Mało czytasz a dużo piszesz tu tkwi Twój problem.
hehe
odpisze ostatni raz i kończę
ilu to ja takich lukaldów przezyłem będąc po 2 stronie tej bukmacherskiej barykady
słuchaj i zakoduj sobie dokladnie, to ci pozwoli zaoszczędzić sporo kasy
gracz regularnie wygrywajacy jest
a-jak yeti
b-wrogiem nr 1 kazdej popularnej firmy z branzy
c-limitowany by byl nieszkodliwy
buki to nie karitas, w dłuzszej perspektywie nie sponsoruja regularnie wygrywajacych graczy !
sztab ludzi nad tym czuwa kolego, naprawde troszke lepszych matematykow i analitykow sportowych niz ty
jestes w ogólnym bilansie minus albo zero to grasz, wygrywasz troche mały limit, wygrywasz sporo limit spory
MYSLISZ ZE ANALITYCY BEDA PATRZEZ JAK BEZKARNIE GRASZ REGULARNIE POWIEDZMY ZA 1000 ZDARZENIE 1.01 ZBIERASZ PO 10 ZETA I WYPLACASZ SOBIE TO PO TAM 500 ZŁ ? I NIC ??? OBUDZ SIE !
zeby na tym zjadłem od srodka i wiem co pisze.
firmy nie powstaja jak grzyby po deszczu po to by wtapiac i sponsorowac graczy tylko kazdego wycyckac a jak bedzie za dobry dla ich odmakerow to sie pozbyc, tyle.
pozdrawiam i życzę szczescia, a jak moja paplanina do ciebie nie przemawia popytaj na forum, pare userow z tego forum gra za naprawde europejskie stawki i traktuje to profesionalnie, spytaj ile razy mieli limity, ile maja kont po bukach i na ile osob z rodziny, i jak ciezko dany miesiac zamknac na plus, a ty chcesz REGULARNIE wygrywac po 1%, obudz sie !!!
dla mnie koniec tematu.