norekmmm
Użytkownik
w BAHU jes uboga oferta i bardzo mało meczy ma wogóle opcje na under 4,5Panowie, czyli sensowna jest taka gra? nie wiecie czy na BAHu też da się tak grać?
nie polecam!!!
w BAHU jes uboga oferta i bardzo mało meczy ma wogóle opcje na under 4,5Panowie, czyli sensowna jest taka gra? nie wiecie czy na BAHu też da się tak grać?
Statystyka po 10 kuponach:#10
Rubin - Levante Liczba bramek: poniżej 3.5, kurs: 1.23 Wynik: 2-0 Chelsea - Steaua Bucharest Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.10 Wynik: 3-1 Bordeaux - Benfica Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.07 Wynik: 2-3 Fenerbahce - Viktoria Plzeň Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.09 Wynik:1-1
Suma kursów: 1.58
Stawka: 100j
Przegrana: 100j
Budżet: 663.03j
457j (czysty zysk) po 20 kuponach granych płasko 100j
457j (czysty zysk) po 20 kuponach granych płasko 100j
Siergej, im wiecej analizy tym gorzej:
1. traci się czas
2. typ nietrafiony powoduje frustrację
3. trzeba się pogodzić, że czasami nawet w meczu Lechia - Korona jest zajebisty over
Spójrz wczoraj zagrałeś under na Bordoex-Benfica, sam widzisz, że nie mieli dobrej linii kursowej względem innych meczów... dlatego mnie np. taki mecz nie skusił.
Wczoraj się Newcastle nie stresowałem (gol w ostatniej sekundzie!), bo zagrałem też inne dyscypliny, a przerzuciłem się w piłce nożnej na Inter - Tottenham.
a Karpaty to niby kto?lider?Wanderers - Antofagasta u4,5 1,17
Sigma - Ostrava u4 1,13
Kopenhaga - Horsens u4,5 1,17
AKO: 1,55
Miałem 8 pomysłów na dziś, ale pozostałe 5 miały mniejszy kurs od tych powyzej, więc odrzuciłem je na tej prostej zasadzie... Kursy dziś mnie nie rozpieściły...
Grajcie na Karpaty (nawet z podpórką) - jadą do outsidera ligi, a kurs przyjemny... no chyba, że ktoś wie, że to wałek!
spójrz na poziom punktów! tak samo masakrowano rok temu jakąs ekipę w bułgarii... przegrywała często nisko z liderami, a dostawała bęcki od innych oustiderów...a Karpaty to niby kto?lider?
źle troszkę napisałeś powinno być outsider jedzie do oudsidera więc trudno żeby kurs był inny
wcale nie trzeba wałka żeby 16 drużyna wygrała z 13-stą
pewnie masz rację jednak wszystkiego nie wiemy ,jak dla mnie to pułapka bo ten kurs nie wziął się z spojrzenia na tabele i różnicy punktowej ,poza tym napisałeś grajcie,a sam nie grasz ?spójrz na poziom punktów! tak samo masakrowano rok temu jakąs ekipę w bułgarii... przegrywała często nisko z liderami, a dostawała bęcki od innych oustiderów...
Dobrze że zagrałem z podpórką.Grajcie na Karpaty (nawet z podpórką) - jadą do outsidera ligi, a kurs przyjemny... no chyba, że ktoś wie, że to wałek!
Brałem na przypał i patrzcie jak wyszło ???? . Później wrzucę miejmy nadzieje lepszy kuponik.#11
Bursaspor - Trabzonspor Liczba bramek: poniżej 3.5 Wynik: 3-2 Legia Warszawa - Górnik Zabrze Liczba bramek: poniżej 3.5 W ynik: 3-0
Suma kursów: 1.48
Stawka: 100j
Przegrana: 100j
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale ja umieściłem kupony związane z powyższym systemem gry under, oraz dodałem od siebie overy tak jak to robił incubus7.sorry za zaśmiecanie ale skoro kolega się chwali tasiemkami z 9 zdarzeń i kursu 4,5 to co powiecie na to:
http://www.iv.pl/images/18028322153426799511.jpg
lub
http://www.iv.pl/images/20541910332514866851.jpg
dubelki kurs 10 -testy trwają