>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na brak parzystej przewagi

T 0

tylny

Użytkownik
Jak DanCooper założył wcześniejszy temat, zainteresowałem się tym systemem. Przeliczyłem sobie prawdopodobieństwa wygranej i przy założeniu max 3 goli jednej z drużyn prawdopodobieństwo wygranej wynosi 80%, w przypadku 4 goli wynosi 73%, więc wyniki słuszne. Plus dla autora.

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Mecze (oba rozpoczynają się o godzinie 13:00) :

Kruoja - Banga (seria 10 meczów bez parzystej przewagi)
Skonto FC - SK Liepajas Metalurgs (seria 9 meczów bez parzystej przewagi)

Stawka całkowita : 40 zł

Kurs całkowity : 1,46

Zysk : 18,56 zł

Screen kuponów :

Niestety gol w 86&#39; dla Liepajasu pokrzyżował moje plany ???? Chyba lepiej grać single w związku z tym zobaczę jak będą wchodzić mecze, które podałem kilka postów wcześniej.

K 107

krisu3

Użytkownik
Skonto FC - SK Liepajas Metalurgs @ 1,17⛔ 3:1
Ramlösa Södra FF - BK Olympic @ 1,28 - chyba się nie odbył (edit: odbył się - 4:2...) ⛔
Po 5 trafionych 2 pudła. Kolejny dowód że statystyki nie grają i można uwalić pomimo nie wiadomo jak pieczołowitego doboru spotkań.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Niestety gol w 86&#39; dla Liepajasu pokrzyżował moje plany ???? Chyba lepiej grać single w związku z tym zobaczę jak będą wchodzić mecze, które podałem kilka postów wcześniej.
czy single czy duble nie ważne przecież zawsze mogłeś wybrać do gry tą drużynę która ci nie siadła ..

D 77

dalik

Użytkownik
Typ na noc:
Gremio Barueri v Joinville @ 1.25 ✅
Jak już chcecie grać tym sposobem to grajcie za 10% kapitału do 100% zysku i od początku.
Przy kursie 1.20 wystarczy 4 typy do obrotu 100%
No i przy doborze spotkana nie sugerowałbym się serią na przełamanie

P 18

pablozur

Użytkownik
I jak bawi się ktoś tą strategia? ???? moja przygoda była krótka ;p 7 typów (popartych analizą żeby nie było że na pałe ;p ) 4 trafione 3 nietrafione ???? te 19 trafionych typów pod rząd to był według mnie po prostu wielki przypadek.

D 77

dalik

Użytkownik
Ja uważam, że sposób jest wporzo ale czy analizować i takie tam... chyba nie ma wielkiego sensu.
Polecam grę dużego faworyta , serii 2 spotkań z wynikami niekorzystnymi lub po prostu na pałę lecz max 3 mecze na dzień (no w weekendy można więcej)

T 0

tylny

Użytkownik
Ja się &quot;bawię&quot; tym systemem, teraz dokładnie nie powiem, ale z 17 zakładów weszło mi 15, przy czym nie weszły mi pierwszy i trzeci, wtedy jeszcze grałem trochę &quot;na pałę&quot;. Potem zacząłem dobierać TYLKO spotkania wyrównanych drużyn, kursy na remis tylko 3,4 (czasem 3,3). Takim sposobem 14 meczy pod rząd trafione. Analiza każdego spotkania - max 30sekund, szybkie spojrzenie na statystyki ostatnich meczy obu drużyn oraz H2H.

koontz 164

koontz

Użytkownik
gram ta metoda od piatku 05.10, dwa mecze na kupon razem 4 kombinacje, a oto wyniki:

piatek 05.10
Hertha Berlin-TSV 1869 Monachium 3:0
Augsburg-Bayer Leverkusen 3:1
stawka:10zł ⛔
kurs:1.52
wygrana:15.2zl

sobota 06.10
Korona Kielce-Zaglebie Lubin 1:0
Brunszwik-Bochum 3:0
stawka:10zl
kurs:1.61
wygrana:16.13zl✅
Derby-Brighton 0:0
Peterborough-Nottingham Forest 0:1
stawka:16.13zl
kurs:1.53
wygrana:24.8✅

na dzis: poniedzialek 08.10
Varbergs BoIS-Halmstad 2:2
IFK Varnamo-Jonkopings Sodra 1:5
stawka:24.8⛔
kurs:1.56
wygrana:38.86

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
System ciekawy, przyłączam się do testowania.
Budżet początkowy - 40 zł. Dzielę go na 2 &quot;kupki&quot; po 20 zł każda, będę starał się grać ako 2 spotkań na kuponie, chyba, ze akurat nie będzie ciekawych meczy, wtedy wybieram tyle spotkań ile mi pasuje, staram się nie grać nic na siłę. Dobór meczy po analizie H2H i pobieżnym przeglądzie tabeli. Jednak nie będę grał vabank. Jeśli którąś kupkę uda mi się podwoić, zostawiam w niej 20 zł i nimi gram nadal, nadwyżkę odkładam.
1 kupon na próbę posłałem w południe, tylko 1 mecz. Zaczynam:

1.
Panseraikos - Anagennisi Epanomis 2:1
Stawka: 20 zł
Kurs 1,25
Zysk 4,96 zł ✅

2.
SC Verl - Sportfreunde Siegen
Viborg FF - AB
Stawka: 24,96 zł
Kurs 1,51
Zysk: 12,70 zł

3.
SC Eltersdorf - FC Memmingen
SV Heimstetten - TSV 1860 Rosenheim
Kurs 1,40
Zysk: 7,99 zł

A 0

ajatoco

Użytkownik
ja kiedys robilem dluuugie tasiemce stawka po 2-10 zl i nie powiem ale kilka razy sie udalo , ale kilka razy zabraklo tez szczescia do fajnych wygranych.... teraz preferuje max 4 zdarzenia na 1 kupon.

P 13

pitman

Użytkownik
ja kiedys robilem dluuugie tasiemce stawka po 2-10 zl i nie powiem ale kilka razy sie udalo , ale kilka razy zabraklo tez szczescia do fajnych wygranych.... teraz preferuje max 4 zdarzenia na 1 kupon.
Super. Tylko co to ma wspólnego z dyskusją w tym temacie?

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
System ciekawy, przyłączam się do testowania.
Budżet początkowy - 40 zł. Dzielę go na 2 &quot;kupki&quot; po 20 zł każda, będę starał się grać ako 2 spotkań na kuponie, chyba, ze akurat nie będzie ciekawych meczy, wtedy wybieram tyle spotkań ile mi pasuje, staram się nie grać nic na siłę. Dobór meczy po analizie H2H i pobieżnym przeglądzie tabeli. Jednak nie będę grał vabank. Jeśli którąś kupkę uda mi się podwoić, zostawiam w niej 20 zł i nimi gram nadal, nadwyżkę odkładam.
1 kupon na próbę posłałem w południe, tylko 1 mecz. Zaczynam:

1.
Panseraikos - Anagennisi Epanomis 2:1
Kurs 1,25
Zysk 4,96 zł ✅

2.
SC Verl - Sportfreunde Siegen 3:3
Viborg FF - AB 0:0
Stawka: 24,96 zł
Kurs 1,51
Zysk: 12,76 zł ✅

3.
SC Eltersdorf - FC Memmingen 1:2
SV Heimstetten - TSV 1860 Rosenheim 1:4
Kurs 1,40
Zysk: 7,98 zł ✅
I zaczyna się bardzo fajnie, 2 kupony weszły, poniżej kolejne 2 kupony na jutro:

4.
(1 mecz ze względu na zminimalizowanie ryzyka porażki, tu jestem już blisko podwojenia wkładu)
Real Sociedad B - Real Union
Stawka: 37,72 zł
Kurs: 1,16
Zysk: 6,00 zł

5.
Amorebieta - Ath. Bilbao B
Skovde - Sleipner
Stawka: 27,98 zł
Kurs: 1,50
Zysk: 14,02 zł

Jeśli chociaż jeden kuponik siądzie, dalej będę mógł grać 2 linie. Zobaczymy co z tego wyniknie.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
I zaczyna się bardzo fajnie, 2 kupony weszły, poniżej kolejne 2 kupony na jutro:

4.
(1 mecz ze względu na zminimalizowanie ryzyka porażki, tu jestem już blisko podwojenia wkładu)
Real Sociedad B - Real Union 0:0
Stawka: 37,72 zł
Kurs: 1,16
Zysk: 6,00 zł ✅

5.
Amorebieta - Ath. Bilbao B 2:0
Skovde - Sleipner 2:2
Stawka: 27,98 zł
Kurs: 1,50
Zysk: 14,02 zł ⛔

Jeśli chociaż jeden kuponik siądzie, dalej będę mógł grać 2 linie. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Gol w końcówce na 2:0 przekreślił 2 kupon. Nie jest jednak tragicznie, gram dalej 2 kupony, 3,72 PLN odkładam do banku. Lecimy dalej:

6.
Coritiba-Bahia
Panachaiki-VyzasStawka: 20 zł
Kurs: 1,49
Zysk: 9,80 zł

7.
Preston-Milton Keynes
Fyn-Fredericia
Kurs: 1,45
Zysk: 8,90 zł

Do góry Bottom