>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

System 300+

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Do Blues przekonał mnie drdeep, a w 2 spotkaniu po analizie spotkania, idę w over więc:
Blues OT + Calgary/Buffalo - over 4.5 60&#39;
2.51
Unibet
2j
⛔

TEMAT PAŹDZIERNIK: 2737 zł
✅

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Detroit Red Wings - New York Rangers

Rangers over 2.5 OT
1.50
Betsson
1 j

Widzisz Howarda, myślisz - bramki. Dzisiaj lekko wszystko.

Mats Zuccarello (Rangers) - zdobędzie punkt
1.65
Betsson
1 j

Patrik Laine (Jets) zdobędzie punkt ✅
1.75
Betsson
1 j

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
NHL

Bruins over 2.5 OT x Tampa over 2.5 OT ⛔
@ 2.52
Betsson

4 j

Minnesota Wild over 2.5 OT x Dallas Stars over 2.5 OT ✅
@ 2.18
Betsson

4 j

Boston Bruins 60&#39; ✅
2.15

Bet365

3 j

Boston Bruins -1.5 ⛔
3.16
Pinnacle

1 j

Canadiens over 2.5 OT x Panthers/Capitals under 6.5 ✅
@ 1.92

Betsson

2 j

Tampa over 2.5 OT ⛔
1.613
Pinnacle

4 j

Otrzymane punkty reputacji: +2
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Edmonton - St. Louis Blues
Blues over 2.5 OT ⛔
1.61
Betsson
3 j

PODSUMOWANIE TEMATU: 31,32 j
✅
Może będę podawał bilans w jednostkach.
✅ jest ale nie jestem zadowolony z doboru typów. Znowu za dużo typów wymyśliłem, na Bruins powinienem zdecydowanie wybrać OT i 60&#39; zamiast overa, a kompletnie bez sensu był typ na Nutki, no ale taka jest NHL. Mimo wszystko cieszy mnie to, że jest + w tym temacie i że kilka osób tu zagląda.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Arizona Coyotes - New York Islanders
Isles 60&#39; ✅
1.86
Pinnacle

5 j

Charlotte Hornets - Minnesota Timberwolves
Wolves -6.0 ✅
1.86
Betsson

4 j

Całkiem przyjemna nocka :cool:

PODSUMOWANIE - Październik: 38,76 j ✅ :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +4
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Dzisiaj zaprezentuję tutaj 1/2 typy z NHL, które gram określonym systemem bazującym na dyspozycji poszczególnych drużyn grających HOME/AWAY. Gdy pojawi się typ na daną drużynę to gramy konsekwentnie na dany typ - WIN/LOSS max 4 kolejki z określonym progiem progresji.

Dodam tylko, że system od 3 lat NIE ZALICZYŁ ŻADNEJ WPADKI.

Jest to bardzo popularny system do grania sportów amerykańskich. Został on jednak mocno okrojony przeze mnie - celem zminimalizowania ryzyka niepowodzenia.

Obawiam się, że teraz gdy się tym podzielę - to znając moje szczęście ???? - od razu Nam coś nie wejdzie ale zobaczymy,

System będzie prowadzony innym kolorem i nie jest liczony do statystyk - będzie osobne podsumowanie.

Na potrzeby systemu gram innymi stawkami, ale to podam przy pierwszym typie.

W tym sezonie system jak na razie nie zawiódł i mam bilans 4-0.

Oby tak dalej !! :cool:

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Mam trochę wątpliwości odnośnie tego typu, ze względu na &quot;formę&quot; Królów, ale liczę, że system Nas nie zawiedzie. Stawki będą czasem odbiegały minimalnie od celu (z uwagi na dobór najlepszego kursu), do którego dążymy, czyli zysku stałego na danej serii WIN/LOSS na daną drużynę.

No i właśnie ZYSK !!
Celem danej serii jest CZYSTY ZAROBEK 300 zł na danej drużynie.

Dla lepszej orientacji odwrócone zostaną drużyny home (lewo) / away (prawo)

Let&#39;s GO !

# Seria 1
LA KINGS HOME WIN

LA Kings - Vancouver Canucks
Kings OT ✅
1.62
Pinnacle

Stawka: 490 zł
Potencjalna wygrana: 796,25 zł
✅

Jednak zmieniam stawkę z 200 na 300.
Niech to będzie nawiązanie do mojego tematu 300+, który pasuje teraz wręcz idealnie ;)

Rok temu grałem systemem na 200 zł zysku i miałem wynik 24/24 - więc w tym roku pójdziemy na 300 ;)

Na zakończenie dodam, że jest to system, który w pewnym momencie wprowadza dość spore ryzyko, bo grając 3/4 spotkanie na daną drużynę, zysk - przy moim założeniu 300 zł (zachęcam np. do zysku na poziomie 100/150) doprowadza do sytuacji, że musimy postawić dość sporą sumę pieniędzy, że nadrobić wcześniejsze progi + wyjść na zysk.

No ale - bez ryzyka nie ma zabawy, a skoro efekty mam od 3 lat, to będę podawał też tutaj.

POWODZENIA !

Ktoś zagląda w ogóle?
Jeśli ktoś korzysta z typów/ systemu zawsze można podziękować, wysłać jakąś miłą wiadomość. Jak ktoś ma pytania zapraszam na priv.

Otrzymane punkty reputacji: +17
Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Cały czas śledze. Nawet specjalnie konto założyłem na betsonie. Ale strasznie dupiasty ten buk i gram tam tylko Twoje mecze nhl. Niestety nie mam ponad 10 postów, a pisze ich sporo na forum. Nie wiem czemu mi się nie dodają do konta. Rozumiem, że bedziesz grał progresją na ustalony zysk na zwycięstwo danej drużyny? I nigdy nie trafiło Ci się, że były 4 przegrane z rzędu?
Edit.
Dzięki Mikko
O której mniej więcej podasz te typy i w którym temacie? W tym czy w nhl? Bo tam też sporo piszesz.
Edit.
Na czasie bardzo mi nie zależy. Żebyś tylko podał typy o koło 22 a nie o 1-2:)

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Następnym razem nie pisz proszę w temacie, tylko dobij do 10 postów i wysyłaj priv.
oczywiście ten system nie obowiązuje grania na każdą drużynę, a tylko na tą, która w danym momencie spełnia wszystkie wytyczne którymi się kieruję.
Nie zdarzyła się seria z porażką i liczę, że i tak będzie tym razem, gdy publicznie podaję te typy.
Odnośnie Betsson to się nie zgodzę, bo jest to jeden z lepszych buków z fajną ofertą.
Dzisiaj podam jeszcze 2 inne bardzo mocne bety z NHL.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Boston Bruins - Montreal Canadiens

Habs 60&#39; ✅
2.70
Unibet

2 j

Habs over 2.5 60&#39; ✅
2.04
Unibet

2 j

Unibet śpi - wszędzie już spadki na 2.40 i mniej, bo Rask jest znowu chory i w bramce Bostonu stanie Khudobin.

Otrzymane punkty reputacji: +4
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
San Jose Sharks - Detroit Red Wings

Betssonowi się znowu coś pomyliło na liniach - tutaj powinno być około 1.6.
Nie wiem czy wejdzie, ale bardzo dobry kurs z OT, bo SJS są wyraźnym faworytem i kursy dalej spadają - dla porównania Pinnacle ma 1.68, a oni zawsze mają najwyżej.

Sharks over 2.5 OT ⛔
1.74
Betsson
4 j

Columbus Blue Jackets - Dallas Stars

Columbus b2b, według moich obliczeń około 4h lotu do Dallas, Gwiazdki mocny bilans bramkowy 14-13 w 4 spotkaniach, Kurtki w 3 spotkaniach straciły 11 bramek. Kurtki zaczynają sezon na wyjeździe, ale mimo &quot;szpitala&quot; w Dallas stawiam na ich win.

Dallas Stars 60&#39; ⛔
1.925
Pinnacle
3 j

Tampa Bay Lightning - Ottawa Senators
Tampa over 2.5 OT ✅

Minnesota Wild - New Jersey Devils
under 5.5
✅

@2.37 ✅
Betsson
2 j

St. Louis Blues - Calgary Flames
St. Louis Blues over 2.5 ✅
1.78
Unibet
4 j

Blues 60&#39; ✅
2.37
Pinnacle
2 j

dubel: St. Louis Blues 60&#39; x Chicago Blackhawks 60&#39;
@ 5.07 ⛔
Pinnacle
2 j

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Jak widać SYSTEM Home/Away w przypadku LA Kings Nas nie zawiódł i już w 1 kolejce mamy zwycięstwo !
SYSTEM: 1:0 ✅
ZYSK: 306.25 zł

Mała uwaga - wyjątkowo - po przeanalizowaniu terminarza poszczególnych drużyn, doszedłem do wniosku, że może się zdarzyć tak, że po 2 kroku wycofamy progresję, w pewnym sensie godząc się z porażką, ze względu na zbyt duże ryzyko - tylko w przypadku niepowodzenia w dwóch pierwszy spotkaniach danej drużyny.
Spotkania dobieram bardzo wnikliwie, więc mam nadzieję, że takiej sytuacji po prostu nie doświadczymy.

____________________________________________________________________________________

PODSUMOWANIE:

Udało się osiągnąć zysk w nocy na poziomie 5.08 j, co jest wynikiem dobrym, ale kolejny raz popełniłem błędy.
Najbardziej jestem w szoku wyniku w Dallas - jak można nie strzelić nawet bramki u siebie CBJ, którzy grali b2b?
Do rekinów to ja po prostu nie mam szczęścia... nie wiem kiedy wszedł mi typ w ich stronę - chyba trzeba ich po prostu odpuścić.
Na koniec dubel, za który jestem na siebie zły, bo miał iść over bramkowy na drużyny albo ML, no ale .... i zamiast zysku około 10 j, mamy 5.08.

PAŹDZIERNIK: 43.84 J ✅
Lecimy dalej ! :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +11
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Islanders - Wild
over 4.5 60&#39; ✅
1.60
Unibet
Stawka 5 j

Kuemper vs Greiss - dobre ofensywy, sporo bramek w ich meczach i dobre h2h pod typ.

Coyotes - Rangers
RANGERS OT ✅
1.625
Pinnacle
Stawka 5 j

Miałem wątpliwości odnośnie tego typu z uwagi na duze wzrosty kursu na strażników, ale juz znam powód - między słupkami stanie Raanta. Jeden z lepszych zmiennikow w lidze, więc o niego jestem spokojny. Po drugiej stronie Domingue - bardzo słaby bramkarz - rezerwowy z powodu kontuzji 1. Strażnicy podbudowani zwycięstwem z Caps - przegrywali 2-0. Grają b2b ale lot tylko 30minut wiec ma to mniejszy wpływ.
Zaufamy cyferkom w NHL - a w tym przypadku są miażdzące dla Kojotów. Mocny Public bet -80-20% ale wierzę w nich. Bywały między nimi dogrywki więc gramy OT.
Edit: Błędne info było przed meczem, ze broni Raanta. Ale jak król Henryk między słupkami to bet był jeszcze mocniejszy.
Tu wszystko planowo. Dodatkowo załadowane na strażników za 5 j przy 0-1 po 2.1 także nie jest źle.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
PODSUMOWANIE - PAŹDZIERNIK: 47.09 j ✅

Ciężko stwierdzić co i czy warto dzisiaj grać. Niby faworytami Habs i Hawks, ale czy Vegas pozwoli znowu na zwycięstwa tak wyraźnych faworytów? Wczoraj wygrali wszyscy w regulaminowym czasie gry.

Hawks u siebie bilans 15 wygranych na 17 spotkań od 2008 roku z Flames, a u Habs mamy no 1 światowy - Price&#39;a, co też mocno ich faworyzuje.

Flames to slabiaki, ale dużo strzelają. Flyers to dobry team i się przebudzili ale problemy z obsadą bramkarza.

Ciężko wybrać... i czy zaufać publice i iść jak wszyscy? Bo czy Vegas rozda znowu $$$?

Odpowiedzi brak...

Ale ...stawiamy na Jastrzębie licząc, ze cyferki nie kłamią.
U góry mamy 2x mega public bet - dokładnie 73%-27%.
Ostatnie pojedynki Habs i Flyers mocno zacięte i mimo, że w głowie siedzą Habs to dzisiaj ich odpuszczę i zaufam intuicji.

Calgary Flames - Chicago Blackhawks
Blackhawks OT ⛔
1.60
Pinnacle
4 j

Edit: jednak nie w tym meczu wygrał gospodarz. Było odpuścić w ogóle ale takie życie.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Sezon 2016/2017

Zaczynamy ! :cool:

Na początek pójdzie dubel na faworytów do kolejnego finału.
Liczę, że na własnych halach będą chcieli dobrze zacząć sezon i nie zobaczymy pierwszych niespodzianek.

New York Knicks - Cleveland Cavaliers
San Antonio Spurs - Golden State Warriors

AKO: 1.45
Pinnacle
7 j
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +7
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Czas na #2 serii Home Team Win !!
Moim zdaniem ten typ jest bardzo mocny, nie tylko ze względu na to, że spełnia wszystkie wymagania systemowe, ale dodatkowo wczoraj śledząc spotkanie Calgary z Chicago, już wiedziałem, że będę dzisiaj grał w stronę Blues, którzy są jedną z najlepszych drużyn, a szczególnie na własnej tafli.
Typ ten był już w mojej głowie, zanim spojrzałem do mojej rozpiski - kiedy i na kogo grać serię Home Win/Away Loss.
Jak już wspomniałem Calgary b2b, lot do St. Louis krótki bo 40-50 minut, ale warto wziąć pod uwagę, że Flames zagrali dogrywkę i serię rzutów karnych, co na pewno będzie miało wpływ na ich dyspozycję. Ponadto, Blues mają potem 2 ciężkie spotkania u siebie z Red Wings i Kings, więc dzisiaj zaczną od pewnej wygranej i ustawią swoją pozycję w tej serii.
Calgary Flames - St. Louis Blues
St. Louis - Home Win OT
1.50
Bet365
Stawka: 600 zł
Potencjalna wygrana: 300 zł

Otrzymane punkty reputacji: +3
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Ponawiam typ na Blues w normalnych betach. Wszystko mi za nimi przemawia, więc nie boję się dzisiaj zaryzykować. Dodatkowo, liczę na pierwsze pewne zwycięstwo - w 60&#39; - Królów, którzy do tej pory spisują się po prostu słabo, ale liczę, że dzisiaj dadzą radę. Ostatnie 2 zwycięstwa po dogrywkach, więc może czas na reg. time win? Do tego Blue Jackets z 3 zwycięstwem z rzędu na wyjeździe? Mam poważne wątpliwości.
St. Louis Blues 60&#39; x Los Angeles Kings 60&#39;
AKO: 3.81
Bet365
Stawka: 4 j ⛔

Do góry Bottom