>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System Eliminacji Studentów Jest Aktywny.

T 9

tosterkm

Użytkownik
a no bo tak macie porozkładane. ja studiuję na najprawdopodobniej największym wydziale w Polsce i też ciężko z aulami, żebym miała wszystko na raz, mam 3 egzaminy i 2 zaliczenia (kółek nie liczę, bo już teoretycznie powinny być zaliczone), a 180 osób na roku, a auli na tyle osób (no wiadomo, muszą być większe) jest tylko hmm 3 albo 4 i mam to tak rozłożone, ale sesja się kończy 10, tydzień wolnego dla wszystkich i 18 zaczyna się zarówno sesja poprawkowa, jak i nowy semestr, nie wiem czemu tak i jak to jest możliwe, ale tak właśnie jest :&gt;
Właśnie ściągi robię na zaliczenie, nie mogę się tyle uczyć :p
ehh...
jak ja wam tego zazdroszcze, wiekszosc moich znajomych jest na UŁ i tam tez maja zawsze tydzien wolnego, a ja tylko jak pchne sesje w pierwszych terminach to czas sesji poprawkowej mam wolny...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Trzeba zaliczać za 1 razem to się ma zawsze trochę wolnego . No od biedy można też zrobić sobie samemu wolne na początku 2 semestru :p

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
Ja mam sesje od 2 dni w a jeszcze 2 egzaminy tylko z 7miu ????
zludna - na UEK na Bankowosci jest ok. 350 studentow podzielonych na 4 potoki. I przecietnie 6-7 egzamów w semestrze więc i tak macie luz ????

zludna 0

zludna

Forum VIP
Właśnie dzisiaj gadałam z koleżanką z Poznania, tam jest na pedagogice na jakiejś prywatnej uczelni i ma 4 egzaminy i 10 zaliczen na mocy egzaminu, a do tego jej sesja trwa od 13.12 do 6.02! Nie wiem czy cieszyć się czy płakać.
No ale generalnie też nie wiem jak to jest - może ktoś się orientuje. Koleś z podstaw gospodarki przestrzennej (mamy to na zaliczenie) zapowiedział nam ewentualną poprawkę na 11.02, a to jest pierwszy dzień przerwy zimowej i no wydaje mi się to dość dziwne, bo sesja poprawkowa zaczyna się później i zastanawiam się czy w ogóle on ma takie prawo, żeby ta poprawka była w tym terminie. Jeśli nie zaliczę,to mi to w ogóle nie na rękę - bo do Łdz mam ponad 300km i ostro mi to skraca ferie, a nie powinno, bo przecież sesja poprawkowa jest później :/

artur202 4

artur202

Użytkownik
Ja w tym semestrze mam 2 egzaminy Prawo o wykroczeniach i Historia doktryn politycznych i prawnych, prawo o wykroczeniach juz umiem zaraz sie biorę za doktryny. Miłej nauki życzę.:spokodfhgfh:

zludna 0

zludna

Forum VIP
aaaaaaa koniec tego beznadziejnego tygodnia...
jeszcze tylko jutro kolokwium z geo ekonomicznej, masakryczne.

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
a ja ciągle przed sesją :/ zostały egzaminy z matmy chemii i fizy 5,6 i 10 luty. Mam nadzieje ze uda sie za pierwszym razem zaliczyc i od 10 będę miał wolne ????

beau 1

beau

Forum VIP
hmmm w poniedziałek wyniki zaliczenia z fizyki.Jak wykładowca przymknie oko moze zaliczę no i najgorszy egzamin z matmy w czwartek:/

zludna 0

zludna

Forum VIP
A ja czekam na wyniki piątkowego koła, bo nawet nie wiem czy bd dopuszczona do czwartkowego egzamu, jak nie, to walczę dalej... a ze mną jeszcze 50 osób :p

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ja jakbym się przyłożył to bym miał już od 2 tygodni ferie do.... 19 lutego, a tak to się męcze z takim porąbanym doktorkiem....... 3 termin z przedmiotu który zaliczyło dopiero 30% studentów u niego ????
Dziś exam z baz danych a generalnie OK :spokodfhgfh: tylko piątek będzie dniem podwyższonej adrenaliny.
Sporo egzaminów typu &quot;0&quot; udało się i git.

19 luty rozpoczęcie semsestru letniego ????

bakar 0

bakar

Użytkownik
A moja sesja w środku - ale ja jestem po drugiej stronie barykady
Jacques - w Bydgoszczy masz jakieś prawnicze przedmioty?

Do góry Bottom