Tryper36 >>> tak się akurat składa, że - poza tymi 100k wygranymi w 3 miesiące od Totolotka w opisany tu prosty sposób na grze systemami, po wprowadzeniu w sierpniu '10 dla takiej gry stawek od 0.05zł - to kolejne miejsce na liście technik które dają mi największy zysk, zajmuje system "Musisz przegrać aby wygrać".
I w odniesieniu do tego akurat systemu pozwolę sobie zacytować wypowiedź tak doświadczonego gracza, jakim jest "Ja28" :
" moim zdaniem system "musisz przegrać aby wygrać" nie jest systemem umożliwiającym wygrywanie kasy początkującym graczom, lecz systemem wspomagającym graczy zaawansowanych, którzy potrafią analizować mecze.
Dla nich ten system to złota kura pomagająca zmniejszyć zmienną losową do niewielkiej wartości.
Z mojego doświadczenia np w NBA na 10 kolejek (czyli 10 dni bo rozgrywki są codziennie), bez tego systemu zysk wychodził mi około 3 jednostek, przy graniu wspomaganym systemem edi8 zysk wychodzi około 10 jednostek średnio na 10 dni.
Zaznaczam średnio bo nie we wszystkie dni gram, są dni kiedy trudno wytypować mecze, wtedy nie gram. "
......................
Więc nie pisz "Tryper36" może takich totalnych bzdur - a zastanów się nad tym, że to co dla jednego gracza będzie gwoździem do jego trumny, dla innego będzie windą do nieba.
Zatem te Twoje uogólnienia są warte tyle co nic - a wszystko zależy od tego, KTO ma się daną metodą, techniką czy systemem posługiwać - czyli jaki typerski poziom gracz sobą reprezentuje, jakie ma doświadczenie i jaką wiedzę o przedmiocie jakim się zajmuje, że już o budżecie na grę nawet nie wspomnę
Czyli jak w życiu - bo "ludzie dzielą się na: do roboty i na: docentów" jak mawia satyryk Stefan Friedman.
I racz o tym "Tryper36" od teraz wiedzieć, a od jutra pamiętać, bo nie będę tego specjalnie dla Ciebie powtarzał na następnym dokształcie o fundamentach , czyli sprawach fundamentalnych ????
I pozwól, że to jednak nie Ty a ja sam będę rozstrzygał o tym, co dla mnie jest najlepsze i co przynosi mi najlepsze efekty i stosował optymalne dla mnie rozwiązania, bo oparte o moje własne a w/w przymioty, choć opisane także w tej zacytowanej wypowiedzi "Ja28" .
"Tryper36" >>> a w odniesieniu do tego ustępu Twojej pisaniny :
"Ja wnoszę o całkowite zamknięcie działu systemów, bo jak widać z elity forum i tak nikt tu nie wchodzi (lub sporadycznie), a tacy jak główny ekspert działu szerzą tylko niedojrzałość bukmacherską "
to komentarz będzie krótki, bo wyrażony znanym powiedzeniem: psie głosy nie idą pod niebiosy!
A na tę Twoją wręcz bezczelność, że skoro ponoć nie zagląda tu "elita" to dział trzeba zamknąć, trzeba jedynie spuścić zasłonę milczenia....
Tak samo jest i z tym - Twojego autorstwa - ustępem:
"Nie są nam potrzebne systemy" ...
Nic mi nie jest wiadomym, abyś był tu rzecznikiem prasowym uprawnionym do wypowiadania się w imieniu ogółu użytkowników tego forum - więc pisz człowieku w pierwszej osobie, a nie wchodź w dla Ciebie za duże buty!
I mam nadzieję, że po tej danej Ci dziś lekcji - już nie powtórzysz "Traper36" tego błędu, w postaci ponownego wyjścia na polowanie na słonia ze śrutem w strzelbie, bo to słonia jedynie łaskocze a więc rozśmiesza ???? ???? ????
A zatem znaj proporcją, mocium panie!
P.s: kończąc, kolejny już raz na tym forum powtórzę, że to moje własne typerskie umiejętności ( wcale nie najwyższego lotu! ) - bo zobrazowane wynikiem: skuteczność 49% po oddaniu 1008 typów singlowych, ze średnim kursem trafionego typu 1.97 - a więc wynik zaledwie zbliżony do remisu przy grze płaską stawką , dopiero wmontowane w różnego rodzaju techniki, metody i systemy - pozwoliły mi na wygrywanie...
I nigdy nikogo do ślepego naśladownictwa tych licznie prezentowanych technik, metod i systemów nie namawiałem ani nie zachęcałem - bo tu są ludzie dorośli, grający na własną odpowiedzialność i za własne pieniądze.
Na prośbę graczy zamieszczałem niekiedy kupony pokazujące moje własne wygrane , co wcale nie oznacza automatyzmu dla wygranych u innych grających, nawet przy zastosowaniu tych samych metod - z oczywistych a wyżej przedstawionych powodów...
Pzdr.
edi8
.