>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System 300+

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Kilka osób pisało do mnie o link do amerykańskiej strony o NHL, ale niestety z uwagi na regulamin naszego forum - nie mogę tego zrobić. Na pewno postaram się znaleźć czas i czasem napisać coś w dziale, ale i tak najlepszą robotę robi Kubson i deepred.

Formę odbudowałem ostro za firanką, bo przedwczoraj 7/8 z NHL, a dzisiaj było 2/2. Jak ktoś przeczytał mój wpis w dziale, to podałem ten typ a dodatkowo, jak ktoś napisał do mnie to podałem drugi, a nie miałem czasu pisać analiz w dziale, bo byłem na Pitbullu w kinie.

Dzisiaj się skupiam głównie na Dartach i na siatkówce, bo tutaj to już w ogóle pieniądze leżą na ziemi ????

Żeby znowu nie było zarzutów na priv, że jestem oszustem i że niby gram na &quot;zapałki&quot; to wstawiam ostatnie kupony - jest typ na Sens, który podawałem wczoraj i zainteresowani dostali też Edmonton.

Podaję w skrócie 2 typy, które już dzisiaj analizowałem.

Toronto Maple Leafs - Pittsburgh Penguins

Penguins 60&#39; ✅
1.80
Betsson

Betsson znowu śpi - wszędzie mamy kursy już zbliżone do 1.7. Bardzo dobre h2h pomiędzy obiema drużynami. Toronto gra b2b, pomiędzy zejściem z lodowiska a startem nowego spotkania mamy 21h + 1h lotu - to wszystko przemawia za Pingwinami. Do tego - Pens u siebie w tym sezonie 6-2, a Klonowe Liście 1-6 na wyjeździe.

Stawka: 3/10

Otrzymane punkty reputacji: +2
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Arizona Coyotes - Boston Bruins
Bruins OT ✅
1.74
Unibet

2 j

Bruins 60&#39; ✅
2.19
Betsson

2 j

Washington Capitals - Carolina Hurricanes

Canes under 2.5 60&#39; ⛔
Unibet

4 j

Otrzymane punkty reputacji: +1
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Wszystko grane tak jak wyżej + to co wrzuciłem do działu NHL, ale zapomniałem tutaj podrzucić typy i ich kombinacje na noc. Całkiem przyjemna noc.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Minnesota Wild - Ottawa Senators
Senators 60&#39;
2.38
Betsson

3 j ⛔

Minesota Wild under 2.5 60&#39; ✅
Dallas Stars over 2.0 60&#39; vs Canucks ✅
Habs - Hawks - over 4.5 60&#39; ✅

@ 3.66
Unibet

3 j

Takie typy idą zdecydowanie najlepiej :cool: Szału nie ma, ale ✅ jest.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik

NY Islanders - Tampa Bay Lightning

Tampa over 2.5 OT
1.787
Pinnacle

3.5 j

Rozważałem dzisiaj Boston i Indianę, ale po rozmowie z Szymon1989 (który odradził oba typy), po analizach z innych źródeł, zaryzykuję grę na Boston.

over 4.5&#39;
Pelicans - Boston - typ: Boston

@2.34
Unibet

3 j
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +10
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
OFICJALNIE - proszę nie pisać tutaj żadnych komentarzy !!

Masz pytania to zapraszam na priv.

Dzisiaj będzie taka piękna noc z NHL - na ten moment przygotowanych jest 6/7 typów, ale trzeba poczekać na informacje.

NHL

Florida Panthers - Montreal Canadiens
Habs OT

Nashville Predators - Toronto Maple Leafs
over 4.5 60&#39;

@ 2.38
Unibet

3.5 j ⛔

Edmonton Oilers - Anaheim Ducks - Ducks 60&#39;
Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks - Hawks 60

@ 5.12
Pinnacle

2 j ⛔

Buffalo Sabres - St. Louis Blues - Blues 60&#39;
Vancouver Canucks - NY Rangers - Rangers 60&#39;

@ 3.61
Pinnacle

3 j

Ottawa Senators - Philadelphia Flyers

under 5.5 ✅
1.80

Betsson

4 j

Taśma:
Fila - Ottawa - under 6.0
Toronto - Nashville - over 4.5 60&#39;

Hawks, Ducks, Rangers, Blues - 4x OT

@ 12.79 ⛔ ... brawo Hawks ...
Unibet

2 j ⛔

Single po 3j na win 60&#39;:

Blues - 1.84 Pinnacle ✅
Blackhawks - 2.37 - Pinnacle ⛔
Rangers - 2.00 - Pinnacle ✅
Ducks - 2.219 - Pinnacle
✅

Ottawa under 2.5 OT - 1.86 ✅
Capitals over 2.5 OT - 1.60 ⛔
Tampa Bay Lightning over 2.5 OT - 1.70 ✅

Betsson

3x 2 j

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Bilans nocy: ✅ 10.827 j

Niby nieźle, ale zabrakło dużo szczęścia... Miałem zagrać swoje koronne zakłady - czyli over 2.5 Habs, to zagrałem OT ..., do tego w taśmie rozważałem właśnie w/w over zamiast Hawks, a wtedy wynik byłby piękny ...

Mimo to, ważne że solidny
✅

NHL

Arizona Coyotes - Calgary Flames

under 5.5 ✅
1.85
Unibet

3 j

Proszę nie pytać mnie na priv, czy na drużynę A warto zagrać, a czy w meczu B i C warto zagrać over czy under. Nie analizuje każdego spotkania i nie będę się nad tym zastanawiał, bo wczoraj to była przesada z pytaniami na priv.

I jeszcze jedno, bo pojawiają się zarzuty, że za późno podaję typy.
Kiedy je podaję, to moja sprawa, a głównie czekam na potwierdzenia pewnych informacji, więc nie będę podawał typów np. do godz. 17 (jak niektórzy sobie życzą), bo np. wczoraj miałem grać Predatory, ale gdy pojawiła się informacja kto broni, to typ był odwrotny i nakierowany na over w meczu (co widać powyżej).

Otrzymane punkty reputacji: +14
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
NJ Devils - Anaheim Ducks

Ducks OT
1.645
Pinnacle

4 j

✅ 2.58 j

Taylor Hall (knee) is expected to miss about three-to-four weeks.
He has been placed on injured reserve by the Devils after he underwent successful arthroscopic surgery for a torn meniscus in his left knee.
Source: NewJerseyDevils.com Nov 16 - 3:38 PM

Mike Cammalleri (personal) did not practice on Monday.
He has missed the last two games for a personal reason and won&#39;t accompany the team for the start of the Devils&#39; four-game trip. Cammalleri still could join the team at some point, though. Nov 14 - 1:13 PM
Source: Andrew Gross on Twitter

Na pewno nie zobaczymy dzisiaj najskuteczniejszego zawodnika Diabłów - Halla, którego czeka dłuższa przerwa z w/w powodów.

Ducks to drużyna swojej tafli - w tym sezonie bilans 5-2.

Do tego:
ANAHEIM is 4-1-0 straight up against NEW JERSEY over the last 3 seasons

Devils grając roadtrip, w którym mają minimum 3 spotkania, od kilku sezonów - zawsze przegrywają jakieś spotkanie.

Aktualnie mają serię 5 zwycięstw z rzędu, ale ... z kim oni grali ... 2x Canes i 2x Sabres ... do tego słabo grające w tym sezonie Gwiazdki.

Diabły mają tak naprawdę jeden bardzo mocny argument w postaci Schneidera, który ma średnią 2.14 GAA i broni na średniej 92.9%.

Mimo wszystko, idę pewnie dzisiaj w kierunku Kaczek.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning

Tampa to jedna z moich ulubionych drużyn. Grają bardzo ofensywnie, a ich gra może się naprawdę podobać.

Przyjdzie im się dzisiaj zmierzyć z będącymi w dużym dołku Szablami, które mają serię 5L, a do tego wygrali tylko 1 spotkanie na 6 na własnej tafli.

Bolts mają szansę wygrać 3 spotkanie z rzędu w tym roadtripie i moim zdaniem, biorąc pod uwagę i siłę w ataku mają dzisiaj na to bardzo dużą szansę już w 60&#39;. Mieli 1 dzień przerwy, więc są zregenerowani i dzisiaj powinni pewnie wygrać.

Trend:
TAMPA BAY is 7-2-0 straight up against BUFFALO over the last 3 seasons

W obu spotkaniach rozważam jeszcze inne zakłady za mniejsze stawki, a mianowicie over 2.5 na drużyny bądź lekko handi -1.5.
Ducks gdy wygrywają u siebie - to zawsze bardzo pewnie, a Tampa ma tak dużą siłę w ofensywie, że te 3-4 bramki powinni zdobyć, a nie sądzę, żeby Szable były w stanie odpowiedzieć podobną ilością bramek.

Tampa Bay Lightning 60&#39;
2.10
Bet365

2 j

✅ 2.2 j

Mi się udało złapać kurs 2.27, bo były spore wzrosty kursu, ale 2.1 i tak był bardzo dobrym kursem

Otrzymane punkty reputacji: +12
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Nashville Predators - Ottawa Senators
Senators under 2.5 OT
2.00
Betsson
1.5 j
✅ 1.75 j
Predators 60&#39;
2.27
Betsson
2 j
✅ 2.54 j

Tampa Bay Lightning over 2.5 OT
1.84
Pinnacle
3 j
✅ 2.52 j

Ducks 60&#39;
2.10
Pinnacle
1 j

✅ 1.1 j

Bardzo przyjemna nocka - bilans ✅ 12.69 j. Mi się udało złapać wyższy kurs na wygraną Bolts, ale niestety przegapiłem świetny na Predatory, bo jak wychodziłem z domu do było 2.40, a potem tylko 2.27, ale nie ma co narzekać.
Dodatkowo za końcówkę na koncie wszedł ładny dubelek i powiększył saldo.

Wpisu kolegi poniżej nawet już nie będę komentował... Tyle razy napisałem, żeby nie komentować tematu. Kolejny raz do moderatorów tego zgłaszać nie będę ...,

Otrzymane punkty reputacji: +24
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Detroit Red Wings - Washington Capitals
Wszystko wskazuje na to, że między słupkami Caps stanie dzisiaj Holtby, który zagrał rewelacyjnie, tak jak cała drużyna przeciwko Pingwinom, kiedy to roznieśli ich 7-1. Holtby odpoczywał przez 2 ostatnie spotkania wyjazdowe, więc dzisiaj powinien ponownie stanąć między słupkami od 1 minuty.
Braden Holtby stopped 25 of 26 shots in Wednesday&#39;s 7-1 win over the Pittsburgh Penguins. Holtby&#39;s won six of his last seven games and he&#39;s given up two goals or less in six of those contests. He has an 8-3-1 record with a 2.06 goals-against-average and a .925 save percentage this season.
Top Trends for this game.
DETROIT is 12-20 ATS (-13.6 Units) when playing with 2 days rest over the last 3 seasons.
WASHINGTON is 72-38 ATS (+32.9 Units) in all games over the last 2 seasons.
WASHINGTON is 38-15 ATS (+15.7 Units) first half of the season over the last 2 seasons.
WASHINGTON is 37-13 ATS (+17.9 Units) when playing against a team with a losing record over the last 2 seasons.
Head-to-Head Series History
WASHINGTON is 4-2 (+1.6 Units) against the spread versus DETROIT over the last 3 seasons
WASHINGTON is 4-2-0 straight up against DETROIT over the last 3 seasons
4 of 5 games in this series have gone UNDER THE TOTAL over the last 3 seasons . (Under=+3.1 Units).
Wszędzie już są spadki na ten typ, tylko Unibet jeszcze śpi, więc polecam:
Washington Capitals 60&#39; ✅
1.88
Unibet
3.5 j

Reszta wieczorem...

Info odnośnie spotkania Canadiens - Hurricanes
Jeśli ktoś planuje dzisiaj iść w stronę Canadiens, to radzę wstrzymać się ze stawianiem.
Typ może i jest dobry, ale na 90% między słupkami stanie dzisiaj Montoya, a do tego nie zagra Radulov z powodu choroby, a jest to spore osłabienie Habs.
EDIT: Montoya CONFIRMED - broni dzisiaj vs Hurricanes !!
Al Montoya will tend to the Montreal cage on Friday versus Carolina.
Montoya&#39;s numbers were destroyed in his 10-0 loss to Columbus, but he has played fairly well aside from that outing. He bounced back against Chicago with 32 saves on 35 shots in a 3-2 loss last Sunday. Carey Price will likely start Saturday against Toronto.
Source: Renaud Lavoie on Twitter Nov 17 - 12:45 PM
Alexander Radulov (illness) will not be available for Friday&#39;s game against Carolina.
He didn&#39;t skate on Thursday after he missed Tuesday&#39;s contest because of an illness. Radulov will rest at home and won&#39;t travel with the team.
Source: Sportscentre on Twitter Nov 17 - 11:33 AM

KOMENTARZ:
Wczoraj padło dużo zarzutów pod moim adresem odnośnie nazwy tematu i tego, że nie podaję typów z autorskiego systemu NHL. Typy będę podawał w temacie różne, ale jak ktoś przeczytał moje ostatnie wpisy i analizę do meczu Ducks, ten zauważył, że był to mecz podlegający pod system - a dokładniej chodziło o serię L - NJ Devils. Do tego Ducks, to jedna z mocniejszych drużyn na własnej tafli, więc typ był podwójnie mocny.

Otrzymane punkty reputacji: +19
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Chicago Blackhawks - Calgary Flames
Jednak podam od razu jeszcze jeden bet, bo tutaj też będą spore ruchy kursów.
Trendy nie są tutaj dużym wyznacznikiem, ale podaję informacyjnie:
CHICAGO is 5-3-0 straight up against CALGARY over the last 3 seasons
6 of 8 games in this series have gone UNDER THE TOTAL over the last 3 seasons . (Under=+3.3 Units)
Hawks w ostatnim czasie nie grają najpewniej. W 3 na 5 spotkań odnotowali dogrywki - 2x wygrali i 1x przegrali. Generalnie w 3 ostatnich spotkaniach polegli 2 razy. O ile porażkę z Capitals można zrozumieć, to porażka w ostatnim spotkaniu wyjazdowym do Winnipeg - 4-0, na pewno była dużym zaskoczeniem (dla mnie też bo uwalili kupon z tematu na 2.5k ...).
W 4 ostatnich spotkaniach tylko 1 raz strzelili minimum 3 bramki, a wcześniej mieli serię 6 takich spotkań i 6 razy wygrywali.
Zagram dzisiaj na przełamanie Jastrzębi, którzy mają teraz bardzo długi i ciężki roadtrip - 2x b2b:

Dzisiaj spotkanie ze słabymi Płomieniami - najgorszą drużyną konferencji zachodniej w grze na własnej tafli - bilans 6 porażek (wszystkie 60&#39;) na 9 spotkań - 24 strzelone bramki do 32 straconych.

Chicago Blackhawks 60&#39; ✅
2.17
Pinnacle
2.5 j

Otrzymane punkty reputacji: +17
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
NY Rangers - Columbus Blue Jackets
Niepewny był dzisiaj występ Kreidera (NY Rangers), ale znalazł się w kadrze meczowej.
Strażnicy (Rangersi) to niesamowicie skuteczna drużyna w tym sezonie - w 17 spotkaniach zdobyli aż 72 bramki !!
Obie drużyny miały sporo czasu na odpoczynek, więc sił i motywacji na pewno nie zabraknie. Motywacji? Kurtki (Blue Jackets) notują serię 6 zwycięstw z rzędu na własnej tafli, a ogranie Strażników byłoby dużym osiągnięciem.
Kurtki u siebie wygrały 6 z 8 spotkań (3 w 60&#39;) przy bilansie 34 - 20 - wiadomo wszystko koloryzują 2 spotkania - Habs 10-0 i Blues 8-4, ale siły w ofensywie odebrać im nie można.
Bardzo ważna kwestia:
NY RANGERS is 7-1 (+6.0 Units) against the spread versus COLUMBUS over the last 3 seasons
NY RANGERS is 7-1-0 straight up against COLUMBUS over the last 3 seasons
6 of 8 games in this series have gone OVER THE TOTAL over the last 3 seasons . (Over=+4.0 Units).
Wytypować zwycięzcę tego spotkania jest ciężko. Trendy, h2h, skuteczność obu drużyn, skłania mnie ku:
NY Rangers over 2.5 OT
1.645
Pinnacle
3.5 j ⛔

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Pittsburgh Penguins - NY Islanders
Chicago Blackhawks - Calgary Flames
Islanders under 2.5 60&#39; - 1.76
Calgary Flames under 3.5 60&#39; - 1.21
@ 2.13 ✅
Unibet
3 j

Otrzymane punkty reputacji: +2
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Mam trochę więcej czasu, więc teraz wyjątkowo podam 2 typy z europejskiego hokeja, a na wieczór przygotuję coś z NHL.

Rosja KHL + Czechy WSM Liga
Magnitogorsk - Dynamo
Jihlava - Kadan

Magnitka 60&#39;
&amp; Jihlava 60&#39;
@ 2.67
Unibet
3.5 j ⛔
Trzeba się skupić tylko na NHL ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom