Nie siej nadziei na tą chwilę . Czy sensowna, czy nie dowiemy się po około miesiącu czasu.Panowie, czyli sensowna jest taka gra? nie wiecie czy na BAHu też da się tak grać?
Jaką kwotę powinienem przygotować na dzień dobry do takiej gry?
to potrzeba ok 7 takich zdarzeń na kuponie aby mieć AKO 1,50 ????Ja od siebie dodam jeszcze, że nie ma co szaleć z typami.
Wystarczy AKO 1.50 raz dziennie
241j (zawsze przy płaskiej stawce)Juventus - Catania u4,5 1,17
Górnik - Lech o1 1,15 zwrot
Ajax -Zwolle u5,5 1,13
AKO: 1,32
MU - Chelsea u4,5 1,20
Kopenhaga - Silkeborg u4,5 1,21
Fenerbahce - Bursapor u4,5 1,17
AKO: 1,70
Przesadziłeś trochę.to potrzeba ok 7 takich zdarzeń na kuponie aby mieć AKO 1,50 ????
trochę dużo.
przyznam sposób bardzo ciekawy dzisiaj sam go potestuje!!!
Zaragoza - Granada Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.08
Vitoria Setúbal - Vitoria Guimarães Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.05
Lechia Gdańsk - Korona Kielce Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.06
Mersin I.Y. - Kasimpasa Liczba bramek: poniżej 4.5 , kurs: 1.09 Suma kursów: 1.31
Stawka: 150j
Dzisiaj wyjątkowo skromnie. Wiem, że jeszcze mam do podtrzymania AKO mecz z ligi angielskiej, ale coś mnie nie przekonuje, aby go brać.
Mogę się mylić, ale tak to może być chyba w każdym meczu... :]Zgadzam sie z typami i dobrze , ze odpusciles lige angielska i mecz Hull , ostatnio z Crystal Palace zagralem sobie w tasiemce under i sie chlopaki wtedy rozstrzelali..... wiec zdecydowanie nie ruszal bym bo moze byc maks 1 bramka albo overek.
Słuszna uwagaMogę się mylić, ale tak to może być chyba w każdym meczu... :]
Możesz rozpisać trochę te koszyki? Bo nie bardzo rozumiem jak grać w taki sposób?;]Dlatego nie można grać for all.
Trzeba brać poprawkę na takie sytuacje.
Ja tam widzę rozbicie budżetu na 3-5 koszyków i grać płaską stawką nawet z AKO=1.30
"Ziarnko do ziarnka..."