Takiego zysku na pewno nie osiagnie. Jesli ktos nie wie o czym pisze to niech sie nie wypowiada. Jesli bedzie miał kapitał 5000 zł to zeby gra surebetami miała sens musi rozrzucic go do 7-8 bukmacherów, albo codziennie wypłacać kase na konto moneybookers po rozliczeniu zdarzenia. Z tym, ze czasem wypłata trwa np 2 dni (np. Sportingbet z mojego doswiadczenia). Poza tym kwestia limitów na kocie moneybookers, nawet jesli załozymy ze bukmacher bedzie szybko wypłacał to liczba wpłat i wypłat w ciagu miesiaca szybko zablokuje limit - kolejne utrudnienie.Z kapitału 5000 można spokojnie na miesiąc mieć 2-3 tysiące. Grając jedno zdarzenie dziennie jako surebet. Jeśli masz taki kapitał początkowy to warto grać surebety.
Zauważ też, że kolega ma 10 razy wiekszy budzet niż Ty. Jesli chciałby grać tysiacami na dane zdarzenie to na pewno jego problemem beda limity, ktore moga mu utrudnić zycie. To nie jest tak, że Ty miałes 500 zł i zrobiłeś 300 zł w miesiac, on ma 5000 i zrobi 3000, a ktos inny ma 50 000 i zrobi 30 000 zysku w miesiac. Czym wieksze stawki tym wiecej klopotów do pokonania.Ja grając kwotą 500zł zakłady surebet, bez problemu wychodziłem 300zł na miesiąc zysku. Wypłaty zazwyczaj idą do 24h na MB. A czasem nawet szybciej. Kasę wystarczy trzymać na MB i nie ma wtedy problemu z szybkością wpłat i wypłat. Grając surebety ważny jest czas w jakim postawimy kupony bo kursy potrafią się zmieniać bardzo szybko. Więc proszę nie pisz że nie mam pojęcia o czym pisze bo mam i to nie małe!
Wypłaty to mały problem, problemem są limity na konkretne zdarzenia u bukmacherów i to o tych limitach pisałem.Fakt im większe stawki tym większy problem z wypłatami ale to nie zmienia faktu że jest mozliwość stałego dochodu grając w ten sposób.
Kolega wyraźnie zaznaczył, że chce pogrywać w weekendy więc jak dla mnie wypłaty na konto bankowe/kartę debetową/kredytową wchodzą jak najbardziej w grę bo ma te 5 dni na wypłatę wygranych środków i ze spokojem kasa dochodzi do przyszłego weekendu. Druga sprawa to ta śmieszna ustawa, która może odstraszać ludzi jeśli chodzi o bezpośrednie wypłaty do banku. MOIM zdaniem nie ma się czego obawiać bo kwoty, które chciałby wygrywać w weekendy są tak "śmieszne", że bank nawet tego nie zauważy. Pozdro.Na moneybookers są limity, ale przy dużych transferach nie wiem dokładnie jakich , można otrzymać VIP-a na moneybookers i wtedy limity są większe.
Na MB też mogą iść przez kilka dni . To zależy już od bukmachera w niektórych wypłaty na MB trwają kilka godzin, a w innych tak samo jak na konto czyli kilka dni.
Według mnie , jak ktoś chce grać w ten sposób to trzeba dysponować bardzo dużym kapitałem rozlokowanych w różnych miejsca (moneybookers , neteller , konto bankowe).
Powiem więcej... sporo buków po pierwszym zakładzie (który nie jest za 2 zł ) gdzie właścicielem jest kobieta daje od razu limit i po zabawie...tylko dyskusja tutaj nie brzmi czy idzie jednorazowo wyciagnac 4- 5 czy tam 10 tys tylko czy idzie robic staly miesieczny zarobek. miesiac wyciagania 3 tys ( liczac ze bedzie to 5 %) to i tak obrocone musi byc w okolicach 60 tys . Po 3-4 miesiacach to i cala rodzina nie wystarczy z nowymi kontami. Inna sprawa ze u wielu bukmacherow konto np na babcie, matke, zone (ogolnie jakakolwiek kobiete) traktuje jako jawne oszustwo i tylko patrzy jakby tu zrobic klopoty czlowiekowi