Czesc,jestem dosyc nowy w temacie mimo,ze gram od jakis 3 miesiecy surebety a pierwszy raz zainteresowalem sie tym tematem jakies 5 lat temu. Gram obecnie u 13 bukow. Na razie mi to w zupelnosci wystarcza.Korzystam ze znanych stron z surebetami (darmowych) i codziennie znajduje surka w graniach 1-3% czasem dochadza nawet do 10%. Nie mam wielkiego budzetu gdys postanowilem nabyc doswiadczenie na malych stawkach. Zaczynalem od 180E obecnie mam 250E. Wiem, ze dla surebetowcow ktorzy graja przez wiele lat te kwoty sa smieszne i pewnie zastanawiaja sie czy mi sie oplaca tracic czas, jednak zdobyc doswiadczenie dla mnie jest bezcenne.Widze w surebatach naprawde duzy potencjal mimo iz bukmacherzy juz od kilku moze nawet kilkunastu lat wiedza dobrze o tym sposobie gry i coraz lepiej sie zabaspieczaja przed takimi graczami. Glownym problem sa limity. I tu mam pytanie do doswiadczonych graczy. Czy mozecie mi powiedziec jakas wskazowke do jakich kkkkkkwot gracjac, bukmacherzy nie powinni dac limity? Czy np. granie za 300E u bukmachera moze juz spowodowac limit?Wiem , ze tylko pinnapcle i
betfair nie daja limitow. Na
betfair nie gram gdyz tam biora prowizje od wygranych 5 % i dla mnie jest to bezsensowne grac tam surebety chociaz mnostwo osob jakos podobno tam gra surebety Dla pomocy pwoiem Wam gdzie mam buki zebyscie mogli mi doradzic u jakiego buka jakimi stawkami moge w miare bezpiecznie obracac.Bet365, bet-a-home,betsafe, betsson,expekt, sportingbet, pinnacle,tipico, ladbrokers,
betclick,eurobet, paddypower,gamebookers. Jak ktos znajdzie chciwlke zeby mi odpowiedziec na pytanie bede ogromnie wdzieczny