>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System GOL

A 498

addam44

Użytkownik
Nie wierzę, że Wy tak na poważnie...
hihi!
Ja tez w to nie wierze....
Wolalbym grac odwrotnosc bo kurs 20 pozwala dla zarobku 1j stworzyc z kapitalu 100j progresje 90progowa!!!!
A raczej trudno sobie wyobrazic by w 90meczach ani razu 0-0 nie bylo....;)

A 498

addam44

Użytkownik
Dzięki za odpowiedz ale dalej nie wiem o co chodzi bo na over 0,5 gola w ponizszym meczu mamy az 12 ofert. Co one oznaczają i na która miałbym postawić?
Ciebie interesuje ta wartosc 1.03 czyli tzw,back.To tak samo jak u tradycyjnych bukmacherow.Stawiasz np.100euro na kurs 1.03-wygrywasz 3e minus 5%prowizji betfair czyli de facto 2.85.
Ale radze Ci zerknij w zakladke DOKLADNY WYNIK.
jesli postawisz przeciwko wynikowi 0-0 to wygrasz nie kurs 1.03 a(w tej chwili)1.057.
W tej chwili-bo kursy na BF zmieniaja sie dynamicznie.
Niemniej widzisz ze sa w tym przypadku czesto ponad polowe wyzsze niz na bet365

culepl 39

culepl

Użytkownik
Ciebie interesuje ta wartosc 1.03 czyli tzw,back.To tak samo jak u tradycyjnych bukmacherow.Stawiasz np.100euro na kurs 1.03-wygrywasz 3e minus 5%prowizji betfair czyli de facto 2.85.
Ale radze Ci zerknij w zakladke DOKLADNY WYNIK.
jesli postawisz przeciwko wynikowi 0-0 to wygrasz nie kurs 1.03 a(w tej chwili)1.057.
W tej chwili-bo kursy na BF zmieniaja sie dynamicznie.
Niemniej widzisz ze sa w tym przypadku czesto ponad polowe wyzsze niz na bet365
Przechodze na Betfair ????

culepl 39

culepl

Użytkownik
Nie mogłem znaleść spotań z ostatnim wynikiem 0-0 w ligach z 2 zasady więc wybrałem mecze które powinny być &quot;overowe&quot;. Na dziś:
1 próg
Mallorca - Barcelona
Real Madryt - Sociedad
Schalke - Leverkusen
Wszystkie lay na 0-0 w BF.
Kurs: 1.10
Stawka: 105€
Ew: 115.5€

culepl 39

culepl

Użytkownik
Nie mogłem znaleść spotań z ostatnim wynikiem 0-0 w ligach z 2 zasady więc wybrałem mecze które powinny być &quot;overowe&quot;. Na dziś:
1 próg
Mallorca - Barcelona ✅
Real Madryt - Sociedad ✅
Schalke - Leverkusen ✅
Wszystkie lay na 0-0 w BF.
Kurs: 1.10
Stawka: 105€
Ew: 115.5€✅
1 próg: ✅
Bilans: ✅ 10.5€
Jutro kolejne typy

A 498

addam44

Użytkownik
1 próg zaliczony. Jutro kolejne typy
Bo takie 0-0 w poprzedniej kolejce to najpredzej znajdziesz w ligach underowych.
I co?Wtedy bedziesz gral lige francuska bo bylo 0-0??:grin:

Totenham do dzis w 29kolejkach mial w lidze 1 remis(jak Real w Hiszpanii)a dzis zaliczyl drugi... ????

Ciezkie masz zadanie:]

culepl 39

culepl

Użytkownik
Bo takie 0-0 w poprzedniej kolejce to najpredzej znajdziesz w ligach underowych.
I co?Wtedy bedziesz gral lige francuska bo bylo 0-0??:grin:
Totenham do dzis w 29kolejkach mial w lidze 1 remis(jak Real w Hiszpanii)a dzis zaliczyl drugi... ????
Ciezkie masz zadanie:]
Widzisz... Tottenham zaliczył dzisiaj 0-0 bo był cięzki mecz w samo południe z Chelsea. Obie drużyny walczą o 4 miejsce w EPL. Tak więc ja na takie mecze nie będę stawiał bo wiadomo że jak drużyny wyrównane to może sie zdarzyć 0-0 ????

S 9

smakosz2

Użytkownik
Brawo dla kolegi. Będę śledził temat na bieżąco i dzielił się spostrzeżeniami. Ogólnie mam pomysł aby grać wysokie stawki po niskich kursach i sądzę że ten sposób może mi pomóc.
Mam nadzieję że co dzień kolega będzie umieszczał swe typy na bramkowe mecze. Pozdr.

culepl 39

culepl

Użytkownik
Typ na dziś:
Belgia: EXQI League
Charleroi - Woluwe ✅
Kurs: 1,04
Stawka: 115€
Ew: 119,2€ ✅
Kurs mały...
Nie rozumiem dlaczego w ofercie singli na BF jest over 0,5 a w MultiZakładach już nie ma - tam jest tylko końcowy wynik 1X2. Jeżeli over 0,5 byłoby w multi to bym dodał jeszcze jakiś mecz i kurs by wyszedł ok. 1.10 tak jak wczoraj ale tam nie ma takiej opcji. Wie ktoś dlaczego?

A 498

addam44

Użytkownik
Typ na dziś:

Belgia: EXQI League
Charleroi - Woluwe ✅
Kurs: 1,04
Stawka: 115€
Ew: 119,2€ ✅

Kurs mały...
Nie rozumiem dlaczego w ofercie singli na BF jest over 0,5 a w MultiZakładach już nie ma - tam jest tylko końcowy wynik 1X2. Jeżeli over 0,5 byłoby w multi to bym dodał jeszcze jakiś mecz i kurs by wyszedł ok. 1.10 tak jak wczoraj ale tam nie ma takiej opcji. Wie ktoś dlaczego?
Taka jest polityka bukmacherow.U innych-przynajmniej niektorych(np.Bwin)tez sa zaklady ktorych nie mozesz laczyc w ako.
Po za tym BF w multizakladach juz nie wiele (albo i wcale)nie rozni sie od od tradycyjnych bukmacherow-bo to juz nie jest gielda.Zauwaz ze kursy na poszczegolne zdarzenia w multizakladach sa niemal zawsze nizsze niz na ten sam zaklad na rynku otwartym.Grajac multizaklady na BF trzeba sie powaznie zastanowic czy sie oplaca-bo inni bukmacherzy maja kurs juz wtedy podobny a 5% nam po wygraniu ako nie zabiora.

agarak 27

agarak

Użytkownik
A ja mam takie pytanie do przedstawionego systemu, który mnie zainteresował, śledzę jego &quot;rozwój&quot;. Czy tym systemem można grać u jakiegoś innego buchmachera - który nie prowadziłby rozliczeń w euro lecz w złotówkach?

Do góry Bottom