>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

System "Jose Mourinho"

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Hahaha dobra, skończ już człowieku z tymi wypowiedziami, w których usiłujesz udowodnić swoją inteligencję poprzez celowe stosowanie różnych wyszukanych zrotów (&quot;Nie omieszkaj zgłosić ten swój a sygnalizowany tu powyżej problem&quot;), które używane obok mowy potocznej (mam to w tzw. bardzo &quot;głębokim poważaniu&quot;) nie stanowią nic innego, jak tylko błąd stylistyczny... Zaczynam mieć wątpliwości co do twojego wieku. Też kiedyś chciałem wszystkim pokazać, jaki to ja nie jestem i dyskutowałem ze wszystkimi, chcąc udowodnić swoją rację, choćbym nawet wiedział, że jej nie mam. Ale z tego się wyrasta.
Raz zwróciłem ci tylko uwagę i nikt mi tutaj nie powie, że niesłusznie, a ty już coś ględzisz o moim IQ, sugerujesz wizytę u specjalisty... Odpuść w końcu, ileż można...

Otrzymane punkty reputacji: +2
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
kosa248 &gt;&gt;&gt; widzę, że ty naprawdę masz bardzo poważny problem ze swoim nadmiernie rozdymanym ego i jest to chyba coś w rodzaju manii prześladowczej, skoro w każdym wpisie doszukujesz się do ciebie się odnoszących podtekstów, bo ten fragment o kryterium IQ over 50 w jasny sposób - nawet dla mniej kumatych - nie do ciebie się odnosił a do niejakiego &quot;bigbuckbunny&quot;....
A swoje zalecania typu:
&quot;Hahaha dobra, skończ już człowieku z tymi wypowiedziami...&quot;
to racz zachować dla swojej progenitury , gdy jej się kiedyś dorobisz - bo na ten moment to jesteś jedynie gościem w moim wątku - a gości którzy zachowują się u mnie niewłaściwie, potrafię wyprosić za drzwi a nawet pomóc im w tym odejściu...
Tak się dziwnie składa, że obaj mamy omalże identyczną ilość wpisów na forum, ale widziana przez indywidualnych użytkowników przydatność dla nich naszych w całokształcie wypowiedzi ( skutkująca reputacją na FB ) jest diametralnie różna!
I niech to da ci trochę do myślenia... bo nie każda kosa jest taka ostra jak o sobie myśli będąc de facto tępą kosą - a na mnie jej sobie na 100% nie naostrzysz!
.

sandomingo 58

sandomingo

Użytkownik
38 kolejek / 2 = 19

19 x 9 = 171
+LM+krajowe puchary

---

uśredniając: 200 meczy (wynik bardzo zaniżony)

1,05 ^ 200 = 17292,58j.

PS. Tych meczy było więcej, bo w LM co najmniej 4 w fazie grupowej, a kursy bywały wyższe. Co prawda pewnie zdarzały się sytuacje, że kurs na 1 był np. 1.20 a 1x nie można było obstawiać. Ale we wszystkich tych co się dało to zysk i tak był. Ciekawy sposób gry, przyglądnę się temu. Co prawda nie będę garł 9 lat va banque ale coś można z tego wykombinować.
Pragne zaznaczyc, ze rekord Mourinho dotyczyl TYLKO meczów ligowych. W pucharach Jose u siebie przegrywal, chociazby 22 lutego 2006 z Barcelona na Stamford 1:2.
Natomiast chcacym tak grac przypominam, ze niedlugo Real bedzie podejmowal u siebie Barce...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ponawiam prośbę do moderacji o zamknięcie wątku , gdyż nic nowego od już tu w nim podanego nie mogę dodać a sam wątek wyzwolił drzemiące w poniektórych demony... ????
Pzdr.
edi8

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Tak się dziwnie składa, że obaj mamy omalże identyczną ilość wpisów na forum, ale widziana przez indywidualnych użytkowników przydatność dla nich naszych w całokształcie wypowiedzi ( skutkująca reputacją na FB ) jest diametralnie różna!

I niech to da ci trochę do myślenia... bo nie każda kosa jest taka ostra jak o sobie myśli będąc de facto tępą kosą - a na mnie jej sobie na 100% nie naostrzysz!
.
Od momentu wprowadzenia puntów reputacji napisałem na forum 155 postów (nie licząc tych z Hyde Parku), a ty od 24 stycznia napisałeś ich 250, podczas gdy punty reputacji zostały wprowadzone 3 miesiące wcześniej, więc można z dużą dozą prawdopodobieństwa założyć, że pomiędzy 23.10 a 23.01 napisałeś drugie tyle, więc ja bym się tak nie podniecał.
A kosa to tylko ksywa, która wzięła się od mojego nazwiska.

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
nie wiem czemu piszesz że moje IQ wynosi over 50 próbujesz ubliżyć czy coś?
Jak na 30latka to trochę słabo.
Chcesz zamknąć temat gdyż twój system spotkał się krytyką taka to prawda, nie zdobędziesz kolejnych punktów reputacji to temat dla Ciebie stracony.
Ja to nie wiem ta reputacja i ilość napisanych pościków nadaje sens twojemu życiu.

Ostatni raz pytam się Ciebie drogi Edi jaki jest sens gry 1.05 na 1x co 2 tyg niż granie na live przy 2:0 w meczu innej drużyny kurs będzie oscylował w granicach 1.03-1.05?
Proszę o odpowiedź a nie tylko unikasz tego tematu i wywyższasz się swoją ilością reputacji.
Gratuluje podejścia życiowego, może i jesteś starszy ale głupszy co nie miara.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Faktycznie, gdyby ktoś napisał ci, że masz IQ over 50 to możesz poczuć się tym urażony.....
Ale ja tego komplementu nie napisałem!
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Oj dawno się z taką szczerą samokrytyką nie spotkałem.... :cool:

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Problem nie tkwi w ilości wpisów a w ich jakości.... ???? bo znaj proporcją mocium panie!
Ale logiczne, że łatwiej otrzymać więcej punktów reputacji przy większej ilości postów, co nie?
Teraz to ja mógłbym coś napisać o twoim IQ, bo nie wykazałeś się logicznym myśleniem.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
To ty wykazujesz braki w logicznym myśleniu i błądzisz jak dziecko we mgle - jeśli uważasz, że większa ilość wpisów w sposób praktyczny ( a nie jedynie teoretyczny ) przekłada się na ich wartość skutkującą ilością punktów reputacji, znam bowiem wielu aktywnych w okresie po 23.10.2010 do dziś użytkowników , którzy dotąd mają zerowe konto reputacji, choć wpisów w tym okresie ok.100 .

Ponadto - a nawet przede wszystkim! - wykazujesz także elementarny brak wiedzy o obowiązujących na forum FB zasadach tej funkcjonalności, ponieważ tu istotne jest nie tylko ile podziękowań się dostało ale także od kogo, bo waga podziękowań jest przecież zróżnicowana a nie stała:
http://forum.bukmacherskie.com/f16/punkty-reputacji-na-forum-49499.html

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Edi czemu nie odpowiadasz na pytanie.
I co się jarasz z tą reputacją 3/4 osób ma 0 reputacji, a ich wiedza jest o wiele większa.
Ja nie wiem patrzysz na te punkciki i się fiutem zabawiasz?

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
.
Czytam i czytam ale już nie mogę ile ty masz lat ??
Jeśli uważasz że pisanie ze twoja inteligencja jest na poziomie większym &quot;OVER&quot; niż IQ50 cię uraża to przepraszamy można to zmienić na UNDER 50 . sam wybierz co ci bardziej pasuje my już chyba wiemy .
I staramy się na forum nie używać tak inteligentnego słownictwa jak twoje tj : FIUTEM

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Przyjęte tu przez kolegów dla obliczeń założenie kursu 1.05 dla opcji wynikowej 1x w meczach drużyn prowadzonych przez Jose Mourinho i przy grze łańcuchem za rosnące stawki w wysokości kolejnych wygranych , pozwala dla 2 spotkań domowych w miesiącu na zrobienie prostego obliczenia zysku:
1.mecz 1.05*1j.=1.05j.
2.mecz 1.05*1.05j.=1.10j.
Koszt gry: 1j.
Zysk netto: 0.10j.
Zysk w procentach:10% w miesiącu, czego każdemu w bukmacherce życzę ???? a co jest udziałem jedynie nielicznych....
W skali roku ( przyjmuję dla uproszczenia 12*2=24 meczów ) dawało to 120% zysku netto.
.............
Polem ryzyka jest tu ta jednorazowo wniesiona stawka 1j. przy pierwszym zakładzie
( choć oczywiście można rozważyć np. zagranie na 1. etapie stawką 20j.*1.05=21j. i wycofanie wsadu 20j. zaś dalsze kontynuowanie gry jedynie za tę wygraną netto w wysokości 1j. itd ) i nigdzie nie zostało napisane, że wyklucza to granie innymi dotychczas stosowanymi technikami czy metodami gry - od singli począwszy a na taśmach za 2zł z ako z np. 16 zdarzeń skończywszy....
Jest to identyczne zagranie jak zawarcie zakładu długoterminowego, np. na to kto wygra Premier League lub kto zostanie królem strzelców - choć w przypadku tych zakładów dość trudno o ew. zysk 120%, choć przecież wielu graczy robi także różnorakie zakłady długoterminowe.
.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Czy na tym forum są jeszcze moderatorzy, mogący się zająć usunięciem stąd tego śmiecia ( oczywiście wraz z jego wpisem z godziny 19.04 ) ?
Po raz 3. proszę o zamknięcie założonego przeze mnie wątku, ponieważ nie miał on mieć charakteru testowego dla zaprezentowanego w nim systemu gry - z uwagi na jego długookresowość, zaś zasady są banalnie proste...

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Grając kurs 1.05 i zaczynając od poziomu 20j po ~100meczach mamy 1k
To czemu by nie grać w meczach lig overowych over 0,5 kurs na betfair w 10min ma już taki kurs.
Czemu nie grać w tenisie przy stanie 40:0 40:15 dla serwującego, że serwujący wygra gema też kurs 1.03-1.05.
Raz mu udało się nie przegrać w meczach ligowych przez 9 lat, ale czy to powtórzy?
Szanse na to są w miarę porównywalne do tego że trafimy 100meczy over 0,5.
Czy nie mam racji?

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Panowie trochę rozwagi,system został podany,kto chce niech korzysta,kto nie to nie.
Nie które słowa które zostały podane w tej dyskusji,nie są godne aby były na tym forum,szacunku do innych.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Papa Smerf&gt;&gt;&gt; Na innym forum, jakiś czas temu ktoś napisał, że mam jakiś niezwykły dar przyciągania totalnych debili i idiotów do swoich wątków - bo praktycznie po każdorazowym zaprezentowaniu nowej metody czy techniki gry, od razu pojawiają się bukmacherscy analfabeci, oszołomy, frustraci, przygłupy i osobnicy życiowo przegrani a szukający dowartościowania poprzez jedyne im dostępne publiczne zaistnienie: ślepym niemerytorycznym atakiem na wszystko co się rusza, bez próby zrozumienia do czego się odnoszą - bo przecież nie o to im chodzi!
Tak niestety było także i tym razem, gdy &quot;bigbuckybunny&quot; wylał tu swoją życiową frustrację, ukierunkowując ją w tym monotematycznym wątku o bukmacherskim systemie &quot;Jose Mourinho&quot; - na..... zamieszczane przeze mnie linki bukmacherskie, kwestionując ich przydatność.
Identycznie dał tu się poznać także i &quot;kosa248&quot; - inny frustat, który w odniesieniu do tego tytułowego dla wątku systemu - raczył a raczej ośmielił się zamieścić widzianą swoimi ( chyba kaprawymi ) oczami charakterystykę mojej osoby na odcinku jego mnie odbierania w zakresie stosowania przeze mnie replik na szczególnie chamskie zachowania, dyskretnie jednak przemilczając owe pierwotne chamstwo, leżące u podstawy owych replik.
.

R 23

rutra

Użytkownik
Trochę z tymi 200 meczami jednak przesadziłem, faktycznie to tylko mecze ligowe, dziś w wiadomościach sportowych podali, że to było 151 meczy, ale to i tak duży yield ????

edi8&gt;&gt; Myśląc dziś o tym systemie również myślałem o coverze, bo przecież 1X może być 1.05, a oddzielnie przy dobrze dobranych stawkach może to być jeszcze więcej. Najgorzej jak np. na Real jest 1.20, a na X np. 3.00, wówczas 1X wychodzimy na minus.

---

Czy się opłaca grać takie niskie kursy? Hmm... Lepień łykać po łyżce a dużo niż jedną chochelke i koniec&quot;. Zresztą jak nam wchodzi 150/151 to nawet żeby kurs był 1.01 to i tak mamy Value ????

PS. A Real z Barcą nie przegra u siebie. Ciekawe czy dałoby się znaleźć takie zależności u innych utytułowanych trenerów, myślę, że na pewno są, albo takie coś jak np. dana drużyna w jakiejś przeciętnej lidze ma serie XX(nie koniecznie 20 ???? ) meczy bez porażki u siebie.

.
System jest bez sensu czekać 2tyg by ustrzelić kurs 1.05 i grać 9 lat by mieć zysk 17k.
W związku z tym polecam wpłacić na lokate 1zł i zyskać 17k. (a nawet 1k) w przeciągu 9 lat ????

1,05 ^ 151 = 1583,3764

Do góry Bottom