Jak chcesz grać Surebety to najczęściej znajdziesz je w Pinnacle + inny buk. A czemu tak zakładam?? Zobacz. Jak chcesz grać tylko w kilku bukach to tak jak pisał bet2006 najczęściej będą to surebety rzędu 0,1-0,2% no może czasem trafi się coś powyżej 0,5%. To zobacz. Powiedzmy, że MB będzie ci szybko wszystko księgowało i zagrasz 25 surków miesięcznie (na więcej to nie ma mowy, bo nie da się tak szybko przelewać kasy, żeby zagrać chociaż jeden dziennie, a co dopiero kilka dzienie). I teraz zaczynasz z kapitałęm 1000 zł. To policze ci "optymistyczny wariant" że będziesz miał surebety 0,5%. 1000 zł * 0,5% = 1005 zł Czyli 5 zł zysku z każdego surka ( będe liczył, że zawsze grasz za 1000 bo to czy dodam do tego zyski nawet rzędy 20-30 zł niewiele zmieni) 5*25=125 zł. Uuu no to poszalałeś. Powiedzmy, że zarobisz 125 zł na miesiąc. Gratuluje. Tylko pamiętaj:
1. Omijając Pinnacle nie często zagrasz surebeta 0,5% tylko częściej coś ok 0,2%, co znacznie zmniejszy twój zysk.
2. Nie wiem czy zdążysz zagrać nawet te 25 surebetów miesięcznie, ale skłaniałbym się że będzie ich troszke mniej.
3. I jak pisał kolega wyżej będziesz tracił na przewalutowieniu, a ciężko jest mieć coś z grania surebetó, grając tylko w tych bukach, kótre oferują PLN.
A teraz jeszcze takie porównanie. Ty grając surebety zarobisz 5 zł dziennie z kapitałem 1000 zł. A ja grając Tradingiem zarobie 5 zł/mecz grając z kapitałem 1000 zł. Tylko jedna różnica. Ty zagrasz 1 surebet dziennie, a ja more zagrać 10 meczy. Proste??
Pozdro