13tristan37
Użytkownik
juz niewazne... ---
Czy ktokolwiek zainteresował się tym systemem ? Jeżeli tak to zapraszam do wspólnych testów !Melbourne Victory - Melbourne Heart @ 1,22
Nie wiem czy dobrze odebrałem Twoją wypowiedź, ale przecież edi8 pisze dokładnie o tym samym sposobie co ja w pierwszym poście tylko dodał sposób na grę AKO - z resztą Ty również to zrobiłeś. Chyba się pogubiłem ????Czyli to co edi8 opisałeś to nic innego jak brak dwubramkowej (cztero, sześcio...) przewagi w obu meczach. Dobrze to podsumowałem? ????
Zdecydowanie to łatwiejsze do wytypowania niż zwycięstwo dwóch gospodarzy z kursem 1.20 ????
Ok rozumiem, po prostu zrobiło się małe zamieszanie. Zobaczymy co wyjdzie z tych typów, które wrzuciłem. Na razie jest nieciekawie bo w każdym z tych 2 meczów jedna z drużyn dostała czerwoną kartkę w związku z tym mam nadzieję, że przeciwnicy się zbytnio nie rozstrzelają ????@DanCooper, gdy ja zaczynałem pisać to, co "odpaliłem" dopiero o 18.50, to Twojego wpisu z 18.38 (ze screenem na 1.40 ) jeszcze nie było - a trochę czasu zajęło mi przeszukiwanie ofert kursowych u różnych buków, aby zbadać u nich liczebność takich kursów na remisy i nieparzyste jak 3.4 i 1.85 podane w symulacji.
Tak więc minęliśmy się trochę... ale kierunek jest ten sam