>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System Eliminacji Studentów Jest Aktywny.

jk 0

jk

Użytkownik
niestety ja.. fakt, ze zaczynam zawsze za pozno , no i nocki leeecaaa.. ale jeszcze troche trzeba wytrzymac, 2 egaminy , 3 kola i bedzie dobrze ;]

zludna 0

zludna

Forum VIP
ależ masakra, jutro mam matmę, poprawkę koła.
dziś miałam pierwszy egzamin i teraz codziennie coś- nie wiem jak ja to przeżyję?!

password 6

password

Użytkownik
wczoraj poszedłem na uniwerek po wpis i wbijam do sali gadam ze nie było mnie na wpisach bo coś tam i czy mi wpisze a wykładowca - Nie jestem z tego przedmiotu ale widzę ze też u mnie nie masz wpisu :-D proszę masz 3.:-D
P.S - dziś idę po wpis po który byłem wczoraj :-D a także z seminarium magisterskiego - ale na to już chyba nie zdążę

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
tak to jest jak sie nie chodzi na wykłady ;p i wykladowcow poznaje sie dopiero na examie... skad ja to znam ;P...

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
łoooo a ja po egzaminie z inzynierii materialowej, wiecej tego calego szumu niz pisania .... jeszcze w piatek zal z fizyki i moze zwolnienie z egzaminu z matmy, w poniedzialek informatyka i feeeeeerie ???? ????

zludna 0

zludna

Forum VIP
uf, chyba dziś zaliczyłam koło z matmy, więc będę dopuszczona do egzamu.
w ogóle to sesja u mnie się wczoraj zaczęła, a widzę, że niektórym już się skończyła? :p
bo moja sesja wraz z poprawkową trwa do końca lutego :p

T 9

tosterkm

Użytkownik
zludna ale macie mega dluga sesje, u mnie zaczela sie wczoraj i potrwa z poprawkowa do 17 lutego, a juz 18 nowy semestr :/
w czwartek exam z Eksploatacji Urzadzen Energetycznych, oby do przodu i ferie ????
pozdro dla wszystkich studentow ????

zludna 0

zludna

Forum VIP
a no bo tak macie porozkładane. ja studiuję na najprawdopodobniej największym wydziale w Polsce i też ciężko z aulami, żebym miała wszystko na raz, mam 3 egzaminy i 2 zaliczenia (kółek nie liczę, bo już teoretycznie powinny być zaliczone), a 180 osób na roku, a auli na tyle osób (no wiadomo, muszą być większe) jest tylko hmm 3 albo 4 i mam to tak rozłożone, ale sesja się kończy 10, tydzień wolnego dla wszystkich i 18 zaczyna się zarówno sesja poprawkowa, jak i nowy semestr, nie wiem czemu tak i jak to jest możliwe, ale tak właśnie jest :&gt;
Właśnie ściągi robię na zaliczenie, nie mogę się tyle uczyć :p

Do góry Bottom