>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

System 300+

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
W tym temacie będę zamieszczał swoje typy po niskich kursach.
Jak wskazuje nazwa systemu - na pierwszy kupon danego dnia przeznaczam 300 zł. Gram niskie kursy - 1 albo 2 zdarzenia na kuponie.
Gram na wiele sposobów, pre, live i tym właśnie systemem. W ogólnym rozrachunku wygląda to naprawdę dobrze i stan konta ulega powiększeniu.
Będę podawał kursy z Unibet, Betsson i Bet365.
Podliczanie systemu w złotówkach, bo traktuję to jako dodatkowe źródło dochodu.

# 1 Hokej KHL + Piłka nożna - LA Liga
Magnitogorsk - CSKA Moskwa - over 2.5 - 1.17 1 tercja i już 2-1
Celta - Leganes - over 0.5 - 1.08
Potencjalna wygrana: 379 zł
Unibet

Bilans sierpień 2016: ✅ 79 zł

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
# 2 ATP Debel Winston - Salem
Duran/Marrero - Pavic/Venus

Typ: Pavic/Venus
Kurs: 1.40
Bukmacher: bet365
Stawka: 379 zł

Potencjalna wygrana: 530,60 zł ✅

Bilans sierpień 2016: ✅ 230,60 zł

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
#3 Liga Mistrzów - kwalifikacje
Monaco - Villareal
Typ: over 1.5
a miałem dać Monako lub X ...
Kurs: 1.38
Bukmacher: Betsson
Stawka: 300 zł ⛔
Potencjalna wygrana: 414 zł
Bilans sierpień 2016: ⛔ 70 zł

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Z racji tego, że można mieć maksymalnie 2 tematy, będę zamieszczał tutaj swoje typy ze sportów amerykańskich. Temat nazwany jest 300+ to celem niech będzie minimum 300 zł miesięcznie z tego tematu. Typy będą grane płasko po 100 zł, wyjątkowo inne stawki.

# 1 NHL
Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs
Senators over 2.5 bramki OT (wraz z dogrywką i karnymi)
1.60

Betsson
5-4 OT ✅
analiza w dziale.

Edmonton Oilers - Calgary Flames
over 4.5 OT (wraz z dogrywką i karnymi)
1.37

Betsson

Wynik: 7-4
Przez ostatnie 2 sezony NHL pomiędzy tymi drużynami over 4.5 padł w 8 spotkaniach, a 2 razy był under.
Singiel Ottawa: 1.60
AKO: 2.19

Temat prowadzę dla siebie, więc podliczę tak jak realnie grałem, bo zapomniałem tutaj zmienić stawkę. Na potwierdzenie:

Temat: ✅ 239 zł

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
# 2 NHL
Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning
Tampa w regulaminowym czasie ✅
2.06

Pinnacle

Analiza w dziale.

Wczoraj sprawdziły się moje przewidywania we wszystkich spotkaniach. Polecam każdemu zobaczyć skróty spotkania Ottawy i Toronto. Ale zanim to zrobicie, to przeczytajcie dokładnie analizę drdeep - idealny opis tego co Matthews wyczyniał wczoraj na lodzie, a druga bramka to po prostu poezja.

Blackhawks się wczoraj nie popisali, dużo kar i bramki stracone w przewadze, a do tego 2x Empty Net Goal. Myślę, że w tym sezonie widać będzie sporą różnicę w poszczególnych formacjach, bo po prostu w tym roku mają słabszy roster.

Bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie Edmonton. Naprawdę bardzo dobra gra z ich strony, czego kompletnie nie można powiedzieć o ich rywalach, a szczególnie o Elliocie, który był ich najsłabszym punktem i na 27 strzałów puścił 6 bramek + padł 1 empty net goal.

Sharks również nie zawiedli. Kolejny raz udowodnili, że mają patent na Kings i kolejny raz wygrali w regulaminowym czasie gry.

Czas na kolejny dzień !!

Na tapetę wziąłem spotkanie Tampy z Detroit.
W bramkach zobaczymy dzisiaj najprawdopodobniej Petra Mrazka (Detroit) i Bena Bishopa (Tampa), którzy są 1 bramkarzami swoich drużyn.

Jest to jeden z mocniejszych public betów na dzisiejszy dzień. Aż 76% osób idzie w stronę Tampy. Ja również idę w tym kierunku.

Tampa przez wielu ekspertów typowana jest jako drużyna, która w tym roku sięgnie po Puchar Stanleya. Jako ciekawostkę wrzucam:

Moim zdaniem również mogą być jedną z czołowych drużyn ligi i niewykluczone, że powalczą o finał.

Rok temu ich przygoda zakończyła się w półfinale z późniejszymi zwycięzcami całej serii - drużyną Pittsburgh Penguins. Przegrali dopiero w 7 spotkaniu !!

Co ciekawe, w drodze do półfinału pokonali drużynę Islanders, a jeszcze wcześniej wygrali serię 4-1 właśnie z drużyną Detroit Red Wings. Sezon wcześniej również w PO spotkały się te drużyny i górą również, wówczas 4-3 - była drużyna Tampa Bay Lightning.

Pomiędzy tymi drużynami rzadko padały remisy. Najczęściej drużyny rozstrzygały spotkanie w 60 minut.

Biorąc pod uwagę patent Lightning na drużynę Red Wings i rokowania ekspertów, proponuję:

Tampa Bay Lightning - wygrana w regulaminowym czasie gry
2.06
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +2
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
# 3 NHL

Montreal Canadiens - Buffalo Sabres
over 3.5
1.25

Minnesota Wild - St. Louis Blues
over 3.5
1.27

AKO: 1.59 ✅
Unibet
Stawka: 2 j

Bardzo overowe wyniki pomiędzy tymi drużynami. Na 20 ostatnich spotkań pomiędzy Blues a Wild - 1 raz nie padły 4 bramki, równo 2 bramki padły tylko w 2 spotkaniach, więc można rozważyć większy over. Ja jednak idę w takiego składaka.

Podobnie w 2 spotkaniu, tutaj aż tyle overów nie było, ale 7 ostatnich spotkań to odpowiednio: 5,5,10,6,9,5,7. Idę po najmniejszej linii oporu. Do tego - dzisiaj z powodu choroby nie zagra Price w bramce Habs, a między słupkami stanie Montoya.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Montreal Canadiens - Buffalo Sabres
Canadiens OT ✅
1.83
Pinnacle

Minnesota Wild - St. Louis Blues
Blues lub remis - 1.42
Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning
Tampa over 2.5 OT - 1.63
AKO: 2.31 ✅
Betsson

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
# 7 NHL

Chicago Blackhawks - Nashville Predators
over 4.0 OT - 1.27

Calgary Flames - Edmonton Oilers
over 4.5 OT - 1.32

AKO: 1.68 ✅
Betsson

Stawka: 4 j

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
# 12

Boston 60&#39;
2.00 Pinnacle
3 j
⛔

# 13
Kane - Chicago - over 0.5 punktu ✅
1.57 Betsson

2 j

Kolejne - 3 - spotkanie Patryka bez punktów? Nie sądzę ... to co odwalaja na razie grając w osłabieniu to masakra. Muszą dzisiaj zagrać przyzwoicie a do tego potrzebne sa jego punkty.

Liczę ze dzisiaj Hossa nie strzeli - nie poluje na to że względu na jedną z najepszych defensyw w lidze, którą mają Predatory. Dla niewtajemniczonych Hossa poluje na bramkę nr 500 w NHL. Oby dzisiaj nie strzelił to będziemy polować w najbliższych meczach bo nadchodzące 5 spotkań jest ze słabszymi drużynami niż Predatory i o bramkę będzie łatwiej.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Wczoraj zdecydowanie za dużo betów, trochę przekombinowałem, ale ważne, że jest +.
Dobrze dobrałem 2 główne spotkania czyli Caps i Tampę i dzięki temu całkiem niezły zarobek. Dodatkowe bety poza w/w, które grałem:

Dzisiaj rozważam coś w stronę Kaczorów i Nafciarzy, ale trzeba poczekać na więcej informacji, żeby nie było takiej niespodzianki jaką wczoraj zgotował trener Bostonu i przed spotkaniem zdecydował się na postawienie między słupkami Khudobina

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
NHL

# 16 Sharks over 2.5 x DRW over 2.5 x Bruins over 2.5 - ako 5.32 2 j ✅

# 17 DRW over 2.5 x Jets/Bruins over 4.5 OT - 2.10 - 2.5 j ✅

# 18 Bruins over 2.5 - 1.83 - 4 j ✅

# 19 Sharks OT (tu zagrałem tak, ale teraz bym zmienił na over 2.5) - 1.75 - 4 j kuźwa ... i miałem rację.... ⛔

# 20 Detroit 60&#39; x Bruins 60&#39; x Sharks 60&#39; - ako: 12.22 - 1 j ⛔

all Betsson

jak nie będzie + z tego to trzeba sobie to darować ...

Otrzymane punkty reputacji: +1
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
PODSUMOWANIE:

BILANS TEMATU PAŹDZIERNIK: ✅ 1979 zł

Wynik jest bardzo fajny, ale popełniłem kilka głupich błędów, szczególnie jestem zły na typ na Sharks, bo potem w AKO go poprawiłem i wynik jest widoczny powyżej. Trzeba się skupić na moim sprawdzonym systemie gry, który od 3 lat przynosi fajne profity z NHL.

Dzisiaj masa spotkań, już mam przygotowanych 6/7 typów, w tym widzę 2 perełki do mocnego grania. Oby znowu było na ✅✅

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
NHL

# 21
Washington Capitals - Colorado Avalanche
Caps over 2.5 OT - 1.40 ✅

Caps na razie słabo w ofensywie - zdobyli 2x po 2 bramki. Wygrali 2-1 i przegrali 2-3 po dogrywce. Avs 2 zwyciestwa i masa bramek - 4-3 i 6-5. Liczę w końcu na przelamanie Owcy, który jest bez pkt - do dzisiaj. Caps mają patent na Avs ale idziemy w bramki.

Tampa Bay - Florida
over 3.5 - 1.23 ✅

Tampa 6-4 i 3-2. Pantery też z kompletem punktów. Maja dobra ofensywe i dobrze grali przeciwko Tempie więc pójdziemy po najniższej linii oporu.

AKO: 1.72 ✅
Betsson

5 j

# 22

Edmonton - Carolina
over 4.5 OT ✅

Nashville - Dallas
over 4.5 OT ⛔

Dubel spotkań gdzie przewiduje istne gradobicie bramek. Carolina 2 porażki po dogrywkach - 4-3 i 5-4. Wyniki Edmonton - wygrane
5-3 7-4 i porażka 2-6. Carolina musi w końcu się przełamać a Edmonton ma czym odpowiedzieć. Będzie open hockey.

Dallas - 4-2 i 5-6 Preds - 3-2 i 3-5. 14 spotkań z rzędu overowych...

AKO: 1.65
⛔
Betsson

4 j

# 23
New Jersey Devils - Anaheim Ducks

Ducks over 2.5 OT
1.90
Betsson

2 j ⛔

Oba teamy bez punktów. Bardziej cenię Kaczki, które mają duży potencjał i świetny bilans vs Devils - czas w końcu na 3 bramki z ich strony.

# 24
Chicago Blackhawks - Philadelphia Flyers

Hawks over 2.5 OT ✅
1.52

Betsson

3 j

Hawks po 2 porażkach 2-3 i 2-5 wygrali w końcu 5-3. Poprawili grę w osłabieniu i zagrali uważnie w ataku. Flyers - 4-2 i 3-4 porażka po dogrywce. Dobry bilans Flyers z Hawks ale wierzę dzisiaj w moją drużynę, ze powalczą o bilans 2-2 po tej kolejce a do tego potrzebne są bramki.

# 25
Washington Capitals - Colorado Avalanche

Alex Ovechkin over 0.5 pkt ✅
1.50

Betsson
4 j

Jak wyżej ... Owca do 3 razy sztuka i czas na punkty.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Caps over 2.5 x Hawks over 2.5 x Lightning over 2.5

3.54 ✅
Betsson

3 j

Caps 60&#39; ✅
1.80
Bet365

1 j

Otrzymane punkty reputacji: +6