawet nie mowie, wiec z czym do ludzi.
Ogarnij sie jeszcze raz bo dalej wszyscy beda na Ciebie pluc a Ty bedziesz opowiadal ze deszcz pada i zaraz przestanie w sensie ze zaraz wejdzie ci kupon za 600(100) z kuirsem 196... nawet nie masz pojecia jaka jest szansa na trafienie dwoch spotkan o kursie 14.... jeszcze zeby mialy jakiekolwiek value a Ty grasz na pale.
Pozal sie Boze nad Toba....
powodzenia