Czy ktoś dostał dzisiaj email z poniedziałkową akcją 50 za 50 zl? Na chacie nie można uzyskać konkretnej odpowiedzi czy ta akcja dzisiaj obowiązuje
Ja nie dostałem, ale nawet gdyby ktoś dostał, a Ty nie, to pewnie dla Ciebie nie obowiązuje i tak
generalnie mam wrażenie, że się powoli wycofują z bonusów - chyba przeszarżowali z nimi, tym bardziej, że warunki obrotu były całkiem znośne. Już tydzień temu nie było promocji "zagraj
LM i
LE za 300zł, otrzymaj 100zł bonusu", tylko postaw za 50, otrzymaj 50. Dziś pewnie zrezygnowali z poniedziałkowych bonusów, a jutro już nie będzie superspina - niby w regulaminie jest, że obowiązuje 1-30.11, ale podobnie było w październiku, a i tak superspin pojawił się w listopadzie. Teraz jednak, jak już rezygnują z bonusów, to i pewnie to odpuszczą
I nie ma co mieć pretensji do nich, nawet jeśli to prawda, że wprowadzają taką politykę. Pretensje jedynie można mieć, jeśli niesłusznie nie chcą wypłacić należnych bonusów użytkownikom, którzy się tu wypowiadali. Osobiście nigdy z nimi problemu nie miałem, a bonus najpóźniej otrzymałem ok. 16:00 następnego dnia.