>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sunrise Festival 2009/ new edition 2010

a7pro 0

a7pro

Użytkownik
W tym roku sceny zdecydowanie uboższe niż w edycji 2008. Nie było chociażby pirotechniki czy ogromnych ekranów jak poprzednio. Chyba chcieli się odkuć za poprzednie lata.
✅ nagłośnienie
✅ zajebista atmosfera - szczególnie tańczące dziewczyny w strugach deszczu podczas seta Marco V :spokodfhgfh:
✅ Line Up - szczególnie piątek na parkingu
✅ sety: W&amp;W, ATB, Rank1 (zajebisty live act!), Johan Gielen w piątek i Ferry Corsten, Marco V, Eddie Halliwell, John O&#39;Callaghan w sobote

⛔ nie zagrał Simon Patterson
⛔ ekrany nie działały na parkingu (wyłączyli je po deszczu) - co to ma być ?
Tak doświadczona agencja powinna umieć zabezpieczyć się na wypadek złej pogody.
⛔ część kwadratów na parkingu pod koniec imprezy już nie świeciła, gdy grał ostatni DJ, może z 70% wszystkich ledów oświetleniowych sceny jeszcze świeciło - wszystko na temat piątku.
⛔ ubogie sceny !!! (szczególnie, że Kris mówił, że tegoroczny Sunrise będzie MEGAAAA, każdy kto wejdzie na teren imprezy padnie z zachwytu) - pytam się, co to takiego miało być? Bo mnie na prawdę nic nie powaliło na ziemię.
⛔ pogoda :/ choć mogło być gorzej ????

Moje wszystkie filmy z Sunrise jak i z innych eventów na: Arien del Mar&#39;s Official Channel

a7pro 0

a7pro

Użytkownik
Set W&amp;W:
W&amp;W - Arena

Set Rank1:
Rank 1 - L.E.D. There Be Light
Rank 1 - Symfo

Set ATB:
ATB - Ecstasy

Set Sander van Doorn
The Killers - Spaceman (Sander Van Doorn mix - part 2)

Set Ferry Corsten
Ferry Corsten - Made of Love

te najbardziej mi zapadły w pamięć i pamiętam te chwile do dziś ????

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Dla mnie sunrise jak najbardziej udany. Wypowiadać się mogę tylko o tym co działo się na Amfi gdyż trencu nie słucham. Klimat jak zawsze kosmiczny. Pogoda tylko nie do końca dopisała ale nie przeszkodziło to w świetnej zabawie. Muzyka spełniła moje oczekiwania i teraz najważniejsze !
CZY MA KTOŚ SET Joachima Garrauda ? !
Jak dla mnie zagrał najlepszą muzę a nie umiem nigdzie tego znaleźć.
Pozdro

L 209

lukbor10

Użytkownik
polecam Tunnel Electrocity.

Mniej komercyjny niż SF, co za tym idzie mniej przypadków osób, którzy jada na Sunrsie a nie potrafią wymienić chociaz jednego DJ-a. Lepszy, niepowtarzalny klimat i muzyka nie odbiegająca od tej z Kołobrzegu. :spokodfhgfh:

yarson 0

yarson

Użytkownik
Nie chce zakładać nowego tematu a że Sensation we Wrocku już za 9 dni więc jestem ciekaw ilu forumowiczów w końcu wybiera się na ten event?:&gt;

a7pro 0

a7pro

Użytkownik
Ja również odpuszczam.
Na Ingrosso i Ryśka nie będę płacił 239zł, tym bardziej, że obu już ich słyszałem na żywo ;]

Już 24 października w czeskiej hali Incheba Arena, odbędzie się kolejna edycja imprezy Pure Prague, tym razem z Arminem van Buurenem, Rank 1, Blakiem Jarrellem oraz Michalem Poliakiem w rolach głównych.

Za zaoszczędzone pieniądze z Sensation wybiorę się na tą imprezkę a i bilet o połowę tańszy.

yarson 0

yarson

Użytkownik
Armin, Jarrel i Rank1 je jednym evencie, kusząca propozycja ale jednak chyba będę kaskę na góry w święta odkładał :p a jak już będziemy na jednej imprezie to na jakieś piwko można się ustawić bo imprezka zaczyna się dośc późno więc będzie troche czasu ????

yarson 0

yarson

Użytkownik
Proponuje zmienic nazwę tematu na ogólne imprezy klubowe.
Jak tam wrażenia po Sensation? dla mnie ogólnie wizualnie mogło byc lepiej ale muzyka i klimat zrobiły swoje. ????
Widziałem że Adi wybiera się na Planet of Angels do łodzi ja również się tam wybieram są jeszcze forumowicze którzy też odwiedzą tą impreze?:&gt;

K 18

klakson

Użytkownik
Proponuje zmienic nazwę tematu na ogólne imprezy klubowe.
Jak tam wrażenia po Sensation? dla mnie ogólnie wizualnie mogło byc lepiej ale muzyka i klimat zrobiły swoje. ????
Widziałem że Adi wybiera się na Planet of Angels do łodzi ja również się tam wybieram są jeszcze forumowicze którzy też odwiedzą tą impreze?:&gt;
ja się wybieram na PoA ???? :spokodfhgfh: Fankagenda i wszystko w temacie ????

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
What the fuck
??
pa pa pa ????
liczę na dobre transidło od Above&amp;Beyond i mocniejsze uderzenie od Sieda ????
Sied van Riel - Riel people (W&amp;W remix) ????

Do góry Bottom