Widać ,że tą wypowiedzią ujawniasz swój całkowity brak znajomości tematu i wiedzy o systemach
Jezeli mi cos zarzucasz to podaj chociaz jakis argument na podparcie swoich slow bo tak tylko pograzasz sam siebie.
Jeden dobry i w 100% trafiony system przewróci bilans do góry nogami.
\Jakies wyliczenia, cokolwiek??? bo jakos nie chce mi sie wierzyc na wyczucie, tym bardziej na Twoje.
Ciekawe co wtedy powiesz. Ja już wiem co. Pewnie coś w stylu ,ze każdy głupi ma szczęscie.
Nie, nie kazdy glupi ale tez nie kazdy madry, czegos takiego jak szczescie nie ma i nigdy nie bedzie w dluzszej perspektywie, chyba ze Ty chcesz tylko ,,szybko,, zarobic.
Ale pamietaj w zakładach nie szczęscie tylko umiejętna kombinacja typów daje efekty.
Boze tym zdaniem utwierdziles mnie w przekonaniu, ze nie masz pojecia o czym piszesz a tym bardziej o czym pisze ja..
Grasz na pale mecze systemem 3z4 czy 2z3 i jakimis co o rusz innymi pewniakami. Miales grac progresja ale widze, ze ewentualne straty Cie przed tym powstrzymaly a zamiast tego grasz nic innego jak smieszne ako z 3,4 badz 5 zdarzen.
Przez samo mnozenie sie przez siebie marzy buka nie jestes w stanie takim graniem zarabiac. Do tego dorzucasz pewniaki????????????????
graj same pewniaki w takim razie, po co system?
Patrz bo wkrótce wywołam Cię do tablicy tylko będzie Ci głupio.
Ja nie musze wolac Cie do zadnej tablicy, po prostu PAŁA na dzieńdobry a za kare sam napisz nam jak Tobie jest głupio w tej chwili!!!