hihi!Nie wierzę, że Wy tak na poważnie...
Ciebie interesuje ta wartosc 1.03 czyli tzw,back.To tak samo jak u tradycyjnych bukmacherow.Stawiasz np.100euro na kurs 1.03-wygrywasz 3e minus 5%prowizji betfair czyli de facto 2.85.Dzięki za odpowiedz ale dalej nie wiem o co chodzi bo na over 0,5 gola w ponizszym meczu mamy az 12 ofert. Co one oznaczają i na która miałbym postawić?
Przechodze na Betfair ????Ciebie interesuje ta wartosc 1.03 czyli tzw,back.To tak samo jak u tradycyjnych bukmacherow.Stawiasz np.100euro na kurs 1.03-wygrywasz 3e minus 5%prowizji betfair czyli de facto 2.85.
Ale radze Ci zerknij w zakladke DOKLADNY WYNIK.
jesli postawisz przeciwko wynikowi 0-0 to wygrasz nie kurs 1.03 a(w tej chwili)1.057.
W tej chwili-bo kursy na BF zmieniaja sie dynamicznie.
Niemniej widzisz ze sa w tym przypadku czesto ponad polowe wyzsze niz na bet365
Hej!!!do kasacji
A temu bo się dowiedziałem już gdzie grać over 0,5A czemu?:smile:
1 próg:Nie mogłem znaleść spotań z ostatnim wynikiem 0-0 w ligach z 2 zasady więc wybrałem mecze które powinny być "overowe". Na dziś:
1 próg
Mallorca - Barcelona
Real Madryt - Sociedad
Schalke - Leverkusen
Wszystkie lay na 0-0 w BF.
Kurs: 1.10
Stawka: 105€
Ew: 115.5€
Bo takie 0-0 w poprzedniej kolejce to najpredzej znajdziesz w ligach underowych.1 próg zaliczony. Jutro kolejne typy
Widzisz... Tottenham zaliczył dzisiaj 0-0 bo był cięzki mecz w samo południe z Chelsea. Obie drużyny walczą o 4 miejsce w EPL. Tak więc ja na takie mecze nie będę stawiał bo wiadomo że jak drużyny wyrównane to może sie zdarzyć 0-0 ????Bo takie 0-0 w poprzedniej kolejce to najpredzej znajdziesz w ligach underowych.
I co?Wtedy bedziesz gral lige francuska bo bylo 0-0??:grin:
Totenham do dzis w 29kolejkach mial w lidze 1 remis(jak Real w Hiszpanii)a dzis zaliczyl drugi... ????
Ciezkie masz zadanie:]
1 próg:
Taka jest polityka bukmacherow.U innych-przynajmniej niektorych(np.Bwin)tez sa zaklady ktorych nie mozesz laczyc w ako.Typ na dziś:
Belgia: EXQI League
Charleroi - Woluwe
Kurs: 1,04
Stawka: 115€
Ew: 119,2€
Kurs mały...
Nie rozumiem dlaczego w ofercie singli na BF jest over 0,5 a w MultiZakładach już nie ma - tam jest tylko końcowy wynik 1X2. Jeżeli over 0,5 byłoby w multi to bym dodał jeszcze jakiś mecz i kurs by wyszedł ok. 1.10 tak jak wczoraj ale tam nie ma takiej opcji. Wie ktoś dlaczego?
1 próg:Typ na jutro
3 próg:
Manchester Utd - Fulham
Kurs: 1,05
Stawka: 119€
Ew: 125€