>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System Eliminacji Studentów Jest Aktywny.

zludna 0

zludna

Forum VIP
Jupi ????
teoria raczej plecy (wesoła twórczość), ale praktyka do przodu, więc na poprawkę raczej tylko teoria.
o jak dobbbbbbbbbrze.
jutro OSTATNI egzamin ???? ajjjjjj

beau 1

beau

Forum VIP
Dziś ostatni egzamin z matmy na 3 i pierwsza w życiu sesja zakończona.Tydzień wolnego ????

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
a ja jeszcze w niedziele egzamin z fizyki i prawdopodobnie poprawka z matematyki :/ i sesja również pierwsza w życiu sie skończy ????

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
no i fiza zaliczona dzisiaj. jeszcze poprawka z chemii mnie czeka we środe ale już wiem że ta sesja mnie nie wyeliminuje.

escabar 24

escabar

Użytkownik
Mi zostały 2 poprawki jedna 14 lut. druga 18 lutego. A potem jestem wolny i drugi semestr sie zaczyna ????

A 2

areklipno

Użytkownik
fajnie macie że już końcówki ???? ja to jeszcze poprawka z prawa, egzamin z podstaw nauk o przedsiebiorstwie (który już jest w 2 semestrze) i poprawka z matmy (też jak juz zacznie sie semestr)

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
Czy ktoś z Was miał może jakiegoś typu zajęcia z niżej wymienionymi nauczycielami akademickimi?

dr Wacław Brzęk
dr Janusz Bryk
dr Piotr Bogdalski

Z nimi wszystkimi mam podczas tej sesji roczne egzaminy z takich przedmiotów jak prawo administracyjne, prawo karne i prawo cywilne. Jeśli ktoś miał z wyżej wymienionymi doktorami przyjemność to prosiłbym o jakąś informację. Różnego rodzaju &quot;wiedza&quot; na egzamin także się przyda, oczywiście chodzi mi np. o jakiegoś rodzaju testy czy ulubione pytania ????

Do góry Bottom