aa no w sumie fakt hehehe D:?
piszesz o Funkagendzie wiec podałem jego najbardziej znany i wkręcający kawałek................ :spokodfhgfh:
aa no w sumie fakt hehehe D:?
piszesz o Funkagendzie wiec podałem jego najbardziej znany i wkręcający kawałek................ :spokodfhgfh:
zamiast sunrise proponował bym Ci jakąś bardziej ambitną imprezę typu sensation albo chociaż asot'a jeśli lubisz tranceJa planuje wybrać się pierwszy raz na Sunrise obadać klimat jak jest(dziewczynki).Pochwale się że w planach mam również coca-cole,Ostródę,HipHopKemp(Bankowo) oraz na hiphop w Giżycku(nie pamiętam dokładnie nazwyMam nadzieje ze dopisze zdrówko i odwiedzę wszystko
nie zgadzam się z Tobą bo oceniasz imprezę pod kątem dużej liczby "specyficznej" publiki która tam się znajduje a nie tego kto tam gra.. joop, artento divini, cliff coenraad, ummet ozcan, pete tong, laidback luke, gareth emery to klasowe i ambitne nazwiska na scenie trance i house..zamiast sunrise proponował bym Ci jakąś bardziej ambitną imprezę typu sensation albo chociaż asot'a jeśli lubisz trance