>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Konkurs drużynowy z Betfan
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Sylwetki, kontuzje, spostrzeżenia, ciekawostki ze świata tenisa

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
To nieźle porobiło się. Teraz zastanawiam się jaką karę dostanie za pozytywny wynik.
Ten miesiąc będzie głośny w sprawie dopingu.
Wygląd Szarapowej na konferencji prasowej kojarzy mi się z Emily Ratajewski w zaginionej dziewczynie... Wszędzie piękna, powabna, dla nie których sex bomba, a tutaj poniżej przeciętnej. Ciekawe czy to taki zabieg &quot;marketingowy&quot; aby sprzedać historię o tym że nie przeczytała nowej listy czy naprawdę tak było i bardzo ją to przytłacza. Ale gdzie są ludzie od tego? Ma przecież ogrom ludzi w sztabie odpowiedzialnych za różne funkcje... Rezerwacje, odżywianie, trening, odnowa biologiczna, prawo itp itd.
Ogólnie sportowcy przyjmują multum witamin, wspomagaczy które dopiero później nie które z nich trafiają na listę antydopingową.
Tutaj niby brała to cały czas od 2006 roku na jakąś niedokrwistość. Ciekawe czy w tym przypadku aż tyle czasu ludzie od Szparki wyprzedzili komisję antydopingową czy po prostu to zwykły przypadek. Nie wiem jak w tej sytuacji ale w większości sportsmeni i sportsmenki które mają status gwiazdy wiedzą co przyjmują i z jakimi mogą liczyć sie konsenkwencjami ale jednak ryzykują. Jak przyjrzeć się bliżej pozytywnym wynikom to wychodzi że każdy sportsmen(menka) był/jest na coś chory... gdzie z takimi dolegliwosciami po badaniu by nie dostał się na kasę do biedronki

betheone 188

betheone

Użytkownik
Z tego co wyczytałem to skoro lek do 1 stycznia 2016 nie był na liście leków zakazanych w tenisie to znaczy, że po prostu można było go brać bez żadnych konsekwencji. Jeśli można to można - nie zakrzywiajmy rzeczywistości. Nie można karać Szarapowej za to, że brała dozwolony specyfik uwzględniony przez odpowiednie organizacje medyczne i tenisowe do tego czasu, czy to trwało miesiąc, rok czy 10 lat. Oczywiście zaraz pojawi się tu pełno postów, że wszyscy się szprycują i generalnie ja się z tym zgadzam, ale przepisy Szarapowa złamała dopiero po Nowym Roku, wg niej nie czytając odpowiedniej aktualizacji leków niedozwolonych.
Tak więc widzę to tak, że 10-12 miesięcy dyskwalifikacji pomniejszone po apelacjach do 6, strata kilku punktów, pieniędzy i jednak wizerunku.

wawo 58,1K

wawo

Użytkownik
Tez tak uwazam, dziolcha brala cos od tylu lat wiec nie przesadzajmy, dadza jej dyskwalifikacje do konca roku (rok olimpijski) i pozniej jak bedzie chciala wroci przechodzac przez kwale do kilku pierwszych zawodow itp.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Wie ktoś może co się dzieje z Pablo Andujarem ?
Unfortunately After my last tournament I had to retire due to an elbow problem I&#39;ve been carrying for some time,we&#39;ve decided get surgery. It will take a while until competing once again, but I&#39;ll keep you posted on my evolution with photos and I&#39;m sure I&#39;ll come back stronger. Thanks for your support!
https://www.instagram.com/p/BDEEKOJFOVN/

Otrzymane punkty reputacji: +36
A 132

acemilan

Użytkownik
Ciekawe rzeczy piszecie... Widać większość bez pojęcia o temacie ustawiania, ale popisać można, wszak źródła informacji nie wykraczają poza wp ???? ...
Skoro te miliony/tysiące euro można zarabiać to jedno moje pytanie: powiedzcie w jakich bukach? I tu właściwie możemy dyskusję skończyć podejrzewam ????
Z EU obecnie chyba WSZYSTKIE gdzie limity wynoszą live &gt;1k e należą do ESSA, tak samo z informacji/doświadczenia wiem, że większość współpracuje z TIU- tajemniczą pedalską organizacją niszczącą i uprzykrzającą życie tenisistom, która ciągnie kasę za nic. Oczywiście nikt się tym nie chwali, na 100% współpraca dotyczy tak &#39;chwalonych&#39; tutaj firm jak b365, wh, unibet czy bwin, wszystkie z grupy Pokerstars. Co pewne zdziwi wielu także Betfair i PinnacleSports &#39;kablują&#39; do tej instytucji (jak ktoś sensowniejszy chce z adminów mogę wkleić część swojej korespondencji). Więc wszelkiej maści cwaniaków pytam gdzie grać za sensowną kasę? No chyba, że ktoś lubi blokady konta i kilkuletnie szarpanie podczas gdy ktoś będzie dysponował Waszymi środkami...
Mógłbym tu popisać o wielu meczach odpustach/oszukanych itp, o przesłuchaniach Interpolu na turnieju w pięknej Banja Luce itp itd.
Myślę iż ilość meczów obecnie ustawianych jest dużo mniejsza niż jeszcze 2-4 lata temu.
Co innego odpuszczanie (zwłaszcza jakieś pedalskie deble po ITF-ach do których trzeba dopłać) z różnych powodów (czasem studia, czasem liga za kasę w jakimś kraju na której zarobi się tyle, żeby pograć kolejne turnieje to chleb powszedni na turniejach ITF), ale nie za kasę- choć zawodnicy to rozróżniają dla mnie to to samo. Z prywatnych moich rozmów wynika smutna rzeczywistość: w pierwszym tysiącu ATP wg różnych rozmówców nie ma więcej niż 50 zawodników co by zawsze wyszli grać na 100%- ja osobiście się z tym zgadzam.

Otrzymane punkty reputacji: +43
wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Ciekawe rzeczy piszecie... Widać większość bez pojęcia o temacie ustawiania, ale popisać można, wszak źródła informacji nie wykraczają poza wp ???? ...
Skoro te miliony/tysiące euro można zarabiać to jedno moje pytanie: powiedzcie w jakich bukach? I tu właściwie możemy dyskusję skończyć podejrzewam ????
Z EU obecnie chyba WSZYSTKIE gdzie limity wynoszą live &gt;1k e należą do ESSA, tak samo z informacji/doświadczenia wiem, że większość współpracuje z TIU- tajemniczą pedalską organizacją niszczącą i uprzykrzającą życie tenisistom, która ciągnie kasę za nic. Oczywiście nikt się tym nie chwali, na 100% współpraca dotyczy tak &#39;chwalonych&#39; tutaj firm jak b365, wh, unibet czy bwin, wszystkie z grupy Pokerstars. Co pewne zdziwi wielu także Betfair i PinnacleSports &#39;kablują&#39; do tej instytucji (jak ktoś sensowniejszy chce z adminów mogę wkleić część swojej korespondencji). Więc wszelkiej maści cwaniaków pytam gdzie grać za sensowną kasę? No chyba, że ktoś lubi blokady konta i kilkuletnie szarpanie podczas gdy ktoś będzie dysponował Waszymi środkami...
Mógłbym tu popisać o wielu meczach odpustach/oszukanych itp, o przesłuchaniach Interpolu na turnieju w pięknej Banja Luce itp itd.
Myślę iż ilość meczów obecnie ustawianych jest dużo mniejsza niż jeszcze 2-4 lata temu.
Co innego odpuszczanie (zwłaszcza jakieś pedalskie deble po ITF-ach do których trzeba dopłać) z różnych powodów (czasem studia, czasem liga za kasę w jakimś kraju na której zarobi się tyle, żeby pograć kolejne turnieje to chleb powszedni na turniejach ITF), ale nie za kasę- choć zawodnicy to rozróżniają dla mnie to to samo. Z prywatnych moich rozmów wynika smutna rzeczywistość: w pierwszym tysiącu ATP wg różnych rozmówców nie ma więcej niż 50 zawodników co by zawsze wyszli grać na 100%- ja osobiście się z tym zgadzam.
Witaj, bardzo mądrze napisane, podzielam Twoje opinie. Mam pytanie, dlaczego z tak dużą wiedzą nie udzielasz się? Typujesz tenisa?

Pytam, bo też siedzę w tej branży, myślę że z niezłym skutkiem (mój temat), ale zawsze kumających ten sport więcej to po prostu - lepiej.

Możesz odpowiedzieć na priv.

endefis 13

endefis

Użytkownik
Taki jestes cwany i madry ? Przedewszystkim gra sie na innym kontynencie niz jest grane zdarzenie. Zdarzen w Europie nie gra sie w europ buku ! I tak omija sie interpol i ta weryfikacje. Nigdy gry nie robi zawodnik, on tylko otrzymuje pape do lapki, sam to sie moze wyproznic jakby co, wiec historie o graniu znajomych zostawcie w gimnazjum. Yakuza ma dziesiatki tysiecy zolnierzy do puszczania kuponow. Skosni ustawiaja wyniki w europie a graja gdzie indziej. To samo wloska mafia i balkanska ! Co wy mysleliscie ze oni graja w bet365, bwin i pinacle ?Te buki sa dla was abyscie se tam &quot;wygrywali&quot; A meczu Davidenki nie pamietacie z Vasalo ? Mimo dowodow ze Vasalo pisal smsy o ustawce z wloskim oszustem jak to zrobic nic im Interpol nie zrobil ! Wloski oszust (szczegoly w sieci) jest znany ze latal z torba papy po malych turniejach i ustawil tak wiele meczy w prymitywny sposob dawno temu ! Specjalista nr1 z Wloch. Oczywiscie byli mniej inteligentni tenisisci jak nasze Polaczki z itf-u co robili to na wlasna reke i wlasny tel. Zlapani i zawieszeni ! Jak kiedys tenisisci z ATP grali w sieci wlasne mecze z wlasnych kont w trakcie turnieju. Tez zrobili papa za kilka marnych $ . Rynek ustawianych zdarzen tenisowych jest bardziej oplacalny, dochodowy dla organizacji przestepczych ktore dysponuja setkami mln usd, jak handel narkotykami i ludzmi wlacznie ! A ta wasza logika ze w bet365 sa limity i kontrola . Chyba was abyscie wiecej przegrali !

To tak jak mowic ze w Polsce rzad nie kreci mlrd na boku bo jest kontrola ! (temat rzeka). Tak samo z ustawianiem meczy.
Wszyscy wszystko wiedza, a beka tylko zwykly janek za wybicie szyby.

louisarmstrong 2,6M

louisarmstrong

Użytkownik
Cześć mam pytanie : Czy ktoś się ma jakieś bardzo świeże wiadomości na temat IVO KARLOVICA? Ostatnio ma jakieś problemy zdrowotne , czy ktoś wie o co dokładnie
chodzi? Będę bardzo wdzięczny za informacje.Pozdrawiam wszystkich fanów tenisa.

endefis 13

endefis

Użytkownik
Ma swoj wiek i ponad 205-207 cm (moze wiecej ...) a zawsze problemy z poruszaniem, motoryka. Juz dawno powinien zejsc ze sceny, bez wzgledu co mu jest dzis. Ost cos tam probowal. On gral przedewszystkim warunkami fizycznymi i swoje juz &quot;wyciagnal&quot; z tenisa !

Do góry Bottom