po wtopie rok musiałbym grać, żeby wyjść na zero? nie ośmieszaj się, więcej już nie będę odpisywał na takie wiadomości bo szkoda czasu.Na kartce to sobie mozesz jakieś tam wzory powypisywać i wyjdzie ci, ze w rok wygrasz sto milionów. W praktyce jedna wtopa oznacza koniec poniewaz 99,99% (a pozostałe 0,01% to idioci) graczy po wtopie na kursie 1.03 nie będzie się chciało siedziec rok na live na Bet365 i to odrabiać na kursach 1.03 o zysku nie wspominając bo to w takiej sytuacji cel nie z tego świata. Gdyby sie przytrafiła druga wtopa to juz w ogóle nie ma o czym mówić. To, ze nie grasz "va banque" nic nie da. Na odrobienie jednej wtopy w tym twoim systemie potrzeba gigantycznego wysiłku i czasu nieadekwatnego do potencjalnych korzysci. Oczywiście mozesz sobie napisać, ze jestes super cierpliwy i po wtopie bys spokojnie, bez podpalania się odrabiał grając 1.01 czy 1.02 i po roku byś wyszedł na zero a dalej to juz eldorado. Jestem przekonany, ze w rzeczywistosci bys tego nie robil a zamiast tego postawił całą kasę na jeden typ lub w najlepszym wypadku wypłacił to co zostało.
btw. to nie mój system/temat, ale uważam, że jeśli ktoś ma silną wolę to bez problemu osiągnie swój cel bez ŻADNEJ wtopy. Ja kibicuje autorowi i dobrze mu idzie, a jak mu się uda to co powiecie? że miał szczęście pewnie bo co innego sensownego możecie napisać jak już teraz piszecie, że jedna wtopa i jestem w plecy z systemem, ja raz wtopiłem jeden zakład przez swoją głupotę, trading mi nie wyszedł i wiem, że tu był mój błąd bo jeszcze się na tym tak dobrze nie znam i nie trzymałem się swoich zasad, ale odkułem przegraną w prawie jeden dzień. To nie jest trudne, tylko tak jak napisałeś "na papierku" ciągle to macie i komentujecie jak nawet nie spróbowaliście. To tak jakby napisać, że cukierek jest niedobry przed spróbowaniem.
Pozdrawiam,