>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System 300+

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Kolejne dwa fajne bety:

Minnesota Wild - Boston Bruins
over 4.5 60&#39;✅
1.55
Unibet
6 j

Ostatnie spotkania pomiędzy tymi drużynami kończyły się taką ilością bramek w 60&#39;:
6 6 4 7 6 5
Tylko 1 raz mieliśmy under na tej linii.

Ale najważniejsze !!
Dzisiaj w Bostonie kontuzjowani są obaj bramkarze !! Rask i Khudobin, a w bramce stanie Malcolm Subban.
Both Tuukka Rask and Anton Khudobin are hurt, so Subban will start his second career game on Tuesday. In his first NHL start, Subban only lasted 31:15 before being pulled after allowing three goals on six shots. In addition, he’s had a rough start in Providence (AHL) this season, posting an 0-3-1 record, 4.50 GAA and .846 SV%. Look elsewhere for a starting netminder tonight.

Jest to słaby bramkarz nawet jak na AHL, a co dopiero na warunki NHL. Parize z Minnesoty w dobrej formie, jego drużyna zdobywa dużo bramek, więc spróbujemy. Rozważałem over 2.5 Dzikusów, ale pójdziemy w ogólny, bo Boston też ma kim postraszyć.

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning
Tampa over 2.5 OT✅
1.74
Pinnacle
4 j

Klasycznie wbijam w Tampę, która raz w tym sezonie na 5 spotkań nie strzeliła 3 bramek. Dodam, że Toronto tylko raz nie pozwoliło swoim rywalom na zdobycie minimum 3 bramek. Wniosek nasuwa się sam.

Toronto ma fajną młodą pakę i o ile w ofensywie mogą postraszyć, to w obronie jest wielki chaos - ostatnio stracili 2 bramki w 3 minuty pod koniec 3 tercji z Blackhawks, a taka ofensywa jaką mają Bolts zrobi z nimi porządek.

Edit: Słabiutka noc wyszła. Podsumowanie zrobię w weekend albo i w przyszłym tygodniu, bo teraz kończę przygotowania do egzaminów, a w weekend wyjeżdżam z narzeczoną do spa.

Ważna informacja - oczywiście gramy progresją na wygraną St. Louis Blues - według ustaleń ustawionych na zysk.

Post będzie edytowany potem, ale będzie to liczone.

Powodzenia i trzymajcie kciuki za moje egzaminy :p

Otrzymane punkty reputacji: +6
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
PODSUMOWANIE

Statystyki: październik 2016:

Jednostki postawione: 177.5 j
Jednostki wygrane: 208,61

Zysk/strata: 31,11 j - czyli 3111 zł

YIELD: 17,53%
✅

Wynik słaby. Głupie błędy - 2x po 5 j na NFL, 7 j na pierwszy dubel NBA. Pod koniec miesiąca głupie błędy i wynik znacznie spadł. Ja gram czasem inaczej te bety i mój wynik jest lepszy bo osiągnąłem 5k, ale czas poprawić te wyniki w temacie. Początek nowego miesiąca jest niezły, więc zobaczymy

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik

Piękna seria na US Sports się trafiła. Dodatkowo dużo szczęścia, ale nawet LM pozwoliła pięknie zarobić.

Want more ? :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +42
C 5

czerniawa

Użytkownik
Bardzo ładnie Ci to wyszło gratuluję, tylko mała prośba ode mnie, bo często korzystam z Twoich typów, czy dałbyś radę może wrzucać je troszkę wcześniej? Wiem, że to takie marudzenie ale o 00:30 czy o 1:00 to ja już dawno śpię ????

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Panowie po pierwsze, to proszę nie zaśmiecać mi tematu, tylko takie informacje/prośby kierować na priv. Po drugie, zawsze mogę swoje przemyślenia podać w odpowiedzi na priv, bo ze wstawieniem typów czekam najczęściej do momentu, gdy sam je zagram i gdy mam pełne informacje - co z resztą widać po godzinach zawartych przeze mnie zakładów.
Dzisiaj np. podam 1 bet już niedługo, a 2 będzie po meczach LM ;)
Analiza będzie w dziale NHL, ale obecnie nie działa mi program do zrzucania zdjęć w pracy, a w domu będę za 40 minut, więc niedługo typ podam.
NBA i NHL będą przed 23, mimo, że już w głowie bety zagościły - ale kilka informacji trzeba zweryfikować :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +1
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Vancouver Canucks - Montreal Canadiens

Między słupkami Habs - stanie dzisiaj Carey Price !

Price wygrał wszystkie 5 spotkań w tym sezonie. Jego średnia jest niezwykle imponująca: 1.40 GAA (ilość bramek straconych na mecz) a broni ze średnią 95.4 SV%.

Po drugiej stronie tafli stanie NAJGORSZA ofensywa obecnego sezonu !! - 1.78 G/PG.

Czyli, po jednej stronie mamy najlepszego bramkarza świata, a po drugiej najgorszą ofensywę obecnego sezonu.
Canucks zaczęli bardzo dobrze sezon - wygrali wszystkie 4 pierwsze spotkanie na własnej tafli, ale potem złapali dołek i przegrali 5 kolejnych spotkań - 2 na wyjeździe i 3 u siebie.

Na 9 spotkań, które dotychczas rozegrali (w tym 4 wygrane spotkania) - tylko w 2 spotkaniach strzelili minimum 3 bramki !!

Zupełnie odmienna sytuacja wygląda u Habs, którzy wygrali 8 z 9 spotkań (wszystkie w regulaminowym czasie gry), a 1 spotkanie przegrali po dogrywce.

Bardzo dobrze wygląda w tym spotkaniu również wygrana Canadiens, ale biorąc pod uwagę niemoc w ofensywie Canucks i fakt, że po drugiej stronie stanie Carey Price, proponuję:

Vancouver Canucks
under 2.5 OT ✅
1.555
Pinnacle

6 j

NBA

Boston Celtics - Chicago Bulls

Nie gra Horford, więc myślę, że warto spróbować lekko na Byki, które w tym sezonie spisują się na razie bardzo dobrze. Rondo, Butler i Wade naprawdę fajnie wyglądają i myślę, że w obliczu w/w absencji jest spora szansa na wygraną.

Bulls 2.30 ⛔
Pinnacle
2 j

Phoenix Suns - Portland Trail Blazers
Portland ⛔
1.70
Pinnacle

3 j

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings
over 4.5 60&#39; ✅
1.53
Unibet

Fila w tym sezonie na 10 spotkań tylko w 1 spotkaniu nie pokryła w/w linii overa !!
W jej spotkaniach padało w 60&#39; odpowiednio:
7 9 9 6 4 9 5 11 6 6

Jak widać nawet w tylko 1 spotkaniu padło 5 bramek, a w pozostałych mieliśmy dużo wyższe overy.

Nieco gorzej to wygląda jeśli chodzi o DRW, bo na 10 spotkań w 6 mieliśmy over 4.5, ale biorąc pod uwagę, że przegrali 2 ostatnie spotkania, to myślę, że o minimum 2 bramki z ich strony możemy być spokojni, a Lotnicy swoje trzy &quot;grosze&quot; powinno dołożyć.

W tym spotkaniu mamy spore spadki na Lotników, bo z 2.40 poleciały kursy na 2.20, więc liczę na to, że Lotnicy w tym spotkaniu Nas nie zawiodą i 3/4 bramki strzelą, a kto wie, może i Detroit się przełamie i pokuszą się o wygraną? Wszystko mi wskazuje tutaj na bramki, więc najlepszym rozwiązaniem na to spotkanie jest postawić na over !

NBA:
LA Clippers - Oklahoma City Thunder
over 199.5 ⛔
1.35
Unibet

Dubel:
@2.07
Unibet

4 j

Zdecydowanie trzeba się skupić bardziej na NHL, na którym znam się lepiej ;) z samego NHL notuję serię 6 dni z rzędu na 100% skuteczności.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Winnipeg Jets - Washington Capitals
Caps 60&#39; ⛔
1.80
Unibet
3 j
Brawo dla Capitals... prowadzić 3-0 z Odrzutowcami i wygrać dopiero po dogrywce to trzeba się postarać.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
LA Clippers - Memphis Grizzlies
Grizzlies +6.5 ⛔
1.724
Pinnacle

4 j

Magiczna linia +5.5 ustawiona na to spotkanie przez Vegas. Sam zagrałem po wyższym kursie bo złapałem 1.9, ale podaję taki jaki mamy w tym momencie, bo już mamy spadki. Memphis u siebie to zawsze bardzo mocna drużyna, która gra mocno w obronie. Do tego h2h pokazuje, że LA nie gra się dobrze i rzadko pokrywali handicap.

Linia ustawiona przez Vegas typowo pod publikę - obecnie mamy mega public bet 72-28%, co tylko umacnia mnie w przekonaniu, że idziemy w stronę Miśków.

Z ostrożności zwiększymy linię o 1 pkt.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Utah Jazz - San Antonio Spurs
Spurs -3.5 ✅
1.87
Pinnacle

5 j

Typowy szybki revenge game. Kosmiczny public bet na ten moment 90-10%, ale mimo wszystko nie chce mi się wierzyć, że Spurs mogą przegrać kolejny mecz.
Startowa linia to 4.5, miałem grać obniżoną na 2.5, ale spodziewam się pewnego zwycięstwa.

Otrzymane punkty reputacji: +4
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Anaheim Ducks 60&#39; ✅
1.813
Pinnacle

Stawka: 8/10

Detroit Red Wings 60&#39;
2.00
Bet365

Stawka: 4 j
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
A dzisiaj trochę poszaleje ;), Plusliga rozwalona dzisiaj 6/6, mimo, że w drugim temacie wyszło średnio, to udało się też inaczej ugrać $$, więc lecę dzisiaj ostro za wygraną z dzisiejszego dnia.
Jak ktoś korzysta z tych typów, to proponuję single po 2 j.

Buffalo Sabres - Ottawa Senators

Carolina Hurricanes - Nashville Predators

Senators OT + Predators OT ⛔

AKO: 2.77
Pinnacle

6 j

NJ Devils - Tampa Bay Lightning

Tampa 60&#39; ✅
2.02
Pinnacle

4 j

Florida Panthers - Washington Capitals

Capitals 60&#39; ✅
1.97
Pinnacle

3 j

Capitals over 2.5 OT x Tampa over 2.5 OT ✅✅

AKO: 2.82 ✅
Betsson

3 j

Edmonton Oilers - NY Islanders

Isles over 2.5 OT✅
1.714
Pinnacle

3 j

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
LA Clippers - Detroit Pistons
Chicago Bulls - Orlando Magic
Clippers + Bulls ✅✅
1.694
Pinnacle
2.5 j

Boston Bruins - Buffalo Sabres
Bruins OT ✅
1.613
Pinnacle
4 j

NY Islanders - Vancouver Canucks
over 4.5 OT ✅
1.50
Pinnacle
2 j

Florida Panthers - Tampa Bay Lightning

Tampa over 2.5 OT ⛔

1.833
Pinnacle
2.5 j

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
PODSUMOWANIE 2-8 LISTOPADA 2016 ROKU
TYPY PODANE: 22
TYPY WYGRANE: 14
TYPY PRZEGRANE: 8
JEDNOSTKI POSTAWIONE: 95 j
JEDNOSTKI WYGRANE:
ZYSK/STRATA:
YIELD: ✅

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
NHL - analizy do wszystkich typów w dziale NHL !
Boston Bruins - Montreal Canadiens
Vancouver Canucks - New York Rangers
# 23
Dubel: Habs 60&#39; + Rangers 60&#39;
@3.22
Unibet
4 j

# 24
New York Rangers 60&#39;
1.65
Unibet
6 j

San Jose Sharks - Washington Capitals
# 25 Alex Ovechkin over 0.5 pkt
1.55
4 j
# 26 Alex Ovechkin strzeli bramkę
2.30
1 j
# 27 Alex Ovechkin over 1.5 pkt
3.00
1 j
# 28 Alex strzeli jako pierwszy
9.00
0.5 j
Unibet

NBA
Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers
Portland Trail Blazers - Phoenix Suns

Cleveland to prawdziwa twierdza u siebie, gdzie wygrywają pewnie swoje pojedynki. Co ciekawe Cavs to drużyna, która nie tak często pokrywa swoje handi. Bardzo dobry bilans vs Hawks i nie sądzę, żeby się to dzisiaj zmieniło.
Portland - szybki revenge game. Jest to zdecydowanie lepsza drużyna i dzisiaj odbiorą to co ostatnio stracili z Phoenix w dogrywce.

# 29 Cavs -3.5 + Portland -3.5
@2.02
Unibet
2 j
# 30 Cavs + Portland
@ 1.641
Pinnacle
3 j

Pomogłem? Podziękuj. To mnie motywuje do dalszego podawania typów, bo nie robię tego dla siebie.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
# 31 NHL
Edmonton Oilers - Pittsburgh Penguins

Pens bilans u siebie 4-1-1-0 - czyli 5 wygranych i tylko 1 porażka. Oiles - uwaga ! - na wyjeździe mają bilans 5-2 !! są największą niespodzianką obecnego sezonu. Dzisiaj mamy pojedynek Crosby vs McDavid.
Ja stawiam na Crosbiego i spółkę, bo w Edmonton mamy spory szpital i nie zagra wielu istotnych zawodników. A ponadto:
PITTSBURGH is 3-1-0 straight up against EDMONTON over the last 3 seasons
Pittsburgh Penguins 60&#39;
1.806
Pinnacle
2.5 j

Otrzymane punkty reputacji: +8
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
McIntyre w bramce Bostonu. Trzeba dołożyć na Habs.
Habs 60&#39;
1.934
Pinnacle
3 j

Czas na długi rozbrat z podawaniem typów. A może i całkowity. Fatalnie wyszło i nie ma co tego ciągnąć.
Powodzenia !

Otrzymane punkty reputacji: +14
Do góry Bottom